mixtri Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Επίσεις, να έχεις υπόψη σου ότι 3Mbps ειδικά με την wind μην περιμένεις να δείς ποτέ... Εγω προσωπικά μόνο με vodafone βλέπω τέτοιες ταχύτητες! Cosmote και Wind δεν δίνουν συνήθως πάνω από 2Mbps... Το διαψεύδω... Έχω δει και 3.2Mbps στην Αργαλαστή Πηλίου με WIND (260Kb/sec) με Nokia e66 ως modem. Δεν έχω δοκιμάσει και σε πολλά άλλα σημεία αλλά και στο Βόλο κάπου τόσο είχα! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Υπόψη ότι το b το πεζό εννοεί bit. Το B το κεφαλαίο εννοεί Byte. 1 Byte = 8 bit. Συνήθως η ρυθμοί διαμεταγωγής μετρώνται σε bits ενώ τα δεδομένα σε Bytes. Για να μην υπάρχει σύγχυση δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Τα 2Mbps που αναφέρω εγώ αντιστοιχούν σε περίπου 220KB/s. Τρομερή απόδοση για την Wind θα έλεγα... Εγώ η υψηλότερη ταχύτητα που έχω δεί από wind, την έχω δεί στο Τολό (Κοντά στο Ναύπλιο), όπου είχα πιάσει 1.7Mbps... Με Huawei K4505 σαν modem που είναι για 28,8 Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Το διαψεύδω... Έχω δει και 3.2Mbps στην Αργαλαστή Πηλίου με WIND (260Kb/sec) με Nokia e66 ως modem. Δεν έχω δοκιμάσει και σε πολλά άλλα σημεία αλλά και στο Βόλο κάπου τόσο είχα! Kαι Γιαννιτσα καπου τοσο πιανω και γω !:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 (edited) Εχω στο κινητο την προσφορα της wind f2g me 1.5 G. Πως μπορω αυτή τη χρήση του 1.5 G να την κάνω από το laptop?? Εχω το nokia 5630. Πρέπει να αγοράσω stickακι? Μπορω να χρησιμοποιήσω το κινητο μαζι με το καλωδιο αντι για stick? πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογή??? Edited July 26, 2010 by beba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 κατεβαζεις το nokia ovi suite το συνδεεις με bluetooth και εισαι αρχοντας! αν εχεις και usb καλωδιο ακομα καλυτερα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 κατεβαζεις το nokia ovi suite το συνδεεις με bluetooth και εισαι αρχοντας! αν εχεις και usb καλωδιο ακομα καλυτερα! Το έχω το καλωδιο. Και παλι πρεπει να κατεβασω το nokia ovi suite? Μηπως ειναι ενα cd που ειχε το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 ερωτηση, η ταχυτητα του ιντερνετ απο που εξαρταται? απο το σημα? εγω που μπενω συχνα, συνηθως την ημερα η ταχυτητα ειναι περιπου 400kbps ~ 40kb/s το βραδυ φτανει ακομα και το 1mbps ~ 100kb/s απο το ιδιο σημειο, το ιδιο κινητο. μηπως παιζει ρολο και η κινηση του δυκτιου? δηλαδη αν εκεινη την ωρα υπαρχουν πολλοι συνδρομητες συνδεμενοι? τη μερτηση τη κανω με το http://www.adslgr.com/features/SpeedMeter/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 ¨Έχω το usb stick τις vodafone και έχω κατεβάσει το wind connection manager και όλα λειτουργούν καλά (εκτός του ότι για να βρει το connection manager το stick πρέπει να κάνω ασφαλή κατάργηση και μετά όλα οκ) Το πρόβλημα είναι ότι το πρόγραμμα connection manager δεν μου βγάζει δυνατότητα επιλογής δικτύων και δεν μπορώ να επιλέξω να είναι συνέχεια σε δίκτυο 3G και αρκετά συχνά απο hsdpa πάει σε umts δίκτυο. Ξέρει κανείς να μου πει τι πρέπει να κάνω για να μου εμφανίζεται στο πρόγραμμα η καρτέλα με τα δίκτυα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Το έχω το καλωδιο. Και παλι πρεπει να κατεβασω το nokia ovi suite? Μηπως ειναι ενα cd που ειχε το κινητο? μπορει να το εχει και εκει αλλα καλυτερα να το κατεβασεις απο την νοκια για την πιο προαφατη εκδοση! ερωτηση, η ταχυτητα του ιντερνετ απο που εξαρταται? απο το σημα? εγω που μπενω συχνα, συνηθως την ημερα η ταχυτητα ειναι περιπου 400kbps ~ 40kb/s το βραδυ φτανει ακομα και το 1mbps ~ 100kb/s απο το ιδιο σημειο, το ιδιο κινητο. μηπως παιζει ρολο και η κινηση του δυκτιου? δηλαδη αν εκεινη την ωρα υπαρχουν πολλοι συνδρομητες συνδεμενοι? τη μερτηση τη κανω με το http://www.adslgr.com/features/SpeedMeter/ παιζει και αυτο ρολο. Edited August 1, 2010 by eLeKtriK EyE Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 ερωτηση, η ταχυτητα του ιντερνετ απο που εξαρταται? απο το σημα? εγω που μπενω συχνα, συνηθως την ημερα η ταχυτητα ειναι περιπου 400kbps ~ 40kb/s το βραδυ φτανει ακομα και το 1mbps ~ 100kb/s απο το ιδιο σημειο, το ιδιο κινητο. μηπως παιζει ρολο και η κινηση του δυκτιου? δηλαδη αν εκεινη την ωρα υπαρχουν πολλοι συνδρομητες συνδεμενοι? τη μερτηση τη κανω με το http://www.adslgr.com/features/SpeedMeter/ Όχι τόσο από το σήμα (αν έχεις τουλάχιστο 2/5), όσο από την υπερφόρτωση και την ποιότητα του δικτύου. Με Wind (σήμα 3/5) πιάνω σχεδόν τις ίδιες ταχύτητες με τις δικές σου, με μεταβολές ανάλογα με την ώρα της μέρας. Στο ίδιο σημείο με Vodafone (πάλι σήμα 3/5) πιάνω 3-4Mbps και ping σταθερά 65-70ms (ενώ με Wind 150-160ms). Αντίθετα με Cosmote (και με σήμα "καμπανα" 5/5) η ταχύτητα και η ποιότητα είναι μαύρο χάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Ενεργοποίησα adsm non-stop για 4 μήνες. Το χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή στο Πήλιο,Αργαλαστή συγκεκριμένα. Λόγω της δομής του σπιτιού μου - κτισμένο πάνω σε πέτρα με εσωτερικά δωμάτια που το σήμα είναι δύσκολο να φτάσει σε εσωτερικούς χώρους έχω -82dBm με GSM 900 ενώ σε εξωτερικούς -55dBm :p Σε εσωτερικούς χώρους έχω ταχύτητες ~1750Kbps ενώ σε εξωτερικούς ~3.1Mbps , δηλαδή στα όρια του Ε66. Όλα καλά από ταχύτητες και απόκριση αλλά μία παρατήρηση : έχω κολλήματα... Δε ξέρω αν φταίει το Ε66 που χρησιμοποιώ σαν modem αλλά ώρες ώρες μου σπάνε τα νεύρα! Σε 10 μέρες που θα έχω USB HSDPA modem Ericsson θα σας πω αλλά μου κάνει εντύπωση,παλιότερα δεν είχε τέτοια προβλήματα. Επιπλέον τώρα υπάρχουν πολλά routers μέχρι να φτάσω Αθήνα ενώ παλιότερα έσκαγε Αθήνα χωρίς τη Λάρισα ως ενδιάμεσο router... Αρκετές αλλαγές,καλύτερες ταχύτητες αλλά γιατί κολλάει ώρες ώρες; :confused: Έκανα ένα test με το server της RIM global. Η ταχύτητα είναι ικανοποιητικότατη! ταυτόχρονα είχα skype και μιλούσα με video call :) http://img824.imageshack.us/img824/6180/speedtestrim.png Uploaded with ImageShack.us Πάντως τα κολλήματα πρέπει να ήταν λόγω κίνησης του δικτύου. Τώρα πάει σφαίρα χωρίς κανένα κόλλημα! Άντε,καιρός είναι να πυκνώσει το δίκτυο στο Πήλιο αφού έχει τόση κίνηση η Wind εδώ... Edited August 2, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλημέρα σε όλους Σε λίγες μέρες θα φύγω διακοπές και θα χρειάζομαι ιντερνετ περιστασιακά. Ενεργοποίησα την προσφορά της Wind με 9,9 1GB Δεν έχω ιντενετ στικ αλλά ο υπάλληλος μου είπε οτι αν έχω κινητό με μοντεμ αυτό είναι εντάξει. Πραγματικά το G502 SonyErricson που έχω έχει μόντεμ. Προσπαθώντας όμως να συνδεθώ μέσω του PC Suite η οθόνη μένει στο initialising και δεν πάει παρακάτω. Να πω οτι πέρσι με το ίδιο κινητό έκανα μια χαρά την ιδια δουλειά με το cosmote wirelles 5GB Απο την σελίδα της Wind έχω ζητήσει και έχω εγκαταστήσει ρθυμίσεις. Στο APN έβαλε gint.b-online.gr Στα άλλα δε βλέπω τίποτα Τι μπορεί να φταίει καμιά ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Καλημέρα σε όλους Σε λίγες μέρες θα φύγω διακοπές και θα χρειάζομαι ιντερνετ περιστασιακά. Ενεργοποίησα την προσφορά της Wind με 9,9 1GB Δεν έχω ιντενετ στικ αλλά ο υπάλληλος μου είπε οτι αν έχω κινητό με μοντεμ αυτό είναι εντάξει. Πραγματικά το G502 SonyErricson που έχω έχει μόντεμ. Προσπαθώντας όμως να συνδεθώ μέσω του PC Suite η οθόνη μένει στο initialising και δεν πάει παρακάτω. Να πω οτι πέρσι με το ίδιο κινητό έκανα μια χαρά την ιδια δουλειά με το cosmote wirelles 5GB Απο την σελίδα της Wind έχω ζητήσει και έχω εγκαταστήσει ρθυμίσεις. Στο APN έβαλε gint.b-online.gr Στα άλλα δε βλέπω τίποτα Τι μπορεί να φταίει καμιά ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά Στην πρώτη σελίδα του topic γράφει κάποιες extra εντολές που θέλει το modem πχ CGD+CONT=1. Δοκίμασε λίγο... Δείτε ένα speedtest με vpn σύνδεση. Wind έχω από πίσω. Modem E66 http://www.speedtest.net/result/901664267.png Με το server του Πανεπιστημίου σήμερα...πιάσαμε ταβάνι http://img180.imageshack.us/img180/1917/tavani.png Uploaded with ImageShack.us Καλά,μιλάμε για ΕΔΕΤ βέβαια. Το Ε66 δε πάει παραπάνω,κάποια στιγμή νόμιζα ότι θα εκραγεί :lol: Πιάσαν τόπο οι αναβαθμίσεις της WIND! Edited August 3, 2010 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joniko Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 μπορω να κανω το συμβολαιο καρτοκινητο και να χρησιμοποιησω το 1gb στο κινητο (iphone) επισημα δεν επιτρέπεται το εχει δοκιμάσει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Τον τελευταίο μήνα σέρνεται πολύ το δίκτυο ή είναι εντύπωσή μου; Ήμουν Καλαμάτα και δεν έπιασα πουθενά πάνω από 400-500 kbyte/sec. Λέω εντάξει θα είναι τοπικό πρόβλημα./υπερφόρτωση. Ανεβαίνω Αθήνα και ο μέσος όρος δεν ξεπερνά τα 500-600Kbps στο κέντρο εκτός από 1800-2000Kbps έξω από τη Βουλή. Έχει γεμίσει κόσμο ή διαλύεται το δίκτυο βρε παιδιά; Επίσης, πέτυχα 2-3 περιπτώσεις όπου είχα κανονικά σηματοδοσία 3G και κλήσεις αλλά για μερικά λεπτά δεν είχα δεδομένα. Είχα ένδειξη οτι είχα δεδομένα αλλά δεν συνδεόταν πουθενά (Ελλάδα-Εξωτερικό) και αυτό πάλι στο κέντρο (Ακαδημίας/Σταδίου κτλ). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Το 3g τα σπάει μάγκεςςςς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Τον τελευταίο μήνα σέρνεται πολύ το δίκτυο ή είναι εντύπωσή μου; Ήμουν Καλαμάτα και δεν έπιασα πουθενά πάνω από 400-500 kbyte/sec. Λέω εντάξει θα είναι τοπικό πρόβλημα./υπερφόρτωση. Ανεβαίνω Αθήνα και ο μέσος όρος δεν ξεπερνά τα 500-600Kbps στο κέντρο εκτός από 1800-2000Kbps έξω από τη Βουλή. Έχει γεμίσει κόσμο ή διαλύεται το δίκτυο βρε παιδιά; Επίσης, πέτυχα 2-3 περιπτώσεις όπου είχα κανονικά σηματοδοσία 3G και κλήσεις αλλά για μερικά λεπτά δεν είχα δεδομένα. Είχα ένδειξη οτι είχα δεδομένα αλλά δεν συνδεόταν πουθενά (Ελλάδα-Εξωτερικό) και αυτό πάλι στο κέντρο (Ακαδημίας/Σταδίου κτλ). http://a.imageshack.us/img843/549/imagegu.jpg Με 2 γραμμούλες και death grip.:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Σε ποιό σημείο; Απόψε μέτρησα Κηφισιά στα Γουρουνάκια και πάνω από 500Kbps δεν πήγαινε. Δεν έχω εύκαιρα screenshots... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Αν και πιάνω 3G σήμα σε περισσότερες περιοχές με τη wind από ότι με τη vodafone, η κατάσταση του δικτύου δεδομένων είναι επιεικώς απαράδεκτη, ακόμα και για να διαβάσω απλά κάποια emails. Άλλαξα τις κάρτες στις συσκευές μου (voda/wind σε iphone3GS/SE-K800), αλλά η κατάσταση είναι σχεδόν πάντα χάλια. (περιοχές: Θεσσαλονίκη, κεντρική Μακεδονία) Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Ο πιο οικονομικος τρόπος για να συνδέσω την κάρτα sim με το λαπτοπ, να κανω χρηση του 1.5 G ποιος είναι? έχετε να μου προτεινετε κατι συγκεκριμενο να παω να το αγορασω? ειτε απο καταστημα είτε απο ebay (για ποιο οικονομικο-δεν το χρειαζομαι αμεσα). Εβαλα αλλη sim στο κινητο που εκανα συνδεση με υπολογιστη και ειναι φασαρια καθε φορα να βγαζω και να βαζω καρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Ο πιο οικονομικός τρόπος είναι να βρεις στο ebay ένα 3G/HSDPA USB modem στο οποίο θα βάλεις την SIM κάρτα σου. Τέτοια βρίσκεις στο ebay για 20-30 ευρώ. Πρόσεξε να είναι ξεκλείδωτα (χωρίς SIM- ή NETlock) ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς οποιαδήποτε SIM κάρτα θέλεις. Υπάρχει και ένα τέτοιο stick από τη Wind με 35 ευρώ, ρίξε μια ματιά σε κάποιο κατάστημά τους. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 στο ιδιο σημειο οπου πριν 15 μερες ειχα ταχυτητα μεχρι 1mbps, τωρα δε ξεπερναω ουτε τα 120kbps! ελεος? τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 (edited) Τον τελευταίο μήνα σέρνεται πολύ το δίκτυο ή είναι εντύπωσή μου; Ήμουν Καλαμάτα και δεν έπιασα πουθενά πάνω από 400-500 kbyte/sec. Λέω εντάξει θα είναι τοπικό πρόβλημα./υπερφόρτωση. Ανεβαίνω Αθήνα και ο μέσος όρος δεν ξεπερνά τα 500-600Kbps στο κέντρο εκτός από 1800-2000Kbps έξω από τη Βουλή. Έχει γεμίσει κόσμο ή διαλύεται το δίκτυο βρε παιδιά; Επίσης, πέτυχα 2-3 περιπτώσεις όπου είχα κανονικά σηματοδοσία 3G και κλήσεις αλλά για μερικά λεπτά δεν είχα δεδομένα. Είχα ένδειξη οτι είχα δεδομένα αλλά δεν συνδεόταν πουθενά (Ελλάδα-Εξωτερικό) και αυτό πάλι στο κέντρο (Ακαδημίας/Σταδίου κτλ). Δοκίμασε με VPN Tunelling και χωρίς μέσω ntua να δούμε αν φταίει το radio ή το backbone της WIND προς εξωτερικό. Αργαλαστή Πηλίου χωρίς VPN tunelling : http://www.speedtest.net/result/914203704.png Με VPN tunelling μέσω University Of Thessaly: http://www.speedtest.net/result/914204909.png modem : blackberry bold Edited August 14, 2010 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djepoxy Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Καλησπέρα, έχω περάσει τις ρυθμίσεις mail της otenet στο κινητό με σύνδεση wind, λαμβάνω τα mail αλλά δεν μπορώ να στείλω. Η Wind σε επικοινωνία μαζί τους, μου είπαν ότι δεν υπάρχει smtp δικό τους οπότε δεν υπάρχει τρόπος να στείλει κάποιος mail μέσω της σύνδεσης wind. Γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts