Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για χρηση ειδικα για το internet, δεν συμφερει η προσφορα με τα 100mb καλυτερα?

Μπορουμε καπου να δουμε ποσα mb εχουμε χρησιμοποιησει?

Πως ανανεωνουμε μετα τις 14μερες?

Αυτό με τα 100mb είναι μόνο για μία ενεργοποίηση. Όταν περάσουν οι 14 μέρες δεν μπορείς να το ξαναβάλεις.

GWAP!!!!!!!

Αυτό είναι ένα θέμα...

Κάλεσα το 1260 και ρώτησα επαυτού.

Για να επωφεληθώ είπα την προσφορά των 100ΜΒ ποιες ρυθμίσεις πρέπει να βάλω για να μπαίνω ίντερνετ από το κινητό;

Η απάντηση ήταν gint.b-online.gr στο APN και τίποτα άλλο.

Όντως αυτό έκανα, και μου αφαιρεί από τα 100ΜΒ. Από το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου ομιλίας όντως αφαιρεί 1σεντ ανά περιήγηση. :blink::blink:

Τι συμβαίνει πάλι εδώ; Πάλι μπάχαλο;

Μπορείτε να χρησιμοποιείται και τις δύο APN, αλλά μετά το πέρας των δωρεάν Mb θα υπάρξει διαφορετική χρέωση γι'αυτούς που έχουν το gint και διαφορετική χρέωση γι'αυτούς που έχουν το gwap.. :)

Αυτό είναι ένα θέμα...

Κάλεσα το 1260 και ρώτησα επαυτού.

Για να επωφεληθώ είπα την προσφορά των 100ΜΒ ποιες ρυθμίσεις πρέπει να βάλω για να μπαίνω ίντερνετ από το κινητό;

Η απάντηση ήταν gint.b-online.gr στο APN και τίποτα άλλο.

Όντως αυτό έκανα, και μου αφαιρεί από τα 100ΜΒ. Από το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου ομιλίας όντως αφαιρεί 1σεντ ανά περιήγηση. :blink::blink:

Τι συμβαίνει πάλι εδώ; Πάλι μπάχαλο;

Εμενα μου ειπαν οτι πρεπει να μπαινω με wap ρυθμισεις αλλα το δοκιμασα και με gint και μου αφαιρει απο τα 100mb.

Oh yes μπαχαλο again!

Καθαρή κλεψιά. Ποιος παίρνει χαμπάρι άραγε την αφαίρεση 1λεπτού από το υπόλοιπό του...

Χθες εντελώς τυχαία το ανακάλυψα.

:down: :down:

"Wind plus non-stop" 40MB για 1 μήνα με 4 ευρώ

ευχαριστώ πολύ, μάλλον θα το ενεργοποιήσω το wind non-stop 40, όσο για το 0.01€ μου το χρεώνει και μένα σε κάθε περιήγηση στον κυβερνοχώρο... :ninja:

(πως ενεργοποιείται το non-stop 40; δεν μπορώ να το βρω στο site της wind, έχεις κάποιο link;)

ευχαριστώ πολύ, μάλλον θα το ενεργοποιήσω το wind non-stop 40, όσο για το 0.01€ μου το χρεώνει και μένα σε κάθε περιήγηση στον κυβερνοχώρο... :ninja:

(πως ενεργοποιείται το non-stop 40; δεν μπορώ να το βρω στο site της wind, έχεις κάποιο link;)

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1512

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να στείλεις ένα δωρεάν SMS με την εντολή ‘PLUS’ στο 19349 και η πλοήγηση στο Mobile Internet να γίνεται επιλέγοντας τις ρυθμίσεις WIND Plus (ή WIND GPRS) του κινητού σου. To WIND Plus Non Stop θα ανανεώνεται αυτόματα στον αριθμό σου κάθε μήνα και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα! Παράλληλα, μπορείς πλέον να παρακολουθείς το υπόλοιπο των διαθέσιμων MBs που έχεις στέλνοντας δωρεάν SMS με την εντολή “CHECK” στο 19349 για να ξέρεις πόσα MBs σου απομένουν για browsing στο Mobile Internet!
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

..ενα προβλημα παιδες...

..εχω ενα Nokia 2680 με bluetooth ... ενω απο το κινητο μπαινω κανονικα στο ιντερνετ....οταν προσπαθω να μπω απο το PDA (mio 560) μεσω bluetooth και εχοντας κανει ολες τις ρυθμισεις (ελπιζω σωστα) μου βγαζει μηνυμα το κινητο "Εγγραφειτε πρωτα σε υπηρεσια πακετων δεδομενων"....θελει καποια αλλη ενεργοποιηση η γραμμη;;;;

:confused:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

..ενα προβλημα παιδες...

..εχω ενα Nokia 2680 με bluetooth ... ενω απο το κινητο μπαινω κανονικα στο ιντερνετ....οταν προσπαθω να μπω απο το PDA (mio 560) μεσω bluetooth και εχοντας κανει ολες τις ρυθμισεις (ελπιζω σωστα) μου βγαζει μηνυμα το κινητο "Εγγραφειτε πρωτα σε υπηρεσια πακετων δεδομενων"....θελει καποια αλλη ενεργοποιηση η γραμμη;;;;

:confused:

έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του pda λογικά, θα πρέπει να κάνεις pairing το pda με το κινητό σου και μετά μέσω κάποιας εφαρμογής από το pda (bluetooth phone manager π.χ.) να συνδεθείς με το modem του κινητού σου. Οι browsers στα pda όμως "τρώνε" περισσότερα kb στο κατέβασμα σε σχέση με τους browsers για κινητά, οπότε πρόσεχέ το.

Όταν έχουμε ενεργοποιημένη την προώθηση από το κινητό μας προς έναν αριθμό Χ με την υπηρεσία *21**Χ# και έχουμε ενεργοποιήσει το πακέτο π.χ. 1' με 0.01€ για τον αριθμό Χ η χρέωσή μας για την προώθηση από το κινητό προς τον Χ θα είναι 0.01€ ή η κανονική χρέωση του F2G; το έχει δοκιμάσει κανείς; με την ίδια λογική θα μπορούσε να γίνει η προώθηση προς ένα σταθερό χωρίς χρέωση, εφόσον είναι ενεργοποιημένη υπηρεσία non-stop προς σταθερά; :blink:

Όταν έχουμε ενεργοποιημένη την προώθηση από το κινητό μας προς έναν αριθμό Χ με την υπηρεσία *21**Χ# και έχουμε ενεργοποιήσει το πακέτο π.χ. 1' με 0.01€ για τον αριθμό Χ η χρέωσή μας για την προώθηση από το κινητό προς τον Χ θα είναι 0.01€ ή η κανονική χρέωση του F2G; το έχει δοκιμάσει κανείς; με την ίδια λογική θα μπορούσε να γίνει η προώθηση προς ένα σταθερό χωρίς χρέωση, εφόσον είναι ενεργοποιημένη υπηρεσία non-stop προς σταθερά; :blink:

σε καρτα 2in1 οπου ειναι ενεργοποιημενη η προσφορα της χρονιας και στα 2 νουμερα, οταν με παιρνουν στο δευτερο νουμερο δεν χρεωνεται τιποτα. αφαιρουνται απο τα λεπτα της προσφορας της χρονιας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σου ρε Pexth, είσαι πολύ ψαγμένο άτομο :bow:

εσύ έχεις κάνει προώθηση από το ένα νούμερο στο άλλο με τον ίδιο τρόπο που περιγράφω; σου κάνει και προώθηση των μηνυμάτων ;

Γεια σου ρε Pexth, είσαι πολύ ψαγμένο άτομο :bow:

εσύ έχεις κάνει προώθηση από το ένα νούμερο στο άλλο με τον ίδιο τρόπο που περιγράφω; σου κάνει και προώθηση των μηνυμάτων ;

εχω πολυ καιρο που το εκανα, νομιζω ομως οτι ετσι το εκανα. δεν υπαρχει δυνατοτητα προωθησης των μηνυματων

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά γνωρίζει κανείς πότε σταμάτησε η προσφορά της Wind που δε σου αφαιρούσε το τέλος καρτοκινητής αν ανανέωνες με τις δύο μεγάλες κάρτες; Δοκίμασα και με 20άρα τις προάλλες και με 30άρα προχτές και διαπίστωσα ότι δεν πιστώνεται όλο το ποσό αλλά αφαιρείται ένα μέρος του. Γίνεται να επανενεργοποιηθεί η προσφορά αυτή ή καλά ήταν για όσο κράτησε;
:shifty:

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ http://www.ekplixeisf2g.gr/ ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ...

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά γνωρίζει κανείς πότε σταμάτησε η προσφορά της Wind που δε σου αφαιρούσε το τέλος καρτοκινητής αν ανανέωνες με τις δύο μεγάλες κάρτες; Δοκίμασα και με 20άρα τις προάλλες και με 30άρα προχτές και διαπίστωσα ότι δεν πιστώνεται όλο το ποσό αλλά αφαιρείται ένα μέρος του. Γίνεται να επανενεργοποιηθεί η προσφορά αυτή ή καλά ήταν για όσο κράτησε;

κρατησε μονο για λιγες μερες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρουμε, τελικά, μέχρι πότε μπορεί να ενεργοποιηθεί η προσφορά με τα 100sms και 100MB;

Εγώ έχω ζητήσει έγγραφα να μου κόψουν το ίντερνετ απο τα f2g.

Τώρα πώς θα τα ενεργοποιήσω πάλι; Θα γίνει άμεσα;

έχω ζητήσει έγγραφα να μου κόψουν το ίντερνετ απο τα f2g.

Τι εννοείς? Το πακέτο των 40MB? Να μην συνεχίζεται η αυτόματη ανανέωση?

σε καρτα 2in1 οπου ειναι ενεργοποιημενη η προσφορα της χρονιας και στα 2 νουμερα, οταν με παιρνουν στο δευτερο νουμερο δεν χρεωνεται τιποτα. αφαιρουνται απο τα λεπτα της προσφορας της χρονιας

αν κανω προωθηση απο αριθμο με wu σε f2g τα λεπτα θα αφαιρουνται απο αυτα της προσφορας η θα χρεωνομαι?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

αν κανω προωθηση απο αριθμο με wu σε f2g τα λεπτα θα αφαιρουνται απο αυτα της προσφορας η θα χρεωνομαι?

εννοειται θα χρεωνεσε. οι προσφορες εχουν ισχυ μονο οταν μιλαμε για ιδια πακετα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν υπήρχε δωρεάν χρόνος ομιλίας και προς όλους, το λογικό θα ήταν να μη χρεωνόταν, μιας και θα αφαιρούταν από εκεί ο δωρεάν χρόνος. Τώρα όμως που δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, ναι, θα χρεώνεται

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova