Jump to content

djepoxy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About djepoxy

  • Ημ. Γέννησης 06/07/1981

Συσκευή

  • Συσκευή
    Google Pixel 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

djepoxy's Achievements

  1. Καλησπέρα, όσοι έχουμε το 3/3XL, τα οποία πλέον δεν θα λαμβάνουν τις μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας, πιστεύετε θα έχουμε θέμα;
  2. djepoxy

    Google Pixel 4 XL

    Σε εμένα παρότι δεν την έχω πλύνει / βρέξει ποτέ, δυστυχώς ξεκόλλησε το G στην πλάτη της θήκης. Οι δικές σας έχουν πάθει κάτι με το πλύσιμο;
  3. Αυτή την τιμή στην έδωσαν από κατάστημα Wind; Αν όχι μπορείς να μου στείλεις το τηλ. του συνεργάτη σε pm; Ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα, ναι αυτήν την έκδοση έχω και εγώ αλλά όταν πάω να την ανοίξω βγάζει μνμ: Ουπς! Method not allowed και Κλείσιμο. Δοκίμασα απεγκατάσταση και νέα εγκατάσταση αλλά κάνει το ίδιο. Θα το φτιάξουν λογικά κάποια στιγμή.
  5. Βγήκε update της εφαρμογής Winbank της τράπεζας Πειραιώς και τώρα παίζει με τη 10. Το app της wind κρασάρει ακόμα.
  6. Καλημέρα παιδιά, επιβεβαιώνω για το mediamarkt στο Μαρούσι, όντως βάζουν zagg μεμβράνη, όχι γυαλί. Άριστη τοποθέτηση, 18€, εγγύηση για 6 μήνες, αν πάθει κάτι πας και στο αλλάζουν. Αν κάποιος το βιάζεται και δεν θέλει γυαλί, θεωρώ ότι είναι οκ.
  7. Θα το δω, ευχαριστώ. Θα σας ενημερώσω.
  8. Έχει για το pixel? Στο site δεν βλέπω τίποτα. Ψέματα! Βρήκα αυτό:https://www.mediamarkt.gr/el/shop/media-markt-service.html#phones_othoni . Θα περάσω από εκεί να δω.
  9. Καλή χρονιά σε όλους, πέρα από το γυαλί whitestone υπάρχει κάτι αξιόπιστο και πιο οικονομικό (<20€) για την οθόνη του 2XL που να μπορούμε να παραγγείλουμε από Ελλάδα/Ευρώπη; Δεν με ενδιαφέρει μόνο γυαλί, ας είναι και μεμβράνη, αρκεί να έχει καλή εφαρμογή και θα προτιμούσα να μην έχει κόλλα στις δυο άκρες πάνω και κάτω. Ευχαριστώ.
  10. Έσκασε μόλις! 80,1mb
  11. Οκ ευχαριστώ, για του Μαρτίου δεν έχουμε κάνα νέο μάλλον...
  12. Καλησπέρα παιδιά, μόλις ήρθε ειδοποίηση για update (Feb2018, Android 0), κουλό; Μαρτίου περιμέναμε... Τελοσπάντων να την κάνω ή να το αφήσω μέχρι την επόμενη; Έχω διαβάσει κάτι θεματάκια με τη συγκεκριμένη.
×
×
  • Create New...