elkons Δημ. June 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 Μπήκε η καλοκαιρινή προσφορά της Nova για τα συμβόλαια κινητής https://nova.gr/offers/aperiorista-data Η προσφορά αποδίδει Απεριόριστα Data με κόστος 11,90€ και διάρκεια 30 ημέρες. Εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης 250GB, μετά την υπέρβαση των οποίων ισχύει απεριόριστη χρήση Μobile Ιnternet με μειωμένη ταχύτητα έως 8mbps. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 19 ώρες πριν, elkons said: Μπήκε η καλοκαιρινή προσφορά της Nova για τα συμβόλαια κινητής https://nova.gr/offers/aperiorista-data Η προσφορά αποδίδει Απεριόριστα Data με κόστος 11,90€ και διάρκεια 30 ημέρες. Εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης 250GB, μετά την υπέρβαση των οποίων ισχύει απεριόριστη χρήση Μobile Ιnternet με μειωμένη ταχύτητα έως 8mbps. Τι φόβος είναι και αυτός μην πέσει το δίκτυο....δηλαδή εντάξει είπαμε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Έχεις μια κεραία σε παραλία, σε ένα μήνα γεμίζει από κόσμο, και το απογευματάκι όλες έχουν, όχι 8 αλλά 0,8. Δηλαδή δεν πιστεύω ότι ειναι αυτός ο λόγος που βάζουν όριο. Αλλά για εισπρακτικούς σκοπούς. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 53 minutes ago, hercoulis said: Έχεις μια κεραία σε παραλία, σε ένα μήνα γεμίζει από κόσμο, και το απογευματάκι όλες έχουν, όχι 8 αλλά 0,8. Δηλαδή δεν πιστεύω ότι ειναι αυτός ο λόγος που βάζουν όριο. Αλλά για εισπρακτικούς σκοπούς. Δηλαδή εισπρακτικούς τι εννοείς; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Να πληρώνουν να αγοράζουν πακέτα. Ακόμα και όσοι έχουν συμβόλαιο δεν μπορούν να αγοράσουν πακέτο με ντατα? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 (edited) 1 hour ago, hercoulis said: Να πληρώνουν να αγοράζουν πακέτα. Ακόμα και όσοι έχουν συμβόλαιο δεν μπορούν να αγοράσουν πακέτο με ντατα? Αν εξαιρέσεις το συμβόλαιο με τα απεριόριστα που ο μέσος χρήστης δεν πρόκειται να αγοράσει άλλο πακέτο και αν περάσει τα 300GB προς το τέλος του μήνα απλά θα μείνει με τα 8mbps μέχρι να επανέλθει,όλα τα συμβόλαια έχουν πακέτο με data ναι.. Edited June 5, 2025 by George6633 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 2 minutes ago, George6633 said: Αν εξαιρέσεις το συμβόλαιο με τα απεριόριστα που ο μέσος χρήστης δεν πρόκειται να αγοράσει άλλο πακέτο και αν περάσει τα 300GB προς το τέλος του μήνα απλά θα μείνει με τα 8GB μέχρι να επανέλθει,όλα τα συμβόλαια έχουν πακέτο με data ναι.. 8 mbps 4 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Έχω την εντύπωση ότι και στο συμβόλαιο μπορεί να προσθέσει. Δηλαδή αν πληρώσεις περνάς και τα 300γιγα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 (edited) 5 minutes ago, p_k said: 8 mbps Λάθος εκ παραδρομής.. Διορθώθηκε @hercoulisαυτό δεν τον γνωρίζω είναι η αλήθεια Edited June 5, 2025 by George6633 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 On 5/6/2025 at 11:55 ΜΜ, George6633 said: Αν εξαιρέσεις το συμβόλαιο με τα απεριόριστα που ο μέσος χρήστης δεν πρόκειται να αγοράσει άλλο πακέτο και αν περάσει τα 300GB προς το τέλος του μήνα απλά θα μείνει με τα 8mbps μέχρι να επανέλθει,όλα τα συμβόλαια έχουν πακέτο με data ναι.. Μα η προσφορά αφορά το καλοκαίρι που θα πάς εξοχικό, θα κάνεις hot spot σε τηλεοράσεις κλπ και είναι πιθανό να τα φας. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 3 minutes ago, MIKU said: Μα η προσφορά αφορά το καλοκαίρι που θα πάς εξοχικό, θα κάνεις hot spot σε τηλεοράσεις κλπ και είναι πιθανό να τα φας. Εκεί αλλάζει το πράγμα,αν πρόκειται για τέτοια χρήση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 (edited) On 5/6/2025 at 11:58 ΜΜ, p_k said: 8 mbps Mbps είναι το σωστό.. Edited June 11, 2025 by cu2goup 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 8 minutes ago, cu2goup said: Mbps είναι το σωστό.. Πολύ σωστά, ευχαριστώ για τη διόρθωση. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Αναρωτιέμαι σε περίπτωση δεύτερης γραμμής αν δίνουν και δεύτερο πλυντήριο ή έστω ένα στεγνωτήριο... Όποιος ενδιαφέρεται πάντως το αφήνω εδώ. 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Δίνουν και σπίτι στη Νέα Ζίχνη Σερρών όπως στον Μάκη; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 22 minutes ago, George6633 said: Αναρωτιέμαι σε περίπτωση δεύτερης γραμμής αν δίνουν και δεύτερο πλυντήριο ή έστω ένα στεγνωτήριο... Όποιος ενδιαφέρεται πάντως το αφήνω εδώ. Μπαααα. Δίνουν όμως κλιματιστικό 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 (edited) 5 minutes ago, dasnowy said: Μπαααα. Δίνουν όμως κλιματιστικό Βλέπω κόντρα ανάμεσα σε εξωτερικούς συνεργάτες...Δε βαριέσαι,όλα χρήσιμα είναι! Edited June 12, 2025 by George6633 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Μου έχει βγάλει και tvdeals κλιματιστικό, οπότε μάλλον από τα κεντρικά τα βγάζουν τα δώρα. Αν και πλυντήριο από fiber 100 δεν μου έχει βγάλει ακόμα. Πάντως, πέρα απ την πλάκα, αν και κουλά τα δώρα δεν είναι άσχημη η προσφορά αν το συμβόλαιο είναι στα 27 ευρώ. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 2 ώρες πριν, dasnowy said: Μου έχει βγάλει και tvdeals κλιματιστικό, οπότε μάλλον από τα κεντρικά τα βγάζουν τα δώρα. Αν και πλυντήριο από fiber 100 δεν μου έχει βγάλει ακόμα. Πάντως, πέρα απ την πλάκα, αν και κουλά τα δώρα δεν είναι άσχημη η προσφορά αν το συμβόλαιο είναι στα 27 ευρώ. 27 με προυποθεσεις, αλλιως 35 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 8€ παραπανω δηλαδη 192€ τα δυο χρονια. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 #### Παίρνουν τηλέφωνα για να ανανεώσω το 3play. 17€τηλ Ίντερνετ και 28€ εον = 45€. Σκέφτηκα για μίνι starlink & κόψιμο το σταθερό. Το εον το έχω δορυφορικό. 11/12 download δε λέει όμως. ΔΕΗ, άργησες… 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2025 Μπορεί να παίξει το εον με σταρλινκ; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2025 Απο ότι διαβάζω στα σοσιαλ, κάποιοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα κάποιοι όχι. & στις 2 πλατφόρμες. Αλλά διορθώνεται. Περιμένουν σέρβερ στην Ελλάδα όμως γιατί τώρα είναι στη Γερμανία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_lab Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 Καλησπέρα σε όλους.Δεν ξέρω πώς να το γράψω αυτό, αλλά θα προσπαθήσω. Έχασα και τα δύο μου παιδιά στο "δυστύχημα" στα Τέμπη. Και τα δύο είχαν κινητά τηλέφωνα στο όνομά μου, ο ένας στη Cosmote και ο άλλος στη Nova. Από τη μέρα που έγινε το κακό, δεν ασχολήθηκα με τίποτα, έχασα τη γή κατω από τα πόδια μου,ούτε ήξερα τι χρωστάω, ούτε ποιο κινητό είναι που. Δεν είχα την έννοια μου σε αυτά παρά μόνον στα παιδιά μου. Είχαν χαθεί και οι συσκευές, καήκαν όλα μαζί με τις ψυχές τους. Η Cosmote του γιού μου ξεκαθάρισε, τους εξήγησα τι έγινε και σταμάτησαν τη σύνδεση το συμβόλαιο χωρίς ρήτρες,χωρίς τίποτε όταν το ζήτησα. Μου είπαν απλά "συλλυπητήρια" και τελείωσε εκεί το ανέλαβαν αυτοί παρά που είχαν μαζευτεί λογαριασμοί δεν είχε κοπεί τον 3ο μήνα. Η Nova όμως όχι. Τον δεύτερο μήνα το κινητό κόπηκε επειδή δεν είχε πληρωθεί ο λογαριασμός. Μετά άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο ξανά και ξανά. Τους εξήγησα τι έγινε με βαριά καρδιά, με δυσκολία μίλησα, αλλά δεν άλλαξε τίποτε. Συνέχισαν να στέλνουν φακέλους σπίτι, λογαριασμούς, να ζητούν χρήματα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα ήρθε ρήτρα διακοπής του κινητού και μια επιδότηση και οι 2 απλήρωτοι λογαριασμοί. Πριν λίγες μέρες έμαθα ότι το χρέος φαίνεται και στη ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ έτσι είδε η λογίστρια μου. Δεν αντέχω ούτε να εξηγώ τα ίδια ξανά και ξανά, ούτε να χάνω την ψυχή μου κάθε φορά που ένας υπάλληλος μου λέει "δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι θα πρέπει να πληρώσετε". Δεν ζητάω χάρη. Ζητάω να δείξουν λίγη ανθρωπιά. Τα παιδιά μου δεν υπάρχουν πια. Δεν θα ξαναπληρώσει κανείς αυτό το νούμερο. Δεν υπάρχει πια αυτός ο κόσμος. Αν κάποιος ξέρει τι μπορώ να κάνω ή ποιος μπορεί να με βοηθήσει και να με συμβουλευτεί θα ήμουν ευγνώμων. Σας παρακαλώ πείτε μου. Δεν έχω ούτε δύναμη ούτε χρόνο για δικηγόρους μόνο λίγη ανάσα να σταθώ. Χίλια συγγνώμη για το βαρύ κείμενο και μακροσκελές. Ευχαριστώ. 14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 19 minutes ago, vaggelis_lab said: Καλησπέρα σε όλους.Δεν ξέρω πώς να το γράψω αυτό, αλλά θα προσπαθήσω. Έχασα και τα δύο μου παιδιά στο "δυστύχημα" στα Τέμπη. Και τα δύο είχαν κινητά τηλέφωνα στο όνομά μου, ο ένας στη Cosmote και ο άλλος στη Nova. Από τη μέρα που έγινε το κακό, δεν ασχολήθηκα με τίποτα, έχασα τη γή κατω από τα πόδια μου,ούτε ήξερα τι χρωστάω, ούτε ποιο κινητό είναι που. Δεν είχα την έννοια μου σε αυτά παρά μόνον στα παιδιά μου. Είχαν χαθεί και οι συσκευές, καήκαν όλα μαζί με τις ψυχές τους. Η Cosmote του γιού μου ξεκαθάρισε, τους εξήγησα τι έγινε και σταμάτησαν τη σύνδεση το συμβόλαιο χωρίς ρήτρες,χωρίς τίποτε όταν το ζήτησα. Μου είπαν απλά "συλλυπητήρια" και τελείωσε εκεί το ανέλαβαν αυτοί παρά που είχαν μαζευτεί λογαριασμοί δεν είχε κοπεί τον 3ο μήνα. Η Nova όμως όχι. Τον δεύτερο μήνα το κινητό κόπηκε επειδή δεν είχε πληρωθεί ο λογαριασμός. Μετά άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο ξανά και ξανά. Τους εξήγησα τι έγινε με βαριά καρδιά, με δυσκολία μίλησα, αλλά δεν άλλαξε τίποτε. Συνέχισαν να στέλνουν φακέλους σπίτι, λογαριασμούς, να ζητούν χρήματα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα ήρθε ρήτρα διακοπής του κινητού και μια επιδότηση και οι 2 απλήρωτοι λογαριασμοί. Πριν λίγες μέρες έμαθα ότι το χρέος φαίνεται και στη ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ έτσι είδε η λογίστρια μου. Δεν αντέχω ούτε να εξηγώ τα ίδια ξανά και ξανά, ούτε να χάνω την ψυχή μου κάθε φορά που ένας υπάλληλος μου λέει "δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι θα πρέπει να πληρώσετε". Δεν ζητάω χάρη. Ζητάω να δείξουν λίγη ανθρωπιά. Τα παιδιά μου δεν υπάρχουν πια. Δεν θα ξαναπληρώσει κανείς αυτό το νούμερο. Δεν υπάρχει πια αυτός ο κόσμος. Αν κάποιος ξέρει τι μπορώ να κάνω ή ποιος μπορεί να με βοηθήσει και να με συμβουλευτεί θα ήμουν ευγνώμων. Σας παρακαλώ πείτε μου. Δεν έχω ούτε δύναμη ούτε χρόνο για δικηγόρους μόνο λίγη ανάσα να σταθώ. Χίλια συγγνώμη για το βαρύ κείμενο και μακροσκελές. Ευχαριστώ. Πραγματικά είμαι έχω συγλονιστει. Συλλυπητήρια. Αυτό που θεωρώ εγώ σωστό να κάνεις αν έχεις το κουράγιο είναι να κάνεις μία καταγγελία στην ΕΕΤΤ βάζοντας την επικοινωνία που είχες και είχες ζητήσει διακοπή. Θα πεις ότι δεν αναγνωρίζεις το χρέος,εφόσον είχες ήδη ενημερώσει την εταιρία για τον θάνατο. Δεν κατάλαβα όμως είχε γίνει διακοπή της σύνδεσης;;;; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts