Nikolas14 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Πάρε τηλ τις βλάβες και πες τους το Θα παρω,τωρα αμεσως. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Θα παρω,τωρα αμεσως. Πηρες???Τι ειπαν? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 (edited) Νικόλα υπομονή... θα φτιάξει πήραν μπρος, μην περιμένεις άμεσα τρελά speedtest αλλά τα βασικά θα τα κάνεις! Αν ηταν ρεαλιστές στην wind θα έβγαζαν διαφήμιση το "Κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανος.." ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω Χαλκίδα όπου μενω, δεν εχω δει πουθενά 4g με wind. 3G όμως εξαιρετικό. Αλλα σήμερα έδειξε για όποιον γνωρίζει στο Olympic star στην παραλία (ξενοδοχείο ) λιγο έξω απο Αμαρύνθο 4g. Ειναι μια αρχή. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160717/74c529bd1a13f05d90d8d9a76900471a.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk εκεί νόμιζα ότι θα ήταν απο τα πρώτα σημεία με 4g "εκτός" Αττικής. Μήπως πιάνει από απέναντι? Είναι περίπου 12-14 χιλιόμετρα. Edited July 17, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Νικόλα υπομονή... θα φτιάξει πήραν μπρος, μην περιμένεις άμεσα τρελά speedtest αλλά τα βασικά θα τα κάνεις! Αν ηταν ρεαλιστές στην wind θα έβγαζαν διαφήμιση το "Κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανος.." ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εκεί νόμιζα ότι θα ήταν απο τα πρώτα σημεία με 4g "εκτός" Αττικής. Μήπως πιάνει από απέναντι? Είναι περίπου 12-14 χιλιόμετρα. Αυτο δεν το γνωρίζω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Δεν ξερω τι 3G βλεπετε εσεις αλλα εγω αυτη τη στιγμη πηρα 2,5GB απο το φοιτητικο και εχω 2.200 ακομα μεσα στη καρτα.Αλλα δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω.Ειμαι Λεπτοκαρυα Πιεριας και το δικτυο κλαταρε.Το UMTS δεν φορτωνει ουτε 0.facebook.com.Ουτε και φωτογραφιες στο ινσταγκραμ,που προσπαθησα χθες και σημερα.Αυτη τη στιγμη που γραφω εδω,εχω παρει το χιαομι του πατερα μου και δεδομενα απο κοκκινη. Πρεπει αμεσα να μπει καμια κεραια ή να μπει η Victus για κοινο δικτυο. Την υποστηριζω την εταιρεια αλλα εκτος θεσσαλονικης δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα δεδομενα μου.Περυσι τουλαχιστον φορτωνε καλυτερα,φετος χειροτερα τα ειδα τα πραγματα. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Εγώ είμαι βόρεια εύβοια αυτόν τον καιρό. Και λέγοντας βόρεια εννοώ 10χμ από χαλκιδα και κινούμαι σε περιοχές κυρίως από εκεί και πιο πάνω. Edge και άγιος ο θεός. Που και που πιάνει Η αλλά σχεδόν αμέσως το γυρνάει σε edge. Πρακτικά δεν χρησιμοποιώ data από τη wind. Ευτυχώς έχω το mifi με την πράσινη, αλλιώς ακόμα ούτε για το πραξικόπημα δεν θα χα μάθει. Sent from my MX4 ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο δεν το γνωρίζω. Sent from my iPhone using Tapatalk 100% από απέναντι ειναι. Από Αττική. Sent from my MX4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 (edited) Κάθε πέρσι και καλύτερα. Εγώ είμαι βόρεια εύβοια αυτόν τον καιρό. Και λέγοντας βόρεια εννοώ 10χμ από χαλκιδα και κινούμαι σε περιοχές κυρίως από εκεί και πιο πάνω. Edge και άγιος ο θεός. Που και που πιάνει Η αλλά σχεδόν αμέσως το γυρνάει σε edge. Πρακτικά δεν χρησιμοποιώ data από τη wind. Ευτυχώς έχω το mifi με την πράσινη, αλλιώς ακόμα ούτε για το πραξικόπημα δεν θα χα μάθει. Sent from my MX4 ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 100% από απέναντι ειναι. Από Αττική. Sent from my MX4 Εγω για να πιασω 3G,κανω αγιο για να πιασει.Το Gprs δεν σηκωνει τιποτα απο σελιδες.Ευτυχως εχει ο πατερας μου απο καρτοκινητικο φοιτητικο της κοκκινης δεδομενα και μπαινω σε σελιδες.Σημερα πηρα τηλεφωνο στις βλαβες και τους λεω το 3G δεν παλευεται.Σημερα λεω δεν δουλευει καθολου για mobile internet.Χθες λεω ισα ισα σηκωνε το zero facebook και τωρα ουτε αυτο.Αμα παω Ημαθια,απο βδομαδα θα τους παρω ξανα τηλεφωνα και να αναφερω βλαβες. Edited July 17, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 (edited) Κάθε πέρσι και καλύτερα. Εγώ είμαι βόρεια εύβοια αυτόν τον καιρό. Και λέγοντας βόρεια εννοώ 10χμ από χαλκιδα και κινούμαι σε περιοχές κυρίως από εκεί και πιο πάνω. Edge και άγιος ο θεός. Που και που πιάνει Η αλλά σχεδόν αμέσως το γυρνάει σε edge. Πρακτικά δεν χρησιμοποιώ data από τη wind. Ευτυχώς έχω το mifi με την πράσινη, αλλιώς ακόμα ούτε για το πραξικόπημα δεν θα χα μάθει. Sent from my MX4 Γι' αυτό σας φροντίζει η "αγαπημένη" μας WIND εκεί στη Βόρεια Ελλάδα. Να μην έχετε ούτε ίντερνετ, ούτε καν σήμα για ομιλία, ώστε να αναπολησετε τις παλιές εποχές που δεν υπήρχαν τα κινητά και να μη μαθαίνετε άσχημα νέα. :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρίσκομαι τώρα στο γνωστό Ναυάγιο "Δημήτριος", στην περιοχή Βαλτακι, κοντά στο Γυθειο Λακωνίας. Αυτό το σάπιο καράβι μέσα στη θάλασσα, είχε παίξει πριν μερικά χρόνια και στη διαφήμιση της WIND με τον πρόεδρο, που έψαχνε για παίκτες σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα δίκτυα εδώ είναι ψιλο-χαλια, αλλά η WIND είναι η χειρότερη. Έχει EDGE και συνεχώς το σήμα ανεβαίνει και κατεβαίνει (από 0 έως 2 σκάλες), κάποιες φορές το κινητό μου δείχνει και X! Ίσως έχει πολλή κίνηση το δίκτυο, για να με αλλάζει τόσες κεραίες και 2 φορές που δοκίμασα, δεν έβγαζε ούτε κλήση. Την τριτη φορά κατάφερα και πήρα τηλέφωνο επιτέλους. Ευτυχώς έχει και Free WiFi η ταβέρνα εδώ δίπλα, γιατί και η "συνεργαζομενη" εταιρεία που έχουν από κοινού τη Victus, έχει και αυτή EDGE, αλλά τουλάχιστον πιο σταθερό. Σε αυτή την περιοχή που έλεγα πριν 2 εβδομάδες (δείτε το πάνω μήνυμα), ακούω όλο και περισσότερους με WIND που γκρινιάζουν για το σήμα. Ένας στο διπλανό τραπέζι της ταβέρνας, έλεγε ότι έχει για 1ο νούμερο ένα WIND και η συσκευή του είναι iPhone 5S. Αλλά παρόλο που είναι ευχαριστημένος από τη WIND, εκεί λέει ότι δεν πιάνει τίποτα και αναγκαστικά έχει μαζί του και μια κάρτα Cosmote! Και είναι πολλοί ακόμα που γκρινιάζουν, σε μια περιοχή που μαζεύει κόσμο και η WIND δεν παίρνει ούτε τηλέφωνο.. Εγώ βρήκα μια λύση όμως! Όσο είχα το κινητό να πιάνει με WIND έως και 4G, μου έδειχνε X, ότι δεν είχε σήμα. Όμως όταν το έβαλα να ψάχνει μόνο για κεραίες GSM, ξαφνικά είχα φουλ σήμα!! Πως γίνεται αυτό; :blink: Πάντως ανεβοκατεβαινει πολλές φορές, από 1/4 σκάλες μέχρι 4/4. Ίντερνετ δεν μπαίνει, αλλά τουλάχιστον βγάζει κλήση! Φαντάζομαι ότι όσοι έχουν dumbphones, δε θα έχουν πρόβλημα εκεί. Πρέπει να το φτιάξει όμως η WIND, γιατί τρώει πολύ κράξιμο... Αν βάλει και 3G, μια χαρά. Υ.Γ. Όταν δοκίμασα πάλι την "κόκκινη" στο ίδιο σημείο, μου έβγαλε 1 σκάλα H+, μάλλον από 900άρα και ταχύτητες 1 Mbps. Υ.Γ.2. Η Victus ακούει;;; Edited July 17, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Η Victus γιατι να ακούσει; Οτι την πληρωνουν κανει. Ας πληρώσει η Wind να το φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 (edited) Μήτσο εμένα συμβαίνει πολύ συχνά αυτό που λες οταν είμαι σε σημείο που το 4g/3g δεν πιάνει στο 90% του 24h απλά κάνει σκασιματα για δευτερόλεπτα αραιά και που. Σε τέτοια σημεία συνήθως αν βγεις απο το κτίριο η μετακινηθείς 5-10 μέτρα έχεις χαμηλό αλλά "σταθερό" σημα 3g/4g. Εκει τρώει συνήθως τέτοια κολλήματα εμένα, ....οχι ότι δεν τα τρώει και αλλού, με συνηθέστερο να βλέπω οτι έχω σήμα αλλά όχι ping. Edited July 17, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Γι' αυτό σας φροντίζει η "αγαπημένη" μας WIND εκεί στη Βόρεια Ελλάδα. Να μην έχετε ούτε ίντερνετ, ούτε καν σήμα για ομιλία, ώστε να αναπολησετε τις παλιές εποχές που δεν υπήρχαν τα κινητά και να μη μαθαίνετε άσχημα νέα. :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε αυτή την περιοχή που έλεγα πριν 2 εβδομάδες (δείτε το πάνω μήνυμα), ακούω όλο και περισσότερους με WIND που γκρινιάζουν για το σήμα. Ένας στο διπλανό τραπέζι της ταβέρνας, έλεγε ότι έχει για 1ο νούμερο ένα WIND και η συσκευή του είναι iPhone 5S. Αλλά παρόλο που είναι ευχαριστημένος από τη WIND, εκεί λέει ότι δεν πιάνει τίποτα και αναγκαστικά έχει μαζί του και μια κάρτα Cosmote! Και είναι πολλοί ακόμα που γκρινιάζουν, σε μια περιοχή που μαζεύει κόσμο και η WIND δεν παίρνει ούτε τηλέφωνο.. Εγώ βρήκα μια λύση όμως! Όσο είχα το κινητό να πιάνει με WIND έως και 4G, μου έδειχνε X, ότι δεν είχε σήμα. Όμως όταν το έβαλα να ψάχνει μόνο για κεραίες GSM, ξαφνικά είχα φουλ σήμα!! Πως γίνεται αυτό; :blink: Πάντως ανεβοκατεβαινει πολλές φορές, από 1/4 σκάλες μέχρι 4/4. Ίντερνετ δεν μπαίνει, αλλά τουλάχιστον βγάζει κλήση! Φαντάζομαι ότι όσοι έχουν dumbphones, δε θα έχουν πρόβλημα εκεί. Πρέπει να το φτιάξει όμως η WIND, γιατί τρώει πολύ κράξιμο... Αν βάλει και 3G, μια χαρά. Υ.Γ. Όταν δοκίμασα πάλι την "κόκκινη" στο ίδιο σημείο, μου έβγαλε 1 σκάλα H+, μάλλον από 900άρα και ταχύτητες 1 Mbps. Υ.Γ.2. Η Victus ακούει;;; Μητσο,ας συνεχισει τα ιδια στη Β.Ελλαδα και δεν φτιαξει δικτυο μεχρι το τελος του 16,γιατι ετοιμος ειμαι να βαλω την πρασινη που εχω παρατημενη στο συρταρι.Εν ετει 2016,να μην εχει ενα σωστο 3G? Δεν ζηταω να εχει 100Mbps αλλα 4-5 τουλαχιστον ωστε να μπορω να κανω τη δουλεια μου.Ακομα και στη Θέρμη να παω το 3G συνεχως γυρναει σε Edge σε εξωτερικο χωρο.Η αποσταση ειναι 15 χιλιομετρα απο την πολη της Θεσσαλονικης,δεν ειναι 30-40 χιλιομετρα,ωστε να υπαρχουν δικαιολογιες. Την υποστηριζω την εταιρεια,μια χαρα πακετα εχει σε σχεση με την τιμη τους.Αλλα το δικτυο εχει θεματα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Η Victus γιατι να ακούσει; Οτι την πληρωνουν κανει. Ας πληρώσει η Wind να το φτιάξουν. Δε νομίζω να έχει ιδιαίτερο παράπονο η Victus από τη Wind στο χρηματικό :lol: Σχεδόν όλο το δίκτυο σε αυτούς το ανέθεσε. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Προφανώς εννοεί ότι πρέπει να τους υποδείξουν τι να φτιάξουν και που, και όχι ότι δεν πληρώνει η wind. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Μητσο,ας συνεχισει τα ιδια στη Β.Ελλαδα και δεν φτιαξει δικτυο μεχρι το τελος του 16,γιατι ετοιμος ειμαι να βαλω την πρασινη που εχω παρατημενη στο συρταρι.Εν ετει 2016,να μην εχει ενα σωστο 3G? Δεν ζηταω να εχει 100Mbps αλλα 4-5 τουλαχιστον ωστε να μπορω να κανω τη δουλεια μου.Ακομα και στη Θέρμη να παω το 3G συνεχως γυρναει σε Edge σε εξωτερικο χωρο.Η αποσταση ειναι 15 χιλιομετρα απο την πολη της Θεσσαλονικης,δεν ειναι 30-40 χιλιομετρα,ωστε να υπαρχουν δικαιολογιες. Την υποστηριζω την εταιρεια,μια χαρα πακετα εχει σε σχεση με την τιμη τους.Αλλα το δικτυο εχει θεματα. Πιστεύω πως όσοι έχουμε wind ως κύρια κάρτα επικοινωνίας επιβάλλεται να διατηρούμε και κάρτα της cosmote για παν ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Πιστεύω πως όσοι έχουμε wind ως κύρια κάρτα επικοινωνίας επιβάλλεται να διατηρούμε και κάρτα της cosmote για παν ενδεχόμενο. Θα παρω κοκκινη.Εδω και ενα μηνα απο καλυψη εχω μεινει καγκελο,100 χρονια μπροστα και 4G.Στο μονο που χανει ειναι τα δυσκολα σημεια Sent from mTalk Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 (edited) Προφανώς εννοεί ότι πρέπει να τους υποδείξουν τι να φτιάξουν και που, και όχι ότι δεν πληρώνει η wind. Sent from my XT1562 Ναι, απλά υπάρχει και πιο όμορφος τρόπος να το πει. Κάθε άλλο παρά χρηματικό είναι το θέμα. Αυτό εννοώ. :) Edited July 18, 2016 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εντάξει, δεν είναι παράλογο αυτό που λες. Το "ας πληρώσει" μπορεί να ερμηνευτεί και αλλιώς. Αλλά δεν είναι και τόσο φοβερό από την άλλη. Υπομονή και όλα θα γίνουν. Εδώ και μια βδομάδα βρίσκομαι στις Κυκλάδες σε σημείο που παλαιότερα δεν είχε παρά μόνο Edge, και αν έβρισκες την ιδανική τοπεθεσία να αφήσεις το κινητό σου έπιανε μια γραμμή 3G. Θυμάμαι το 2010 που είχα σε ένα F2G πάρει εκείνη την προσφορά που έδινε 1GB κάθε μήνα για όλο το έτος. Ήμουν στο ίδιο σημείο με ένα 10άρι Netbook με Windows XP και είχα συνδέσει το αρχαίο K800i μέσω καλωδίου και έμπαινα internet. Ίσα που έκανες τη δουλειά σου, και το όριο δεν το έθετε ούτε το κινητό ούτε η σύνδεσή του με τον υπολογιστή. Πλέον η κατάσταση έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Χρησιμοποιώ ένα tp-link mi-fi και έχω μέσα το f2G, και ακόμη και αν δεν πιάνει η συσκευή 4G, έχω μια ταχύτητα της τάξεως των 10mbps στο κατέβασμα/4-5 στο ανέβασμα, που είναι απόλυτα ικανοποιητική. Συγγενικό μου πρόσωπο που έχει στο διπλανό σπίτι adsl έχει 2mbps, απλά για σύγκριση. Κατέβασα firmware για το τηλέφωνό μου που είχε μέγεθος 1,3GB και αν και δεν είχε μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα(περιορισμός από το site που κατέβαζα) κατάφερε και ολοκλήρωσε το download μόνο με το 3G. Με το wi-fi 2 φορές απέτυχε. Τι θέλω να πω; Δεδομένου πως στο σημείο που βρίσκομαι δεν μαζεύει ακόμα και την καλοκαιρινή περίοδο υπερβολικά μεγάλο αριθμό ανθρώπων, συγκριτικά με άλλα πάντα, για να έχει βελτιωθεί τόσο πολύ εδώ πέρα δεν μπορεί να μην έχει ένα πλάνο για να φτιάξει το δίκτυο και αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Στο πλάνο είναι να τοποθετηθεί HSPA DC+LTE σε όλες τις επαρχιακές περιοχές. Το χρονοδιάγραμμα είναι άλλο θέμα. Η ευελιξία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα δεδομένης της γραφειοκρατείας είναι σχετικά μικρή. Για παράδειγμα ναι, περιμένω ότι στο Πήλιο φέτος θα είμαι με GPRS και στη Δυτική Ελλάδα με LTE. Δηλαδή να θεωρήσω ότι η Wind υποτίμησε το Πήλιο; Όχι βέβαια. Απλά γραφειοκρατικά τους πήγε πιο πίσω η Θεσσαλία παρά η Δυτική Ελλάδα. Μη ξεχνάμε ότι η Wind άρχισε την ανάπτυξη LTE περίπου με ένα χρόνο καθυστέρηση. Λογικό είναι να βλέπουμε σε λιγότερα μέρη LTE. Ας γίνει αργά και σταθερά. Αν σε ένα χρόνο από τώρα έχει ΠΑΝΤΟΥ 4η γενιά εγώ προσωπικά θα της βγάλω το καπελο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Στο πλάνο είναι να τοποθετηθεί HSPA DC+LTE σε όλες τις επαρχιακές περιοχές. Το χρονοδιάγραμμα είναι άλλο θέμα. Η ευελιξία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα δεδομένης της γραφειοκρατείας είναι σχετικά μικρή. Για παράδειγμα ναι, περιμένω ότι στο Πήλιο φέτος θα είμαι με GPRS και στη Δυτική Ελλάδα με LTE. Δηλαδή να θεωρήσω ότι η Wind υποτίμησε το Πήλιο; Όχι βέβαια. Απλά γραφειοκρατικά τους πήγε πιο πίσω η Θεσσαλία παρά η Δυτική Ελλάδα. Μη ξεχνάμε ότι η Wind άρχισε την ανάπτυξη LTE περίπου με ένα χρόνο καθυστέρηση. Λογικό είναι να βλέπουμε σε λιγότερα μέρη LTE. Ας γίνει αργά και σταθερά. Αν σε ένα χρόνο από τώρα έχει ΠΑΝΤΟΥ 4η γενιά εγώ προσωπικά θα της βγάλω το καπελο. Επίσης δεν τρέχουν τα λεφτά απ τα παντζάκια να χει τεχνικό προσωπικό σ όλη τη χώρα ταυτόχρονα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Χρησιμοποιώ στην περιοχη ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ της Κερατέας ένα usb stick στο πρόγραμμα mobile broadband με κάρτα.Ύπάρχει πρόβλημα με το σήμα!Κάποιες ώρες της ημέρας πιάνω Η+ με ταχύτητες download κοντά στα 8mbps, πολύ καλά δηλαδή.Κάποιες άλλες στιγμές όμως,κυριως το βράδυ, με ρίχνει σε EDGE με πολύ χαμηλές ταχύτητες κοντά στο 1mbps!Γιατί συμβαίνει αυτό?? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Εγω Χαλκίδα όπου μενω, δεν εχω δει πουθενά 4g με wind. 3G όμως εξαιρετικό. Αλλα σήμερα έδειξε για όποιον γνωρίζει στο Olympic star στην παραλία (ξενοδοχείο ) λιγο έξω απο Αμαρύνθο 4g. Ειναι μια αρχή. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160717/74c529bd1a13f05d90d8d9a76900471a.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Κάποιος φίλος έγραψε στο φόρουμ ότι έπιανε 4G στην Χαλκίδα στην δεξαμενή (πάνω από το Εβραϊκό νεκροταφείο για όσους ξέρουν). Τώρα αν ήταν στα πλαίσια δοκιμής και δούλεψε για 1-2 μέρες μόνο δεν γνωρίζω. Πάντως στην Εύβοια γενικά πρέπει να γίνεται τώρα η αναβάθμιση και μάλλον θα πάρουν μπροστά όλες οι κεραίες μαζεμένες όπως έκανε εδώ στα Χανιά τον Μάρτιο. Μέχρι τότε ίσως πετυχαίνεις σήμα 4G σε κάποια σημεία που θα γίνονται δοκιμές, οπότε υπομονή... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Τον Μάρτιο έγινε στην Βόρεια πλευρά και πριν 10 μέρες στην Νότια, τουλάχιστον στο Ανατολικό Σελινο που γνωρίζω. θα με ενδιέφερε να μάθω πότε ξεκίνησε το 4g και στα υπόλοιπα Νότια σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Τουλάχιστον πρόλαβε το κράξιμο εν μέσω τουριστικής περιόδου :lol: Η νότια Κρήτη βουλιάζει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Τουλάχιστον πρόλαβε το κράξιμο εν μέσω τουριστικής περιόδου :lol: Η νότια Κρήτη βουλιάζει. Στη Χαλκδικη θα φαει και αλλο κραξιμο αλλα και στη Β.Ελλαδα.Μεχρι το τελος του 16 θελω να δω τι θα κανει. Sent from mTalk Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 (edited) Τουλάχιστον πρόλαβε το κράξιμο εν μέσω τουριστικής περιόδου :lol: Η νότια Κρήτη βουλιάζει. Συγκεκριμένα στο Σέλινο που λέω η cote τώρα τελευταία έχει θέματα αρκετά. Η Νότια Κρήτη έχει πολλούς επαναλαμβανόμενους άρα αυτούς αν τους ενδιαφέρουν τα data αποκλείεται να έχουν wind. Παρεμπιπτόντως στα Νότια υπάρχουν μονάδες που μέχρι την τελευταία μέρα έχουν 90% πληρότητα και μεχρι τέλος Οκτώβρη 100%. Δεν είναι λίγος ο κόσμος αν τον συγκρίνεις με αλλά νησιά απλά έχει πολλά κενά μεταξύ των οικισμών και είναι λίγος σε σχέση με τα Βόρεια. Φαντάζομαι θα ειναι κάπως σαν την Εύβοια προς Αιγαίο που τον Αύγουστο εξυπηρετεί πολύ κόσμο απλά εδώ έχει πολυ πολύ μεγαλύτερη σεζόν. Κάποια απο αυτά τα κενά ειναι που δεν καλύπτονται στον 4g χάρτη και είναι αυτά που με ενδιαφέρουν περισσότερο στην καθημερινότητα. Αλλά και πάλι λέω μπράβο. Edited July 19, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) Συγκεκριμένα στο Σέλινο που λέω η cote τώρα τελευταία έχει θέματα αρκετά. Η Νότια Κρήτη έχει πολλούς επαναλαμβανόμενους άρα αυτούς αν τους ενδιαφέρουν τα data αποκλείεται να έχουν wind. Παρεμπιπτόντως στα Νότια υπάρχουν μονάδες που μέχρι την τελευταία μέρα έχουν 90% πληρότητα και μεχρι τέλος Οκτώβρη 100%. Δεν είναι λίγος ο κόσμος αν τον συγκρίνεις με αλλά νησιά απλά έχει πολλά κενά μεταξύ των οικισμών και είναι λίγος σε σχέση με τα Βόρεια. Φαντάζομαι θα ειναι κάπως σαν την Εύβοια προς Αιγαίο που τον Αύγουστο εξυπηρετεί πολύ κόσμο απλά εδώ έχει πολυ πολύ μεγαλύτερη σεζόν. Κάποια απο αυτά τα κενά ειναι που δεν καλύπτονται στον 4g χάρτη και είναι αυτά που με ενδιαφέρουν περισσότερο στην καθημερινότητα. Αλλά και πάλι λέω μπράβο. Όχι άμεσα, αλλά μελλοντικά όπου βλέπεις GSM θα βλέπεις και LTE. Η Ελλάδα εκτός της Πίνδου είναι μια χώρα που έχει χωριά απλωμένα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Αυτό συνήθως κάνει τη γεωγραφική κάλυψη να ταυτίζεται σχεδόν με την πληθυσμιακή κάλυψη. Είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που μπαίνουν σταθμοί για να καλύψουν απλά "δάση", όπως γίνεται εδώ που ζω. Υπάρχουν διαδρομές στο βορρά που για 700ΚΜ δε βλέπεις ούτε λύκο :lol: και όμως έχεις LTE "τέρμα" (οικρό βέβαια κατά την άποψη κάποιων γιατί είναι στα 800MHz). Αυτό στην Ελλάδα δεν υπάρχει, απλά. Η Κρήτη είναι ανάμεσα στους τοπ τουριστικούς προορισμούς. Σε ενάμιση χρόνο μετράμε: Νησιά Ιονίου, το μεγαλύτερο κομμάτι της δυτικής Ελλάδας (Θεσπρωτία, Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα), Πελοπόννησο, Αττική, Θεσσαλονίκη, Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Λάρισα, Βόλο, Καστοριά, Χαλκιδική και πόσες άλλες περιοχές έχω ξεχάσει... Και ακόμα έχουμε άτομα που γκρινιάζουν γιατί δεν έχει φτάσει το LTE στο χωριό και την πόλη τους. Ε θα φτάσει! Δεν κάνουν και μαγικά στη Victus. Δίκτυο χτίζουν. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα η γκρίνια. Εγώ εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους ως το τέλος του 2016. Φαντάζομαι ότι πλέον το 80% πληθυσμιακής κάλυψης το έχουν πετύχει και πάνε για παραπάνω. Edited July 20, 2016 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts