Jump to content

mitchman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

mitchman's Achievements

  1. Μιας και μιλάμε για ταχύτητες είχε γίνει συζήτηση για τους όρους χρήσης του unlimited ultra. Από την εξυπηρέτηση μου είπαν ότι ο περιορισμός των 300 GB αφορά νέες απεριόριστες συνδέσεις από τον Ιούλιο του 23 και μετά. Έως τότε είπαν ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ταχύτητας ούτε στην κυρία SIM ούτε και στην 4Sharing
  2. Ναι φίλε μου και μάλιστα κάλεσα το τεχνικό τμήμα. Αν και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση της εταιρείας σε αντίθεση με τις άλλες που σου μιλάνε με αγένεια, όντως στο συγκεκριμένο θέμα δηλώνουν άγνοια. Μάλιστα ο υπάλληλος μου είπε όταν ανέφερα τα παραπάνω ότι είμαι ο πρώτος (!!!) συνδρομητής που αναφέρει κάτι σχετικό με τα παραπάνω όσον αφορά το roaming!
  3. Καλησπέρα, επιβεβαιώνω το γεγονος του throttling της vodafone gr σε roaming, ταξίδι πρόσφατα στη Βουλγαρία, default επιλογή η Α1, θυγατρική της Α1 Αυστρίας και πρώην MTel (θυγατρική vodafone), throttling σε 4G με max speedtest 15-18 mbps, και διαρκείς εναλλαγές σε 3G αν έκανες πολλή χρήση σε data. Με χειροκίνητη προεπιλογή είναι ανοιχτή η Yettel BG, πρώην Telenor (κάποτε Globul-θυγατρική cosmote), με καλύτερη απόκριση λόγω ping και ελαφρώς καλύτερο download, χωρίς πολλές εναλλαγές. Αντίθετα συγγενής με nova unlimited, παντού από 50-150 mbps σε 4G. 5G συσκευή δεν υπήρχε στη παρέα. Να σημειωθεί ότι το VoLte είναι απενεργοποιημένο και nova και vodafone, με εξαίρεση τη nova που δουλεύει το wificalling. Συσκευή με vodafone unlimited ultra (πλέον red unlimited) iPhone 6S, και με nova unlimited iPhone 8, και τα δύο μήλα με τελευταίο update από clean install και νέες sim. Στο επόμενο ταξίδι θα πάρω μαζί μου το Galaxy A23 5G για να έχω και εικόνα στο 5G. Αυτά από εμένα.
  4. ΕΞΕΛΙΣΣΟΥΜΕ ΤΟ VODAFONE GREEN NETWORK ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΣΤΙΣ 15/03/2023 ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ 3G ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟ 4G & 5G ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ https://bit.ly/3Gshutdown_info
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση, αρα να σκεφτώ κάτι σε twin sim με όποιο κόστος...
  6. Καλησπέρα σε όλους, Ο πατέρας μου έχει συμβόλαιο w unlimited, τα πάντα απεριόριστα, με όριο 54 GB data σε roaming, είναι το πιο πρόσφατο συμβόλαιο πριν την αλλαγή της ονομασίας σε nova. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, αν υποστηρίζεται δεύτερη sim, data only, όπως η αντίστοιχη 4sharing της vodafone, από τη nova και με τι κόστος. Κάθε συμβουλή δεκτή.
  7. Καλησπέρα σας όλους, Νέο Ψυχικό,συσκευή Galaxy A23 5G.
  8. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
  9. 5G SpeedTest λέγεται! Καλησπέρα σε όλους, θα βρεθώ σύντομα Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει τι θα συναντήσω σε 4G σε Τούμπα και Καλαμαριά σε γενικές γραμμές.. Συσκευή iPhone 8 με iOS 16 και συμβόλαιο unlimited. Ευχαριστώ εκ των προτέρων…
  10. Αν βοηθάει αυτό δείτε το. Νέα μέτρηση στο ίδιο σημείο μόλις τώρα.
  11. Καλησπέρα σε όλους, μέτρηση από Κομοτηνή, οδός Ορφέως δίπλα στο coffe island.
  12. Όλα είναι θέμα αναγκών, εμένα με υπερκαλύπτει το όριο των 30gb, πιο πολύ θα με ενδιέφερε παροχή απεριορίστων λεπτών ομιλίας στην παρούσα φάση.
  13. Μόλις αντιλήφθηκα χωρίς καμία ενημέρωση, μια ευχάριστη έκπληξη, από 15 gb σε μέγιστη ταχύτητα η wind ανέβασε το όριο στα 30 gb! Μπράβο!
  14. mitchman

    4G LTE

    Με iPhone 6s εταιρικό vpn με τα απεριόριστα της προσφοράς γωνία Κατεχάκη και Κηφισίας 140 mbps.
  15. mitchman

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Εκτός από τον διακόπτη που δεν υπάρχει δυστυχώς στο A6 δε δουλεύει κιόλας, με τη πρώτη ευκαιρία πάω σε κατάστημα να δούμε τι γίνεται.
×
×
  • Create New...