Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα στον μικρό ανανέωση απόγευμα 26/12 και οι επιλογές στο secret santa εμφανίστηκαν το επόμενο πρωί.

Ίσως θέλει λίγο χρόνο.

οι επιλογες που εμφανιζονται secret santa στην εφαρμογη myf2g ; .

Έκανα στον μικρό ανανέωση απόγευμα 26/12 και οι επιλογές στο secret santa εμφανίστηκαν το επόμενο πρωί.

Ίσως θέλει λίγο χρόνο.

Σωστος!!

9LbpuZZ.jpg

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

Δηλαδή για να πάρουμε δώρο secret Santa θέλει ανανέωση? Πριν από τα Χριστούγεννα είχα βάλει κάρτα και δεν μου βγάζει τίποτα σιγά και τα δώρα που δίνει...

Δηλαδή για να πάρουμε δώρο secret Santa θέλει ανανέωση? Πριν από τα Χριστούγεννα είχα βάλει κάρτα και δεν μου βγάζει τίποτα σιγά και τα δώρα που δίνει...

Ό,τι και να είναι, είναι δώρο.

Οπότε ευπρόσδεκτο.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Μόλις έβαλα κάρτα 10€ από περίπτερο και έχω την εξής απορία:Είχα κάνει επέκταση υπολοίπου 2,50€ και με τα 10€ που έβαλα(είχα 0€ μέσα τώρα) τράβηξε τα 8€ για την προσφορά με τα 300' και έμειναν μέσα 0,63€.Τα χρήματα της επέκτασης θα μου τα πάρει στην επόμενη ανανέωση;Επίσης μου έδωσε και 500mb δώρο.

Αφού σου δείχνει υπόλοιπο 0,63€, και είχες 0€ πριν αγοράσεις την κάρτα, σημαίνει ότι είχες χάσει τα 2,50€.

Αφού σου δείχνει υπόλοιπο 0,63€, και είχες 0€ πριν αγοράσεις την κάρτα, σημαίνει ότι είχες χάσει τα 2,50€.

Είχα 2,50€ μέσω επέκτασης sos τα οποία κατανάλωσα (συγκεκριμένα κατέβαζα κάτι από το PlayStore και τελείωσαν τα mb και η κάρτα).Αυτά τα 2,50€ +0,40€ θα μου τα αφαιρούσε από την επόμενη κάρτα.Χθες εβαλα την επόμενη κάρτα και πριν προλάβει να τα αφαιρέσει μου κράτησε τα 8€ για το Free2talk (την προσφορά με τα 300').Και δεν ξέρω αν στην επόμενη κάρτα θα κρατήσει την επέκταση κανονικά ή όχι.

Συγνώμη αν ξαναρωτάω κάτι που έχει απαντηθεί. Η κοπέλα μου φεύγει στην Βιέννη για 2 εβδομάδες λόγω δουλειάς και ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να χρησιμοποιήσει κανονικά εκεί το πακέτο ομιλίας και ΜΒ που έχει. Εγώ που είμαι στην Cosmote ξέρω ότι είμαι κομπλέ. Το ίδιο ισχύει όμως και στην Wind?

Sent from my Xiaomi Mi A2 Lite using Tapatalk

Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα!

Σήμερα μετά από τοοοοσο καιρό μου ήρθε απάντηση στις ενοχλήσεις μου για το ποιος φταίει που δεν έγινε η φορητοτητα και μπήκε σε αρχειοθέτηση από Cosmote σε Wind και μάλιστα μεσω FB:

-Γιώργο, αναφορικά με το ζήτημά σου θα λάβεις ενημέρωση για καταχώρηση νέας αίτησης.

-Παιδιά αργησατε πολύ έχω δεσμευτεί με συμβόλαιο στην Cosmote... Ακυρώστε το

-Η διαδικασία δεν καθυστέρησε από την WIND αλλά από τον δημόσιο πάροχο. Για διακοπή και σχετικό έλεγχο για αυτό, θα χρειαστεί να καλέσεις δωρεάν στο 13700.

-Τώρα έληξε παιδιά δεν έχω να διακόψω κάτι.

-Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες μας προς αποφυγήν απροόπτου.

Αρχικά τι εννοεί από τον δημόσιο πάροχο και 2ον τι επιπτώσεις μπορεί να έχω;Αφού οι ίδιοι μου στείλανε email ότι έχει μπει σε αρχειοθέτηση και πρέπει να ξανακάνω αίτηση.

Με online ανανέωση 5€, μένουν καθαρά 4,16€. Παίρνω κάποιο bonus εκτός από την ενεργοποίηση των log n win; Επίσης το χρηματικό υπόλοιπο ισχύει για 2 ή 3 μήνες;

Καλή χρονιά σε όλους!

Για 2 μήνες. Παίρνεις και χρόνο ομιλίας προς magic numbers εφόσον έχεις δηλώσει κάποιο/α.

Με online ανανέωση 5€, μένουν καθαρά 4,16€. Παίρνω κάποιο bonus εκτός από την ενεργοποίηση των log n win; Επίσης το χρηματικό υπόλοιπο ισχύει για 2 ή 3 μήνες;

Καλή χρονιά σε όλους!

μόνο τα log and win μπορείς να ενεργοποιήσεις το υπόλοιπο ισχύει για 2μήνες.

Εχει δοκιμάσει κανείς αν τα mb του Data#2 γίνονται συνδυαστικά rollover με αυτά του New Talk to All & Data?

Είχα την εντύπωση ότι η χριστουγεννιατικη προσφορά των 10 gb με 10 ευρώ είχε ισχύ ως αύριο, αλλά μόλις διαπίστωσα ότι δεν είναι πια διαθέσιμη.

Παύλος Παυλίδης 

Μπορεί να βόλευε, αλλά θα μπορούσε να πει κανείς πως μικρό το κακό μιας και δίνει ακόμη από ότι βλέπω 10gb/10€ στο simplify otg με κάρτα.

Sent from my moto g(6) play

Μπορεί να βόλευε, αλλά θα μπορούσε να πει κανείς πως μικρό το κακό μιας και δίνει ακόμη από ότι βλέπω 10gb/10€ στο simplify otg με κάρτα.

Αυτό είναι στάνταρ πακέτο, εγώ το έχω, δεν έχουν όμως όλοι Simplefi on the go.

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά γίνεται με SMS 10GB στο 12000 μέχρι τις 7 του μήνα

Καλό αυτό! :)

Παύλος Παυλίδης 

Και να μην το έχεις(simplify), αν θες δεδομένα και σε εξυπηρετεί η wind βλέπω πως το δίνουν με 18€ και έχει 20 gb για ένα δίμηνο.

ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΑΞΙΑΣ 12Ε Κ ΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Η ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND ΕΧΕΙΣ BONUS 600MB ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ! Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙΣ ΑΠΟ 10Ε ΚΑΙ ΑΝΩ Μου ήρθε σήμερα το μήνυμα αυτό. Δεν το γνωρίζω γιατί ανανεώνω μέσω της εφαρμογής, έχει καταργηθεί η ανανέωση 5€ από κατάστημα; Επειδή στην κοσμοκάρτα πλέον κάνεις ανανέωση από 10€ και πάνω, πήρε σειρά και η Wind;

ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΑΞΙΑΣ 12Ε Κ ΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Η ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND ΕΧΕΙΣ BONUS 600MB ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ! Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙΣ ΑΠΟ 10Ε ΚΑΙ ΑΝΩ Μου ήρθε σήμερα το μήνυμα αυτό. Δεν το γνωρίζω γιατί ανανεώνω μέσω της εφαρμογής, έχει καταργηθεί η ανανέωση 5€ από κατάστημα; Επειδή στην κοσμοκάρτα πλέον κάνεις ανανέωση από 10€ και πάνω, πήρε σειρά και η Wind;

Εδώ και καιρό έχει καταργηθεί η 5ευρη ανανέωση μέσω καταστημάτων.

Online ισχύει κανονικά.

Παύλος Παυλίδης 

Χαζή ερώτηση αλλά καλύτερα να την ρωτήσω εδώ παρά σε ένα κατάστημα Wind

Βρήκα μια μη ενεργοποιημένη (δεν είχε δηλωθεί ποτέ) κάρτα Wind (Network Challenge που έδινε 1GB για 7μέρες). Όταν την βάζεις στο κινητό και βγάλεις κλήση, μου λέει να επισκεφτώ ένα κατάστημα Wind για την ενεργοποίηση του. Μετά από τόσο καιρό, γίνεται ενεργοποίηση της κάρτας εφόσον το κάνω κανονικά δήλωση? Δεν με απασχολούν τα δεδομένα που είχε τότε η προωθητική ενέργεια

Αν δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης που γράφει πάνω στο πακέτο πιστεύω οτι γίνεται κανονικά.

Αν δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης που γράφει πάνω στο πακέτο πιστεύω οτι γίνεται κανονικά.

Αυτό είναι το παράξενο, δεν γράφει ημερομηνία λήξης παρά μόνο παραγωγής

ρωτα καλυτερα μεσω messenger αν ειναι ακομα διαθεσιμο για ενεργοποιηση το νουμερο που εχεις,ισως ζητησουν τον αριθμό της σιμ κιολας.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

υποθέτω όμως οτι εφόσον οταν πας να καλέσεις,σου ζητάει ενεργοποίηση στο κατάστημα,θα είναι ακόμα οκ.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova