cmvr Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 (edited) 28 minutes ago, Chrischal1908 said: Καλά θα κλείσει η ψαλίδα της διαφοράς! Δεν θα μείνει έτσι το δίκτυο της ΝOVA. Έρχονται αναβαθμίσεις. Δεν μου αρέσει να είμαι αρνητικός ας τις δούμε πρώτα και μετά πλέκουμε το εγκώμιο. Edited January 4, 2023 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Κάτι ήξεραν και έχουν 2608Gbps διασυνδέσεις εξωτερικού. Η cosmote έχει 1935gbps. Μόνο ο διπλασιασμός ταχυτήτων έμεινε να γίνει. 3 ώρες πριν, Nikolas14 said: Ακριβώς αυτό, στα 52€ έχεις EON+ με Fiber 1Gbps και σταθερή+ 27€ το Unlimited στο κινητό…νομίζω ότι με 80€ τα έχεις όλα. Προσωπικά αν εμένα μόνιμα Θεσσαλονίκη θα διάλεγα σοβαρά μεταξύ Nova και Cosmote. Ξέχασες και τους 3 μήνες δώρο. Άρα η σταθερή βγαίνει 45.5€+27€ η κινητή για unlimited. Άρα σύνολο 72.5€ και έχεις τα πάντα. Αρκεί βέβαια να έχεις σήμα στο κινητό στις περιοχές που κινείσαι και να βρίσκεσαι σε ιδιόκτητο δίκτυο nova. Το σήμα ευτυχώς έχει βελτιωθεί και συνεχίζει να βελτιώνεται ειδικά με το κλείσιμο του 3g και με τη μετατροπή όλων των κεραιών που είναι μόνο για vodafone σε victus. 1 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 7 ώρες πριν, dasnowy said: Κάτι ήξεραν και έχουν 2608Gbps διασυνδέσεις εξωτερικού. Η cosmote έχει 1935gbps. Μόνο ο διπλασιασμός ταχυτήτων έμεινε να γίνει. Ξέχασες και τους 3 μήνες δώρο. Άρα η σταθερή βγαίνει 45.5€+27€ η κινητή για unlimited. Άρα σύνολο 72.5€ και έχεις τα πάντα. Αρκεί βέβαια να έχεις σήμα στο κινητό στις περιοχές που κινείσαι και να βρίσκεσαι σε ιδιόκτητο δίκτυο nova. Το σήμα ευτυχώς έχει βελτιωθεί και συνεχίζει να βελτιώνεται ειδικά με το κλείσιμο του 3g και με τη μετατροπή όλων των κεραιών που είναι μόνο για vodafone σε victus. Στο ξαναλέω, στη Κεφαλονια είναι η χειρότερη σε κάλυψη παρόλο που έκαναν συνεγκατασταση με victus. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω εδώ και θα την επιλέξω για συμβολαιο κι ολας. 9 ώρες πριν, cmvr said: Για αυτό στο είπα επειδή το είχες αναφέρει παλαιότερα. Η απόκλιση είναι μεγάλη με τις οπτικές όπως και στα άλλα σημεία που σε ενδιαφέρουν το δίκτυο κινητής της Cosmote σε καλύπτει καλύτερα. Έχω Σταθερο στο χωριό μου που είναι ΟΤΕ και δεν μπορεί να πάει άλλου…το θέμα είναι η κινητη μου,διότι το Σταθερο που έχω στη Θεσσαλονίκη και πλέον είναι 3 γραμμες οπτική ίνα πάνε σφαίρα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, είχα γνωστό που έβαλε πριν από μένα στην ίδια περιοχή. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Στο ξαναλέω, στη Κεφαλονια είναι η χειρότερη σε κάλυψη παρόλο που έκαναν συνεγκατασταση με victus. Περίεργο αυτό. Αν έχουν συνεγκατάσταση θα έπρεπε vodafone και nova να έχουν την ίδια κάλυψη. Εκτός αν έχει και κανέναν άλλο σταθμό η vodafone μόνη της. Μπορείς και να αλλάξεις τη σταθερή σε πρώτη φάση μιας και έχει πολύ καλές τιμές για 500αρα και 1000αρα και αλλάζεις το κινητό όταν βελτιωθεί το σήμα. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 22 minutes ago, dasnowy said: Περίεργο αυτό. Αν έχουν συνεγκατάσταση θα έπρεπε vodafone και nova να έχουν την ίδια κάλυψη. Εκτός αν έχει και κανέναν άλλο σταθμό η vodafone μόνη της. Μπορείς και να αλλάξεις τη σταθερή σε πρώτη φάση μιας και έχει πολύ καλές τιμές για 500αρα και 1000αρα και αλλάζεις το κινητό όταν βελτιωθεί το σήμα. Υπάρχουν σημεία ακόμα που η άλλη εταιρία έχει n78 και η wind δεν έχει. Υπαρχουν σημεία που η άλλη έχει 1800αρες και η wind δεν έχει. Υπάρχουν και τα ακριβώς ανάποδα. 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 1 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Καμία σχέση με τις τιμές που διαβάζουμε 2 μέρες τώρα δλδ. Για να δούμε. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 (edited) Εάν ισχύει ο παρών τιμοκατάλογος... Σταματάω εδώ (ωραία πάγια). Edited January 5, 2023 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 (edited) Οι τιμές που διάβαζουμε τόσες μέρες ισχύουν γιατί μόλις έκανα μετατροπή f2G για τους γονείς μου. Η φωτογραφία είναι με τις τιμές καταλόγου. Η τιμές που διάβαζουμε είναι προσφορές. Tο unlimited 2 giga κοστίζει 15€ και εάν είσαι συνδρομητής nova στα 13€ και εξίσου τα υπόλοιπα προγράμματα στις τιμές μου διαβάζουμε όχι αυτές του κατάλογου. Edited January 5, 2023 by Antonio21 2 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 7 minutes ago, Antonio21 said: Οι τιμές που διάβαζουμε τόσες μέρες ισχύουν γιατί μόλις έκανα μετατροπή f2G για τους γονείς μου. Η φωτογραφία είναι με τις τιμές καταλόγου. Η τιμές που διάβαζουμε είναι προσφορές. Tο unlimited 2 giga κοστίζει 15€ και εάν είσαι συνδρομητής nova στα 13€ και εξίσου τα υπόλοιπα προγράμματα στις τιμές μου διαβάζουμε όχι αυτές του κατάλογου. Ναι, αλλά εγώ διάβασα σε σχόλια ότι θα ισχύουν πλέον μόνο οι τιμές του καταλόγου και δεν θα γίνονται προσωπικές προσφορές και ότι η NOVA είναι η εταιρεία που λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο. Εάν ισχύει αυτό, τότε η τιμή των 48 ευρώ για το unlimited είναι τραγική. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Δεν αντιλέγω φίλε μου, αλλά είναι δυνατόν εν έτει 2023 να προσφέρονται προγράμματα με 3 και με 6 GB και στις συγκεκριμένες τιμές; Αυτά είναι εξωπραγματικά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Ναι, αλλά εγώ διάβασα σε σχόλια ότι θα ισχύουν πλέον μόνο οι τιμές του καταλόγου και δεν θα γίνονται προσωπικές προσφορές και ότι η NOVA είναι η εταιρεία που λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο. Εάν ισχύει αυτό, τότε η τιμή των 48 ευρώ για το unlimited είναι τραγική.Λογικά είναι τιμές προ έκπτωσης. Οπότε ποτέ δεν θα είναι τόσο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 13 minutes ago, p_k said: Ναι, αλλά εγώ διάβασα σε σχόλια ότι θα ισχύουν πλέον μόνο οι τιμές του καταλόγου και δεν θα γίνονται προσωπικές προσφορές και ότι η NOVA είναι η εταιρεία που λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο. Εάν ισχύει αυτό, τότε η τιμή των 48 ευρώ για το unlimited είναι τραγική. οι τιμες του τιμοκαταλογου δεν ειναι για 24μηνα συμβολαια. οι τιμες συμβολαιων ειναι αυτες που κυκλοφόρησαν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Ωραία, μακάρι να ισχύει αυτό, αναιρεί όμως τα προηγούμενα γραφόμενα ότι δεν θα υπάρχουν δύο κατηγορίες στις τιμές. Σε κάθε περίπτωση, θα περιμένουμε μέχρι τις 11 του μηνός όπου θα έχει γίνει φαντάζομαι και η επίσημη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της nova και μετά μιλάμε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 17 minutes ago, Cris4524 said: Λογικά είναι τιμές προ έκπτωσης. Οπότε ποτέ δεν θα είναι τόσο. Σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 32 minutes ago, p_k said: Ναι, αλλά εγώ διάβασα σε σχόλια ότι θα ισχύουν πλέον μόνο οι τιμές του καταλόγου και δεν θα γίνονται προσωπικές προσφορές και ότι η NOVA είναι η εταιρεία που λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο. Εάν ισχύει αυτό, τότε η τιμή των 48 ευρώ για το unlimited είναι τραγική. Vodafone και ξερό ψωμί τότε αν θέλεις συμβόλαιο γύρω στα 30 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 23 minutes ago, paanos said: Σωστά Αφού είπαμε ότι δεν θα γίνονται εκπτώσεις και προσφορές και θα ισχύουν οι ίδιες τιμές για όλους. Χθες αυτά. Άλλαξε κάτι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Με κάλεσαν από συνεργάτη WIND στο νούμερο cosmote που έχω (ανάθεμα που είμαι και στο μητρώο 11) που είπε η νεαρή πωλήτρια: "Σας καλούμε από την Wind που συνεργαζόμαστε πλέον με την Nova", και μου έκανε πρόταση εφόσον έχω σταθερό Nova, συμβόλαιο με 22 ευρώ το μήνα, απεριόριστα τηλέφωνα και sms και 15gb, και είπε το εξής κορυφαίο στην συνέχεια ενώ εγώ δεν είχα πει κάτι μέχρι εκείνη τη στιγμή, "και αν τα ξεπεράσετε δεν θα χρεώνεστε". Και της λέω τελικά είναι απεριόριστα ή 15gb? Όχι, δεν θα είναι απλά δεν θα χρεώνεστε. Ναι της λέω, θα έχω πρόσβαση στο ιντερνετ; Ναι και δεν θα χρεώνεστε. 'Αρα απεριόριστα; Όχι απλά δεν θα χρεώνεστε. Το έκλεισα ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρομαι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Αν είναι δυνατόν... 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 (edited) 26 minutes ago, p_k said: Αφού είπαμε ότι δεν θα γίνονται εκπτώσεις και προσφορές και θα ισχύουν οι ίδιες τιμές για όλους. Χθες αυτά. Άλλαξε κάτι; Τιμές τιμοκαταλόγου χωρίς δέσμευση είναι αυτές του πίνακα. Με δέσμευση παίρνεις έκπτωση (πχ 33€ το unlimited) αλλά δεν θα υπάρχει πχ ξεχωριστή προσφορά 25€ για πελάτες καρτοκινητής. Όλοι οι πελάτες αν θέλουν δέσμευση θα παίρνουν την ίδια προσφορά (τιμή site). Πρέπει να διαχωρίσουμε λίγο τις έννοιες: τιμη τιμοκαταλόγου = αρχική τιμή στο πρόγραμμα χωρίς δέσμευση τιμη ιστοσελίδας = τιμή που δίνεται γενικά στους πελάτες, χωρίς ιδιαίτερα παζάρια. Δέσμευση 24 μηνών συνήθως τιμή προσφοράς πελάτη = δίνεται πχ σε μετατροπή από καρτοκινητο ή με αίτημα φορητότητας. Τα λεγόμενα παζάρια. Αυτή η κατηγορία καταργείται στη Wind Edited January 5, 2023 by paanos 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Ωραία ευχαριστώ, αλλά μπορεί κάποιος να πάρει χωρίς δέσμευση συμβόλαιο στη nova; Πώς γίνεται αυτό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Με κάλεσαν από συνεργάτη WIND στο νούμερο cosmote που έχω (ανάθεμα που είμαι και στο μητρώο 11) που είπε η νεαρή πωλήτρια: "Σας καλούμε από την Wind που συνεργαζόμαστε πλέον με την Nova", και μου έκανε πρόταση εφόσον έχω σταθερό Nova, συμβόλαιο με 22 ευρώ το μήνα, απεριόριστα τηλέφωνα και sms και 15gb, και είπε το εξής κορυφαίο στην συνέχεια ενώ εγώ δεν είχα πει κάτι μέχρι εκείνη τη στιγμή, "και αν τα ξεπεράσετε δεν θα χρεώνεστε". Και της λέω τελικά είναι απεριόριστα ή 15gb? Όχι, δεν θα είναι απλά δεν θα χρεώνεστε. Ναι της λέω, θα έχω πρόσβαση στο ιντερνετ; Ναι και δεν θα χρεώνεστε. 'Αρα απεριόριστα; Όχι απλά δεν θα χρεώνεστε. Το έκλεισα ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρομαι.Good old Wind eras.... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 11 minutes ago, paanos said: Τιμές τιμοκαταλόγου χωρίς δέσμευση είναι αυτές του πίνακα. Με δέσμευση παίρνεις έκπτωση (πχ 33€ το unlimited) αλλά δεν θα υπάρχει πχ ξεχωριστή προσφορά 25€ για πελάτες καρτοκινητής. Όλοι οι πελάτες αν θέλουν δέσμευση θα παίρνουν την ίδια προσφορά (τιμή site). Πρέπει να διαχωρίσουμε λίγο τις έννοιες: τιμη τιμοκαταλόγου = αρχική τιμή στο πρόγραμμα χωρίς δέσμευση τιμη ιστοσελίδας = τιμή που δίνεται γενικά στους πελάτες, χωρίς ιδιαίτερα παζάρια. Δέσμευση 24 μηνών συνήθως τιμή προσφοράς πελάτη = δίνεται πχ σε μετατροπή από καρτοκινητο ή με αίτημα φορητότητας. Τα λεγόμενα παζάρια. Αυτή η κατηγορία καταργείται στη Wind Ας ανεβάσουν επιτέλους την σελίδα να δούμε τι γίνεται στην πραγματικότητα και βλέπουμε. 10 minutes ago, p_k said: Ωραία ευχαριστώ, αλλά μπορεί κάποιος να πάρει χωρίς δέσμευση συμβόλαιο στη nova; Πώς γίνεται αυτό; Φίλε μου ας περιμένουμε να δούμε τι θα παίξει γιατί πολλά ράδιο αρβύλα ακούγονται. 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Που το βρήκες αυτό ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Αυτό ακριβώς. Μεγάλη σύγχυση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts