coreyhalkis Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ευχαριστώ, προχώρησα τελικά στην αλλαγή σε F2G. Βέβαια κάπου μέσα Ιουνίου θα γίνει αλλά οκ. Επίσης για κάποιο λόγο στου πατέρα μου που έχει F2G, όταν βάζει 10€ κάρτα, του δίνει αυτόματα 300 λεπτά για όλους χωρίς να του τα αφαιρεί από την κάρτα. Αυτό ισχύει για όλους ή είναι λαχείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ερωτήσεις για το F2G μπορούν να γίνονται στο αντίστοιχο θέμα . Εδώ παρακαλώ να μην συνεχιστεί η συζήτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Εχω 2play wind και καρτοκινητο f2g. Τη συνδεση την εκανα με την ψηφιακη αλληλεγγυη , οποτε δικαιουμε κάθε μηνα 120' στο καρτοκινητο και 300mb σε ξεχωριστη καρτα που μου εχουν δωσει. Όταν εκανα το συμβολαιο η κοπελα στα PUBLIC μου ειχε πει ότι τα 300 mb μπορει να είναι τελικα 500 mb όπως είναι για τους υπολοιπους συνδρομητες αλλα δεν ηταν σιγουρη. Οι εκτος ψηφιακης βεβαια περνουν ή 120 λεπτα στο καρτοκινητο ή 500 mb στην καρτα δεδομενων, δεν τα περνουν και τα δυο. Επιλεγουν πιο από τα δυο θελουν. Όταν εκανε την ενεργοποιηση της καρτας στο μαγαζι, την εκανε σε δικο της κινητο οποτε δεν ειδα ποσα mb ειχαν μπει. Η καρτα ενεργοποιηθηκε πριν 2 βδομάδες περιπου αλλα δεν την ειχα χρησιμοποιησει. Σημερα μου ηρθε μηνυμα στο κινητο ότι μπηκαν τα 120 λεπτα που δικαιουμε κάθε μηνα. Οποτε λεω δεν βαζω και την καρτα δεδομενων να δω αν εχουν μπει και τα δωρεαν mb και να δω και ποσα μπαινουν τελικα? Την βαζω σε ένα άλλο κινητο και μου ερχεται μηνυμα που λεει "Επιτυχης ανανεωση της χρησης σας με 1GB για 30 μερες". Είναι δυνατον από 300 mb που υποτιθετε ότι δικαιουμε στην καρτα δεδομενων ,να μου βαλουν 1 giga? Σε οσουν εχουν αυτή την παροχη ποσα σε εχουν βαλει? Και κατι άλλο, μεσω ποιας εφαρμογης μπορω να τα ελεγχω . Ποσα μπαινουν κάθε μηνα και ποσα εχω καταναλωσει? Γιατι στο app του f2g δεν τα εμφανιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Τα 300ΜΒ του Mobile Broadband έγιναν 500 και πριν από 1-2 μήνες 1GB !!! Αυτά μπαίνουν κάθε 1η του μήνα ανεξάρτητα αν έχεις καταναλώσει εκείνα του προηγούμενου μήνα τα οποία, φυσικά, διαγράφονται. Μαθαίνεις το υπόλοιπο με κλήση στο 1228. Τα 120' μπαίνουν επίσης κάθε 1η του μήνα για όσο διάστημα έχεις το συμβόλαιο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Τα 300ΜΒ του Mobile Broadband έγιναν 500 και πριν από 1-2 μήνες 1GB !!! Αυτά μπαίνουν κάθε 1η του μήνα ανεξάρτητα αν έχεις καταναλώσει εκείνα του προηγούμενου μήνα τα οποία, φυσικά, διαγράφονται. Μαθαίνεις το υπόλοιπο με κλήση στο 1228. Τα 120' μπαίνουν επίσης κάθε 1η του μήνα για όσο διάστημα έχεις το συμβόλαιο. Ok σ ευχαριστω για την ενημερωση, μιας και στο site της wind για νεες συνδεσης γραφουν 500 mb . και για οσους είναι από ψηφιακη αλληλεγγυη 300 mb. Και το ιδιο μου ειχαν πει και στο PUBLIC αλλα και στη wind. Από ενημερωση στα καταστήματα καλα παμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Τα 300ΜΒ του Mobile Broadband έγιναν 500 και πριν από 1-2 μήνες 1GB !!! Αυτά μπαίνουν κάθε 1η του μήνα ανεξάρτητα αν έχεις καταναλώσει εκείνα του προηγούμενου μήνα τα οποία, φυσικά, διαγράφονται. Μαθαίνεις το υπόλοιπο με κλήση στο 1228. Τα 120' μπαίνουν επίσης κάθε 1η του μήνα για όσο διάστημα έχεις το συμβόλαιο. Μαθαίνεις το υπόλοιπο με μήνυμα στο 1228. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Ok σ ευχαριστω για την ενημερωση, μιας και στο site της wind για νεες συνδεσης γραφουν 500 mb . και για οσους είναι από ψηφιακη αλληλεγγυη 300 mb. Και το ιδιο μου ειχαν πει και στο PUBLIC αλλα και στη wind. Από ενημερωση στα καταστήματα καλα παμε..... Μωρέ δίκιο έχεις, αλλά αν σου δίνουν παραπάνω, έχει καλώς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ειχα αγορασει ενα ευκολο νουμερο απο αγγελια, το οποιο δεν ενεργοποιησα και εληξε. Πηγα στο καταστημα με ταυτοτητα να το ξαναενεργοποιησω και ενω εχει χαθει παραμενει δηλωμενο στο ονομα που μου το πουλησε. Τον οποιο δε μπορω να βρω. Πως μπορω να παρω το νουμερο ξανα. Ηταν ευκολο και δε θελω να το χασω Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ειχα αγορασει ενα ευκολο νουμερο απο αγγελια, το οποιο δεν ενεργοποιησα και εληξε. Πηγα στο καταστημα με ταυτοτητα να το ξαναενεργοποιησω και ενω εχει χαθει παραμενει δηλωμενο στο ονομα που μου το πουλησε. Τον οποιο δε μπορω να βρω. Πως μπορω να παρω το νουμερο ξανα. Ηταν ευκολο και δε θελω να το χασω Δεν σου ανήκει το νούμερο, τέλος. Για αυτούς την SIM μπορεί να την βρήκες στο πεζοδρόμιο και μην είναι δικιά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Οκ αλλα απο τη στιγμη που ο αριθμος δεν υπαρχει και δεν ενεργοποιηθηκε ποτε, γιατι ανηκει ακομα σε αλλο ονομα Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) μακρια απο την wind μου ακυρονουν ετηση διακοπησ συμβολαιου παλαιου συμβολαιου χορεισ να εχω δεσβμευσεισ μου ηταν για 6 του μυνοσ τουσ πηρα πολεσ φορεσ τηλ πηγα και απο το καταστημα με με πρηζουν για προσφορεσ και ακομα τπτ μακρια απο την wind διατηρο και καρτοκηνητο τησ ετερια αλλα ηστερα απο αφτην την συμπερηφορα θα παω σε αλλη ετερια Edited May 8, 2015 by KOSTAS_27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Μου τηλεφώνησαν για να πάω στο πρόγραμμα W με 25.70 ευρώ πάγιο χωρίς δέσμευση. Τώρα έχω το Wind To All 40 με πάγιο 14 ευρώ (λόγω έκπτωσης και προσφορας). Τι θα κάνατε στη θέση μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Μου τηλεφώνησαν για να πάω στο πρόγραμμα W με 25.70 ευρώ πάγιο χωρίς δέσμευση. Τώρα έχω το Wind To All 40 με πάγιο 14 ευρώ (λόγω έκπτωσης και προσφορας). Τι θα κάνατε στη θέση μου; σαν τιμή είναι πάρα πολύ καλή, κατά τη γνώμημου. θεωρώ όμως ότι χωρίς δέσμευση δεν παίζει. και επίσης πρέπει να δεις αν σε καλύπτει το W. δλδ αν μιλάς το μήνα μόνο 300 λεπτά....τι να το κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 σαν τιμή είναι πάρα πολύ καλή, κατά τη γνώμημου. θεωρώ όμως ότι χωρίς δέσμευση δεν παίζει. και επίσης πρέπει να δεις αν σε καλύπτει το W. δλδ αν μιλάς το μήνα μόνο 300 λεπτά....τι να το κάνεις; Μάλλον δεν το διευκρινισα επαρκώς. Χωρίς δέσμευση πέραν του τωρινου μου προγράμματος. Δηλαδή μέχρι Ιανουάριο 2016. Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν ξεπερνώ τον χρόνο ομιλίας μου στο Wind To All 40, αλλά το 1.5Gb Internet είναι λίγο δέλεαρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Μάλλον δεν το διευκρινισα επαρκώς. Χωρίς δέσμευση πέραν του τωρινου μου προγράμματος. Δηλαδή μέχρι Ιανουάριο 2016. Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν ξεπερνώ τον χρόνο ομιλίας μου στο Wind To All 40, αλλά το 1.5Gb Internet είναι λίγο δέλεαρ. πάντα κατά τη γνώμη μου, αξίζει να δώσεις 11 ευρώ επιπλέον για το 1 γίγα επιπλέον;αν το κινητό σου είναι δίκαρτο βάλε f2go που έχει πολύ πιο οικονομικά πακέτα για ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Είμαι στο Wind One και ενδιαφέρομαι για το Triple Play. Οι τιμές είναι για καινούρια γραμμή Δε λέει πουθενά κάτι τέτοιο, όμως! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Είμαι στο Wind One και ενδιαφέρομαι για το Triple Play. Οι τιμές είναι για καινούρια γραμμή Δε λέει πουθενά κάτι τέτοιο, όμως! Όχι, οι τιμές ισχύουν κανονικά και σε σένα (και μένα... που έκανα τη μετάβαση σήμερα). Το ίδιο αρχικά είπαν και σε μένα που ρώτησα, αλλά άφησα τα στοιχεία μου και με ξαναπήραν τηλέφωνο από το μαγαζί και είπαν ότι γίνεται μετάβαση κανονικά. Εγώ άλλο θέλω να σχολιάσω. Η διαφήμιση αναφέρει ότι δίνεται δώρο ένα ταμπλετ σε όσους πάρουν το triple play. Για όσο διαρκούν τα αποθέματα λέει από κάτω με μικρά γράμματα. Αυτό που δεν λέει είναι ότι υπάρχει διαθέσιμο ΕΝΑ ΜΟΝΟ σε κάθε μαγαζί, και το παίρνει ο πρώτος που θα κάνει σύνδεση. Δεν με ενδιαφέρει το ταμπλετ, της πλάκας είναι. Η κοροιδία όμως αγγίζει τα όρια της παραπλανητικής διαφήμισης... :mad:Φαουλ από τη Wind. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Μετά τα 2 χρόνια που πάει το πάγιο; εγώ που είμαι στο w και έκανα ανανέωση πριν από ένα μήνα (με έκπτωση παγιου) μπορώ να αλλάξω και να πάω στο triple play? Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν να απευθυνθώ σε κατάστημα. Ισχύει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Μετά τα 2 χρόνια που πάει το πάγιο; εγώ που είμαι στο w και έκανα ανανέωση πριν από ένα μήνα (με έκπτωση παγιου) μπορώ να αλλάξω και να πάω στο triple play? Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν να απευθυνθώ σε κατάστημα. Ισχύει αυτό; Απ'ότι είδα στα χαρτιά που έχω σπίτι το πρόγραμμα είναι ουσιαστικά συνδυασμός W και wind broadband σταθερή + 1500 προς όλους με χρέωση αρχικά 60+40 € και τελική €50... Άρα με το τέλος της διετίας πάει στα €100... Α, και επιπλέον προσφορά από 1,5 του W σε 3 GB στο κινητό. Edited May 16, 2015 by nikosdoc προσθήκη των GB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλά αν πάει στα 100 κάθομαι στο πρόγραμμα που έχω. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Καλά αν πάει στα 100 κάθομαι στο πρόγραμμα που έχω. .. Εγω το πηρα για 2 χρονια στα 50, γιατι ειναι οντως πολυ καλη προσφορα και αν παει μετα στα 100 τους χαιρεταω... Edited May 17, 2015 by nikosdoc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Βλέπω οτι δίνει σε αρκετούς το W στα 25.70€ Είμαι στη κοσμοτέ και όταν πηρα για προσφορά για να πηδήξω στη wind με το W μου είπαν 40€ Πως θα καταφέρω να πάρω αυτη τη τιμή; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Απ'ότι είδα στα χαρτιά που έχω σπίτι το πρόγραμμα είναι ουσιαστικά συνδυασμός W και wind broadband σταθερή + 1500 προς όλους με χρέωση αρχικά 60+40 € και τελική €50... Άρα με το τέλος της διετίας πάει στα €100... Α, και επιπλέον προσφορά από 1,5 του W σε 3 GB στο κινητό. ναι αλλά προς το παρόν το δίνει 50, οπότε συμφέρει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Τελικά στο 50 συμπεριλαμβάνονται οι φόροι κινητής; τελική τιμή μου είπαν ότι είναι στα 56 ευρώ. Επίσης το tablet λέει είναι μόνο για νέες συνδέσεις. ..κατάφερε να το πάρει κανείς με ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Επίσης μήπως ξέρει κανείς εάν το Wind mobile broadband που δίνει λειτουργεί κανονικά με 4g ή πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts