minast Δημ. Πέμπτη στις 08:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:04 πμ 57 minutes ago, VIPdriver said: Και κάθε πότε έχουν δικαίωμα αλλαγής παγίου; Καθε μήνα; Τοτε τι νοημα εχει το συμβόλαιο; Εγω ηξερα οτι στους ορους ελεγαν μετά τους 12 μηνες αυξηση. Θυμάμαι στην διαβούλευση της ΕΕΤΤ έλεγε μια φορά κάθε χρόνο, μετά την δημοσίευση του τιμαρίθμου της περασμένης χρονιάς. Η Nova στις συμβάσεις που έχω δει γράφει κάθε Φεβρουάριο. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Πέμπτη στις 08:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:05 πμ 58 minutes ago, VIPdriver said: Και κάθε πότε έχουν δικαίωμα αλλαγής παγίου; Καθε μήνα; Τοτε τι νοημα εχει το συμβόλαιο; Εγω ηξερα οτι στους ορους ελεγαν μετά τους 12 μηνες αυξηση. Αν θυμάμαι καλά, στη nova η αναπροσαρμογή γίνεται κάθε Φεβρουάριο, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας σύναψης συμβολαίου. 10 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 08:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:06 πμ 1 minute ago, marios239 said: Αν θυμάμαι καλά, στη nova η αναπροσαρμογή γίνεται κάθε Φεβρουάριο, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας σύναψης συμβολαίου. Χαρά σ' αυτόν που θα κάνει συμβόλαιο Ιανουάριο..!! 3 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 08:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:45 πμ 4 ώρες πριν, Antonio21 said: Την καλημέρα μου. Επιβεβαίωση και από μένα όλα τα πάγια στην Nova αυξήθηκαν και δεν έχω κλείσει χρόνο όπως το εφαρμόζει η Vodafone. Nova unlimited από 21€ στα 21.56€ Nova unlimited από 27€ στα 27.7€ Καλημέρα, επειδή έχεις κάνει και συμβόλαια στη Cosmote, εκεί εφαρμόστηκε κάποια αύξηση για τον πληθωρισμό; ή σε κάποιον άλλο εδώ μέσα; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 10:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:38 πμ 1 ώρα πριν, elkons said: Καλημέρα, επειδή έχεις κάνει και συμβόλαια στη Cosmote, εκεί εφαρμόστηκε κάποια αύξηση για τον πληθωρισμό; ή σε κάποιον άλλο εδώ μέσα; Δεν έχει γίνει έκδοση ακόμα στην Cosmote. Εδώ πάλι τα ίδια..... 7 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 10:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:44 πμ 5 minutes ago, Antonio21 said: Εδώ πάλι τα ίδια..... Μιλησες με τη νοβα κ τι σου ειπαν; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Πέμπτη στις 10:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:51 πμ 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Και κάθε πότε έχουν δικαίωμα αλλαγής παγίου; Καθε μήνα; Τοτε τι νοημα εχει το συμβόλαιο; Εγω ηξερα οτι στους ορους ελεγαν μετά τους 12 μηνες αυξηση. Κάθε Φεβρουάριο μου είπαν στο τηλέφωνο ως απάντηση στο ερώτημα μου γιατί άλλαξε το πάγιο. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 10:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:58 πμ 12 minutes ago, VIPdriver said: Μιλησες με τη νοβα κ τι σου ειπαν; Δεν έχω τηλέφωνο Nova τώρα για να τους πάρω και δεν θα ασχοληθώ με τα χαζά τους πάλι. 😊 7 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Κάθε Φεβρουάριο μου είπαν στο τηλέφωνο ως απάντηση στο ερώτημα μου γιατί άλλαξε το πάγιο. Μας έκατσε καλά... 4 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 11:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:03 πμ 24 minutes ago, Antonio21 said: Δεν έχει γίνει έκδοση ακόμα στην Cosmote. Εδώ πάλι τα ίδια..... Α οκ και εγώ περιμένω να γίνει έκδοση αλλά έχω ακόμα καιρό μπροστά μου. Παναγία μου 💀💀 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 11:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:03 πμ Εαν στο συμβόλαιο ΔΕΝ γραφει αυτο με τον Φεβρουάριο, ισως μπορεσετε να φυγετε, ή να γλιτωσετε την αυξηση για φετος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 11:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:04 πμ Αυτό θα το βρούμε στους ειδικούς όρους του συμβολαίου; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 11:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:08 πμ 2 minutes ago, elkons said: Αυτό θα το βρούμε στους ειδικούς όρους του συμβολαίου; Πρεπει να βρεις καπου να γραφει την λέξη "Φεβρουαριος". Εαν δεν το γράφει, μπορείς να τους κάνεις μανούρα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 11:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:10 πμ 10.18. Τον Φεβρουάριο κάθε έτους, η χρέωση του μηνιαίου παγίου κάθε σύνδεσής σας, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τον παρόντα όρο, θα αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τη μεταβολή του μέσου ετήσιου Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, εφόσον αυτός αυξάνεται, όπως δημοσιεύεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή κάθε Ιανουάριο (“ΔΤΚ”). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ΔΤΚ, επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής: https://www.statistics.gr.Το μηνιαίο πάγιο κάθε σύνδεσής σας θα αυξάνεται ισόποσα με την ως άνω μεταβολή και δε θα αυξηθεί άνω των 3 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων), συγκριτικά με το τρέχον πάγιό σας κατά τη στιγμή της αναπροσαρμογής. Η αναπροσαρμογή στο μηνιαίο σας πάγιο θα εφαρμόζεται στον λογαριασμό που θα εκδίδεται τον Φεβρουάριο κάθε έτους. Νοιώθω τυχερός αφού δέν πήγε 3€...... 6 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 11:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:14 πμ Με το κινητό της Cosmote 1 Τα αναγραφόμενα πάγια για κάθε σύνδεση ισχύουν κατά την έναρξη της παρούσας σύμβασης. Η τιμή των παγίων δύναται να αυξάνεται μια φορά ανά ημερολογιακό έτος, με ανώτατο όριο ποσοστό ίσο με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ) κατά τη δωδεκάμηνη περίοδο Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή) του προηγούμενου ημερολογιακού έτους, όπως αυτός ανακοινώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) και με ποσό που δεν θα υπερβαίνει τα 3€ ανά σύνδεση. Για την εκάστοτε αύξηση θα ενημερώνεστε τουλάχιστον ένα (1)μήνα πριν την εφαρμογή της, από την ιστοσελίδα www.cosmote.gr, το λογαριασμό σας, με γραπτό μήνυμα (SMS), και τις εφαρμογές COSMOTE App και My COSMOTE. Η ως άνω κοινοποίηση είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν αποτελεί λόγο καταγγελίας της σύμβασης σύμφωνα με το άρθρο 14.3 των Γενικών Όρων Παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνιας του ΟΤΕ. Μέσα είμαι κγω ε; Όλες μου οι συνδέσεις το λένε 😶 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 11:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:19 πμ Η cosmote αναφέρει για ενημέρωση εάν γίνει αύξηση ή Novak στο κάνει έκπληξη...... 2 1 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Πέμπτη στις 02:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:24 μμ Το πιο ωραίο είναι ότι σε περίπτωση που ο πληθωρισμός γίνει αρνητικός δε προβλέπεται μείωση του παγίου. Hacked 🤑 3 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 03:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:07 μμ 43 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Το πιο ωραίο είναι ότι σε περίπτωση που ο πληθωρισμός γίνει αρνητικός δε προβλέπεται μείωση του παγίου. Hacked 🤑 Αφού το είπανε στην εξυπηρέτηση πελατών είναι αύξηση της κυβέρνησης όχι τις εταιρίας........ 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Πέμπτη στις 05:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:04 μμ Ένα δίκαιο το έχουν… https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7810232.pdf https://www.capital.gr/politiki/3783075/d-papastergiou-anamenoume-meioseis-timon-stis-tilepikoinonies-ependuseis-4-dis-apo-tis-etaireies-gia-optikes-ines-ta-epomena-eti/?amp=true 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 05:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:20 μμ 15 minutes ago, hercoulis said: Ένα δίκαιο το έχουν… https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7810232.pdf https://www.capital.gr/politiki/3783075/d-papastergiou-anamenoume-meioseis-timon-stis-tilepikoinonies-ependuseis-4-dis-apo-tis-etaireies-gia-optikes-ines-ta-epomena-eti/?amp=true Είναι σίγουρα υπουργός;;;; 😂😂😂😂 7 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Παρασκευή στις 09:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:23 πμ Εκεί πάνω που είναι και πετάει δεν τον πολυενδιαφέρει βασικά κιόλας 😂 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. Παρασκευή στις 04:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:50 μμ Καλησπέρα παιδιά. Τον επόμενο μήνα λήγει το συμβόλαιο που έχω 50mbps απεριόριστα σταθερά και κινητά στα 23€. Για ανανέωση το ίδιο πρόγραμμα μου λέει στα 24€ να κοιτάξω για αλλού η να επικοινωνήσω για μια καλύτερη τιμή? Δεν είναι πολλά αλλά έχω βαρεθεί μετά από 15 χρόνια πελάτης να πληρώνω κάθε χρόνο λίγο περισσότερα. 5 Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 05:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:01 μμ 6 minutes ago, komatoza said: Καλησπέρα παιδιά. Τον επόμενο μήνα λήγει το συμβόλαιο που έχω 50mbps απεριόριστα σταθερά και κινητά στα 23€. Για ανανέωση το ίδιο πρόγραμμα μου λέει στα 24€ να κοιτάξω για αλλού η να επικοινωνήσω για μια καλύτερη τιμή? Δεν είναι πολλά αλλά έχω βαρεθεί μετά από 15 χρόνια πελάτης να πληρώνω κάθε χρόνο λίγο περισσότερα. Αν κάνεις φορητότητα σε vodafone μπορεί να βρεις γύρω στα 20-21€ αν σου κάτσει. Βάλε το τηλέφωνο στην ιστοσελίδα της να σε πάρουν πίσω για προσφορά φορητότητας. Επίσης ψάξε στο ιντερνετ εταιρεία biznest που είναι εξωτερικός πάροχος Vodafone. Κάνε μια απόπειρα και ίσως σε πάρει τηλέφωνο η Nova με καλύτερη τιμή για να σε κρατήσει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 05:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:07 μμ Η Nova δύσκολα θα πάρει για αντιπροσφορά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Παρασκευή στις 05:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:07 μμ 4 minutes ago, komatoza said: Καλησπέρα παιδιά. Τον επόμενο μήνα λήγει το συμβόλαιο που έχω 50mbps απεριόριστα σταθερά και κινητά στα 23€. Για ανανέωση το ίδιο πρόγραμμα μου λέει στα 24€ να κοιτάξω για αλλού η να επικοινωνήσω για μια καλύτερη τιμή? Δεν είναι πολλά αλλά έχω βαρεθεί μετά από 15 χρόνια πελάτης να πληρώνω κάθε χρόνο λίγο περισσότερα. Με πήραν σήμερα για ανανέωση του συμβολαίου στο σταθερό (50 vdsl) με 23,29€ που λήγει 15/4 με τα ίδια χρήματα και της είπα ότι 1) είμαι απογοητευμένος με τη Nova μετά από τόσα χρόνια που όλο αυξάνει αντί να μειώνει και 2) θα μεταφέρω σε άλλο πάροχο και τις υπόλοιπες συνδέσεις που έχω και έμεινε κάγκελο. Τη ΔΕ 3/2 πραγματοποιήθηκε η φορητότητα στη 2 κινητών που είχα με το συμβόλαιο των 2 GB (13€) από τον ΙΑΝ 23 (μετά την εξαγορά της wind από τη NOvA) και μου ζητούσαν 14€ για τα επόμενα 2 χρόνια! Τα πήγα στη Voda (συμβόλαιο με 6 GB + 6000 sms) με 13,39€ και μάλλον θα μεταφέρω στην ίδια και το σταθερό. Σημειωτέον ότι, ΠΑ 31/1 το μεσημέρι υπέγραψα τη φορητότητα σε κατάστημα της Voda και παρέλαβα τις sim, την ΚΥ 2/2 έληγε το συμβόλαιο της Nova, τη ΔΕ 3/2 το απόγευμα ενεργοποιήθηκαν οι sim και μέχρι σήμερα δεν επικοινώνησε η Nova ούτε για να ρωτήσει γιατί έφυγα!!! 7 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 05:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:12 μμ (edited) Η Νοβα δεν παρακαλαει κανεναν... (ή δεν έχει τμήμα αντιπροσφορών) Edited Παρασκευή στις 05:12 μμ by VIPdriver 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts