Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12 minutes ago, looneygirl said:

Καλησπέρα. Εγώ ήμουν λογικά αυτή που αναφέρεις. Προχωρά πάνω κάπου στα τέλη Μαΐου και θα το βρεις. Δεν το έχω κρατήσει τον αριθμό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έγινε. Ευχαριστώ πολύ 

2 ώρες πριν, panos.k2 said:

Κι όμως.

Όταν είχα μεχρι τον Απρίλιο 10GB το μήνα ένιωθα ότι μου τα έτρωγε πιο γρήγορα σε σχέση με την COSMOTE. Μπορεί να άνοιγα fb/insta και σε 1 λεπτό να κατανάλωνε 200mb. Αποφάσισα να δω τι καταγράφει το κινητό, μηδενίζοντας απ τις ρυθμίσεις τα καταναλωμένα δεδομένα ακριβως την ώρα και τη μερα που ανανεώθηκαν οι παροχές. Αφού πέρασε ένας μήνας, την τελευταια μερα πριν ανανεωθούν οι παροχες ειδα ότι στην εφαρμογή είχαν καταναλωθεί 9.900MB/10.240MB ενώ στις ρυθμίσεις ελεγε πως είχα καταναλώσει 9.100ΜΒ/10.240ΜΒ. 

Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω γιατί είχα και δεύτερη κάρτα COSMOTE με 8GB/μήνα. Τώρα εχω απεριοριστο συμβόλαιο στη νοβα και απο τοτε δεν εχω ασχοληθεί. 

Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο να συμβαίνει κάτι τέτοιο, συνήθως τα δεδομένα που δείχνει ο πάροχος είναι ακριβή.
Μία μικρή απόκλιση μπορεί να προκύπτει βάσει του βήματος χρέωσης: Πχ εάν το βήμα χρέωσης είναι 1 KB, ο πάροχος να μετράει 1000 ΚΒ = 1ΜΒ, ενώ το κινητό μετράει 1024 ΚΒ = 1 ΜΒ (στην πραγματικότητα 1MiB).

Μία διαφορετική πηγή απόκλισης μπορεί να ήταν παλιότερα εάν κάποιος έχει προγράμματα zero rating, τα οποία πλέον είναι λίγα έως ανύπαρκτα. Πχ να μην μετράνε τα δεδομένα προς social, προς youtube, κλπ. Έτσι το κινητό καταγράφει δεδομένα τα οποία δεν αφαιρούνται από το υπόλοιπο του προγράμματος.

On 11/7/2023 at 3:44 ΜΜ, Gv2008 said:

Αφού παρατηρείς αυτή την κλεψιάζ καλό είναι να αλλάξεις πάροχο. Εγώ αυτό θα έκανα 

προσφατως εκανα συμβολαιο στην wind (ημουν και πριν αλλα σε εταιρικο με 400 αριθμους) και για να παρω το νουμερο χωρις πεναλτυ κλπ επρεπε να κανω αλλο συμβολαιο στον ιδιο παροχο,μπερδεμα η κατασταση) επισης εχω και νοβα ιντερνετ και εβγαινε σχετικα φθηνοτερο απο αλλο παροχο.ομως ειμαι κατα απογοητευμενος και απο ταχυτητες.και καλα εφταιγε η sim τρομαρα τους..αλλα και απο καταναλωση.και μιλαμε για ταχυτητες των 40-50 mbps οχι κατι τρελλο και στν κοσμοτε με ταχυτητης μονιμα πανω απο 150mbps εχω λιγοτερη καταναλωση.

το περιεργο ειναι οτι μου βγαζει μηνυμα για υψηλη καταναλωση δεδομενων χωρις να κανω βαρια χρηση οχι social media.

περιμενω να περασει το 6μηνο για να μπορεσω να φυγω με οσο λιγοτερο κοστος. 😞

my old profile -----> RAVER

1 minute ago, ktikti said:

προσφατως εκανα συμβολαιο στην wind (ημουν και πριν αλλα σε εταιρικο με 400 αριθμους) και για να παρω το νουμερο χωρις πεναλτυ κλπ επρεπε να κανω αλλο συμβολαιο στον ιδιο παροχο,μπερδεμα η κατασταση) επισης εχω και νοβα ιντερνετ και εβγαινε σχετικα φθηνοτερο απο αλλο παροχο.ομως ειμαι κατα απογοητευμενος και απο ταχυτητες.και καλα εφταιγε η sim τρομαρα τους..αλλα και απο καταναλωση.και μιλαμε για ταχυτητες των 40-50 mbps οχι κατι τρελλο και στν κοσμοτε με ταχυτητης μονιμα πανω απο 150mbps εχω λιγοτερη καταναλωση.

το περιεργο ειναι οτι μου βγαζει μηνυμα για υψηλη καταναλωση δεδομενων χωρις να κανω βαρια χρηση οχι social media.

Κατάλαβα 

21 minutes ago, ktikti said:

Αν φύγεις μέσα στο πρώτο δίμηνο πληρώνεις μόνο δύο πάγια για να φύγεις. 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

12 ώρες πριν, ktikti said:

Εάν το κινητό βγάζει μήνυμα, σημαίνει ότι το κινητό γνωρίζει για την κατανάλωση - δεν είναι κάποια παρατυπία του παρόχου. Έλεγξε επιμελώς τα στοιχεία κατανάλωσης δεδομένων των εφαρμογών σου.

Επειδή έχω διαβάσει ότι κάποιοι φίλοι εδώ έχουν πάρει με φορητότητα το unlimited μέχρι 12 ευρώ, έχει κρατήσει κάποιος τηλ από το συνεργάτη να λάβω προσφορά;
Μέχρι τώρα η καλύτερη τιμή που βρήκα είναι 29 ευρώ οπότε ψάχνω κάτι καλύτερο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν κάποιος έχει f2g αυτή τη στιγμή τρέχει και με 21€ μεσα απο την εφαρμογή του f2g για μετατροπή από καρτοκινητό όμως. Νομίζω κάποια τηλέφωνα είχανε γραφτεί στις προηγούμενες σελίδες. Συνήθως όμως παίρνουν τηλέφωνα αυτούς που είχαν φύγει ήδη από τη wind και είχανε πάει αλλού (κυρίως vodafone)

Edited by kmpatra

1 ώρα πριν, sgatzo said:

Επειδή έχω διαβάσει ότι κάποιοι φίλοι εδώ έχουν πάρει με φορητότητα το unlimited μέχρι 12 ευρώ, έχει κρατήσει κάποιος τηλ από το συνεργάτη να λάβω προσφορά;

Πάρε ενα f2g και λογικα στο app θα σου ερθει η προσφορά να πας απεριοριστο συμβόλαιο με 21 ευρώ 

Ναι αλλά θα είναι για εκείνο το νούμερο η προσφορά έτσι δεν είναι?

53 minutes ago, VIPdriver said:

Πάρε ενα f2g και λογικα στο app θα σου ερθει η προσφορά να πας απεριοριστο συμβόλαιο με 21 ευρώ 

3 μήνες μετά μπορείς να κανεις μετατροπή καρτοκινητο σε συμβόλαιο 

Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να πάω το υπάρχον cu καρτοκινητο

2 ώρες πριν, sgatzo said:

Πλέον η προσφορά με τα 13€ δεν υπάρχει. Στα 29€ αν δεν έχεις σταθερό είσαι καλά 

24 minutes ago, sgatzo said:

Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να πάω το υπάρχον cu καρτοκινητο

Καρτοκινητο άλλου παρόχου δε δικαιούται τη προσφορά με τα 21€. 

Αυτή τη στιγμή για φορητότητα δεν υπάρχει κάτι εκτός από τα 33€ ή 27 αν έχεις σταθερό. 

19 minutes ago, paanos said:

Καρτοκινητο άλλου παρόχου δε δικαιούται τη προσφορά με τα 21€. 

Αυτή τη στιγμή για φορητότητα δεν υπάρχει κάτι εκτός από τα 33€ ή 27 αν έχεις σταθερό. 

Επίσης 27 αν έχεις άλλο κινητό στο ίδιο ΑΦΜ, σωστά; 

Χωρίς να έχεις υποχρεωτικά και το σταθερό. 

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Σωστά. Από κεκτημένη ταχύτητα το ξεχνάω. Η έκπτωση πλέον περνάει αν εχεις οποιαδήποτε άλλη σύνδεση Nova στο ΑΦΜ. Απλά αν έχεις 2 κινητά τότε το ένα μόνο παίρνει έκπτωση 

Εγώ που τους πήρα τηλέφωνο για να ενταχθώ στο μητρώο για να μη με ενοχλούν στο σταθερό, μου είπε ο υπάλληλος αν θέλω να δέχομαι προσφορές από τη νόβα και είπα ναι. Και με πήραν στο κινητό (vf) για να έρθω στη νόβα με συμβόλαιο, το γνωστό με τα 13€. Και τους είπα όχι. 😊

Καλύτερη προσφορά δεν έκαναν. 

Εγώ που τους πήρα τηλέφωνο για να ενταχθώ στο μητρώο για να μη με ενοχλούν στο σταθερό, μου είπε ο υπάλληλος αν θέλω να δέχομαι προσφορές από τη νόβα και είπα ναι. Και με πήραν στο κινητό (vf) για να έρθω στη νόβα με συμβόλαιο, το γνωστό με τα 13€. Και τους είπα όχι. 
Καλύτερη προσφορά δεν έκαναν. 
Μήπως έχεις κρατήσει το νούμερο;

Δυστυχώς όχι, γιατί ήταν από τη νόβα. Εντομεταξύ, ψάχνω στις κλήσεις αλλά έχουν πάρει και άκυροι κ δε βγάζω άκρη με τα νούμερα  

Λάθος μου που δεν επέμενα γιατί με ρώτησε ποσό πληρώνω κ είπα 12 όλα απεριόριστα, και μου απάντησε ααα, τόσα θα δίνετε και στη νόβα. Με 2γιγα 🙂

6 ώρες πριν, hercoulis said:

Δυστυχώς όχι, γιατί ήταν από τη νόβα. Εντομεταξύ, ψάχνω στις κλήσεις αλλά έχουν πάρει και άκυροι κ δε βγάζω άκρη με τα νούμερα  

Λάθος μου που δεν επέμενα γιατί με ρώτησε ποσό πληρώνω κ είπα 12 όλα απεριόριστα, και μου απάντησε ααα, τόσα θα δίνετε και στη νόβα. Με 2γιγα 🙂

Έχεις όλα απεριόριστα και σου πρότειναν 2 gb?

13 ώρες πριν, paanos said:

Δηλαδή να θέλει ο άλλος να παει συμβόλαιο και η εταιρία να του λέει "σόρυ αλλά δεν γίνεται επειδή δεν είσαι 3 μήνες f2g";

Το γράφει κάπου σε κανονισμούς της nova αυτό;

Δεν το βρήκα στους όρους. Γενικά παντού υπάρχει μια ελάχιστη διάρκεια παραμονής.

6 ώρες πριν, Gv2008 said:

Έχεις όλα απεριόριστα και σου πρότειναν 2 gb?

Στη vf το πακέτο με 12€ μέχρι τα Χριστούγεννα. 

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ