looneygirl Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Γεια σας. Να κάνω μια ερώτηση; Πολλά χρόνια είχα f2g και όπου κινούμαι κτλ είχα πολύ καλό σήμα και Ίντερνετ. Εδώ και μια εβδομάδα έχω κάνει συμβόλαιο μιας και δεν μπορούσα να αρνηθώ μια εξαιρετική προσφορά. Υπάρχει περίπτωση η καρτοκινητή να είχε καλύτερο Ίντερνετ από το συμβόλαιο. Έχω την εντύπωση ότι έπιανε πιο μεγάλους αριθμούς στα speed test. Όχι ότι δεν έχω τώρα καλό Ίντερνετ με nova απλά έχω την εντύπωση ότι έχει χαμηλότερη ταχύτητα. Μιλάω πάντα για απεριόριστα όλα. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 5 minutes ago, looneygirl said: Γεια σας. Να κάνω μια ερώτηση; Πολλά χρόνια είχα f2g και όπου κινούμαι κτλ είχα πολύ καλό σήμα και Ίντερνετ. Εδώ και μια εβδομάδα έχω κάνει συμβόλαιο μιας και δεν μπορούσα να αρνηθώ μια εξαιρετική προσφορά. Υπάρχει περίπτωση η καρτοκινητή να είχε καλύτερο Ίντερνετ από το συμβόλαιο. Έχω την εντύπωση ότι έπιανε πιο μεγάλους αριθμούς στα speed test. Όχι ότι δεν έχω τώρα καλό Ίντερνετ με nova απλά έχω την εντύπωση ότι έχει χαμηλότερη ταχύτητα. Μιλάω πάντα για απεριόριστα όλα. Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν γίνεται. Σίγουρα θα συνέβαινε το αντίστροφο. Δηλαδή να έχεις καλύτερες ταχύτητες με συμβόλαιο. Αν και πάλι λειτουργούν κανονικά όλα είσαι μια χαρά. Τι προσφορά σου έκαναν αν επιτρέπεται; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Δεν γίνεται. Σίγουρα θα συνέβαινε το αντίστροφο. Δηλαδή να έχεις καλύτερες ταχύτητες με συμβόλαιο. Αν και πάλι λειτουργούν κανονικά όλα είσαι μια χαρά. Τι προσφορά σου έκαναν αν επιτρέπεται;Όλα καλά λειτουργούν. Δεν έχω παράπονο. Απλά είχα την εντύπωση που έγραψα παρά πάνω. Η προσφορά πραγματικά δεν υπάρχει. Πήρα τρεις γραμμές όλα απεριόριστα (κλήσεις ,Ίντερνετ , sms) και οι τρεις 26 ευρώ. 6,50+6,50+13,00. Χωρίς συνδυαστικό με τηλεόραση κτλ. Εκεί μένω σταθερά στον ΟΤΕ. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε κάποιος να αρνηθεί εύκολα. Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω, μόλις πληρώνεις λογαριασμό κινητού, έρχεται το παρακάτω μήνυμαH ONLINE ΠΛHPΩMH ΣOY OΛOKΛHPΩΘHKE! ΔΩPO 1GB ME ΔIAPKEIA 7 HMEPEΣ ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔOΣ ΓIA KAΘE KINHTO TOY ΛOΓAPIAΣMOY ΣOY.Κι ας έχεις απεριόριστα δεδομένα....Στην Cosmote όταν πληρώσεις σου λέει που θέλεις να πάει κάθε φορά το 1gb...Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 9 minutes ago, rebel1 said: Επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω, μόλις πληρώνεις λογαριασμό κινητού, έρχεται το παρακάτω μήνυμα H ONLINE ΠΛHPΩMH ΣOY OΛOKΛHPΩΘHKE! ΔΩPO 1GB ME ΔIAPKEIA 7 HMEPEΣ ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔOΣ ΓIA KAΘE KINHTO TOY ΛOΓAPIAΣMOY ΣOY. Κι ας έχεις απεριόριστα δεδομένα.... Στην Cosmote όταν πληρώσεις σου λέει που θέλεις να πάει κάθε φορά το 1gb... Sent from my iPhone using Tapatalk Και σ' εμένα ήρθε το ίδιο μήνυμα, αν και έχω 2 κινητά σε συμβόλαιο, και περίμενα ότι το 1 GB θα το έβλεπα στο καρτοκινητό Q που εχω, αλλά δεν ... 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Όλα καλά λειτουργούν. Δεν έχω παράπονο. Απλά είχα την εντύπωση που έγραψα παρά πάνω. Η προσφορά πραγματικά δεν υπάρχει. Πήρα τρεις γραμμές όλα απεριόριστα (κλήσεις ,Ίντερνετ , sms) και οι τρεις 26 ευρώ. 6,50+6,50+13,00. Χωρίς συνδυαστικό με τηλεόραση κτλ. Εκεί μένω σταθερά στον ΟΤΕ. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε κάποιος να αρνηθεί εύκολα. Sent from my iPhone using TapatalkΣε πήραν από nova ή εξωτερικό συνεργάτη;Αν μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο που μίλησες ή εδώ ή σε PM.Ευχαριστώ πολύ! Sent from my SM-A528B using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Όλα καλά λειτουργούν. Δεν έχω παράπονο. Απλά είχα την εντύπωση που έγραψα παρά πάνω. Η προσφορά πραγματικά δεν υπάρχει. Πήρα τρεις γραμμές όλα απεριόριστα (κλήσεις ,Ίντερνετ , sms) και οι τρεις 26 ευρώ. 6,50+6,50+13,00. Χωρίς συνδυαστικό με τηλεόραση κτλ. Εκεί μένω σταθερά στον ΟΤΕ. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε κάποιος να αρνηθεί εύκολα. Sent from my iPhone using Tapatalkπήρες εσύ ή σε πήραν για προσφορά; το σταθερό ποια εταιρεία είναι; δώσε τηλ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 (edited) @looneygirl κάνε μας ένα pm το τηλέφωνο αν μπορείς χρειάζομαι και ένα συμβόλαιο στη νοβάρα σε χαμηλή τιμή για τη δουλειά μου επειδή χρειάζεται να μετράω και το f2g πια δεν αξίζει να το ταΐζω για μετρήσεις. Να ολοκληρώσω την τριπλέτα επιτέλους των συμβολαίων σε όλα τα δίκτυα να μη μαλώνω με κανένα στο φόρουμ 🤣🤣🤣🤣🤣 Edited May 31, 2023 by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Παιδιά την τιμή την πήρα επειδή είχε φύγει ένας δικός μου αριθμός από wind. Μόνο έτσι μπορείς να την πάρεις την προσφορά. Πήραν δικό μου άνθρωπο που το έκανε όποτε ζήτησα το τηλέφωνο και κάλεσα εγώ. Είναι εξωτερικός συνεργάτης. Αυτό έγινε πριν 10 μέρες. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτή η προσφορά. Το τηλέφωνα έχουν γραφτεί πιο πάνω αν προχωρήσετε λίγο. Δεν το έχω κρατήσει δυστυχώς. Αλλά κοιτάξτε που συζητούσαμε για αυτο πιο πάνω και θα δείτε και τα τηλέφωνα. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Για να δούμε τώρα που έκανα αίτηση φορητοτητας στην Vodafone θα μου προτείνουν τα 6.5€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Για να δούμε τώρα που έκανα αίτηση φορητοτητας στην Vodafone θα μου προτείνουν τα 6.5€.πάρε εσύ τηλέφωνο. Μπορεί να μην ισχύει πια η προσφορά. Ήταν για κάποιες μέρες. Πήγαινε πιο πάνω να δεις τα τηλέφωνα γιατί δεν τα έχω δυστυχώς. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 Να κάνω μια ερώτηση. Έχω συμβόλαιο μα κάποια data δωρεάν. Όταν ξεφςυηουν όμως με χρεώνει παρά πολυ. Ζήτησα τηλεφωνικα να γίνει ένα είδος φραγής ώστε να μην ξεπερναω καθόλου το πάγιο και μου είπαν δεν γίνεται αυτό.Τι με συστήνετε?Iphone κινητό. Όχι android. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 (edited) 50 minutes ago, pank said: Να κάνω μια ερώτηση. Έχω συμβόλαιο μα κάποια data δωρεάν. Όταν ξεφςυηουν όμως με χρεώνει παρά πολυ. Ζήτησα τηλεφωνικα να γίνει ένα είδος φραγής ώστε να μην ξεπερναω καθόλου το πάγιο και μου είπαν δεν γίνεται αυτό. Τι με συστήνετε? Iphone κινητό. Όχι android. Η nova δεν έχει τέτοια υπηρεσία. Μόνο στα νέα συμβόλαια μετά την ενσωματωμένη χρήση συνεχίζει η πρόσβαση με 384kbps χωρίς χρέωση. Ρώτα μήπως μπορούν να σου βάλουν ανώτατο ύψος λογαριασμού. Στο εταιρικό που έχω εγώ υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Αλλιώς, βάλε όριο δεδομένων στο κινητό σου αν υπάρχει τέτοια επιλογή. Edited June 1, 2023 by dasnowy 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 Η nova δεν έχει τέτοια υπηρεσία. Μόνο στα νέα συμβόλαια μετά την ενσωματωμένη χρήση συνεχίζει η πρόσβαση με 384kbps χωρίς χρέωση. Ρώτα μήπως μπορούν να σου βάλουν ανώτατο ύψος λογαριασμού. Στο εταιρικό που έχω εγώ υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Αλλιώς, βάλε όριο δεδομένων στο κινητό σου αν υπάρχει τέτοια επιλογή. Εγώ που έκανα συμβόλαιο τώρα με όλα απεριόριστα μου έχει τέτοια υπηρεσία. Δεν μπορεί να ξεφύγει πάνω από τα 15 ευρώ ο λογαριασμός. Το γράφει στο συμβόλαιο και το ρώτησα κιόλας. Και μου φάνηκε πολύ ωραία κίνηση μιας και πάντα έχω το άγχος μην μου έρθει τίποτα τραγικό που ακούω κατά καιρούς. Sent from my iPhone using TapatalkΕγώ που έκανα συμβόλαιο τώρα με όλα απεριόριστα μου έχει τέτοια υπηρεσία. Δεν μπορεί να ξεφύγει πάνω από τα 15 ευρώ ο λογαριασμός. Το γράφει στο συμβόλαιο και το ρώτησα κιόλας. Και μου φάνηκε πολύ ωραία κίνηση μιας και πάντα έχω το άγχος μην μου έρθει τίποτα τραγικό που ακούω κατά καιρούς. Sent from my iPhone using TapatalkSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 @looneygirlο Ρονάλντο έκανε μεταγραφή στην Nova; 4 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 Ερώτηση: αφού είναι όλα απεριόριστα, πώς μπορεί να ξεφύγει ο λογαριασμός; Μόνο με κλήσεις σε αριθμούς που χρεώνονται -- αλλά θα σταματήσουν τις κλήσεις; Επίσης, αυτό που έγραψε είναι «η χρήση εκτός παγίου να φτάσει τα 15€» -- δηλαδή 15€ επιπλέον του παγίου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 35 minutes ago, nplatis said: Ερώτηση: αφού είναι όλα απεριόριστα, πώς μπορεί να ξεφύγει ο λογαριασμός; Μόνο με κλήσεις σε αριθμούς που χρεώνονται -- αλλά θα σταματήσουν τις κλήσεις; Επίσης, αυτό που έγραψε είναι «η χρήση εκτός παγίου να φτάσει τα 15€» -- δηλαδή 15€ επιπλέον του παγίου. Ακριβώς. Δεκαπέντε ευρώ επιπλέον του παγίου. Το πάγιο + 15€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, nplatis said: Ερώτηση: αφού είναι όλα απεριόριστα, πώς μπορεί να ξεφύγει ο λογαριασμός; Μόνο με κλήσεις σε αριθμούς που χρεώνονται -- αλλά θα σταματήσουν τις κλήσεις; Επίσης, αυτό που έγραψε είναι «η χρήση εκτός παγίου να φτάσει τα 15€» -- δηλαδή 15€ επιπλέον του παγίου. Μπορεί να ξεφύγει και με roaming εκτός ΕΕ 2 ώρες πριν, Mobileras said: @looneygirlο Ρονάλντο έκανε μεταγραφή στην Nova; Τον εχω πετύχει Και γω στο τσατ😂 πολυ εξυπηρετικός μου φάνηκε 10 ώρες πριν, dasnowy said: Ρώτα μήπως μπορούν να σου βάλουν ανώτατο ύψος λογαριασμού. Στο εταιρικό που έχω εγώ υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Σωστά. Και γω στα 30 εταιρικά που εχω, έβαλα πριν κάποιο καιρό ανώτατο όριο εξτρα χρέωσης τα 10€. @Mobileras στα οποία εταιρικά η χρέωση ανα GB είναι 0.8€/GB😂😂είναι τα παλιά συμβόλαια με 10GB στα 8€ το καθένα (κάποια βγαίνουν στα 12€ μαζί με συσκευές Τελικα ποιος έχει τη φθηνότερη χρέωση ανα GB;😂😂😂 Edited June 2, 2023 by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 5 ώρες πριν, Mobileras said: @looneygirlο Ρονάλντο έκανε μεταγραφή στην Nova; Και ο Ερντι έχει κάνει μεταγραφή μάλλον. Είχα πετύχει πριν από 5 μέρες τον Ρετζέπ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 Παιδιά πώς ακυρώνουμε τον τηλεφωνητή σε συμβόλαιο κινητού wind; 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 (edited) 4 minutes ago, Mobileras said: Παιδιά πώς ακυρώνουμε τον τηλεφωνητή σε συμβόλαιο κινητού wind; Στον dialer ##002# και πλήκτρο κλήσης Edited June 2, 2023 by p_k 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 5 minutes ago, p_k said: Στον dialer ##0020# και πλήκτρο κλήσης "Προβλημα συνδεσης ή μη εγκυρος κωδικας ΜΜΙ" 2 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 Φίλε μου συγνώμη, διόρθωσα το λάθος στο προηγούμενο ποστ. Ο σωστός κωδικός είναι ##002# και πλήκτρο κλήσης. 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 5 minutes ago, p_k said: Φίλε μου συγνώμη, διόρθωσα το λάθος στο προηγούμενο ποστ. Ο σωστός κωδικός είναι ##002# και πλήκτρο κλήσης. Δούλεψε, σε ευχαριστώ φίλε μου. 1 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 Και μετά αν θες ειδοποίηση κλήσεων όταν είναι κλειστό στέλνεις ΝΑΙ στο 1265 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts