Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιπρόσθετα, η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι η χρέωση ομιλίας για εθνικούς προορισμούς των παλαιών μη εμπορικά διαθέσιμων πακέτων καρτοκινητής WIND Card, αυξάνεται σε 0,0083€ / δευτερόλεπτο διατηρώντας την ελάχιστη διάρκεια κλήσης των 30 δευτερολέπτων.
[sIGPIC][/sIGPIC]

οτι και να λεμε,6 αυγουστου θα μαθουμε...

ας ελπισουμε εμεις οι f2go2 να χαθουμε μεσα στις ανακοινωσεις....

πωπω,ξαναγυριζουμε σιγα σιγα στο 1999!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

αν ειναι δυνατον... αντι να κανουν μειωση κανουν αυξησεις? ?? υποθετω θα ακολουθησουν και οι αλλες...

ουτε μηνυματα δεν θα στελνουμε:blink:

Edited by eLeKtriK EyE

αν ειναι δυνατον... αντι να κανουν μειωση κανουν αυξησεις? ?? υποθετω θα ακολουθησουν και οι αλλες...

ουτε μηνυματα δεν θα στελνουμε:blink:

:lol:

δεν θα μείνουν και πολλά στο τέλος να κάνουμε φίλε μου

και οι αυξήσεις γίνονται μετά τη λήξη της προθεσμίας για δήλωση των καρτοκινητών.

τυχαίο?

Edited by eLeKtriK EyE

Είμαι περιέργος αν θα ακολουθήσει και το what's up...αν δεν ακολουθήσει προβλέπω μαζική μεταφορά εκεί....

Πιο συγκεκριμένα, η χρέωση αποστολής ανά σύντομο γραπτό μήνυμα, τόσο προς εθνικούς προορισμούς, όσο και προς το ίδιο πακέτο, αυξάνεται σε 0,10€/μήνυμα για τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, και σε 0,12€/μήνυμα για τους συνδρομητές της WIND Καρτοκινητής, MOMAD, WIND International, καρτοκινητής ΑΒ, και συνδρομητές που ανήκουν σε παλαιά εμπορικά μη διαθέσιμα πακέτα καρτοκινητής WIND. Οι νέες χρεώσεις ισχύουν για υπάρχοντες συνδρομητές, και νέες ενεργοποιήσεις.

Τέλος, η χρέωση κλήσης στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών όλων των καρτοκινητών WIND στο 1260 και MOMAD στο 1250 αυξάνεται σε 0,24€/ κλήση.

Πολύ άσχημα τα νέα.:(

Αν δεν λειτουργήσει το wind sharing μέχρι τις 6/8, θα πιέσω την Wind να μου επιστρέψει το υπόλοιπο του βασικού καρτοκινητού μου σε μετρητά και να κάνω φορητότητα εφόσον ισχύσουν οι αυξήσεις και στο F2G2.:wacko:

Στους υπόλοιπους 4 αριθμούς F2G6 που έχω, θα μείνω οπωσδήποτε μέχρι το τέλος του 2010 για να χρησιμοποιώ το 1,5Gb δωρεάν ίντερνετ και μετά βλέπω...:blink:

Απαράδεκτη η Wind στην τελευταία ανακοίνωση.

0,10€/sms και 0,24€/κλήση στο 1260.

Έλεος!:mad::X:!:

παλι καλα που εχουμε και το πακετο των 1500 λεπτων (οσοι το ενργοποιησαν) εως τελος του ετους!

παλι καλα που εχουμε και το πακετο των 1500 λεπτων (οσοι το ενργοποιησαν) εως τελος του ετους!

Ναι καλό είναι...αλλά τι θα κάνουμε με τα μηνύματα που στέλνουμε στις άλλες εταιρίες??? Θα τελειώνει η κάρτα πολύ χαλαρά!

οικονομια παιδια! οικονομια !

Οικονομία και καταγγελία!;)

Οι αυξήσεις είναι αδικαιολόγητες και χωρίς καμία σχέση με την αύξηση του ΦΠΑ και τον πληθωρισμό.:X

Η φορητότητα θα πάει σύννεφο...:lol::cool:

Εκεί που παρακαλάμε να μην πουληθεί η WIND στη Vodafone γιατί είναι αυτή που έχει της καλύτερες τιμές, σήμερα μου έχει αλλάξει τελείως την εικόνα και εύχομαι να τη πάρει η Vodafone για να τελειώνουμε με αυτή την εταιρία μια ώρα αρχίτερα.

Αν ισχύουν αυτες οι αυξήσεις και στα F2G2 (από 05/08) μιλάμε για αύξηση 500% στη ομιλία και 300% στα SMS (600% μεταξύ F2G) εν μέσω κρίσης!

Κρίμα, αλλά και το (1) συμβόλαιο "L", αλλά και τα (5) F2G2 & (1) Q που έχω θα φύγουν απο την εταιρία που φυσάει όπου να νε! Κάποια με φορητότητα και άλλα με διακοπή.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το (1) F2G2 έχει μέσα πάρα πολλά λεφτά! Έσχως....

Edited by eLeKtriK EyE
[sIGPIC][/sIGPIC]

δυσιονο το μελλον μας!

ας ελπισουμε να πανε ολα καλα με την wind!

αλλα το σιγουρο ειναι οτι αυτες οι αυξησεις θα γινουν και στης αλλες δυο εταιρειες!

οπως λεμε καρτελ?

οποτε ας μην αρχησουμε να την θαβουμε!

γενικα ομως το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για cosmote( καθοτι και Ελληνικη ιδιοκτησια )...

ηδωμεν!

γενικα ομως το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για cosmote( καθοτι και Ελληνικη ιδιοκτησια )...

ηδωμεν!

Γερμανική είναι η ιδιοκτησία και όχι ελληνική.

Τραγική η wind. Είχα κάποιες ελπίδες, αλλά δεν βλέπω μέλλον πια.

مفاجأة

Μας βλέπω για Q, Frog.. Αν και έχει λογική η κίνηση αυτή δεν μας συμφέρει καθόλου.. Ειναι παράλογη η αυξηση 0.50/λεπτό, από 0,10.. :(

Και ειναι νομίζω ξεκάθαρο για κάποιους που ελπίζουν σε κατι καλύτερο. Οι f2g (1 ή 2 κυρίως) φατε τα 1500gb και απο 1/δεκ δειτε τι σας συμφέρει και για.. Ετσι και αλλιώς από εμάς δεν έβγαζε καμία εταιρία, καρφί δεν της κέγεται αμα φύγουμε. :O Το δίκτυό της θα ελαφρύνει αμα την κανουμε :cool:

To κακό ειναι ότι σε εγκλωβίζει σε ένα παράλογα ακριβό πακέτο και δεν μπορείς να μεταβείς ουτε στο f2g (4) ούτε στο "νεο" καρτοκινητό καθως ξεκάθαρα λέει (και το έχω πάθει) χάνεται ΚΑΘΕ προσφορά non stop όπως αυτή με τα 1500' χωρίς ουτε ένα ευρώ και τα 1500mb

αυτό μου κάθετε λίγο εκβιαστικό :mad: :chair:

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Γερμανική είναι η ιδιοκτησία και όχι ελληνική.

30% Γερμανική, 20% Ελληνική και 50% το έχουν Έλληνες και Ξένοι θασμικοί επενδυτές.

Μας βλέπω για Q, Frog..

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 05/08/2010 αύξηση τιμών για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας Q card, υπάρχοντες και νέους,, διατηρώντας όμως την χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο:

SMS: 0,0504€

Ομιλία προς όλους 0,0043€/δευτ. και Προνομιακό 0,0036€/δευτ.

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντιο wind! Θα εξαργυρωσω τους ποντους μου στο win club και αντε γεια. Πολυ κρατησε το ονειρο του F2G2.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Διέγραψα όλα τα μηνύματα με πολιτικές αποχρώσεις καθώς αυτές οι συζητήσεις απαγορεύονται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης.

Σίγουρα αποτελεί πολύ δυσάρεστη εξέλιξη όλο αυτό το ντόμινο αυξήσεων, ας δούμε που θα καταλήξει...

ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μάθω το νούμερο μου?γιατί δεν έχω κάρτα να κάνω αναπ κάπου και το κουτί της κάρτας το έχω στο φοιτητικό μου σπίτι.Όπως επίσης δεν το ξέρει κάποιος γιατί είναι τρίτο μου νούμερο

Πήγαινε από κατάστημα WIND και βάλε 1 € για να μπορείς να κάνεις κλήσεις και κάλεσε κάποιο γνωστό κινητό από οικογένεια/παρέα να δεις τον αριθμό σου.;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Εγω αυτο που καταλαβα απο την ανακοινωση ειναι οτι η αυξηση στις κλησεις ομιλιας αφορα τα WIND Card και οχι ολα τα μη εμπορικα διαθεσιμα πακετα.

Ειδικά για τα f2g2 νομίζω ότι είναι παράνομες τόσο μεγάλες αυξήσεις, αν υπάρχει κανένας νομικός εδώ ας μας πει τη γνώμη του. Μπορούμε να το κηνυγήσουμε το θέμα! Στα κανονικά f2g οι αυξήσεις ίσως να είναι και στα όρια του νόμου, αλλά στα f2g2 είναι υπερπολλαπλάσιες του πληθωρισμού.

Επίσης, πως μπορείς να τροποποιήσεις έναν τιμοκατάλογο που έχεις αποσύρει? Λογικά τις νέες τιμές δεν θα πρέπει να τις καταθέσει σε κάποιον αρμόδιο φορέα (υποθέτω ΕΕΤΤ), πως θα τους πάει τροποποιήσεις σε έναν τιμοκατάλογο σε πακέτα που ο "φάκελος" τους έχει κλείσει? Μόνο αν μεταφέρει όλους τους παλιούς συνδρομητές της σε ενεργά πακέτα.

Όσο γι αυτούς που έχουν πολλά ευρώ σε κάποια κινητά, εκεί που θα φτάσουν οι χρεώσεις θα τα καταναλώσουν πριν καν το καταλάβουν!!!

Πήγαινε από κατάστημα WIND και βάλε 1 € για να μπορείς να κάνεις κλήσεις και κάλεσε κάποιο γνωστό κινητό από οικογένεια/παρέα να δεις τον αριθμό σου.;)

Αφου δεν γνωριζει τον αριθμο του, τι θα πει στο καταστημα; σε ποιον αριθμο να ανανεωσουν το 1 ευρω οταν του ζητησουν αριθμο τηλεφωνου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφου δεν γνωριζει τον αριθμο του, τι θα πει στο καταστημα; σε ποιον αριθμο να ανανεωσουν το 1 ευρω οταν του ζητησουν αριθμο τηλεφωνου;

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες.:O

Αλλά νομίζω υπάρχει η δυνατότητα μέσω της ICCID της κάρτας SIM να βρεθεί κι ο αριθμός.:)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες.:O

Αλλά νομίζω υπάρχει η δυνατότητα μέσω της ICCID της κάρτας SIM να βρεθεί κι ο αριθμός.:)

Σωστό όπως γίνεται περίπου η ταυτοποιηση των καρτοκινητων το τελευταίο διάστημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

To κακό ειναι ότι σε εγκλωβίζει σε ένα παράλογα ακριβό πακέτο και δεν μπορείς να μεταβείς ουτε στο f2g (4) ούτε στο "νεο" καρτοκινητό καθως ξεκάθαρα λέει (και το έχω πάθει) χάνεται ΚΑΘΕ προσφορά non stop όπως αυτή με τα 1500' χωρίς ουτε ένα ευρώ και τα 1500mb

αυτό μου κάθετε λίγο εκβιαστικό

Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς οι f2g2 ?

Με τις νέες απαράδεκτες χρεώσεις πάμε σε:

Για sms πάμε σε 0,12€/μήνυμα

Για ομιλία πάμε σε 0,0083€ / δευτερόλεπτο δηλαδή 0,498 / λεπτό ομιλίας με ελάχιστη διάρκεια κλήσης των 30 δευτερολέπτων.

Και επειδή το f2g2 συγκαταλέγεται στα παλιά οικονομικά πακέτα, το δελτίο τύπου δεν αναφέρει τίποτα για χρέωση ομιλίας προς το ίδιο οικονομικό πακέτο.

Δηλαδή δεν έχουμε λιγότερη χρέωση ομιλίας όταν μιλάμε από f2g2 προς f2g γενικά? Έτσι φαίνεται με βάση το δελτίο.

Το άλλο θέμα είναι αυτό που έχω παραθέσει με κόκκινα γράμματα. Αν πάμε μεταφορά σε άλλο πακέτο καρτοκινητής wind χάνουμε τα 1500+1500+1,5 GB ίντερνετ? (ή για όσους ενεργοποίησαν πιο μετά τα 100ΜΒ) Σίγουρα? Τον ***** τότε θα πάρουμε.

Επίσης αφού με βάση το δελτίο τύπου από 5 Αυγούστου 2010 χάνουμε την προνομιακή χρέωση προς f2g, μήπως χάνουμε και όλα τα υπόλοιπα προνόμια του f2g γενικά: π.χ. τα πακέτα non stop γενικα?

Μπορεί κάποιος από το myphone να ζητήσει περαιτέρω διευκρινήσεις?

Εμένα δεν απαντάει η εξυπηρέτηση πελατών.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova