Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλα. εγω ετσι και αλλιως θα εκανα ανανεωση με μπαλα η ανευ, απλα επρεπε να δειτε το υφος του υπαλληλου οταν του εδειξα το σχετικο sms.

χαχα που να έβλεπες το ύφος της υπαλλήλου όταν πήγα εγώ και της είπα ότι κέρδισα την μπάλα με ανανέωση 20€ από το ιντερνετ!!! είχε ένα βλέμμα λες και δεν ήξερε τι είναι το ιντερνετ!!! ή δεν τους έχουν ενημερώσει ότι γίνεται και ονλαιν ανανέωση! γιατί το πρώτο πράγμα που με είχε ρωτήσει είναι πώς το έκανα αυτό!!!

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Ναι σε όλες τις εταιρείες. Μόνο από κατάστημα πια πεντάευρη ανανέωση

καταργούν τις 5€ κάρτες, βάζουν διάρκεια χρήσης 6 μηνών, σε λίγο όπως πάνε θα βάλουν και πάγιο στην καρτοκινητή...

καταργούν τις 5€ κάρτες, βάζουν διάρκεια χρήσης 6 μηνών, σε λίγο όπως πάνε θα βάλουν και πάγιο στην καρτοκινητή...

Γιατι το λες αυτο?

Εισαι αδικος.

Επειδη δηλαδη το τελος διατηρησης στην wind απο 1€ τον χρονο, πηγε στα 20€?

Οταν εγω φωναζα, καποιοι πανεξυπνοι εδω μεσα μου ελαγαν "σιγα μωρε".

Πληρωστε τωρα κοροιδα μας λεει η φιλη μας η wind, μεσω του καρτελ φυσικα....

Καποια προταση να τους στειλουμε να φανε τα μουτρα τους εχουμε?

Εννοει τα λεφτά που πρέπει να βάζεις κάθε χρόνο για να μην χάσεις το νούμερο ή και το υπόλοιπό σου.

Για να μην χάσεις το υπόλοιπό σου χρειάζεται πλέον μία ανανέωση ανά εξάμηνο και για να μην χάσεις το νούμερο αρκεί μία το χρόνο(αλλά στο εξάμηνο χάνεται το υπόλοιπο)

Για να μην χάσεις το υπόλοιπό σου χρειάζεται πλέον μία ανανέωση ανά εξάμηνο και για να μην χάσεις το νούμερο αρκεί μία το χρόνο(αλλά στο εξάμηνο χάνεται το υπόλοιπο)

και απο πότε θα ισχύσει αυτό;

Γιατί είχα κάνει ανανέωση 26-5-14 και μου βγάζει πως το υπόλοιπο λήγσει 26-5-2015

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

και απο πότε θα ισχύσει αυτό;

Γιατί είχα κάνει ανανέωση 26-5-14 και μου βγάζει πως το υπόλοιπο λήγσει 26-5-2015

Εγω έκανα ανανέωση προχθές και μου γραφει οτι λήγει 7/1/2015.

Γιατι το λες αυτο?

Εισαι αδικος.

Επειδη δηλαδη το τελος διατηρησης στην wind απο 1€ τον χρονο, πηγε στα 20€?

Οταν εγω φωναζα, καποιοι πανεξυπνοι εδω μεσα μου ελαγαν "σιγα μωρε".

Πληρωστε τωρα κοροιδα μας λεει η φιλη μας η wind, μεσω του καρτελ φυσικα....

Καποια προταση να τους στειλουμε να φανε τα μουτρα τους εχουμε?

Είσαι άδικος,

Το τέλος διατήρησης είναι 10 € βάζεις σήμερα μία κάρτα σε 6 μήνες χάνεις τα χρήματα αλλά δεν χάνεις τον αριθμό, άρα για ένα χρόνο σου κοστίζει 10 €.

Μπορείς να πάρεις από περίπτερο η κάποιο άλλο κατάστημα 5αρες κάρτες με όριο την λήξη της κάρτας και την βγάζεις καθαρή με 5€ τον χρόνο για όσα χρόνια κρατάνε οι κάρτες.

Σε έναν αριθμό που δεν έχω βάλει ούτε ευρώ μου ήρθε σήμερα μήνυμα: συγχαρητήρια! Απο σήμερα έχεις την καλύτερη προσφορά! Τις 2 πρώτες ανανεώσεις του μήνα απο 10€, δωρεάν 300Λ προς όλους!

Είναι για ένα μήνα; Η μου ενεργοποιήσαν το συγκεκριμένο πακέτο; Στο myfree2go μου δίνει επιλογή να το αλλάξω με το free surf. Εχει συμβεί σε κάποιον;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σε μενα που εχω το πακετο με τα 10 ευρω και 300' δωρεαν ηρθε πριν απο λιγο το εξης μνμ : "θελεις 500' προς ολους για 30 ημερες ; μπες σε ενα καταστημα wind ανανεωσε με 10 ευρω για το bonus 300' (2 φορες /μηνα ) και ενεργοποιησε μαζι το πακετο talk2all για ακομη 200'." . Εχει ερθει και σε καποιον αλλον; Δηλαδη με 10 ευρω τωρα παμε στα 500' δωρο , αρκει η ανανεωση να γινεται απο καταστημα wind;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Σε μενα που εχω το πακετο με τα 10 ευρω και 300' δωρεαν ηρθε πριν απο λιγο το εξης μνμ : "θελεις 500' προς ολους για 30 ημερες ; μπες σε ενα καταστημα wind ανανεωσε με 10 ευρω για το bonus 300' (2 φορες /μηνα ) και ενεργοποιησε μαζι το πακετο talk2all για ακομη 200'." . Εχει ερθει και σε καποιον αλλον; Δηλαδη με 10 ευρω τωρα παμε στα 500' δωρο , αρκει η ανανεωση να γινεται απο καταστημα wind;

ήρθε κ σε μένα αυτό το μήνυμα.. αλλά δεν λέει ουσιαστικά το προφανές;;; ότι με την ανανέωση παίρνεις τα 300' και απλά αγοράζεις το πακέτο των 200' με 5€; δεν βλέπω στο μήνυμα να λέει κάτι για δώρο άλλα 200'

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Παιδιά, οι ρυθμίσεις είναι διαφορετικές για το internet σε σχέση με αυτές του συμβολαίου και αν ναι, ποιες είναι;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

APN : gint.b-online.gr

Αυτή είναι η μόνη ρύθμιση για το internet. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

APN : gint.b-online.gr

Αυτή είναι η μόνη ρύθμιση για το internet. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Και όλα τα άλλα πεδία τα μηδενικά;

Edit

Ok με μια επανεκκίνηση όλα

Edited by taliban

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλημέρα. Μηπως το παραπανω ισχύει και για εμένα;; Τι εννοώ. Έκανα φορητότητα απο cosmote σε wind τη γραμμή της γυναίκας μου και ενώ εχω ενεργοποιήσει πακέτο, δεν εχει internet. Μαλλον καποια ρύθμιση θα ειναι;; Η συσκευη ειναι sony NEO V.
It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Καλημέρα. Μηπως το παραπανω ισχύει και για εμένα;; Τι εννοώ. Έκανα φορητότητα απο cosmote σε wind τη γραμμή της γυναίκας μου και ενώ εχω ενεργοποιήσει πακέτο, δεν εχει internet. Μαλλον καποια ρύθμιση θα ειναι;; Η συσκευη ειναι sony NEO V.

κάνε την αλλαγή που αναφέρθηκε και μετά restart

Καταργήθηκε το bonus απο PayPal ανανέωσης κάρτας 10 ευρώ; Είχα 1,5 ευρώ μέσα περίπου και έβαλα 10 ευρώ μέσω PayPal και τώρα εχω 10,20 μέσα.... Να ξέρω να μην ξαναανανεωσω 10αρα
technoholic maniac reviewer

Καταργήθηκε το bonus απο PayPal ανανέωσης κάρτας 10 ευρώ; Είχα 1,5 ευρώ μέσα περίπου και έβαλα 10 ευρώ μέσω PayPal και τώρα εχω 10,20 μέσα.... Να ξέρω να μην ξαναανανεωσω 10αρα

ναι καταργηθηκε. δεν εχει μπονους

[sIGPIC][/sIGPIC]

ήρθε κ σε μένα αυτό το μήνυμα.. αλλά δεν λέει ουσιαστικά το προφανές;;; ότι με την ανανέωση παίρνεις τα 300' και απλά αγοράζεις το πακέτο των 200' με 5€; δεν βλέπω στο μήνυμα να λέει κάτι για δώρο άλλα 200'

Ασφλως και λεει το προφανες. Για ποιο λογο τοτε να παω σε καταστημα ; αυτο το κανω εδω και μηνες απο το σπιτι....

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Εμενα παλι ενώ εχω ηδη ένα f2g2, τρια φοιτητικα πακετα στο ένα που μου εδωσαν δωρο σημερα ελαβα ένα sms που ελεγε "Συγχαρητηρια από σημερα εχεις την καλυτερη προσφορα! Τις 2 πρωτες ανανεωσεις του μηνα από 10ε, δωρεαν 300' προς ολους! Για το υπολοιπο καλεσε 1269 η 1300". Τι εγινε ξαναβγηκε η παλια προσφορα;

Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών. Πρέπει με κάποιο είδος "κριτηρίων" να επιλέχθηκαν κάποιοι αριθμοί free2go και να μπήκαμε στο συγκεκριμένο bonus. Μπορεί να έγινε τυχαία. Εμένα από 4 αριθμούς έγιναν οι 2.
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τέλος η 5ευρες έμαθα ?? Αυτά είναι, ήταν που ήταν 3 και ο κούκος στην καρτοκινητή, τώρα θα παρουν και τον tweety τον μακρύ :lol:
ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova