manosn2 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Συνεχεια σε αυτα που εγραψα χτες με μια πρωτη βολτα σημερα στο νησι δεν υπαρχει πουθενα αλλου ιχνος 3g πλην της περιοχης μου!!! Ουτε καν μεσα στην πολη!!! Ιδωμεν... Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 στο Άστρος Αρκαδιας με 4000 μονιμους κατοικους και 10000 το καλοκαιρι με τους τουριστες δεν υπαρχει 3G ουτε για δειγμα... η cosmote εχει umts απο το 2007 κ η vodafone απο το 2010... απο το 2009 με συνεχεις ερωτησεις στην wind ολο μπαινει σε λιγο καιρο μου λένε... ΑΙΣΧΟΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 στο Άστρος Αρκαδιας με 4000 μονιμους κατοικους και 10000 το καλοκαιρι με τους τουριστες δεν υπαρχει 3G ουτε για δειγμα... η cosmote εχει umts απο το 2007 κ η vodafone απο το 2010... απο το 2009 με συνεχεις ερωτησεις στην wind ολο μπαινει σε λιγο καιρο μου λένε... ΑΙΣΧΟΣ! Ανάλογα ισχύει για άλλες περιοχές της Ελλάδος που έχουν προβλήματα οι άλλοι. Οπου έχει 2g ειναι για αναβάθμιση σε 3g άρα υπομονή να τελειώσει η αναβάθμιση σε όλη την Ελλάδα Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 γνωμη μου να την χ3σω την αναβάθμιση επέκταση και σταθερό 3g θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 γνωμη μου να την χ3σω την αναβάθμιση επέκταση και σταθερό 3g θέλω. Θεωρητικά όπου εχει 2g δικτυο με την αναβάθμιση τα πετάνε όλα και βάζουν νέο εξοπλισμό. Άρα γίνεται παράλληλα και η επέκταση σε 3g. Απλα για επαρχία έχει πολύ ψωμί ακόμα. Πρώτα τουριστικές περιοχές και μετά οι υπόλοιποι. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Θεωρητικά όπου εχει 2g δικτυο με την αναβάθμιση τα πετάνε όλα και βάζουν νέο εξοπλισμό. Άρα γίνεται παράλληλα και η επέκταση σε 3g. Απλα για επαρχία έχει πολύ ψωμί ακόμα. Πρώτα τουριστικές περιοχές και μετά οι υπόλοιποι. Έτσι γίνεται. Δε γίνονται αυτά από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν αλλάζουν απλά το 3G δίκτυο. Ετοιμάζουν ένα 4G ready ραδιοδίκτυο. Αν είστε ανυπόμονοι, ναι μεν είναι ανθρώπινο αλλά τι να κάνουμε...έτσι είναι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Χανιά είμαι πόσο ποιο τουριστικά να είναι... Επειδή έχω καιρό να ανέβω Αθήνα... τι παίζει γενικότερα? Πριν φύγω είχα παρατηρήσει και αναφέρει ότι ξαφνικά το κινητό είχε μόνιμη ένδειξη edge στης περιοχές που κινουμουν και απο ότι διαβάζω αυτό συμβαίνει παντού. Αλλά σε τι βαθμό... gprs εμφανίζεται η μονιμα edge απο άκρη σε άκρη της πόλης? Βέβαια παρα το edge εκείνες της μερες η ταχυτητα ήταν χειρότερη και από gprs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monte_9 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Εχω ενα θεματακι με το 3G. Αν καποιος μπορει να δωσει καμμια συμβουλη θα το εκτιμουσα. Λοιπον, οταν βαζω καρτα Vodafone στο Neo V και ενεργοποιω το εικονιδιο ροης δεδομενων το ιντερνετ μεσω 3G λειτουργει ΟΚ. Οταν αλλαζω SIM και βαζω Q τοτε επανω απο τις ασυμμετρες μπαρες του σηματος της κεραιας δειχνει ενα μικρο "R" το οποιο δειχνει οτι το Roaming ειναι ενεργομ αν και το αντιστοικο εικονιδιο ειναι ανενεργο! Τελος πατων, το θεμα ειναι οτι οταν ενεργοποιω το εικονιδιο ροης δεδομενων το ιντερνετ μεσω 3G δεν λειτουργει. Αυτο συμβαινει ακομη και οταν ενεργοποιω το εικονιδιο του Roaming. Με λιγα λογια σε Q δεν μπορω να εχω 3G. Εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον? ΣΗΜ> Εννοειται οτι εχω τσεκαρει σε καταστημα Wind και τηλεφωνικως στο τεχνικο τους τμημα οτι οι ρυθμισεις μου ειναι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή για δεδομένα περιαγωγής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monte_9 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή για δεδομένα περιαγωγής; Νια. Ειτε τα ενεργοποιησω ειτε οχι δεν εχει 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Στο κάμπιγκ του ΑΠΘ στο Ποσείδι μονο 2G το οποίο μετά βίας δούλευε (σαν data) ενώ η cosmote full HSDPA :X Για όσους δε γνωρίζουν μιλάμε για ένα μέρος που το σ/κ μαζεύει σίγουρα 5000 κόσμο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Νια. Ειτε τα ενεργοποιησω ειτε οχι δεν εχει 3g. Είσαι από φορητότητα; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monte_9 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) Είσαι από φορητότητα; ΝΑι απο Wind F2G σε Q καρτοκινητο Μεγαλε ισως εχεις δικαιο. βλεποντας αυτο που εγραψες δοκιμασα με τη δευτερη (ολοκαινουργια) γραμμη Q που εχω 699ΧΧΧΧΧΧΧ. ΑΥτη αν ενεργοποιησω το roaming ΚΑΙ το 3G τοτε δουλεει! Στη αλλη καρτα μου απο φορητοτητα Wind σε Q (τηλ 693ΧΧΧΧΧΧ) δεν δουλεει με τιποτα. ΑΚποια μ@#$κια θα εχουν κανει στη Wind. Η διαφημιση για τα νεα ασυρματα δικτυα τους μαρανε. Ας φτιαξουν τα συστηματα τους πρωτα... Σημ. Το εικονιδιο R επανω απο τις ασυμμετρες μπαρες του σηματος και στις δυο περιπτωσεις ειναι εκει και δεν φευγει με τιποτα. Edited July 9, 2012 by monte_9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 ΝΑι απο Wind F2G σε Q καρτοκινητο Μεγαλε ισως εχεις δικαιο. βλεποντας αυτο που εγραψες δοκιμασα με τη δευτερη (ολοκαινουργια) γραμμη Q που εχω 699ΧΧΧΧΧΧΧ. ΑΥτη αν ενεργοποιησω το roaming ΚΑΙ το 3G τοτε δουλεει! Στη αλλη καρτα μου απο φορητοτητα Wind σε Q (τηλ 693ΧΧΧΧΧΧ) δεν δουλεει με τιποτα. ΑΚποια μ@#$κια θα εχουν κανει στη Wind. Η διαφημιση για τα νεα ασυρματα δικτυα τους μαρανε. Ας φτιαξουν τα συστηματα τους πρωτα... Σημ. Το εικονιδιο R επανω απο τις ασυμμετρες μπαρες του σηματος και στις δυο περιπτωσεις ειναι εκει και δεν φευγει με τιποτα. Για το τελευταίο που λες, ναι είναι φυσιολογικό να βλέπεις τις μπάρες με την ένδειξη roaming μιας και αυτό ισχύει. Εσωτερικό roaming. Το γιατί δε το ξέρω - προφανώς είναι κάτι νομικό... Όσον αφορά το πρόβλημα που έχεις, πάρε στην Qtelecom και πες τους ότι ήρθες από ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ και έχεις πρόβλημα. Όλοι όσοι έχουν έρθει από φορητότητα έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monte_9 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Όσον αφορά το πρόβλημα που έχεις, πάρε στην Qtelecom και πες τους ότι ήρθες από ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ και έχεις πρόβλημα. Όλοι όσοι έχουν έρθει από φορητότητα έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Τους πηρα τους μ@#κες και λενε οτι εχουν μερικες τετοιες περιπτωσεις και το ψαχνουν. Οταν ρωτησα μεχρι ποτε θα το ψαχνουν, ειπαν οtι θα μου στειλουν σχετικο sms. Οταν τους ειπα οτι εχω πληρωσει για 3G και δεν εχω τοτε ανοιξαν νεο κωδ. θεματος για το τεχν. τμημα να το ελεγξουν. Ε ρε χαλια... ΥΓ. Για το roaming εχετε δικαιο. Μου το επινεναιωσαν. Ξερετε αν χρεωνει οταν ειναι ανοικτο ή μονο οταν κανω κληση απο το εξωτερικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) Σήμερα επισκέφτηκα το νησί Παναγία (Παλαιό Τρίκερι) στον Παγασητικό. Έχει ένα πολύ όμορφο μοναστήρι, να το επισκεφτείτε. Γραφικό νησάκι. Εδώ είναι https://maps.google.com/maps?q=trikeri+ellada&hl=el&ie=UTF8&ll=39.154824,23.076439&spn=0.029418,0.055189&sll=37.0625,-95.677068&sspn=30.819956,56.513672&t=h&hnear=%CE%A4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%B9,+%CE%9C%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&z=14 Έξω από την εκκλησία την Ευαγγελίστρια που λέτε...τσουπ κεραιούλα του ΟΤΕ με κάτι αρχαία grid link πάνω και φωτοβολταικό σύστημα τροφοδοσίας ενέργειας. Όλα τα μηχανήματα του νησιού εκεί :p Από εκεί παίρνουν καλωδίωση και έχουν πρόθεμα 2423- σαν των Καλών Νερών, Αργαλαστής κτλ! Η WIND στη μια πλευρά του νησιού,η νότια, είναι νέκρα (εκεί που είναι τα ξενοδοχεία, οι ψαροταβέρνες και όσοι κάτοικοι υπάρχουν εκεί) και μέχρι να φθάσεις στο μοναστήρι όπου...καμπανιάζει έχει θεματάκια. Δύσκολο να μπει κεραία στο νησάκι αλλά στην απέναντι πλευρά (Αλογόπορος) αξίζει να μπει ένα cell να βλέπει από ψηλά όλο το νησάκι γιατί έχει αρκετούς τουρίστες Ιούλιο-Αύγουστο και έχει σήμα μόνο...μαντέψτε...η Cosmote σε όλο το νησάκι. Ακόμα και τα θαλάσσια ταξί έχουν Cosmote (όχι, στη θάλασσα έχουν όλες τέρμα σήμα και HSDPA) γιατί έχει βγει αυτή η φήμη ότι μόνο η Cosmote έχει :O Τώρα στο ΥΠΟΛΟΙΠΟ νησάκι (βόρεια, ανατολική, δυτική) η WIND καλύπτει κανονικά και μάλιστα με αρκετά δυνατό σήμα. Στη βόρεια πλευρά έχει κανείς κάλυψη από CH28 (ARGALASTI), CH27 (NEOHORION), CH25 (V.PELION), CH23 (SOROS) καθώς και 3G. Εντύπωση μου έκανε η ποιότητα ήχου από CH25. ΑΨΟΓΗ. Δυτικά έχει σήμα από πολλές κεραίες και ανατολικά κυρίως από 1800άρια από Λαύκο. Το νόημα βέβαια είναι να καλύψει τη ΝΟΤΙΑ πλευρά με κάποιο τρόπο. Έστω με μια κεραιούλα κάπου στο νησάκι (είναι εύκολο να βρει link coverage από Αργαλαστή, Β.Πήλιο, Νεοχώρι και Βόλο). Στη διαδρομή Μηλίνα-Τρίκερι η κάλυψη είναι πολύ καλή. Edited July 12, 2012 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Ακόμα και τα θαλάσσια ταξί έχουν Cosmote (όχι, στη θάλασσα έχουν όλες τέρμα σήμα και HSDPA) γιατί έχει βγει αυτή η φήμη ότι μόνο η Cosmote έχει :O Συγνώμη αλλά στη γραμμή Πειραιάς-Σούδα (Χανιά) η wind έχει μόνο GPRS στο πλοίο όπου οι άλλες 2 έχουν 3G ενώ δεν έχει σήμα όπου οι άλλες πιάνουν GPRS :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Συγνώμη αλλά στη γραμμή Πειραιάς-Σούδα (Χανιά) η wind έχει μόνο GPRS στο πλοίο όπου οι άλλες 2 έχουν 3G ενώ δεν έχει σήμα όπου οι άλλες πιάνουν GPRS :ninja: Σε οποιο κατάστρωμα και να κάθεσαι αν δεν είσαι στον Πειραιά η στην Σούδα..δεν πιάνει καθόλου πρεπει να βγεις έξω από την σωστή πλευρά κσι να είσαι και τυχερος για να μιλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Συγνώμη αλλά στη γραμμή Πειραιάς-Σούδα (Χανιά) η wind έχει μόνο GPRS στο πλοίο όπου οι άλλες 2 έχουν 3G ενώ δεν έχει σήμα όπου οι άλλες πιάνουν GPRS :ninja: Σε οποιο κατάστρωμα και να κάθεσαι αν δεν είσαι στον Πειραιά η στην Σούδα..δεν πιάνει καθόλου πρεπει να βγεις έξω από την σωστή πλευρά κσι να είσαι και τυχερος για να μιλησεις Το 2005 όταν είχα κάνει τη διαδρομή Πειραιάς - Σούδα και τη διαδρομή Ρέθυμνο Πειραιάς τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά όσο τα περιγράφετε. Τότε με το ταπεινό Siemens M55 είχα εικονικό σήμα σε πολύ λίγα σημεία της διαδρομής ενώ η Cosmote μόλις απομακρυνόμασταν από Πειραιά και Κρήτη είχε σοβαρά προβλήματα, τα οποία για να λέτε...τα έχει διορθώσει. Ωστόσο στο GSM η WIND ήταν πολύ καλή το 2005, είναι δυνατόν να χειροτέρεψε; Η Vodafone θυμάμαι ότι ήταν περίπου το ίδιο με WIND. 3G θα μπει ΠΑΝΤΟΥ. Απλά είναι σε διαδικασία αναβάθμισης το δίκτυο. Κάθε μέρα ενεργοποιούνται ΝΕΟΙ Σ.Β. - αυτό παρατηρώ στην επαρχία - άρα λίγη υπομονή θέλει. Τέτοιες αλλαγές θέλουν χρόνο. Το καλοκαίρι όπως είναι φυσικό πέφτουν λίγο οι ρυθμοί επέκτασης/αναβάθμισης. Όσον αφορά το HSDPA στη θάλασσα η WIND είναι πολύ πολύ πίσω λόγω υπάρχοντος εξοπλισμού που υποστηρίζει εμβέλεια μέχρι...15ΚΜ! Και αυτό δε δημιουργεί μόνο πρόβλημα στη θαλάσσια κάλυψη. Στο Ν.Μαγνησίας όπου οι παραλίες καλύπτονται από σταθμούς βάσης που βρίσκονται στην απέναντι ακτογραμμή - λόγω μορφολογίας Πηλίου - σε πολλές παραλίες (Άφησσος μέχρι Κάλαμος και Belian και από Μαραθιά μέχρι Τρίκερι) υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα το οποίο θα λυθεί με την αλλαγή εξοπλισμού. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν υπάρχει κάλυψη 3ης γενιάς - σιγά το νέο! - αλλά ότι τα κινητά μπερδεύονται και προσπαθούν να μπουν σε 3η γενιά ρίχνοντας το συνδρομητή εκτός δικτύου. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα κινητά. ΝΟΚΙΑ, Sony ericsson, Samsung, LG... Φαντάζομαι ότι και στο Αιγαίο μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Άρα υπομονή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Γιάννενα ακόμα να δω καλό 3G...καμία σχέση με vodafone δυστυχώς. Σέρνεται αρκετά σε όσες περιοχές και αν το δοκίμασα.:( Άντε να ρθει και προς τα δω η αναβάθμιση σύντομα! Παράθεση http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Γιάννενα ακόμα να δω καλό 3G...καμία σχέση με vodafone δυστυχώς. Σέρνεται αρκετά σε όσες περιοχές και αν το δοκίμασα.:( Άντε να ρθει και προς τα δω η αναβάθμιση σύντομα! Από κάλυψη 3G πως πάτε Γιάννενα; Η κάλυψη δε θα αλλάξει τραγικά. Μόνο προς το καλύτερο βέβαια αλλά όχι και πολύ... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Συμφωνα με πληροφοριες η καλυψη της wind θα ολοκληρωθει το 2016 ενω η αναβαθμιση του εξοπλισμου μεχρι τελος του 2013,μεχρι τοτε εχουμε πολυ δρομο,παντως στο κιλκις vodafone μεσα στο σπιτι τερμα σημα,wind δεν υπαρχει,τη vodafone της βγαζω το καπελο,μεγαλο ντου πριν 2 χρονια για να ανταγωνιστει την cosmote και να περασει πρωτη,πλεον οπως εχω πει εδω μεσα το χω λοκαρει στο umts με τη vodafone να μη με εχει αποητευσει ποτε στις περιοχες που κυκλοφορω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Μια Παρατηρηση για τα Χανιά .... ειχα αναφέρει πριν μερικες μερες οτι γενικα ενω εχω καλο σημα 3G η ταχυτητες ειναι αρκετα χαμηλες / σε σχεση με την βοντα τουλαχιστον που εχω ιντερνετ και απο τις δυο αυτες και μπορω να συγκρινω. Την τελευταια εβδομαδα η ταχυτητα εχει διπλασιαστει.. ενω παντα κατεβαζα με μαξιμουμ τα 120 KB/sec πλεον ειδα και 280! (Περιοχη χαλεπα πανω στην ακρωτηριου - ανατολικα της πολης γενικα ) http://goo.gl/maps/Fqkd http://img254.imageshack.us/img254/5874/screenshot1io.png mixtri εχει γινει καμια αναβαθμιση στην περιοχη η τυχαιο ??? http://goo.gl/maps/mJd1 (H ακριβη μου τοποθεσια) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Για λερο δωδεκανησα ποιο 3g είναι το καλύτερο γνωρίζει κανεις; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Από κάλυψη 3G πως πάτε Γιάννενα; Η κάλυψη δε θα αλλάξει τραγικά. Μόνο προς το καλύτερο βέβαια αλλά όχι και πολύ... Καλή είναι η κάλυψη μέσα στην πόλη. Απλά δεν βλέπεις πουθενά τις ταχύτητες που βλέπω να αναφέρουν αλλού. Ελπίζω να τις δούμε σύντομα! Παράθεση http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts