Jump to content

rodin002

Members
  • Δημοσιεύσεις

    296
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rodin002

  1. Ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα windows, καλή επιτυχία σε όλους!
  2. Ευχαριστουμε myphone για τους συνεχεις διαγωνισμούς, καλη επιτυχία σε όλους!
  3. Αν γινεται διαγωνισμός κάθε εβδομαδα θα το κερδίσουμε κ μεις καμια φορά:lol: Μπραβο myphone!
  4. ^@Till Love at the first site:lol::lol::p:p Το πιο ωραιο παντως για μενα ειναι το ποσο ευκολα συγχρονιζεις τα παντα:)
  5. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που θέλω να γυρίσω Αμερική. Βέβαια αυτό που λες δεν ισχύει για όλους και όσο περνάνε γενιές τα πράγματα πιστεύω καλυτερευουν αλλά προς το παρόν υπάρχουν πολλοί "Ελληναρες"
  6. Με τιποτα όμως. Πριν μερικα χρονια ηρθα Ελλαδα αλλά σε λίγο καιρο θα πάω πίσω...
  7. φυσικά και δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα... Αλλά νόμιζα ότι ήταν κάτι σαν δόσεις με τόκο. Τεσπα ευχαριστώ για την απάντηση!
  8. Στο παραδειγμα που ειπα πιο πάνω δηλαδή τα 1000 στο τέλος του μήνα; Αν ειναι ετσι τι μ@λκια ειναι αυτο...
  9. Επειδή δεν πολυ καταλαβαίνω τι παίζει με τις καρτες εχω μια ερώτηση να κάνω.. Ας πουμε οτι κάνω μια αγορά 1000 ευρώ και η κάρτα εχει ελάχιστη καταβολη 3% και επιτοκιο 17% Πρέπει να πληρώνω τον μηνα 30 ευρώ το λιγότερο και αν δεν τα πληρώσω θα μπει ο τόκος ή πρεπει να εξοφλήσω ολο το ποσο στο τελος του μήνα αλλιως μπαινει τόκος;
  10. :lol::lol::lol::lol: Να κάνω και μια προβλεψη στην τιμη: iphone 3G-500, iphone 3gs 16GB- 600, iphone 3GS 32GB-670. Ιδανικη τιμη για να πουλήσει για μένα θα ηταν 420, 520, 600 αντιστοιχα
  11. Οι αλλοι εχουν βάλει εξτρα το tehering γιατι ειναι απεριοριστο το ιντερνετ απο το κινητο(US, UK). Εδω δεν νομιζω να το βαλουν εξτρα Δειτε εδω μερικες φωτο απο την καμερα του 3GS, αρκετα καλα για 3MP πιστευω.
  12. Γιατι "γιορταζαν" την ζωη του. Οπως λεει και καποιος πιο πάνω ηταν memorial και οχι κηδεια. Υ.Γ και πρεπει να εισαι και λιγο κωλοφαρδος να εισαι ενας απο τους 11000 απο τα συνολικα 1,5 εκατομμυριο
  13. Το gint.b-online.gr ειναι always on ή σβήνει μετα απο καποια στιγμή;
  14. Οταν είσαι στην κλήση πατα home και μετα το προγραμμα gps που χρησιμοποιεις και πες μας τι γίνεται:)
  15. Και δεν εχεις εγγυηση, που ειναι κάτι πολύ βασικό!
  16. Οταν κανεις κληση και πατησεις home μπαινει σε οποιο app θες. Οποτε λογικα θα δουλευει το gps μαζι Στην δευτερη πρόταση δεν πολυ καταλαβα τι λες, αν μπορεις εξηγησε μου τι εννοεις.
  17. Και εγω λεω να περιμένω μεχρι να το φέρει και η κοσμοτε για να ριξει τις τιμες...
×
×
  • Create New...