Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου έστειλε το email Σήμερα και απάντησα συμφωνώ. 

Θα μου έρθει νέα sim και ελπίζω αυτά που είπαμε στο τηλέφωνο να γίνουν και στην πράξη. 

1 ώρα πριν, patrik said:

Μου έστειλε το email Σήμερα και απάντησα συμφωνώ. 

Θα μου έρθει νέα sim και ελπίζω αυτά που είπαμε στο τηλέφωνο να γίνουν και στην πράξη. 

Ενημέρωσε μας αν όλα πήγαν καλά 

Νομίζω έχουν αρχίσει και πιέζονται εκεί στην εταιρεία. Πήραν σήμερα τον πατέρα μου στο βασικό του νούμερο που είναι στην πράσινη και του πρότειναν το Unlimited All+EU με 24 ευρώ τον μήνα και δώρο τα δύο πρώτα πάγια. Και μάλιστα του είπαν ότι είναι μειωμένη τιμή σε σχέση με τον τιμοκατάλογο γιατί ανανέωσε το σταθερό του πριν από 3 μήνες. Βέβαια ο πατέρας μου αρνήθηκε γιατί την έχει βρει με το Neo και γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό είχε στην εταιρεία απεριόριστο συμβόλαιο σε άλλο νούμερο και άργησαν να του το μετατρέψουν σε καρτοκινητό για αδιευκρίνιστους λόγους. Πάντως πολύ καλή προσφορά αν και στην αγορά υπάρχουν και καλύτερες

13 minutes ago, aektzhs 1 said:

Νομίζω έχουν αρχίσει και πιέζονται εκεί στην εταιρεία. Πήραν σήμερα τον πατέρα μου στο βασικό του νούμερο που είναι στην πράσινη και του πρότειναν το Unlimited All+EU με 24 ευρώ τον μήνα και δώρο τα δύο πρώτα πάγια. Και μάλιστα του είπαν ότι είναι μειωμένη τιμή σε σχέση με τον τιμοκατάλογο γιατί ανανέωσε το σταθερό του πριν από 3 μήνες. Βέβαια ο πατέρας μου αρνήθηκε γιατί την έχει βρει με το Neo και γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό είχε στην εταιρεία απεριόριστο συμβόλαιο σε άλλο νούμερο και άργησαν να του το μετατρέψουν σε καρτοκινητό για αδιευκρίνιστους λόγους. Πάντως πολύ καλή προσφορά αν και στην αγορά υπάρχουν και καλύτερες

Καλά είναι αλλά σκέψου ότι το ίδιο ακριβώς το έχω στον ΟΤΕ στα 23,50 και χωρίς διαπραγμάτευση.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

μου εχει ερθει ενα πιστωτικο.δεν ειναι πολλα χρηματα ,13 ευρο ειναι αλλα δεν θελω να τους τα χαρισω κιολας αλλα ποια ειναι η διαδικασια να τα παρα.

υ.γ.δεν ειμαι πλεον συνδρομητης στην νοβα ουτε κινητο ουτε σταθερο.

my old profile -----> RAVER

19 minutes ago, ktikti said:

μου εχει ερθει ενα πιστωτικο.δεν ειναι πολλα χρηματα ,13 ευρο ειναι αλλα δεν θελω να τους τα χαρισω κιολας αλλα ποια ειναι η διαδικασια να τα παρα.

Σε κατάστημα αν δεν κάνω λάθος

48 minutes ago, ktikti said:

Κατάστημα ή στείλε στο chat μήπως γίνεται με ΙΒΑΝ.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Να θες να ανανεώσεις και να μην σε αφήνει το σύστημα.. 

Screenshot_20240428_071704.jpg

Screenshot_20240428_071724.jpg

4 ώρες πριν, Antonio21 said:

Το δίνουν στον πατέρα μου το ίδιο πρόγραμμα 1 ευρώ κάτω 

5 ώρες πριν, Antonio21 said:

Τσιμπημένο δεν είναι;

Δεν βρίσκω κάτι πιο φθηνό με λίγα παραπάνω giga από τα 2 που έχει η μητέρα μου. 

3 ώρες πριν, Antonio21 said:

Δεν βρίσκω κάτι πιο φθηνό με λίγα παραπάνω giga από τα 2 που έχει η μητέρα μου. 

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-neo.html

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

Υπάρχει το τηλέφωνο από το τμήμα προσφορών;

8 ώρες πριν, VIPdriver said:

Δεν το είχα προσέξει ευχαριστώ πολύ. 

καλημέρα .Εχω nova απεριόριστα,και θα ηθελα να ρωτήσω στον λογαριασμό που έρχεται,τι πρεπει να κάνω για να βλέπω αναλυτικά τα νουμερα με τις κλησεις που πηρα.Ευχαριστώ.

😀😀😀

1 minute ago, Hliasat said:

καλημέρα .Εχω nova απεριόριστα,και θα ηθελα να ρωτήσω στον λογαριασμό που έρχεται,τι πρεπει να κάνω για να βλέπω αναλυτικά τα νουμερα με τις κλησεις που πηρα.Ευχαριστώ.

😀😀😀

Καλημέρα

Μπορείς να τα δεις αυτά μέσα από την εφαρμογή. Πας συγκεκριμένα στον λογαριασμό που θες να δεις πατάς κάτω καγω σύνοψη χρήσης και μετά πατάς την κατηγορία κλήσεων που θες να δεις πχ κλήσεις προς αλλά δίκτυα.

22 minutes ago, Arinos said:

Καλημέρα

Μπορείς να τα δεις αυτά μέσα από την εφαρμογή. Πας συγκεκριμένα στον λογαριασμό που θες να δεις πατάς κάτω καγω σύνοψη χρήσης και μετά πατάς την κατηγορία κλήσεων που θες να δεις πχ κλήσεις προς αλλά δίκτυα.

μόνο που το τελευταιο ψηφίο το έχει απόκρυψη xxxx γράφει δέν μπορείς να το δείς.Απο υπολογιστή windows φαινονται κανονικά μολις ειδα.Απο εφαρμογη οχι ολο το νουμερο.

Edited by Hliasat

Εμένα μου ήρθε σήμερα λογαριασμός παραπάνω με sms εντός χρήσης που χρεώθηκαν 1,44€ τα 2. Υποψιάζομαι κάποιο mms προς εθνικά δίκτυα διότι δεν πήγαινε κάποιο μήνυμα με iMessage και δυο sms από την Apple που είναι 0,06€ λεπτά το ενα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

4 ώρες πριν, Hliasat said:

μόνο που το τελευταιο ψηφίο το έχει απόκρυψη xxxx γράφει δέν μπορείς να το δείς.Απο υπολογιστή windows φαινονται κανονικά μολις ειδα.Απο εφαρμογη οχι ολο το νουμερο.

Μόνο μέσω υπολογιστή γίνεται 

Εν τω μεταξύ έκανα αίτημα στο τσατ από την προηγούμενη Πέμπτη να με καλέσουν για προσφορά τιμής στην υπηρεσία που έχουν και δίνει ρούτερ 5G + απεριόριστο ίντερνετ με όριο τα 200GB και έπειτα με ταχύτητα 12Mbps και δεν με πήρε ποτέ κανείς.

Δεν θέλουν πελάτες;

Μπορείς να επιδιώξεις καλύτερη τιμή;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

1 hour ago, MIKU said:

Εν τω μεταξύ έκανα αίτημα στο τσατ από την προηγούμενη Πέμπτη να με καλέσουν για προσφορά τιμής στην υπηρεσία που έχουν και δίνει ρούτερ 5G + απεριόριστο ίντερνετ με όριο τα 200GB και έπειτα με ταχύτητα 12Mbps και δεν με πήρε ποτέ κανείς.

Δεν θέλουν πελάτες;

Σούπερ ντουπερ κλασσικ. Άμα το θυμηθούν, θα πάρουν. Καλά, δεν έχουν αλλάξει τίποτα μα τίποτα στην οργάνωσή τους από την εποχή της wind?? Είναι δυνατόν; 🥲

1 hour ago, p_k said:

Μπορείς να επιδιώξεις καλύτερη τιμή;

Ήθελα να δω τι παίζει.

Π.χ. η Cosmote το αντίστοιχο πακέτο το δίνει επίσημα 49 ευρώ (έχει 400GΒ και απεριόριστες κλήσεις) αλλά διαβάζω ότι κάποιοι το πήραν με 25 ευρώ, λόγω ανεπάρκειας του επίγειου δικτύου.

20 minutes ago, johnny_htc said:

Σούπερ ντουπερ κλασσικ. Άμα το θυμηθούν, θα πάρουν. Καλά, δεν έχουν αλλάξει τίποτα μα τίποτα στην οργάνωσή τους από την εποχή της wind?? Είναι δυνατόν; 🥲

Τι να πω και στο τσατ ενώ σου λέει να επιλέξεις "νέα σύνδεση/προσφορά'' ο υπάλληλος που βγαίνει δεν μπορεί να σου πει τίποτα, απλά λέει θα σε καλέσουν...

2 minutes ago, MIKU said:

Ήθελα να δω τι παίζει.

Π.χ. η Cosmote το αντίστοιχο πακέτο το δίνει επίσημα 49 ευρώ (έχει 400GΒ και απεριόριστες κλήσεις) αλλά διαβάζω ότι κάποιοι το πήραν με 25 ευρώ, λόγω ανεπάρκειας του επίγειου δικτύου.

Τι να πω και στο τσατ ενώ σου λέει να επιλέξεις "νέα σύνδεση/προσφορά'' ο υπάλληλος που βγαίνει δεν μπορεί να σου πει τίποτα, απλά λέει θα σε καλέσουν...

Καλά, πάντα μα πάντα εννοείται για προσφορά θα σε καλέσει κάποιος. Και σε βονταφον πρόσφατα που διαχειρίστηκα ένα νούμερο, σ αυτό το πράμα το botακι που έχει (Tobi, κάπως έτσι λέγεται 🤣) πατάς για προσφορά αλλά σου λένε ότι θα σε πάρουν εντός δύο εργάσιμων ξέρω γω. Είναι πιο κατατοπιστικοι σε σχέση με παλιότερα, μάλλον λόγω πολλών προσωπικών προσφορών σε συμβόλαια οργανώθηκαν, αλλά εδώ το έχουν αφήσει λιγάκι στη τύχη φαίνεται και εννιά έχει ο μήνας, θα πάρουμε τηλέφωνο κααποια στιγμή 😏😅