hercoulis Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Εγώ με 24αρα πήρα δορυφορικό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Ρε παιδιά συγγνώμη, αν θες περιαγωγή εκτός Ε.Ε. (π.χ. Τουρκία) σε χρεώνει 15 ευρώ τη μέρα και σου δίνει μόλις 500ΜΒ; Το είδα και τρελάθηκα! Η Cosmote δίνει με 7,50 ευρώ τη μέρα 2GB και η Vodafone με 7,90! 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 31 minutes ago, MIKU said: Ρε παιδιά συγγνώμη, αν θες περιαγωγή εκτός Ε.Ε. (π.χ. Τουρκία) σε χρεώνει 15 ευρώ τη μέρα και σου δίνει μόλις 500ΜΒ; Το είδα και τρελάθηκα! Η Cosmote δίνει με 7,50 ευρώ τη μέρα 2GB και η Vodafone με 7,90! Όχι μόνο αυτό. Σου δίνει στα καρτοκινητά 2 GB και με την ίδια τιμή/ημέρα στα συμβόλαια σου δίνει τις παροχές της χώρας σου. Η κόκκινη όλα αυτά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 31 minutes ago, aektzhs 1 said: Όχι μόνο αυτό. Σου δίνει στα καρτοκινητά 2 GB και με την ίδια τιμή/ημέρα στα συμβόλαια σου δίνει τις παροχές της χώρας σου. Η κόκκινη όλα αυτά Ναι αλλά στο απεριόριστο; Γιατί π.χ. η Cosmote σου δίνει 2GB/μέρα ό,τι συμβόλαιο και να έχεις. Πάντα εκτός Ε.Ε. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 1 hour ago, MIKU said: Ρε παιδιά συγγνώμη, αν θες περιαγωγή εκτός Ε.Ε. (π.χ. Τουρκία) σε χρεώνει 15 ευρώ τη μέρα και σου δίνει μόλις 500ΜΒ; Το είδα και τρελάθηκα! Η Cosmote δίνει με 7,50 ευρώ τη μέρα 2GB και η Vodafone με 7,90! Ναι στα εκτός ΕΕ η Nova είναι φωτιά σε περιαγωγή. Οι γονείς μου την τελευταία φορά που πήγαν με Τουρκία μόνο Cosmote χρησιμοποίησαν. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 9 minutes ago, Nikolas14 said: Ναι στα εκτός ΕΕ η Nova είναι φωτιά σε περιαγωγή. Οι γονείς μου την τελευταία φορά που πήγαν με Τουρκία μόνο Cosmote χρησιμοποίησαν. Από περιέργεια, γνωρίζεις σε ποια δίκτυα έμπαινε; 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 15 minutes ago, MIKU said: Ναι αλλά στο απεριόριστο; Γιατί π.χ. η Cosmote σου δίνει 2GB/μέρα ό,τι συμβόλαιο και να έχεις. Πάντα εκτός Ε.Ε. Αν αναφέρεσαι στη vodafone, το πας παντού δεν έχει πολιτική ορθής χρήσης. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 7 minutes ago, dasnowy said: Αν αναφέρεσαι στη vodafone, το πας παντού δεν έχει πολιτική ορθής χρήσης. Ούτε εκτός Ε.Ε.; Δηλαδή μπορείς να πας π.χ. Τουρκία και να φας 100GB; Στη σελίδα λέει: "Μετά την κατανάλωση των ενσωματωμένων δεδομένων ή του επιπρόσθετου πακέτου, η χρέωση θα είναι 1€/ΜΒ ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκεται ο συνδρομητής." 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 16 minutes ago, MIKU said: Από περιέργεια, γνωρίζεις σε ποια δίκτυα έμπαινε; Vodafone σε Vodafone Turkey,Cosmote σε Turkcell και Nova επίσης σε Turkcell. Επίσης όλες έμπαιναν σε Avon/Turk Telecom 33 minutes ago, MIKU said: Ναι αλλά στο απεριόριστο; Γιατί π.χ. η Cosmote σου δίνει 2GB/μέρα ό,τι συμβόλαιο και να έχεις. Πάντα εκτός Ε.Ε. Ξέρω ότι χρησιμοποιείς τις παροχές του προγράμματος συμβολαίου και ότι στα καρτοκινητά δίνει εβδομαδιαίο ή πακέτο για παραπάνω μέρος με αρκετές παροχές 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου (edited) Το ποσό που χρειάστηκε η σύζυγος για Roaming Pass στο ταξίδι μας στη Ρωσία για 8 μέρες είναι εξωφρενικό. Πάνω από 110€ αλλα δεν γινοταν και αλλιώς… Για την πληροφορία το δίκτυο που την έβαλε η Nova ήταν Tele2 RU Επισης εχω χρησιμοποιήσει κάποιου είδους πακέτο ομιλιας στο εταιρικό μου νούμερο όταν ήμουν σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ταϊλανδη αλλα λίγο παλιότερα και στη Σιγκαπούρη που ήταν Επισης πανάκριβο Edited 11 Ιουλίου by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 20 minutes ago, panos.k2 said: Το ποσό που χρειάστηκε η σύζυγος για Roaming Pass στο ταξίδι μας στη Ρωσία για 8 μέρες είναι εξωφρενικό. Πάνω από 110€ αλλα δεν γινοταν και αλλιώς… Για πόσα GB ήταν αυτά τα 110€? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου (edited) 26 minutes ago, dimitroula10 said: Για πόσα GB ήταν αυτά τα 110€? 500MB/μερα🤡 ο λόγος που έβαζε roaming pass είναι ξεκαθαρα λόγω δουλειας. Προφανως υπάρχουν και άλλες λύσεις για Ίντερνετ, αλλα για κλήσεις από το νούμερο σου όχι… Edited 11 Ιουλίου by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου (edited) 44 minutes ago, panos.k2 said: Προφανως υπάρχουν και άλλες λύσεις για Ίντερνετ, αλλα για κλήσεις από το νούμερο σου όχι… Εννοείς προς το νούμερο σου. Δηλαδή εισερχόμενες. Γιατί εξερχόμενες άνετα κάνεις με VoIP. Γύρω στα 20€ κοστίζουν τα 5gb για 30 ημέρες Ρωσία και 56 άλλες χώρες στον κόσμο και λιγότερο για περισσότερες. Αν ταξιδεύεις συχνά και πληρώνεις εσύ τον λογαριασμό, ίσως πρέπει να το κοιτάξεις. Αν πληρώνουν άλλοι, δεν ασχολείσαι καθόλου. Edited 11 Ιουλίου by dimitroula10 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου (edited) On 12/7/2024 at 12:09 ΠΜ, dimitroula10 said: Εννοείς προς το νούμερο σου. Δηλαδή εισερχόμενες. Γιατί εξερχόμενες άνετα κάνεις με VoIP. Γύρω στα 20€ κοστίζουν τα 5gb για 30 ημέρες Ρωσία και 56 άλλες χώρες στον κόσμο και λιγότερο για περισσότερες. Αν ταξιδεύεις συχνά και πληρώνεις εσύ τον λογαριασμό, ίσως πρέπει να το κοιτάξεις. Αν πληρώνουν άλλοι, δεν ασχολείσαι καθόλου. Στη Ρωσία εμείς τα πληρωσαμε τα travel pass και τα δικά μου και της συζύγου, ηταν ταξίδι αναψυχής. Για μια φορά στο τόσο που θα βγουμε ταξίδι εκτός ΕΕ και δεν υπάρχει άλλη καλή λύση τα δίνουμε τα λεφτά. Εγω όμως κάνω και πολλά επαγγελματικά ταξίδια εκτός ΕΕ όποτε εκεί βεβαιως και το πληρώνουν άλλοι. Εχω ένα εταιρικό Nova που ήταν 2GB, τώρα το έκαναν 10GB και χρησιμοποιώ αυτο σε τέτοιες περιπτώσεις. Βεβαια, εχω και ένα νούμερο ΤΙΜ Βραζιλίας το οποίο έχει 100GB/μηνα για Αμερική/Ευρωπη χωρίς όριο χρήσης, δηλαδή το χρησιμοποιώ όλο το χρόνο σε roaming αν θέλω χωρίς εξτρα χρέωση. Δυστυχώς κάτι έπαθε και δεν μπαινει με τίποτα 4G-5G και η εξυπηρέτηση δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα λέει (τρέχα γύρευε κι αυτοί) Edited 13 Ιουλίου by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου για μετατροπη f2g σε συμβολαιο τι προσφορες παιζουν γνωριζει καποιος? δινουν προσωποποιημενες ή εχουν στανταρ τιμες? μου εχουν ερθει sms προσφορας αλλα αναφερουν μονο 3 μηνες δωρο ∞ data. 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 15 minutes ago, dkostas said: για μετατροπη f2g σε συμβολαιο τι προσφορες παιζουν γνωριζει καποιος? δινουν προσωποποιημενες ή εχουν στανταρ τιμες? μου εχουν ερθει sms προσφορας αλλα αναφερουν μονο 3 μηνες δωρο ∞ data. Εννοείται ότι οι προσφορές είναι πάντα εναντίον του πελάτη, για αυτό υπάρχουν. Το σωστό είναι να μην υπάρχουν προσφορές και οι τιμές να είναι στάνταρ ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη. Αυξάνεται η κατανάλωση μειώνεται η τιμή της μονάδας ή αυξάνεται ανάλογα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου On 11/7/2024 at 8:29 ΜΜ, MIKU said: Ρε παιδιά συγγνώμη, αν θες περιαγωγή εκτός Ε.Ε. (π.χ. Τουρκία) σε χρεώνει 15 ευρώ τη μέρα και σου δίνει μόλις 500ΜΒ; Το είδα και τρελάθηκα! Η Cosmote δίνει με 7,50 ευρώ τη μέρα 2GB και η Vodafone με 7,90! Στη Vodafone, αν έχεις unlimited, είναι και unlimited. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου Από 13€ στα 12.99€ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 1 minute ago, Antonio21 said: Από 13€ στα 12.99€ Μια χαρά, στην ίδια τιμή στο δίνει. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου Δεν θα ήταν κακό να γίνουν 3 - 5 gb τα 2 πάντως. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 1 hour ago, Arinos said: Δεν θα ήταν κακό να γίνουν 3 - 5 gb τα 2 πάντως. 4 GB τελική πρόταση!🙏🤝 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου Αν γίνει 5 θα ανέβουν αρκετά οι συνδέσεις. On 5/8/2024 at 5:13 ΜΜ, Antonio21 said: Από 13€ στα 12.99€ Τουλάχιστον δεν έχει το + 1,5€ τον επόμενο χρόνο όπως οι άλλες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου 10 ώρες πριν, hercoulis said: Αν γίνει 5 θα ανέβουν αρκετά οι συνδέσεις. Τουλάχιστον δεν έχει το + 1,5€ τον επόμενο χρόνο όπως οι άλλες. Έχει έως και 3 ευρώ νομίζω. Ανάλογα με τον πληθωρισμό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMich Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου Υπάρχει κάποιο διαθέσιμο τηλέφωνο για να καλέσουμε για προσφορά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου 13 minutes ago, DrMich said: Υπάρχει κάποιο διαθέσιμο τηλέφωνο για να καλέσουμε για προσφορά; 2105100600. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts