freddaras Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Ενημέρωσες την εταιρία ? το ειπα οταν πηγα να πληρωσω το λογαριασμο μου... μου ειπαν ξαναβαλτε τις ρυθμισεις κτλ κτλ κτλ....:rolleyes: τι να πω εχω αγανακτήσει με το θεμα... καλα που ειναι ο οπερα μινι και καπως το πραγμα ερχεται σε ισορροπία .. αλλα αν πχ μιλαω σε ενα messenger και εχω το 3g ανοιχτο καηκαμε... ο αλλος νομιζει οτι ειμαι οφλαιν συνεχεια..... τι να πω κριμα γιατι το πακετο που εχω κανει τωρα με βολευει απιστευτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 το ειπα οταν πηγα να πληρωσω το λογαριασμο μου... . Καλύτερα κάλεσε το 1231 δεν μπορούν να κάνουν και πολλά από κατάστημα Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Καλύτερα κάλεσε το 1231 δεν μπορούν να κάνουν και πολλά από κατάστημα οκ αυτο παιζει να ειναι θεμα που αφορα εμενα και τον λογαριασμο μου...η ειναι γενικο το προβλημα...?(γιατι εγω μεχρι τωρα πίστευα το δευτερο....) υπαρχει περιπτωση να συμβαινει εστω και μια στο εκκατομυριο το πρωτο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Μπορείς να συγκρίνεις με κάποιον άλλο συνδρομητή ή να δοκιμάσεις με άλλο κινητό; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Kαλησπερα σε ολους.Θα ηθελα οποιος εχει 3g κινητο να με ενημερωσει:εχω διαβασει οτι στο 3g η wind ειναι σχεδον ανυπαρκτη.Aληθευει;επειδη θελω να παρω ενα 3g κινητο μην το παρω τζαμπα.Σε θεμα gsm ειμαι υπερ ευχαριστημενος.(Aθηνα μενω κ κανα ταξιδακι που κ που). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Εξαρτάται απ'την περιοχή όπου χρησιμοποιείς το κινητό σου. Σε γενικές γραμμές όμως, όντως είναι πολύ πίσω απ'τις άλλες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Μπορείς να συγκρίνεις καλύψεις εδώ: http://www.mobileworldlive.com/maps/network_info.php?nid=16995&org_id=196&cid=136 http://www.mobileworldlive.com/maps/network_info.php?nid=17067&org_id=156&cid=136 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Σε υπηρεσιες 3ης γενιας ειναι απλα ανυπαρκτη. Δεν υπαρχει συγκριση με τις αλλες δυο, εγω που εχω γυρισει βορεια Ελλαδα και νησια δεν υπαρχει τιποτα. Εντυπωση μου χει κανει η voda εχει 3g σε κατι απιθανα χωρια που δε τα χει ουτε ο χαρτης. Ειναι πραγματικα φοβερο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Tο 3g χρειαζεται μονο για γρηγορες ταχυτητες ιντερνετ και βιντεοκληση η γενικα ειναι καλυτερο(ομιλια sms χωρητικοτητα)απο το gsm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Γεια σας, εχω wind f2go , και χρησιμοποιω την προσφορα με τα 500mb. Δυστυχως ομως εκανα ηδη 5 ενεργοποιησεις μεσα στο μηνα και δεν με αφηνει για αλλη. Ειμαι και φανταρος και εχω αναγκη για ιντερνετ στο κινητο αμεσα, αλλα ουτε θελω να κανω κανενα συμβολαιο γιατι σε 3 μηνες απολυομαι. Θα μπορουσα ισως να τους παρω τηλεφωνο και να βγαλουν τον περιορισμο? Η να παω να παρω δευτερο νουμερο καλυτερα ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Tο 3g χρειαζεται μονο για γρηγορες ταχυτητες ιντερνετ και βιντεοκληση η γενικα ειναι καλυτερο(ομιλια sms χωρητικοτητα)απο το gsm; Στα πάντα είναι καλύτερο. Η μεγαλύτερη διαφορά στην χωρητικότητα είναι στα SMS που πρακτικά δεν γίνεται να μπουκώσει με SMS το radio κομμάτι του δικτύου στο UMTS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να βρω και άλλους χρήστες του 1GB με 9.90/μήνα (ίσως μπορούμε να ανοίξουμε ένα καινούργιο νήμα). Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Το μεγαλύτερο μειονέκτημα στα data της WIND είναι ότι δεν έχει ενημέρωση υπολοίπου.:( Υπάρχει καμιά πληροφορία πότε θα το παρέχει; :worry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Το μεγαλύτερο μειονέκτημα στα data της WIND είναι ότι δεν έχει ενημέρωση υπολοίπου.:( Υπάρχει καμιά πληροφορία πότε θα το παρέχει; :worry: Αυτό είναι το 2ο μεγαλύτερο... Το πρώτο είναι οι χαμηλές ταχύτητες παντούύύύύύύ :lol: Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitchman Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να βρω και άλλους χρήστες του 1GB με 9.90/μήνα (ίσως μπορούμε να ανοίξουμε ένα καινούργιο νήμα). Χαιρετώ την παρέα! Εχω το ίδιο πρόγραμμα, σε γενικές γραμμές είναι καλό χωρίς όμως το 3G*ικανοποιεί ιδιαίτερα σε ταχύτητες και κάλυψη. 'Οντας αισιόδοξος θεωρώ ότι στα επόμενα χρόνια θα υπάρξει εξέλιξη σε αυτόν το τομέα, οπότε αναμένουμε. Ανοικτός σε ερωτήσεις, καλό βράδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Χαιρετώ την παρέα! Εχω το ίδιο πρόγραμμα, σε γενικές γραμμές είναι καλό χωρίς όμως το 3G*ικανοποιεί ιδιαίτερα σε ταχύτητες και κάλυψη. 'Οντας αισιόδοξος θεωρώ ότι στα επόμενα χρόνια θα υπάρξει εξέλιξη σε αυτόν το τομέα, οπότε αναμένουμε. Ανοικτός σε ερωτήσεις, καλό βράδυ! πόσο καιρό το έχεις το συγκεκριμένο ? (1gb). Σου φτάνουν για την χρήση που κάνεις ? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakao Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Μπορείς να συγκρίνεις καλύψεις εδώ: http://www.mobileworldlive.com/maps/network_info.php?nid=16995&org_id=196&cid=136 http://www.mobileworldlive.com/maps/network_info.php?nid=17067&org_id=156&cid=136 Σωπα ρε φιλε... δεν περιμενα να ειναι τοσο πισω η VF στο 3g στο αιγαιο ( που με ενδιαφερει ). Παω wind... Παράθεση ...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitchman Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 πόσο καιρό το έχεις το συγκεκριμένο ? (1gb). Σου φτάνουν για την χρήση που κάνεις ? Από τέλη Δεκεμβρίου είναι σε χρήση το πακέτο, προσωπικά μου φτάνουν και αυτό διότι δεν είναι η κύρια σύνδεση ιντερνετ, στο σπίτι έχω DSL, αλλά για μια συχνή χρήση χωρίς πολλά βίντεο κ.τ.λ φτάνει το 1GB! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Από τέλη Δεκεμβρίου είναι σε χρήση το πακέτο, προσωπικά μου φτάνουν και αυτό διότι δεν είναι η κύρια σύνδεση ιντερνετ, στο σπίτι έχω DSL, αλλά για μια συχνή χρήση χωρίς πολλά βίντεο κ.τ.λ φτάνει το 1GB πόσο συχνή χρήση, π.χ κάθε μέρα να διαβάζεις π.χ ειδησιογραφικά site ? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitchman Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 πόσο συχνή χρήση, π.χ κάθε μέρα να διαβάζεις π.χ ειδησιογραφικά site ? Κάπως έτσι σκέψου το είναι οκ αλλά μη περιμένεις πολλά με καθημερινό streaming.... Αυτά...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 εντάξει...και εγώ αυτό κάνω συνήθως...απλά ήθελα/θέλω να δω πως το χρησιμοποιεί ο καθένας (αν το έχουν και κάποιοι άλλοι το 1gb/μήνα με 9,90 ας ενημερώσουν). Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Σωπα ρε φιλε... δεν περιμενα να ειναι τοσο πισω η VF στο 3g στο αιγαιο ( που με ενδιαφερει ). Παω wind... Μην κοιτάς την κάλυψη σε θάλασσα. Οι χάρτες της Vodafone δεν αναφέρουν θάλασσα. Μάλλον σε βολεύει η VF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakao Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μην κοιτάς την κάλυψη σε θάλασσα. Οι χάρτες της Vodafone δεν αναφέρουν θάλασσα. Μάλλον σε βολεύει η VF. κοιταξε, επειδη τις εχω δοκιμασει και τις δυο στις ιδιες τοποθεσιες, μπορω να πω οτι η ΒΦ οπου πιανει, πιανει καλα, γρηγορα και σταθερα. Η γουιντ, απο την αλλη, εχει μεγαλυτερη καλυψη (ξαναλεω στις τοποθεσιες που ΕΜΕΝΑ ενδιαφερουν) αλλα δυστυχως εχει ασταθες 3G σημα. Δλδ εκει που πιανει φουλ στα 3,5 πεφτει στα 3 και επειτα πεφτουν και οι "γραμμουλες" σε σημειο να χανεται τελειως χωρις να μετακινηθω καθολου(!). Ε, τι να κανουμε... δε μπορουμε να τα εχουμε ολα... Παράθεση ...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 κοιταξε, επειδη τις εχω δοκιμασει και τις δυο στις ιδιες τοποθεσιες, μπορω να πω οτι η ΒΦ οπου πιανει, πιανει καλα, γρηγορα και σταθερα. Η γουιντ, απο την αλλη, εχει μεγαλυτερη καλυψη (ξαναλεω στις τοποθεσιες που ΕΜΕΝΑ ενδιαφερουν) αλλα δυστυχως εχει ασταθες 3G σημα. Δλδ εκει που πιανει φουλ στα 3,5 πεφτει στα 3 και επειτα πεφτουν και οι "γραμμουλες" σε σημειο να χανεται τελειως χωρις να μετακινηθω καθολου(!). Ε, τι να κανουμε... δε μπορουμε να τα εχουμε ολα... Σε ποιές περιοχές αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakao Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Σε ποιές περιοχές αναφέρεσαι; Πολη ροδου και παραλιες ροδου ;) Παράθεση ...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts