tazio Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Το Wind 1 ειναι διαθεσιμο για νεες συνδεσεις - τσεκαρισμενο! Τότε γιατί το έχουν μεταφέρει στα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Τότε γιατί το έχουν μεταφέρει στα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες; ελα μου ντε! εκτος αν το εχουν στο προγραμμα να το βγαλουν. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Μου είπαν από το 1260 ότι το πρόγραμμα για 500 λεπτά σε σταθερά καταργήθηκε. Γιατί όμως στο site το αναφέρουν ακόμα; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Η ασχετοσύνη σε όλο το μεγαλείο της... Ξανατηλεφώνησα, έπεσα σε άλλη υπάλληλο και μου το ενεργοποίησε μέσα σε 2 λεπτά... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Να τα βλεπει αυτα το HR, και να καταλαβει τι επιπτωσεις εχουν τα παιχνιδια που κανει με τους υπαλληλους του CS στον βωμο του "κερδους" .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης υπολοίπου για τα υπόλοιπα λεπτά που απομένουν από τα 500 προς σταθερά ή τα 600 προς wind; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Τα 600 λεπτα προς ολα τα wind για ολο το 2009 με 5 Ε .. νομίζω δεν το ανέφερε κανείς.. Υπάρχει τέτοιο πακέτο?? Πώς το λένε? Πού το βρίσκω? Σώσε με! Κουβαλάω δυο κινητά για αυτό τον λόγο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Υπάρχει τέτοιο πακέτο?? Πώς το λένε? Πού το βρίσκω? Σώσε με! Κουβαλάω δυο κινητά για αυτό τον λόγο. Προσφορά 600 λεπτά με 5€ Προσοχή: Η υπηρεσία διατίθεται για ενεργοποίηση από 16/3/09 μέχρι 23/3/09. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 sms δεν περιλαμβάνει, σωστά; Υπάρχει δυνατότητα να γνωρίζουμε πόσα έχουμε καταναλώσει; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapinio Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 καλησπέρα παιδιά,μια ερωτησούλα θέλω να κάνω.Στην wind μετά απο πόσο καιρό μπορεις να αλλάξεις πρόγραμμα συμβολαίου??Μπορεις να κατέβεις πρόγραμμα η πρέπει να περιμένεις ένα χρόνο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 καλησπέρα παιδιά,μια ερωτησούλα θέλω να κάνω.Στην wind μετά απο πόσο καιρό μπορεις να αλλάξεις πρόγραμμα συμβολαίου??Μπορεις να κατέβεις πρόγραμμα η πρέπει να περιμένεις ένα χρόνο?? Αν δεν κάνω λάθος δεν σου δίνει επιλογή τέτοια η WIND. Αναγκαστικά 12 μήνες με το πάγιο που προσυμφώνησες ή θα πας σε μεγαλύτερο. Σε μικρότερο δεν μπορείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Κατα τον πρωτο χρονο μονο. Μετα μπορεις και αλλαζεις σε μικροτερο. Οποτε εαν εισαι στον 14ο μηνα πχ, και εχεις κανει ανανεωση για αλλους 12 μηνες πριν 2 μηνες, μπορεις να αλλαξεις παγιο και δεν χρειαζεται να περιμενεις αλλους 10, γιατι εχεις κλεισει χρονο. Τωρα, εαν δεν εχεις κλεισει χρονο, οχι, δεν μπορεις να πας σε μικροτερο παγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Η vodafone 5πλασιασε τα mb στα i προγραμματα της ελπιζω να ακολουθησει και η wind... Παράθεση Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 στο flexy 30 η ενσωματωμένη χρήση είναι 42(και κάτι) ευρώ.πως γίνεται αυτό το μήνα να μου λέει ότι έχω ενσωματωμένη χρήση 39 ευρώ???? Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Προσφορά 600 λεπτά με 5€ Προσοχή: Η υπηρεσία διατίθεται για ενεργοποίηση από 16/3/09 μέχρι 23/3/09. Μόλις πήρα είδηση την προσφορά και πρέπει Δευτέρα να αλλάξω και το πρόγραμμά μου, γιατί δυστυχώς δεν είναι συμβατή με το WIND1 που ήδη έχω... :( Όπως τα υπολογίζω και με την αλλαγή του προγράμματος, ωφελημένος θα είμαι, μιας και ο κύριος όγκος των κλήσεων που κάνω είναι σε 1-2 αριθμούς WIND. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 νομιζω το μινιμουμ(φυσικα μετα τον πρωτο χρονο) για να κατεβει κανεις προγραμμα ειναι το 4μηνο.για να ανεβει δεν υπαρχει φυσικα μινιμουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Μόλις πήρα είδηση την προσφορά και πρέπει Δευτέρα να αλλάξω και το πρόγραμμά μου, γιατί δυστυχώς δεν είναι συμβατή με το WIND1 που ήδη έχω... :( Όπως τα υπολογίζω και με την αλλαγή του προγράμματος, ωφελημένος θα είμαι, μιας και ο κύριος όγκος των κλήσεων που κάνω είναι σε 1-2 αριθμούς WIND. Πριν από λίγο πήγα σε κατάστημα κι έκανα την αλλαγή πακέτου, αλλά η επιλογή WIND 600 λεπτά δεν εχεί ενεργοποιηθεί ακόμα επειδή "πρέπει να περάσει λίγη ώρα από την αλλαγή του πακέτου". Έτσι και γίνει καμιά στραβή και δεν προλάβω, μαύρο φίδι που μας/τους έφαγε... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 παιδια ισως ειναι ορθογραφικο λαθος της wind το οτι ληγει σημερα το 600.... κοιταξτε τι λεει: # Η υπηρεσία διατίθεται για ενεργοποίηση από 16/3/09 μέχρι 23/3/09. ...μπλα μπλα μπλα.... * Εάν είστε σε πρόγραμμα Flexy, Χρόνου Ομιλίας, Αυτόματο 1, 2 & Αυτόματο Flexy 1, 2, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία από 16 Μαρτίου έως 23 Απριλίου, ενώ αν είστε σε κάποιο από τα υπόλοιπα προγράμματα καθώς και στα παλαιότερα-μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία από 23 Μαρτίου έως 23 Απριλίου. Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 παιδια ισως ειναι ορθογραφικο λαθος της wind το οτι ληγει σημερα το 600.... κοιταξτε τι λεει: # Η υπηρεσία διατίθεται για ενεργοποίηση από 16/3/09 μέχρι 23/3/09. ...μπλα μπλα μπλα.... * Εάν είστε σε πρόγραμμα Flexy, Χρόνου Ομιλίας, Αυτόματο 1, 2 & Αυτόματο Flexy 1, 2, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία από 16 Μαρτίου έως 23 Απριλίου, ενώ αν είστε σε κάποιο από τα υπόλοιπα προγράμματα καθώς και στα παλαιότερα-μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία από 23 Μαρτίου έως 23 Απριλίου. Είναι τυπογραφικό λάθος! 23-4 λήγει η "προσφορά". Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Καταρχάς συγχαρητήρια για την παρατηρητικότητα! Ούτε καν το είχα προσέξει... :p Κατά δεύτερον, μόλις έκανα ένα τηλέφωνο στο 1260 και μου επιβεβαίωσαν ότι ενεργοποιήθηκε κανονικά!:happy: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Παιδια επειδη εχω μπερδευτει με τα οικογενειακα προγράμματα συμβολαιου μπορειτε να μου πειτε ποιο συμφερει περισσοτερο; Ενδιαφερομαι για 1 αριθμο συμβολαιου με περιπου 2-3 ωρες χρονο ομιλιας, 2 καρτοκινητα (ή καρτοπρόγραμμα) , κι ενανα αριθμο συμβολαιου με 1-2 ωρες χρονο ομιλίας και απεριοριστο χρονο προς τους αλλούς 3. Γενικά επειδη δεν εχω ασχοληθει με συμβόλαια ποια εταιρια εχει καλυτερες τιμες? ειναι μεγαλες οι διαφορες? Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 πανω κατω ιδιες οι τιμες....(Στα συμβολαια τουλαχιστον...στα καρτοκινητα ειναι πιο φτηνη η Wind με αρκετη διαφορα στις χρεωσεις..οποτε εαν θες και 2 καρτοκινητα...) θα σου προτεινα να επιλεξεις με βαση το σημα....εαν σε καλυπτουν το ιδιο ικανοποιητικα παραπανω απο μια εταιρεια, τοτε κοιτα τις τιμες....αλλα μονο τοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Ευχαριστώ!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Η vodafone 5πλασιασε τα mb στα i προγραμματα της ελπιζω να ακολουθησει και η wind... Θα κανει επιτελους τιποτα??? Αλλιώς υπάρχει και η φορητοτητα!!! :D:D:D Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Δεν είναι και υποχρεωμένη να κάνει κάποια κίνηση..Στην τελική,και οι άλλες 2 ελέω i-phone αύξησαν τον όγκο δεδομένων!Αν δεν ήταν κι αυτό,ακόμη θα παρακαλούσαμε για λίγο όγκο δεδομένων παραπάνω...Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν προωθεί και δεν εμπλουτίζει τα προγράμματα i...Γιατί όμως;Ίσα-ίσα είναι καλές και συμφέρουσες λύσεις..Ούτε καν στα διαφημιστικά της φυλλάδια τα έχει...Κακώς..Τόσο καλά προγράμματα και μένουν στην αφάνεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts