kotsianis7 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 επέστρεψα στο πατρικό μου στην Θεσσαλονικη, και με λίπη ου διαπίστωσα οτι το δίκτυο wind εχει υποβαθμιστεί πολύ. Ενώ έπιανα 5/5 χωρίς να με αλλάζει κυψέλες, τώρα πια έχω αστεθές δίκτυο, (απο 5/5 σπάνια, συχνά με ρίχνει σε μακρινές κυψέλες και πιάνψ 1/5, 0/5 καθόλου κτλ). Δεν βγάζω πάντα γραμμή κάποιες φορές δεν έχω δίκτυο, συχνά, πολύ συχνά με διακόπτει! Ενώ πέρυσι η wind ήταν η καλύτερη στο σπίτι μου τώρα μάλλον είναι η χειρότερη :( Απαράδεκτα πράγματα!! Δίνει 1000λεπτά/σμσ σε f2g αλλά πρακτικά είναι αδυνατο να τα μιλήσεις αφού ή δεν πιάνεις, ή σε διακόπτει! (και για να μην παρεξηγηθώ εννοείται πως και στα συμβόλαια το ίδιο γίνεται, το ίδιο δίκτυο είναι άλλωστε) Γιατί Wind???? *Απ, για να με στείλεις Cosmote (που αν και δεν είναι τέλεια είναι καλύτερη) Αν επιτρέπεται,σε ποια περιοχή είναι το πατρικό σου; :) Τωρα μη μου πείτε πως ειναι οφθαλμαπάτη, στο Σιδάρι στη Κέρκυρα που πριν απο 1 ώρα ο ξαδελφος με wind ΔΕΝ ειχε σήμα? Και φυσικά εγώ με Cosmote ημουν τούμπανο στο σήμα...!! Όντως,η Κοσμοτέ πολλές φορές είναι "τούμπανο" ,αλλά ξεφούσκωτο τούμπανο όμως... :rolleyes: :X Βασικά: -στο σπίτι μου -στη σχολή μου -και σε καποια ακόμη μέρη που βαριέμαι τώρα να ονομάσω η Κοσμοτέ δεν πιάνει ούτε για δείγμα και είναι μόνιμο αυτό.Τι σημαίνει αυτό όμως;Ότι έτσι είναι η εικόνα της πανελλαδικά;Ας μην υπερβάλλουμε!Το ότι η Wind ήταν για 1 ώρα out δε λέει κάτι!Αν σου πω κι εγώ πόσες φορές είναι out το 3g της Κοσμοτέ σε κάποιες περιοχές για 3 και 4 ώρες-και όχι για 1-θα κουβεντιάζουμε για ώρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foticover Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Καλό ανεγδοτο. Η Wind με σήμα και η Cosmote τούμπανο ξεφούσκωτο. Παράθεση SETI@HELLAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Γιατί Wind???? *Απ, για να με στείλεις Cosmote (που αν και δεν είναι τέλεια είναι καλύτερη) Γιατί Δήμαρχε????, έπρεπε να ρωτάς καλύτερα... Επιπλέον στην Κέρκυρα μη συγκρίνουμε Cosmote με WIND,είναι ιεροσυλία...Εδώ η Cosmote δεν έχει σήμα στην πόλη... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Επιπλέον στην Κέρκυρα μη συγκρίνουμε Cosmote με WIND,είναι ιεροσυλία...Εδώ η Cosmote δεν έχει σήμα στην πόλη... Δηλαδή,στην Κέρκυρα η Wind έχει καλύτερο σήμα από την Cosmote ή το αντίστροφο;:confused::O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Δηλαδή,στην Κέρκυρα η Wind έχει καλύτερο σήμα από την Cosmote ή το αντίστροφο;:confused::O Τουλάχιστον όταν είχα πάει ήταν πολύ καλύτερη η WIND...στην πόλη ειδικά! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Καλό ανεγδοτο. Η Wind με σήμα και η Cosmote τούμπανο ξεφούσκωτο. Το περίεργο που σου φαίνεται;Υπάρχουν αρκετές περιοχές που η Κοσμοτέ δεν έχει καλό ή και καθόλου σήμα και οι άλλες 2 έχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Τουλάχιστον όταν είχα πάει ήταν πολύ καλύτερη η WIND...στην πόλη ειδικά! Εκτός,από το καλύτερο σήμα η Wind (μπροστά στην Cosmote) προσφέρει πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου.Επίσης,η Cosmote σε μερικά υπόγεια μπαίνει σε Roaming και σε συνδέει με την AMC.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foticover Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Τουλάχιστον οταν ειχες πάει... ? Και εισαι τοσο απόλυτος?? Εγω που ειμαι εδω λοιπόν, σου λέω πως ισχυει το αντιθετο απο οτι λές. Το πρωί εγώ ημουν ο.κ απο σήμα στην Κασιόπη και στον άλλο που ειχε Wind ηρθε μυνημα που τον καλωσοριζε στην Αλβανια. Περητό να σου πώ κανονιζει την φορητοτητα...!! Φαντάζομαι πως στην πόλη της Κερκυρας, υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις εταιρειες, λογω του ιδιομορφου σχεδιου πολης. Η πολη ειναι σε μεγάλο μερος χτισμένη με ψιλά κτηρια και στενά δρομάκια. Οποια εταιρεια λοιπον βαλει κεραίες μεσα στη πόλη, θα εχει και καλυτερο σήμα. Στην βόρεια Κερκυρα ομως που αναφερομε, αυτο δεν ισχύει. Μεσα στις λίγες μέρες που ειμαι εδώ, η διαφορά σε σημα αναμεσα σε wind και Cosmote ειναι τεραστια. Εγω με internet on the go δεν αντιμετωπίζω κανενα προβλημα. Παράθεση SETI@HELLAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Τουλάχιστον οταν ειχες πάει... ? Και εισαι τοσο απόλυτος?? Εγω που ειμαι εδω λοιπόν, σου λέω πως ισχυει το αντιθετο απο οτι λές. Το πρωί εγώ ημουν ο.κ απο σήμα στην Κασιόπη και στον άλλο που ειχε Wind ηρθε μυνημα που τον καλωσοριζε στην Αλβανια. Περητό να σου πώ κανονιζει την φορητοτητα...!! Εγώ,συνδέθηκα με την AMC (με Cosmote) όταν είχα πάει σε μία πολυκατοικία ακριβώς απέναντι από τον Ν.Α.Ο.Κ.Με τη Wind,δεν έχω μπει πότε -μέχρι στιγμής- σε roaming.:) Υ.Γ:Για να διορθώσεις ή να προσθέσεις κάτι σε ένα μήνυμά σου χρησιμοποίησε την "Τροποποίηση".:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Μπήκε..... Το κατάλαβα από τη βελτίωση της κατάστασης χωρίς καν να έχω πάει... Με πήρε μόλις και ο Λευτέρης και μου το επιβεβαίωσε...:lol: Νύχτα την έβαλαν και το δημοτικό συμβούλιο ψαχνόταν να καταλάβει τι έγινε!!!αχαχαχαα Collocation ειναι. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Collocation ?????. :D Sorry gia ta greeklish alla to blackberry vgazei erwthmatika. Ma kala sth vodafone mou eixan pei oti den tous ebdiefere h perioxh! H wind exei 1800ari to 627, to opoio mporei na ftanei se isogeia akoma kai ta -106 dbm wstoso h sunomilia exei TELEIO hxo. Th voda den mporw na thn elegksw, giati tis kartoules pou eixa tis petaksa dystyxws. Ps dipla sto xwrafi mou me ta axladia mphke h keraia... Tha paw kamia mera na dw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Sorry gia ta greeklish alla to blackberry vgazei erwthmatika. Ma kala sth vodafone mou eixan pei oti den tous ebdiefere h perioxh! H wind exei 1800ari to 627, to opoio mporei na ftanei se isogeia akoma kai ta -106 dbm wstoso h sunomilia exei TELEIO hxo. Th voda den mporw na thn elegksw, giati tis kartoules pou eixa tis petaksa dystyxws. Ps dipla sto xwrafi mou me ta axladia mphke h keraia... Tha paw kamia mera na dw. Αμα πηγαινει -106 σε κλειστους χωρους φεξε μου και γλυστρισα αλλα η wind τα συνηθιζει αυτα,αντιθετα η vodafone ειναι απο 10-20 dbm πιο δυνατη ακομη κι οταν εχουν μαζι colocation. Στο μονο που θα συμφωνησω με τον mixtri ειναι η ποιοτητα ηχου,ισως να ειναι το μοναδικο στοιχειο που υπερεχει η wind,οσο για την κοσμοτε αν πετυχεις ατομο που δεν εχει καλη προφορα δεν καταλαβαινεις τη λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Δηλαδή,σύμφωνα με τα λεγόμενά σου,εφόσον η Vodafone είναι συνήθως 10-20 dbm ισχυρότερη της Wind θα έπρεπε: 1)να εκπέμπει το πολύ έως τα -86 ή -96 dBm και έπειτα να τερμάτιζε επειδή θα έμπαινες σε εμβέλεια άλλης κεραίας που με τη σειρά της θα έφτανε στη χειρότερη των περιπτώσεων τα -96 dBm και πάει λέγοντας ή 2)η Wind θα έπρεπε να φτάνει τα -116 ή -126 dBm όταν η Vodafone θα έφτανε τα -106.Δηλαδή όσοι έχουν Wind θα έπρεπε να διαθετουν κινητά εξωτικής τεχνολογίας για να επικοινωνούν με την κεραία. Μάλλον δεν πρόσεξες τι έγραφε ο getolika... Ότι ακόμη και στα -106 dbm να φτάσει η ένταση(ομολογουμένως τρομερά χαμηλή)η ποιότητα ήχου είναι πάρα πολύ καλή(και αυτό,λόγω AMR κωδικοποίησης φυσικά). Από κει και πέρα,το ότι είναι collocation δε σημαίνει ότι πρέπει να πιανουν ακριβώς το ίδιο.Και γω γνωρίζω σημεία με collocation Voda σε Wind όπου η Vodafone είναι ασθενέστερη σε κάποια σημεία.Αυτό δε λέει κάτι.Άλλος εξοπλισμός,άλλη εμβέλεια,άλλη γωνία κλίσης στις κεραίες,άλλη ρύθμιση,άλλος προσανατολισμός και γενικά άλλες ανάγκες για το κάθε δικτυο κατά τόπους.Τι σχέση έχει το collocation με την κάλυψη του κάθε δικτύου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Πάλι τα ίδια θα πρέπει να λέω; Picard μας έχεις ζαλίσει με τη Vodafone. Πήγαινε στο forum της και γράψε ότι θες. Εδώ συζητάμε για το δίκτυο της Wind. Αν έχεις κάτι να πεις γι' αυτό go ahead. Διαφορετικά μην γράφεις εδώ. Τα παραπάνω αφορούν όλους. Το θέμα κλειδώνεται ξανά και θα ανοίξει όταν καθαριστεί. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Καλυτερα λοιπον, να ρωτησω εδω τα παρακατω, μιας και προηγουμενως άστοχα ρωτησα στην ενοτητα ''συμβολαια, χρεωσεις κλπ...'' Καλημερα. Θα ηθελα τη γνωμη σας στο εξης. Ειμαι στη vodafone πανω απο 8 χρονια. Αποφασισα ομως να φυγω με φορητοτητα, μετα απο μια μεγαλη πουσ.ια που μου εκαναν επι 2 χρονια, και που τυχαια ανακαλυψα στον τελευταιο λογαριασμο. Συγκεκριμενα, μου χρεωναν υπηρεσια για double sim που δεν ειχα, απο τον Δεκεμβριο του 2007 μεχρι σημερα...!!!! Ουτε συγγνωμη δεν μου ζητησαν... Τελος παντων, αλλο θεμα αυτο.. Το θεμα ειναι, οτι με τη vodafone, εχω αψογο σημα παντου θα ελεγα, αλλα το κυριοτερο ειναι οτι εχει τελεια ποιοτητα συνομιλιας. Χωρις αυτες τις ''μικροδιακοπες'' κλασματος δευτερολεπτου που παρατηρω στην cosmote. Στη wind, πως ειναι ειναι τα πραγματα σ'αυτο το θεμα? Δηλαδη σε ποιοτητα επικοινωνιας, αλλα και σημα? Ειστε ευχαριστημενοι? (Ειδικα οσοι ειχατε vodafone)..Θα με βοηθουσατε πολυ και θα εκτιμουσα περισσοτερο τις οσο γινεται πιο αντικειμενικες απαντησεις σας - γνωμες σας!!! :) φιλικά, Αντωνης. Υ.Γ. Οι περιοχες που κινουμαι πιο πολυ, ειναι Αθηνα, Βολος, Αχαια, και Αιτωλοακαρνακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Καλυτερα λοιπον, να ρωτησω εδω τα παρακατω, μιας και προηγουμενως άστοχα ρωτησα στην ενοτητα ''συμβολαια, χρεωσεις κλπ...'' Καλημερα. Θα ηθελα τη γνωμη σας στο εξης. Ειμαι στη vodafone πανω απο 8 χρονια. Αποφασισα ομως να φυγω με φορητοτητα, μετα απο μια μεγαλη πουσ.ια που μου εκαναν επι 2 χρονια, και που τυχαια ανακαλυψα στον τελευταιο λογαριασμο. Συγκεκριμενα, μου χρεωναν υπηρεσια για double sim που δεν ειχα, απο τον Δεκεμβριο του 2007 μεχρι σημερα...!!!! Ουτε συγγνωμη δεν μου ζητησαν... Τελος παντων, αλλο θεμα αυτο.. Το θεμα ειναι, οτι με τη vodafone, εχω αψογο σημα παντου θα ελεγα, αλλα το κυριοτερο ειναι οτι εχει τελεια ποιοτητα συνομιλιας. Χωρις αυτες τις ''μικροδιακοπες'' κλασματος δευτερολεπτου που παρατηρω στην cosmote. Στη wind, πως ειναι ειναι τα πραγματα σ'αυτο το θεμα? Δηλαδη σε ποιοτητα επικοινωνιας, αλλα και σημα? Ειστε ευχαριστημενοι? (Ειδικα οσοι ειχατε vodafone)..Θα με βοηθουσατε πολυ και θα εκτιμουσα περισσοτερο τις οσο γινεται πιο αντικειμενικες απαντησεις σας - γνωμες σας!!! :) φιλικά, Αντωνης. Υ.Γ. Οι περιοχες που κινουμαι πιο πολυ, ειναι Αθηνα, Βολος, Αχαια, και Αιτωλοακαρνακια. Δεν θα έχεις πρόβλημα με την ποιότητα συνομιλίας στη Wind. Σε Αθήνα και Αχαια το σήμα είναι στα ίδια επίπεδα με τη Vodafone, στο Βόλο αρκετά καλύτερο και στην Αιτωλοακαρνανία ελάχιστα χειρότερο (με τελευταία επίσκεψη προ διετίας, ίσως να έχει βελτιωθεί) χωρίς όμως να μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Στο Βόλο η WIND τα έχει παίξει bored01...Σε συνδυασμό με την εμφάνιση 3ης γενιάς της Vodafone σε αρκετά σημεία της πόλης (επιτέλους :)) μην ορκίζεσαι ότι η WIND έχει πολύ καλύτερο σήμα... Πολλές πεσμένες κλήσεις,πάρα πολλές τον τελευταίο καιρό...Το δίκτυο έχει γονατίσει από τη χρήση! Τώρα ναι,σε σχέση με Cosmote όντως καλύτερη σε ποιότητα... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Τι εγινε? Εβαλε ολος ο Βολος μαζικα Wind??! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Το δίκτυο της wind με απογοήτευσε φέτος για ακόμη μια φορά στην Κορώνη Μεσσηνίας. Κυριολεκτικά το σήμα μέσα στην πόλη είναι ανύπαρκτο! Μόνο στο λιμάνι πιάνει από γειτονικές κεραίες. Αντίθετα, οι άλλες δύο πιάνουν και μάλιστα πολύ καλά έως άριστα! Επίσης, στην παραλία του μεμί που είναι κοντά στην Κορώνη για όσους ξέρουν την περιοχή, το σήμα εντελώς εικονικό. Μένεις με την ψευδαίσθηση ότι έχεις σήμα, ενώ το κινητό σου είναι νεκρό! Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει αλλά η κατάσταση είναι πολύ εκνευριστική και μάλιστα σε μιά περιοχή που εκτός των πολλών μόνιμων κατοίκων έχει πάρα πολύ τουρισμό τους καλοκαιρινούς μήνες! Η ίδια κατάσταση επικρατούσε και πριν ένα χρόνο που είχα ξαναπάει στην περιοχή με τη διαφορά ότι τότε ίσχυε ακόμα η εθνική περιαγώγη και κάπως καλυτέρευε η κατάσταστη μέσω της vodafone. Επίσης, πολύ ασθενές και εικονικό σε πολλά σημεία είναι το σήμα της wind στον Ταϋγετο και συγκεκριμένα στο δρόμο Καλαμάτα-Σπάρτη. Σε διαδρομή που έκανα πρόσφατα μέχρι το "τουριστικό" (για όσους ξέρουν), είδα την cosmote να υπερτερεί και τη vodafone να ακολουθεί. Κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά ξεχασμένο αυτό το κομμάτι από τη wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Στο Βόλο η WIND τα έχει παίξει bored01...Σε συνδυασμό με την εμφάνιση 3ης γενιάς της Vodafone σε αρκετά σημεία της πόλης (επιτέλους :)) μην ορκίζεσαι ότι η WIND έχει πολύ καλύτερο σήμα... Πολλές πεσμένες κλήσεις,πάρα πολλές τον τελευταίο καιρό...Το δίκτυο έχει γονατίσει από τη χρήση! Τώρα ναι,σε σχέση με Cosmote όντως καλύτερη σε ποιότητα... Έβαλε η Vodafone 3η γενιά στον Βόλο;;Πότε;; :blink: Πρόσφατα που πήγα(αρχές Αυγούστου)η Wind και η Cosmote ήταν αυτές που είχαν καλό σήμα 3ης γενιάς. H Wind θέλει επειγόντως σταθμό βάσης για 3g προς τον Βασιλόπουλο,ώστε να πιάνει η γύρω περιοχή.Εκεί είναι ανύπαρκτο το 3g(με τις καταστροφές κεραιών).Όμως τόσους σταθμούς έβαλε,έναν ακόμη μικρό και διακριτικό με καλό καμουφλάζ δεν μπορεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Ευχαριστω οσους απαντησαν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 πηρε το ματι μου κεραια της wind στα κρουσια,αναμεσα σε γερακαριο και διβουνο,ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψω οτι η wind δεν προτιμησε το colocation με vodafone παρόλα αυτα υπαρχουν χωρια με προβληματικη καλυψη γιατι δεν εχουν οπτικη επαφη με την κεραια,οπως η βαθη,η voda δεν εβαλε τυχαια δυο κεραιες σε αυτη την περιοχη. Τουλαχιστον μετα απ'αυτο μπορουμε να πουμε οτι προσπαθει,αν βελτιωσουν και την καλυψη γυρω απ'το κιλκις θα μιλαμε για σημαντικη προοδο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Καιρός να αρχίζει να βάζει καμιά κεραία, γιατί τελευτάια πολύ κάτω το βλέπω το δικτυό της το καλοκαίρι αυτό, ολο προβλήματα (σε εμένα τυχαίνει τι να πώ;). Ακουσα μάλιστα από στέλεχος wind, πως πολύς κόσμος έχει αρχίσει να φεύγει προς τους άλλους δύο (έληξαν τα συμβόλαιά τους), με κύριο παράπονο το κακό δίκτυο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τελικά να ανατραπεί το ρεύμα που οριακά την έκανε 2η εταιρία μπροστά από την vodafon. :( Βέβαια φταίνε και αυτοί που τις ξηλώνουν να λέμε και του στραβού το δίκτυο με αφορμή ένα πλαίσιο κανόνων (που και καλά παραβιάζονται) που έιναι όμως λάθος. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Αυτό το καλοκαίρι η WIND επένδυσε πολύ στη 3η γενιά και όχι τόσο στην επέκταση της 2ης γενιάς:worry: Καλή η 3η γενιά αλλά στο Βόλο πρέπει να πέσει πάρα πολύ κεραία ακόμη για να πει κανείς ότι το δίκτυο λειτουργεί καλά...Ναι μεν αυτή την περίοδο λειτουργεί καλύτερα από τις άλλες 2,αλλά αντικειμενικά όχι και τόσο καλά! Αν δεν αλλάξει η νομοθεσία δε πρόκειται να δούμε κάλυψη της προκοπής. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οι τεχνικοί δεν είναι καμικάζι...τους κυνηγάνε με τις καραμπίνες για να μη βάλουν σταθμούς βάσης:O Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Εξαιρετικής ποιότητας κάλυψη παρατήρησα στην Αγίας Σοφίας,απ'το ύψος της Κασσάνδρου έως Ολυμπιάδος.Προφανώς μπήκε σταθμός βάσης στην περιοχή,δεδομένου ότι μέχρι πριν από μερικούς μήνες υπήρχε αδύναμο σήμα,ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.Πλεόν,στην περιοχή αυτή,είναι η μόνη με εξαιρετική κάλυψη 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts