paanos Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Στην οθόνη της σύνδεσης σου, κατέβα προς τα κάτω, μη πατάς προσθήκη πακέτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Ούτε στο δικό μου το εμφανίζει όμως δεν υπάρχει λογική στο να το εμφανίζει, καθώς έχω το w unlimited. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannaplay Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 καλημερα ,τωρα που οι εταιρειες συγχωνευονται και αλλαζουν ονομα, εγω ειμαι συνδρομητης στη wind στο σπιτι,μπορω να κανω ακυρωση συμβολαιου χωρις καποιο πεναλντι? μονο κ μονο που βλεπω το ονομα nova βγαζω σπυρακια ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 καλημερα ,τωρα που οι εταιρειες συγχωνευονται και αλλαζουν ονομα, εγω ειμαι συνδρομητης στη wind στο σπιτι,μπορω να κανω ακυρωση συμβολαιου χωρις καποιο πεναλντι? μονο κ μονο που βλεπω το ονομα nova βγαζω σπυρακια ευχαριστωΌχι γιατί για εσένα δεν αλλάζει κάτι στους όρους του συμβολαίου. Η εταιρεία μετονομάζεται. Αν δεν σου αρέσει φεύγεις και σε χρεώνουν το πέναλτι κανονικά Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 40 minutes ago, wannaplay said: μονο κ μονο που βλεπω το ονομα nova βγαζω σπυρακια ευχαριστω Δεν είσαι ο μόνος 🤣🤣🤣🤣🤣 Απλά δεν χρειάζεται να σε πιάνει πανικός να φύγεις. Οι παιδικές αρρώστιες θα φύγουν στα επόμενα χρόνια αν ο νέος ιδιοκτήτης κάνει αυτά που έχει εξαγγείλει που μας τα έχει κάνει τσουρέκια με τις διαφημίσεις. Έτσι και αλλιώς αν είχες καλή υπηρεσία με την wind εκεί που είσαι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Αν δεις ότι αλλάζει κάτι σε επίπεδο υπηρεσίας τότε την κάνεις όταν λήξει το συμβόλαιο σου. 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Καλησπέρα.Έχω απεριόριστα δεδομένα από εταιρικό συμβόλαιο κινητής.Αν χρησιμοποιήσω την sim σε 4G LTE modem router και κάνω διαμοιρασμό του internet στο σπίτι ώστε να διακόψω την σταθερή γραμμή, θα έχω κάποιο πρόβλημα ; Υπάρχουν περιορισμοί στην χρήση των "απεριόριστων" δεδομένων;Ευχαριστώ.Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 2 ώρες πριν, metalergr said: Καλησπέρα. Έχω απεριόριστα δεδομένα από εταιρικό συμβόλαιο κινητής. Αν χρησιμοποιήσω την sim σε 4G LTE modem router και κάνω διαμοιρασμό του internet στο σπίτι ώστε να διακόψω την σταθερή γραμμή, θα έχω κάποιο πρόβλημα ; Υπάρχουν περιορισμοί στην χρήση των "απεριόριστων" δεδομένων; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θα μπορείς να κάνεις κλήσεις. Για τα όρια άλλοι λένε ότι έχει άλλοι όχι. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, χαρά ευτυχία και πολλή τεχνολογία προς όφελος του ανθρώπου. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι πολύ καλή και για τη NOVA, να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο εντείνοντας τον ανταγωνισμό. Στο W Unlimited της κόρης μου, ήρθε προσφορά ανανέωσης στην ίδια τιμή με την υφιστάμενη, δηλαδή στα 30 ευρώ, το οποίο πρακτικά κατεβαίνει στα 27 λόγω του ότι είναι κάτω των 29 ετών και δεν χρεώνεται με τέλη κινητής. Nομίζω είναι τίμια η πρόταση και θα προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου. Eπίσης κάτι ενδιαφέρον που παρατήρησα, είναι ότι μέσα στην εφαρμογή το συμβόλαιο αναγράφεται πλέον ως mobile unlimited και όχι w unlimited, σκρολάροντας προς τα κάτω εκεί που λέει πληροφορίες σύνδεσης. 2 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 44 minutes ago, p_k said: Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, χαρά ευτυχία και πολλή τεχνολογία προς όφελος του ανθρώπου. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι πολύ καλή και για τη NOVA, να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο εντείνοντας τον ανταγωνισμό. Στο W Unlimited της κόρης μου, ήρθε προσφορά ανανέωσης στην ίδια τιμή με την υφιστάμενη, δηλαδή στα 30 ευρώ, το οποίο πρακτικά κατεβαίνει στα 27 λόγω του ότι είναι κάτω των 29 ετών και δεν χρεώνεται με τέλη κινητής. Nομίζω είναι τίμια η πρόταση και θα προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου. Eπίσης κάτι ενδιαφέρον που παρατήρησα, είναι ότι μέσα στην εφαρμογή το συμβόλαιο αναγράφεται πλέον ως mobile unlimited και όχι w unlimited, σκρολάροντας προς τα κάτω εκεί που λέει πληροφορίες σύνδεσης. Σε μεταφορά από f2g το δίνει και 25€ δεν πιέζει λίγο; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 Just now, andreasomageiras said: Σε μεταφορά από f2g το δίνει και 25€ δεν πιέζει λίγο; Πού να κάνεις τώρα μεταφορά σε κάρτα και ξανά συμβόλαιο... 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 47 minutes ago, p_k said: Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, χαρά ευτυχία και πολλή τεχνολογία προς όφελος του ανθρώπου. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι πολύ καλή και για τη NOVA, να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο εντείνοντας τον ανταγωνισμό. Στο W Unlimited της κόρης μου, ήρθε προσφορά ανανέωσης στην ίδια τιμή με την υφιστάμενη, δηλαδή στα 30 ευρώ, το οποίο πρακτικά κατεβαίνει στα 27 λόγω του ότι είναι κάτω των 29 ετών και δεν χρεώνεται με τέλη κινητής. Nομίζω είναι τίμια η πρόταση και θα προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου. Eπίσης κάτι ενδιαφέρον που παρατήρησα, είναι ότι μέσα στην εφαρμογή το συμβόλαιο αναγράφεται πλέον ως mobile unlimited και όχι w unlimited, σκρολάροντας προς τα κάτω εκεί που λέει πληροφορίες σύνδεσης. και σε μένα το ίδιο... 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 13 minutes ago, p_k said: Πού να κάνεις τώρα μεταφορά σε κάρτα και ξανά συμβόλαιο... Πίεση απλά; 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Και στης κοπέλας μου Mobile 10GB γράφει. Εμένα είναι εταιρικό και δεν έχει app. Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 8 ώρες πριν, andreasomageiras said: Πίεση απλά; Να δοκιμάσουμε, αλλά δύσκολο να κατέβει από τα 30 θεωρώ. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 22 minutes ago, p_k said: Να δοκιμάσουμε, αλλά δύσκολο να κατέβει από τα 30 θεωρώ. Αν δεν έχει "σκοπό" να κατέβει, ίσως μέχρι και αλλαγή (;) στην άλλη αν κατεβάζει την τιμή και υπάρχει κάλυψη! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Είναι κουραστική διαδικασία φίλε μου, για 5 ευρώ. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 9 ώρες πριν, p_k said: Πού να κάνεις τώρα μεταφορά σε κάρτα και ξανά συμβόλαιο... Κλασικό πρόβατο δλδ που πληρώνει απλώς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Καλή χρονιά να έχεις. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 1 minute ago, p_k said: Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Καλή χρονιά να έχεις. Πες μου έναν λόγο να αποθαρρύνεις τον συμφορουμίτη να προσπαθήσει να ρίξει την τιμή. Τα 5€ δεν είναι εφάπαξ αλλά στο χρόνο βγαίνουν 60. Προφανώς όμως δεν το παρουσιάζεις έτσι εσύ για τους δικούς σου λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Τι να πει κανείς... Όπως τα αντιλαμβάνεται ο καθένας... 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 22 minutes ago, p_k said: Είναι κουραστική διαδικασία φίλε μου, για 5 ευρώ. 120€ στο συμβόλαιο 24 μηνών. Αλλά από την άλλη, όπως βολεύεται ο κάθε ένας. Σε όποια δραστηριότητα μπορεί να αφιερώσει χρόνο και ενέργεια ο καθένας από εμάς, κάποιες μας κουράζουν ενώ σε άλλους φαίνονται εύκολες! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... 😁 25 minutes ago, p_k said: Είναι κουραστική διαδικασία φίλε μου, για 5 ευρώ. 120€ στο συμβόλαιο 24 μηνών. Αλλά από την άλλη, όπως βολεύεται ο κάθε ένας. Σε όποια δραστηριότητα μπορεί να αφιερώσει χρόνο και ενέργεια ο καθένας από εμάς, κάποιες μας κουράζουν ενώ σε άλλους φαίνονται εύκολες! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... 😁 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 11 ώρες πριν, p_k said: Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, χαρά ευτυχία και πολλή τεχνολογία προς όφελος του ανθρώπου. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι πολύ καλή και για τη NOVA, να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο εντείνοντας τον ανταγωνισμό. Στο W Unlimited της κόρης μου, ήρθε προσφορά ανανέωσης στην ίδια τιμή με την υφιστάμενη, δηλαδή στα 30 ευρώ, το οποίο πρακτικά κατεβαίνει στα 27 λόγω του ότι είναι κάτω των 29 ετών και δεν χρεώνεται με τέλη κινητής. Nομίζω είναι τίμια η πρόταση και θα προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου. Eπίσης κάτι ενδιαφέρον που παρατήρησα, είναι ότι μέσα στην εφαρμογή το συμβόλαιο αναγράφεται πλέον ως mobile unlimited και όχι w unlimited, σκρολάροντας προς τα κάτω εκεί που λέει πληροφορίες σύνδεσης. Στα ίδια χρήματα πάει και Vodafone με δεύτερη κάρτα για δεδομένα και απεριόριστο roaming… θεωρώ ότι θα μπορούσε να περιμένει και να κάνει κίνηση προς άλλη εταιρεία. Ακόμα και προς κοσμοτε μπορεί,σε φορητότητα πάει στα 35€ με την απαλλαγή αν πάρει στα 38€ προσφορά. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 Μόνο Wind θέλει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 9 minutes ago, p_k said: Μόνο Wind θέλει. Μια γνώμη ρίχνω, και στα 27€ καλά είναι αν και θεωρώ ότι στα 25€ θα ήταν ακόμα καλύτερα. Εγώ το πλήρωνα 35-40€ πέρυσι τέτοια εποχή και κάλυψη δεν είχα…μόνο για αυτό συμβόλαιο δεν μπορώ να ξανακάνω. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2023 1 hour ago, andreasomageiras said: 120€ στο συμβόλαιο 24 μηνών. Αλλά από την άλλη, όπως βολεύεται ο κάθε ένας. Σε όποια δραστηριότητα μπορεί να αφιερώσει χρόνο και ενέργεια ο καθένας από εμάς, κάποιες μας κουράζουν ενώ σε άλλους φαίνονται εύκολες! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... 😁 120€ στο συμβόλαιο 24 μηνών. Αλλά από την άλλη, όπως βολεύεται ο κάθε ένας. Σε όποια δραστηριότητα μπορεί να αφιερώσει χρόνο και ενέργεια ο καθένας από εμάς, κάποιες μας κουράζουν ενώ σε άλλους φαίνονται εύκολες! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... 😁 Δλδ μπαίνει σε διαδικασία να ρωτήσει εδώ στο φόρουμ το πώς θα μειώσει το κόστος της σύνδεσης αλλά εμείς επειδή δεν μας χαλάει το 120+€/διετία του λέμε απλώς ότι δεν αξίζει. 👏👏 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts