kmpatra Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 το πρωτο οχι το δευτερο ναι (για τα data, κι εφόσον ο μηδενισμός δεν αφορά λήξη υπολοίπου) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. May 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2023 Γνωρίζει κανείς εαν το Large με τα 10,90€ έχει παράταση ενός μήνα στο χρηματικό υπόλοιπο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 Καλησπέρα, πώς ενεργοποιώ στο F2G το VoWiFi και το VoLTE; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 25 minutes ago, Mobileras said: Καλησπέρα, πώς ενεργοποιώ στο F2G το VoWiFi και το VoLTE; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Καλησπέρα φίλε για το WiFi στέλνεις sms στο 1202 τη φράση "VOW ΝΑΙ" και ενημερώνεσαι με εισερχόμενο μήνυμα εάν η συσκευή σου υποστηρίζει την υπηρεσία. Εάν την υποστηρίζει ενεργοποιείται επιτόπου. Το VoLTE δεν απαιτεί να στείλεις κάποιο γραπτό μήνυμα θα το καταλάβεις από το εικονίδιο της συσκευής σου εκτός εάν έχεις iPhone όπου δεν εμφανίζεται εικονίδιο. Ο άλλος τρόπος για να το καταλάβεις, είναι ενώ κάνεις μία φωνητική κλήση να προσπαθήσεις με ανοιχτά τα δεδομένα να πλοηγηθείς στο διαδίκτυο. Σε κάθε περίπτωση εάν δεν έχει ενεργοποιηθεί μπορείς να καλέσεις δωρεάν στην τεχνική υποστήριξη στο 13700 και να τους ζητήσεις να στο ενεργοποιήσουν. Εναλλακτικά μπορείς και μέσω chat να τους ζητήσεις την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. 5 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Ας μου επιβεβαιώσει κάποιος.. αν φέρω ένα νουμεράκι στο f2g, μπορώ να το διατηρώ με 1€ το δίμηνο; Ουσιαστικά γίνεται ανανέωση 1€ χωρίς καμία προϋπόθεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 5 minutes ago, kalitexnis_g said: Ας μου επιβεβαιώσει κάποιος.. αν φέρω ένα νουμεράκι στο f2g, μπορώ να το διατηρώ με 1€ το δίμηνο; Ουσιαστικά γίνεται ανανέωση 1€ χωρίς καμία προϋπόθεση; Ακριβώς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 για θυμίστε μου με το νέο f2g έχει απεριόριστα μόνο εάν τα ανανεώνεις ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 4 minutes ago, ilka71 said: για θυμίστε μου με το νέο f2g έχει απεριόριστα μόνο εάν τα ανανεώνεις ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ; Όχι.. υπάρχει αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Όχι.. υπάρχει αυτό..ναι ξέχασα να πω εννοούσα δεδομένα απεριόριστα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Just now, ilka71 said: 1 minute ago, kalitexnis_g said: Όχι.. υπάρχει αυτό.. ναι ξέχασα να πω εννοούσα δεδομένα απεριόριστα! Α, οκ ναι δεν έχει πακέτο μηνιαίο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 0,90€/ημερα, 27€/μηνα (30€ ανανεωση) και εχεις απεριοριστο ίντερνετ Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 0,90€/ημερα, 27€/μηνα (30€ ανανεωση) και εχεις απεριοριστο ίντερνετ σορρυ αλλά αυτό είναι για ψυχαναγκαστικους.. σιγά μην κάθομαι κάθε 24 ώρες να ανανεώνω! τώρα σκέφτομαι την φορητοτητα μπας και φιλοτιμηθουν να μου κάνουν την προσφορά με τα 13 ευρώ! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 1 hour ago, ilka71 said: 1 hour ago, Mobileras said: 0,90€/ημερα, 27€/μηνα (30€ ανανεωση) και εχεις απεριοριστο ίντερνετ σορρυ αλλά αυτό είναι για ψυχαναγκαστικους.. σιγά μην κάθομαι κάθε 24 ώρες να ανανεώνω! τώρα σκέφτομαι την φορητοτητα μπας και φιλοτιμηθουν να μου κάνουν την προσφορά με τα 13 ευρώ! Κάθε 48 ώρες ανανεώνεις και είναι 15€ τον μήνα με τον φόρο, χωρίς δεσμεύσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Κάθε 48 ώρες ανανεώνεις και είναι 15€ τον μήνα με τον φόρο, χωρίς δεσμεύσεις.27 ευρώ μόνο για ίντερνετ είναι που το είδες το 15; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 47 minutes ago, ilka71 said: 59 minutes ago, dimitroula10 said: Κάθε 48 ώρες ανανεώνεις και είναι 15€ τον μήνα με τον φόρο, χωρίς δεσμεύσεις. 27 ευρώ μόνο για ίντερνετ είναι που το είδες το 15; Είναι 1€ κάθε 48 ώρες, 30 ημέρες τον μήνα, 15 €. Η αλλαγή γίνεται 24:00 h. Αν αγοράσεις μετά τις 24:00 κρατάει 2 ημέρες. Δεν είναι πρόβλημα 30" κάθε 2 ημέρες χωρίς δέσμευση, όταν το χρειάζεσαι. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 1 ώρα πριν, dimitroula10 said: Είναι 1€ κάθε 48 ώρες, 30 ημέρες τον μήνα, 15 €. Η αλλαγή γίνεται 24:00 h. Αν αγοράσεις μετά τις 24:00 κρατάει 2 ημέρες. Δεν είναι πρόβλημα 30" κάθε 2 ημέρες χωρίς δέσμευση, όταν το χρειάζεσαι. Πλάκα κάνεις τώρα; Μερικοί βαριούνται να ενεργοποιούν πακέτο μια φορά το μήνα και εσύ τους λες για κάθε 2 μέρες;; 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Εαν ισχυει αυτό που λεει η Δημητρουλα10 θα ειναι πολυ συμφερον! 1 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 (edited) 1 hour ago, Mobileras said: Εαν ισχυει αυτό που λεει η Δημητρουλα10 θα ειναι πολυ συμφερον! Αυτό χρησιμοποιώ πλέον. Χρειάζομαι ίντερνετ μόνο 10 ημέρες τον μήνα. Μια χαρά με βολεύει και με 1€ δίνει και παράταση 2 μήνες. Από σήμα μία χαρά εκεί που κινούμαι. Ίσως είναι bug του λογισμικού αλλά μέχρι να το φτιάξουν οκ. Edited May 23, 2023 by dimitroula10 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 10 ώρες πριν, dimitroula10 said: Είναι 1€ κάθε 48 ώρες, 30 ημέρες τον μήνα, 15 €. Η αλλαγή γίνεται 24:00 h. Αν αγοράσεις μετά τις 24:00 κρατάει 2 ημέρες. Δεν είναι πρόβλημα 30" κάθε 2 ημέρες χωρίς δέσμευση, όταν το χρειάζεσαι. Δηλαδή αν το ενεργοποιήσω Δευτέρα πρωί, θα λήξει Τρίτη βράδυ τα μεσάνυχτα 24:00 ή αργότερα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 αυτό το ημερήσιο απεριόριστο ίντερνετ πακέτο γίνεται να έχει αυτόματη ανανέωση; θα βόλευε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 7 ώρες πριν, damierom said: Δηλαδή αν το ενεργοποιήσω Δευτέρα πρωί, θα λήξει Τρίτη βράδυ τα μεσάνυχτα 24:00 ή αργότερα; γενικά αυτά τα πακετα λήγουν την επόμενη ημέρα στις 00:00. για να καλυπτουν τουλαχιστον 24 ωρες διαρκεια. αν εχεις το νου σου και την δυνατοτητα να κανεις οτι και η δημητρουλα το εκμεταλευεσαι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, ilka71 said: αυτό το ημερήσιο απεριόριστο ίντερνετ πακέτο γίνεται να έχει αυτόματη ανανέωση; θα βόλευε. Δηλαδή θα είσαι τα μεσάνυχτα στο ίντερνετ και βαριέσαι 20" για να ανανεώσεις? Και αν εκμεταλλευτείς και τα φλας οφερς 1€ 4 ημέρες, ακόμα περισσότερη οικονομία. Σου χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια. Κλείνεις το ίντερνετ 5' πριν τα μεσάνυχτα και αγοράζεις το πακέτο 5' μετά τα μεσάνυχτα για να είσαι καλυμμένος αν τα ρολόγια δεν δουλεύουν σωστά. Μία ιδέα είναι όλα. Edited May 24, 2023 by dimitroula10 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 Δηλαδή θα είσαι τα μεσάνυχτα στο ίντερνετ και βαριέσαι 20" για να ανανεώσεις? Και αν εκμεταλλευτείς και τα φλας οφερς 1€ 4 ημέρες, ακόμα περισσότερη οικονομία. Σου χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια. Κλείνεις το ίντερνετ 5' πριν τα μεσάνυχτα και αγοράζεις το πακέτο 5' μετά τα μεσάνυχτα για να είσαι καλυμμένος αν τα ρολόγια δεν δουλεύουν σωστά. Μία ιδέα είναι όλα.βασικά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι εάν συμφέρει να πάω στο νέο f2g. είναι δυνατόν να ανοιγοκλεινω ίντερνετ; δεν είμαστε παιδάκια... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 21 minutes ago, ilka71 said: βασικά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι εάν συμφέρει να πάω στο νέο f2g. είναι δυνατόν να ανοιγοκλεινω ίντερνετ; δεν είμαστε παιδάκια... Τότε συμβόλαιο με 33€ (27€ με συνδυαστικό) και έχεις απεριόριστα όλα. 2 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 57 minutes ago, ilka71 said: βασικά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι εάν συμφέρει να πάω στο νέο f2g. είναι δυνατόν να ανοιγοκλεινω ίντερνετ; δεν είμαστε παιδάκια... Το ίντερνετ το ανοιγοκλείνουν οι φτωχοί. Εμένα καλύπτει τις ανάγκες μου με το χαμηλότερο κόστος χωρίς δέσμευση συμβόλαιου για τις ημέρες που το χρειάζομαι. Εσύ αποφασίζεις γιατί ξέρεις την τσέπη σου καλύτερα. Εγώ δεν κρίνω κανένα ούτε είμαι παιδάκι. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts