makap Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Έβαλα 20ευρώ από κατάστημα και είδα ότι μπήκαν 40 ευρώ μέσα περίπου λόγω του διπλάσιασμου. Το περίεργο είναι ότι δε γραφεί στα myf2g κάτι για το ποτε λήγει το υπόλοιπο. Τελικά ισχύει μόνιμα η για 15μέρες η 1 μήνα;; Αλλά πως γίνεται να το βάζει στο κανονικό υπόλοιπο και να στα αφαιρέσει μετά;; Όσοι βάλατε σας τα έβαζε στο κανονικό υπολοιπο;; Σε σχετική συζήτηση σε άλλο forum, για την προσφορά των 300' της Q, έχει γραφτεί ότι ο επιπλέον χρόνος ισχύει για 30 μέρες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 εδώ είμαι μέσα στην εφαρμογή. λέει κάτω τις ληξεις των πακετων αλλα δε βλεπω κάτι σχετικό με τα 20ευρώ http://img.tapatalk.com/d/13/12/31/dezede4a.jpg Απο την εφαρμογη δε φαινεται αναλυτικα, μπες απ το f2g.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Έχετε δίκιο μεγάλη λαμογια της wind θέλει να κάνεις έρευνα για να μάθεις πότε λήγουν πια... όντως για ένα μήνα είναι μόνο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Έχετε δίκιο μεγάλη λαμογια της wind θέλει να κάνεις έρευνα για να μάθεις πότε λήγουν πια... όντως για ένα μήνα είναι μόνο όντως αλλά κάνε αυτό που θα κάνουμε όλοι.. μια μέρα πριν λήξουν τα 20€ ξαναβάλε πακέτα ώστε να τα ξοδέψεις όλα! μην τους τα χαρίσουμε κιόλας!!! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 όντως αλλά κάνε αυτό που θα κάνουμε όλοι.. μια μέρα πριν λήξουν τα 20€ ξαναβάλε πακέτα ώστε να τα ξοδέψεις όλα! μην τους τα χαρίσουμε κιόλας!!! εννοειται και ότι περισσέψει ας το στείλουμε στο χαμόγελο του παιδιού πιστεύω ότι απο το bonus θα αφαιρει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Παιδιά έχει κάποιος την εφαρμογή του μιχα για το F2G? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Παιδιά έχει κάποιος την εφαρμογή του μιχα για το F2G? Και να την έχουν δεν δουλεύει αν δεν κάνω λάθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Και να την έχουν δεν δουλεύει αν δεν κάνω λάθος! Ας με την δώσει κάποιος, της Q δουλεύει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ας με την δώσει κάποιος, της Q δουλεύει Υπηρχε μέχρι 2 ημέρες πριν, στο μάρκετ. Πρέπει να υπάρχει ακόμα. Αλλά η καινούργια της wind είναι πλέον καλύτερη. Αν και πιο βαριά λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλησπέρα σας, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους… Θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να μου πει πως ακυρώνω την αυτόματη ανανέωση πακέτου κάθε φορά που ανανεώνω με νέα κάρτα. Ευχαριστώ. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Εβαλα 15 ευρω αλλα δεν ηρθε μήνυμα διπλασιασμου.ηθελε αλλο ποσο ή δεν το βλεπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Εβαλα 15 ευρω αλλα δεν ηρθε μήνυμα διπλασιασμου.ηθελε αλλο ποσο ή δεν το βλεπω; το μήνυμα του διπλασιασμού έλεγε για 20€ από κατάστημα wind.. δεν ξέρω αν τρέχει καμιά άλλη προσφορά διπλασιασμού.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Εβαλα 15 ευρω αλλα δεν ηρθε μήνυμα διπλασιασμου.ηθελε αλλο ποσο ή δεν το βλεπω; ο διπλασιασμός των καταστημάτων ισχύει από 20 ευρώ , και είναι μέχρι 9 Ιανουαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος το κατά πόσο η απάντηση "να έχετε κλειστά τα δεδομένα" θεωρείται απάντηση σοβαρής εταιρίας Το παραπάνω σε ερώτηση μηδενισμού των υπολοίπων MB χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί Δηλαδή who cares για επαγγελματικά email η' viber κτλ,η εταιρία αν έχεις ενεργοποιημενα δεδομενα δεν λαμβανει ευθυνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλησπέρα σας, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους… Θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να μου πει πως ακυρώνω την αυτόματη ανανέωση πακέτου κάθε φορά που ανανεώνω με νέα κάρτα. Ευχαριστώ. εννοείς τα 200' με 5€ που μπαίνουν με την ανανέωση; αν ναι στέλνεις τη λέξη ‘OXI’ στο 1237 Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 εννοείς τα 200' με 5€ που μπαίνουν με την ανανέωση; αν ναι στέλνεις τη λέξη ‘OXI’ στο 1237 Αυτό εννοώ ναι αλλά όταν το στέλνω παίρνω μήνυμα απάντησης πως η εντολή που έστειλα είναι λάθος! :confused:. Δοκιμή έχω κάνει και με Ελληνικά και με Αγγλικά να γράψω τη λέξη ΟΧΙ :worry: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Αυτό εννοώ ναι αλλά όταν το στέλνω παίρνω μήνυμα απάντησης πως η εντολή που έστειλα είναι λάθος! :confused:. Δοκιμή έχω κάνει και με Ελληνικά και με Αγγλικά να γράψω τη λέξη ΟΧΙ :worry: τι να σε πω... εδώ το βρήκα http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=289 Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλησπέρα σας, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους… Θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να μου πει πως ακυρώνω την αυτόματη ανανέωση πακέτου κάθε φορά που ανανεώνω με νέα κάρτα. Ευχαριστώ. βαλε δυο των 5€ σταδιακα μεχρι να λυθει το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Αυτό εννοώ ναι αλλά όταν το στέλνω παίρνω μήνυμα απάντησης πως η εντολή που έστειλα είναι λάθος! :confused:. Δοκιμή έχω κάνει και με Ελληνικά και με Αγγλικά να γράψω τη λέξη ΟΧΙ :worry: Και σε μένα το ίδιο μήνυμα μου στέλνει όταν στέλνω τη λέξη ΟΧΙ. Μήπως δεν αφήνει η WIND να απενεργοποιήσουμε αυτή την υπηρεσία; Το f2g νούμερο που στέλνεις, είναι καινούργιο ή παλιό; Ρωτάω γιατί το νούμερο που έχω και που θέλω να απενεργοποιήσω την υπηρεσία, είναι νέο f2g, μετατροπή από σύνδεση που ενεργοποιήθηκε αρχές Δεκεμβρίου. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος το κατά πόσο η απάντηση "να έχετε κλειστά τα δεδομένα" θεωρείται απάντηση σοβαρής εταιρίας Το παραπάνω σε ερώτηση μηδενισμού των υπολοίπων MB χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί Δηλαδή who cares για επαγγελματικά email η' viber κτλ,η εταιρία αν έχεις ενεργοποιημενα δεδομενα δεν λαμβανει ευθυνη Θεωρώ οτί δεν υπάρχει άλλη απάντηση στο ερώτημα σου. Από την στιγμή που έχεις ανοιχτά τα δεδομένα οι εφαρμογές του κινητού σου καταναλώνουν δεδομένα χωρίς να το καταλαβαίνεις. Όλοι όσοι έχετε πάρει κινητό με ανανέωση από την WIND έχουν μπει τα χρήματα της 1ης δόσης; Φίλη μου που το πήρε στις 13/12 ακόμα δεν έχει μπει ούτε cent στο κινητό και σε επικοινωνία με την WIND όλο της λένε από αύριο σε αύριο. Εγώ που το πήρα η πρώτη δόση μπήκε σε 5 μέρες και σήμερα έλαβα και την 2η. Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Και σε μένα το ίδιο μήνυμα μου στέλνει όταν στέλνω τη λέξη ΟΧΙ. Μήπως δεν αφήνει η WIND να απενεργοποιήσουμε αυτή την υπηρεσία; Το f2g νούμερο που στέλνεις, είναι καινούργιο ή παλιό; Ρωτάω γιατί το νούμερο που έχω και που θέλω να απενεργοποιήσω την υπηρεσία, είναι νέο f2g, μετατροπή από σύνδεση που ενεργοποιήθηκε αρχές Δεκεμβρίου. αν κάνει κάτι τέτοιο η wind θα έχει μεγάλο πρόβλημα.. δεν φτάνει που ενεργοποιεί αυτόματα την υπηρεσία με τις νέες συνδέσεις, να μην μπορούν οι συνδρομητές να την απενεργοποιήσουν κιόλας είναι μεγάλο μείον.. δεν αφαιρεί κ κανένα μικρό ποσό.. δοκιμάστε να καλέσετε στην εξυπηρέτηση μήπως αλλάξαν τον κωδικό απενεργοποίησης χωρίς σχετική ανακοίνωση Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 τι να σε πω... εδώ το βρήκα http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=289 Το είδα, δεν μπορώ να καταλάβω το φταίει... Υπάρχει περίπτωση επειδή αγοράστηκαν πακέτα και αυτη τη στιγμή εχει 0.44€ να μην αφήνει να ακυρωθεί η αυτόματη ανανέωση; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Στέλνεις sms στο 1237 Μια φορά την λέξη "ΟΧΙ" ,χωρίς τα " Εννοείται και δεν βάζω! Πφφφ Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Εννοείται και δεν βάζω! Πφφφ Μόλις προσπάθησα κι εγώ, δεν την παίρνει Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Μόλις προσπάθησα κι εγώ, δεν την παίρνει είναι μάλλον πρόβλημα της wind αυτή τη στιγμή απ'ότι είδα κ στη σελίδα της στο fb έχουν κ άλλοι θέμα!! σιγά σιγά αυξάνονται τα προβλήματα της wind! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts