Mark_K Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Σημειωτέον ότι είχα κάνει ανανέωση 20-12. Δηλαδή σήμερα είμαι οριακά στο τρίμηνο. Αλλά δε νομίζω ότι έχει να κάνει, αφού κοιτάζει να έχεις υπόλοιπο, το οποίο χάνεται στο δίμηνο. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Το πρόβλημα έχει διορθωθεί και εμφανίζεται το πακέτο κανονικά και στην εφαρμογή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamrodos Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Δεν λειτουργεί ούτε η εφαρμογή ούτε το site.Τα'παιξε η WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Δεν δουλεύει κάνενα application της wind. Μάλλον κάνουν μαζική αναβάθμιση. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Δεν το δίνει αν δεν έχει υπόλοιπο.... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Δεν το δίνει αν δεν έχει υπόλοιπο.... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου.... χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι λογικό, απαιτείται υπόλοιπο τουλάχιστον 0,01 € για να λειτουργεί το ίντερνετ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis_fg Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Παιδιά καλημέρα εγω πάω να κάνω ενημέρωση υπολοίπου στην εφαρμογή και δεν γίνετε ,σήμερα πρέπει να κάνω ανανεωση χρόνου θα με αφήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Μάλλον γίνεται αναβάθμιση, λογικά κάποια στιγμή θα μπορέσεις να μπεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Αποκαταστάθηκε η πρόσβαση σε εφαρμογή και ιστοσελίδα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 κανονικα και σε εφαρμογη και στο σαιτ. τσεκαρισμενο σε 3 νουμερα. εμενα παλι εχει (ξανα) κολλησει εδω και μερες και δεν καταναλωνονται τα mb που χρησιμοποιω. 3η μερα με 2500mb σταθερα. μου εφαγε 150 απο το δωρακι κ ξανακολλησε στα 2500. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 ενεργοποίησα 15 γιγα στο νουμερο τις γυναικας μου και τις τα εδωσε τα βλεπω στην εφαρμογη αλλα μετα θυμήθηκα οτι πριν δυο χρόνια τις ειχα κανει φραγη στα ντατα απο καταστημα τις γουιν γιατι στις διακοπες μας έτρωγε 1 ευρω την ημερα ...τωρα που εχω 15 γιγα πως μπορω να τα ενεργοποιήσω τα ντατα χωρις να μου τρωι 1 ευρω την ημερα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Θα πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Θα πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών. σε ποιο νουμερο φιλε στο 13800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 σε ποιο νουμερο φιλε στο 13800 Αυτό είναι με χρέωση, 25 λεπτά ανά κλήση. Δοκίμασε στο 13700, που εξυπηρετεί σε τέτοιες περιπτώσεις και είναι η τεχνική υποστήριξη. Είναι δωρεάν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Αυτό είναι με χρέωση, 25 λεπτά ανά κλήση. Δοκίμασε στο 13700, που εξυπηρετεί σε τέτοιες περιπτώσεις και είναι η τεχνική υποστήριξη. Είναι δωρεάν. ευχαριστω περνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Ζήτησέ τους να ξαναενεργοποιήσουν το ίντερνετ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 ευχαριστω περνω φιλε το εκανα στο νουμερο που μου εστειλες ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Τίποτε φίλε μου, να είσαι καλά. Καλό απόγευμα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Εχω ενεργοποιήσει τη φραγή στα 5ψήφια. Μόλις έστειλα μήνυμα στο 13033, αλλά δεν παίρνω απαντητικό μήνυμα επιβεβαίωσης. Στην «πράσινη» αντίστοιχα λαμβάνω. Άρα η Wind πρέπει να το λύσει άμεσα... Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Το παραπάνω είναι ένα θέμα. Δεν το έχω δοκιμάσει, καθώς, προς το παρόν, έχω καταφέρει να μην χρειαστεί να βγω. Από την άλλη υπάρχουν και τα γραπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Εχω ενεργοποιήσει τη φραγή στα 5ψήφια. Μόλις έστειλα μήνυμα στο 13033, αλλά δεν παίρνω απαντητικό μήνυμα επιβεβαίωσης. Στην «πράσινη» αντίστοιχα λαμβάνω. Άρα η Wind πρέπει να το λύσει άμεσα... Η φραγή στα πενταψηφια είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΙΜΑ λογικά έπρεπε να το πάρεις η φραγή δεν έχει να κάνει τίποτε με το συγκεκριμένο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Είναι βέβαιο αυτό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Ζήτησέ τους να ξαναενεργοποιήσουν το ίντερνετ.ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Είναι βέβαιο αυτό; https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/newsroom/deltia-tupou/deltio-tupou/1526313754884/ εδω πάντως αναφέρεται σε "χρεώσιμα". Αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε η αριθμοσειρά 13χχχ στα χρεωσιμα sms. Δείγμα της μη φραγής άλλων 5ψηφίων είναι το 12410. Πιο πιθανό σενάριο να υπάρχει υπερφόρτωση του συστήματος και να μην επιστρέφει απάντηση. Το σταλμένο φαίνεται οτι παραδόθηκε? Επίσης μήπως δεν υπάρχει απάντηση λόγω ελλειπούς ή λάθος σύνταξης? ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ακυρο λέει οτι απο άλλη εταιρια απαντάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts