paanos Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 13 ώρες πριν, wayfunbug said: Εμένα δε μου είπαν κάτι για 3 μήνες, μου το πρόσφεραν και είμαι για λιγότερο από 2 Πολύ ενδιαφέρον. Κάνω αίτηση για f2g μηπως το προλάβω με τους δωρεάν μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 2 minutes ago, paanos said: Πολύ ενδιαφέρον. Κάνω αίτηση για f2g μηπως το προλάβω με τους δωρεάν μήνες Για να μη σε πάρω στο λαιμό μου, μου το πρόσφεραν αλλά δε το δέχτηκα. Μπορεί στη διαδικασία να προέκυπτε σαν πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Και εγώ σκέφτομαι να να σπάσω το συμβόλαιο μου Wind one , έχω ακόμα 3 μήνες και να μετατρέψω σε f2g το unlimited μήπως μου δώσουν καλύτερη προσφορά. Αλλά η γνωστή μου είπε ότι πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 μήνες και επίσης πρέπει να πλήρωσω 30€ για τον μετατροπή σε f2g Wind one με 100 mbps και unlimited κινητό τελική τιμή 51€ και 3 πάγια δώρο για νέους πελάτες. Wind one ανανέωση συμβολαίου μετά τους 24 μήνες τελική τιμή 63€.............. Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Πήγαινε σε άλλη εταιρία και έλα ξανά, για να μη πληρώσεις 30€. Συνήθως πληρώνεις μόνο 12€ στις άλλες εταιρίες, την πρώτη κάρτα ανανέωσης χρόνου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Γνωστή μου με δυο συνδέσεις σταθερής και 2 κινητά Unlimited πήρε την 200 άρα στα 26€. Δεν καταλαβαίνω πως βγαίνουν οι προσφορές!! Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 (edited) 43 minutes ago, wayfunbug said: Για να μη σε πάρω στο λαιμό μου, μου το πρόσφεραν αλλά δε το δέχτηκα. Μπορεί στη διαδικασία να προέκυπτε σαν πρόβλημα Έτσι κ αλλιώς με ενδιαφέρουν τα απεριόριστα δεδομένα οπότε παλι F2G θα πήγαινα 🙂 @Antonio21αν στη περιοχή η Wind έχει οπτικές ίνες δίνει φθηνότερα την 200αρα, συνήθως στην τιμή της 100αρας αν έχεις Wind One Edited October 1, 2022 by paanos 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Χτες πήρα μια νέα κάρτα what's up για να δοκιμάσω το σήμα της cosmote στο σπίτι σε σχέση με Wind και vodafone αλλά τα πακέτα Dada που έχει είναι για γέλια δυστυχώς. Πήρε 200 άρα fiber στην τιμή της 100 άρας σωστά. Εμένα πάντως μου την δίνουν στα 54€ Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Με αίτηση διακοπής θα ιδρώσει το αυτί τους; Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 3 minutes ago, Antonio21 said: Με αίτηση διακοπής θα ιδρώσει το αυτί τους; Συνήθως ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Έκανα ανανέωση συμβολαίου σταθερής στη wind πριν μια εβδομάδα στα 20,76 € για δυο χρόνια 24αρα γραμμή. Έχω καμία πιθανότητα αν βάλω και τα απεριόριστα κινητής να το πάρω πιο κάτω από 25€ ? Το έχει κάνει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 25€ είναι τιμή σούπερ, για πιο κάτω δεν νομίζω. Στο δίνει η με νέο αριθμό η μετατροπή καρτοκινητού η φορητοτητα. 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Κι εγώ κλείνω δύο μήνες σε λίγο με το W unlimited πολύ ευχαριστημένος δίκτυο ποιότητα κλήσεων ίντερνετ ταχύτητες το περνάω και ως έξοδο στην επιχείρηση έχω επαγγελματικό ΑΦΜ οπότε κάτι πάνω από 20 ευρώ βγαίνει ουσιαστικά...εξαιρετικά πιστεύω κατά την άποψη μου 5 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 16 minutes ago, konakis said: Κι εγώ κλείνω δύο μήνες σε λίγο με το W unlimited πολύ ευχαριστημένος δίκτυο ποιότητα κλήσεων ίντερνετ ταχύτητες το περνάω και ως έξοδο στην επιχείρηση έχω επαγγελματικό ΑΦΜ οπότε κάτι πάνω από 20 ευρώ βγαίνει ουσιαστικά...εξαιρετικά πιστεύω κατά την άποψη μου Περιοχή; Αθήνα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Επαρχία νομός Φωκίδας Αθήνα κέντρο και πέριξ άψογα επίσης όπου έχω κινηθεί 2 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Για διπλασιασμο ταχύτητας στην σταθερή γνωρίζουμε κάτι; 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Εγώ το είχα στα 35, πριν τη λήξη του συμβολαίου βγήκε προσφορά στην ίδια τιμή λίγο πιο κάτω από τα 35 και την αποδέχθηκα. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 1 minute ago, Antonio21 said: Για διπλασιασμο ταχύτητας στην σταθερή γνωρίζουμε κάτι; Η περιοχή μου μονάχα μέχρι 24ADSL υποστηρίζει οπότε δεν έχω εικόνα...ξημερώνει 2023 και τα παλικάρια του ΟΤΕ μας έχουν ξεχάσει ενώ σε γύρω τετράγωνα παίζει κανονικά vdsl Αν φέρει η εταιρεία δικές της οπτικές θα είναι σούπερ, όμως μέχρι τότε... Για αυτό και επέλεξα το w unlimited 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. October 1, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνουν με τα καρτοκινητά αλλά όπως και ναχει είχα και ένα συμβόλαιο με τα 25 €…και τέλος . Εκτός πια αν βγάλουνε τέτοιες προσφορές και για καρτοκινητά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Το σκέφτομαι σοβαρά αυτό με το συμβόλαιο. Ξενοιάζεις από όλα! 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. October 2, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Άραγε έχουν τελικά κόφτη στα συμβόλαια; Επίσης μεγάλη περιέργεια είναι τη θα κάνουν στην καρτοκινητή και σε τιμή θα τα δώσουν τα απεριόριστα .πρέπει να είναι πιο πάνω από το συμβόλαιο .επίσης άκουσα εκ των έσω Ότι Η πράσινη ετοιμάζεται Αν δώσει η wind απεριόριστα να κάνει απεριόριστο πρόγραμμα με το νιο της cosmote Αλλά φυσικά θα το δώσει πιο ακριβά από τα συμβόλαιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 30 minutes ago, Eliseos said: Άραγε έχουν τελικά κόφτη στα συμβόλαια; Επίσης μεγάλη περιέργεια είναι τη θα κάνουν στην καρτοκινητή και σε τιμή θα τα δώσουν τα απεριόριστα .πρέπει να είναι πιο πάνω από το συμβόλαιο .επίσης άκουσα εκ των έσω Ότι Η πράσινη ετοιμάζεται Αν δώσει η wind απεριόριστα να κάνει απεριόριστο πρόγραμμα με το νιο της cosmote Αλλά φυσικά θα το δώσει πιο ακριβά από τα συμβόλαιο . Αν έχουν κόφτη, πλέον θα είναι στα πάνω από 1 TB. Θα ήταν εξαιρετικό να το κρατήσει στα 15€ ή να το κάνει 20€ και να δώσει πακέτα δεδομένων φθηνότερα, για παράδειγμα 50 GB 5€ 100 GB 10€ δηλαδή κάθε 1€ να είναι 10 GB. Μακροπρόθεσμα θα πρέπει να συμφέρει τον πελάτη να κάνει συμβόλαιο και όχι να κοστίζουν παραπάνω από την καρτοκινητή. Όπως επίσης θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα στην κίνηση κλπ τα συμβόλαια σε σχέση με την καρτοκινητή, αυτή την στιγμή δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Έχουν πάντως σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα voda και wind.θελω να σπάσω το συμβόλαιο με voda(20 ευρώ, 12 gb, απεριόριστα ομιλία) και να πάω σε wind που έχει 20 ευρώ, 10 gb, απεριόριστα ομιλία η όλα απεριόριστα 25 ευρώ που έχει και η voda το ίδιο.Το μόνο πρόβλημα για να κάνεις απεριόριστα με 25 αντί 35 ευρώ είναι να έχεις 3 μήνες f2go όπως με έχουν πει στο τηλ πριν λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 1 minute ago, panbet said: Έχουν πάντως σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα voda και wind.θελω να σπάσω το συμβόλαιο με voda(20 ευρώ, 12 gb, απεριόριστα ομιλία) και να πάω σε wind που έχει 20 ευρώ, 10 gb, απεριόριστα ομιλία η όλα απεριόριστα 25 ευρώ που έχει και η voda το ίδιο.Το μόνο πρόβλημα για να κάνεις απεριόριστα με 25 αντί 35 ευρώ είναι να έχεις 3 μήνες f2go όπως με έχουν πει στο τηλ πριν λίγο. Μπορείς και με καινούργιο αριθμό άμεσα, εμένα μου είχαν πει πως έληγε η προσφορά και το έκανα με καινούργιο αριθμό αλλά τώρα πάνε κοντά 4 μήνες που το έκανα και η προσφορά ισχύει ακόμα. Σε συμφέρει να σπάσεις το τωρινό σου συμβόλαιο; Έχεις δει την ποινή πρόωρης διακοπής; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 (edited) 10 minutes ago, Arinos said: Μπορείς και με καινούργιο αριθμό άμεσα, εμένα μου είχαν πει πως έληγε η προσφορά και το έκανα με καινούργιο αριθμό αλλά τώρα πάνε κοντά 4 μήνες που το έκανα και η προσφορά ισχύει ακόμα. Σε συμφέρει να σπάσεις το τωρινό σου συμβόλαιο; Έχεις δει την ποινή πρόωρης διακοπής; Είναι μικρή η ρήτρα γιατί ακόμα ούτε 15 μέρες έχει που το εχω, δεν έχω καθόλου σήμα, τζάμπα λεφτά δίνω στα gb που έχω. Κάποιος φίλος εδώ είπε ότι λόγο σήματος μπορεί να μην πληρώσεις ρήτρα αλλά θα δειξει. Στη wind ο εκπρόσωπος στο τηλ με είπε 35 ευρώ το απεριόριστα όλα, Μάλλον κάθε υπάλληλος λέει τα δικά του. Edited October 2, 2022 by panbet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Just now, panbet said: Είναι μικρή η ρήτρα γιατί ακόμα ούτε 15 μέρες έχει που το εχω, δεν έχω καθόλου σήμα, τζάμπα λεφτά δίνω στα gb που έχω. Κάποιος φίλος εδώ είπε ότι λόγο σήματος μπορεί να μην πληρώσεις ρήτρα αλλά θα δειξει. Στη wind ο εκπρόσωπος στο τηλ με είπε 35 ευρώ το απεριόριστα όλα, Μάλλον κάθε υπάλληλος λέει τα δικά του. Και εμένα μου έλεγαν 35€ από το ίδιο το τμήμα προσφορών της Wind όπως επίσης σε πολλά καταστήματα μέχρι που βρήκα 1 μέσα στην Αττική που απάντησαν ευθέως και άμεσα στο τηλέφωνο ότι υπάρχει προσφορά στα 25€ από F2G ή για καινούργιο αριθμό άμεσα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts