bbbb Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Θα περιμένω να πάνε το προνομοιακό 12€, το πακέτο των 6 που πάει 7 στα 8.5 και τα more στα 5€ και τα 300 στο δίμηνο και μετά θα λέμε πάλι ότι η wind είναι η φθηνότερη και μας κάνει και χάρη από πάνω :lol::lol::lol::lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Θα περιμένω να πάνε το προνομοιακό 12€, το πακέτο των 6 που πάει 7 στα 8.5 και τα more στα 5€ και τα 300 στο δίμηνο και μετά θα λέμε πάλι ότι η wind είναι η φθηνότερη και μας κάνει και χάρη από πάνω :lol::lol::lol::lol:Μύθος το φτηνότερη... Ειδικά μετά της αλλαγές... Πρώτα από όλα το φοιτητικό το ακριβοτερο... Με την παγκόσμια πρωτότυποια μετατραπη του μήνα σε 25 μέρες... Νομίζω με αλλη λογική το υπολογίζει. Η προσφορα για να διατηρηθεί ολον τον χρονο ωστε να την εχεις διαθέσιμη οποτε την θες,κοστίζει αναλογικά 2€ το μήνα. Σαφώς και δεν τα δινεις σε αυτή τη μηνιαία βάση,αλλά μεσα σε ενα χρόνο για να την χρησιμοποιείς κατ'ελάχιστο 3 φορές,χρεώνεσαι 24€. Επι της ουσίας τα ίδια πράγματα λέμε. Νομίζω οτι δεν χρειάζονται υψηλοί τόνοι. Και μια αντίθετη άποψη μπορεί να ακουστεί κι ας μη συμφωνούμε.Δεν κοντράρομαι με κανέναν αλλά δεν πληρώνεται με το μήνα άρα ούτε για παραδείγμα δεν το λες γιατί δεν στέκει. Απλά το λέει έτσι για να κρυφή το συνολικό κόστος που ανεβενει επικίνδυνα. Λες και εάν κανείς την πρόσθεση θα γίνει μαγικό και θα βγουν πιο λίγα τα λεφτά... Τι να πεις. Και μέσα σε όλα αυτά τα χάλια απουσία twin Sim στα καρτοκινητα που μου είναι απολύτως αναγκαία.. Απουσία υπηρεσίας τύπου my internet Απουσία wifi calling - volte Σαν πολλά δεν είναι όλα αυτά που κάναμε υπομονή και την ίδια ώρα μας τα κάνεις μαντάρα με της τιμές ενώ είσαι 3 και όχι πρώτη που ίσως κάποιος τα περιμένουμε από την πρώτη Δεν μας χ.... Ρε Wind... Εγώ νομίζεις ότι θα βγω χαμένος. Να θυμίσω Edited August 7, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Ρε άνθρωπε με όλο το σεβασμό εγώ είμαι από την Καλαμάτα εσύ πίνεις μου φαίνεται.... Σου παίρνει το μήνα 2€ όχι σου ζητάει με τα νέα δεδομένα να πληρώσεις 3 δώσεις Χ8 € ναι Εεεε που κολλάει ο μήνας πουθενά... Ποιος το χ@@@@ το μήνα αφού δεν πληρώνεις έτσι... Το συνολικό κόστος κοιτάς... Που ανέβαινει .. Οχου Και ποιος σου είπε ότι όταν έχεις της προσφορές που έχω κάνεις ανανέωση κάθε μήνα.... Αρα και έτσι να το δεις που είναι λάθος πάλι το κόστος είναι μεγαλύτερο Που λέω ξανά είναι λάθος υπολογισμός αφού δεν πληρώνεις με το μήνα Όσο λάθος είναι αυτός με τα 2 ευρώ τον μήνα, άλλο τόσο λάθος είσαι και εσύ με τα 8 ευρώ τρεις φορές τον χρόνο . Αναρωτιέσαι ποιος είπε ότι θα βάζεις κάρτα κάθε μήνα. Εσένα ποιος σου είπε ότι αυτός θα βάζει κάρτα 3 φορές τον χρόνο ; Μπορεί να βάζει μόνο μία. Αλλά για να αστειευτώ και λίγο . Η μονάδα μετρησης του μήκους είναι το μέτρο . Άρα τα μαλιά μου αυτήν την στιγμή είναι 0,02 Η μονάδα μέτρησης του χρόνου στην κινητή είναι το δευτερόλεπτο . Άρα δεν δίνεις 2 ευρώ τον μήνα δίνει 0,0000007 το δευτερόλεπτο Edited August 7, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Όσο λάθος είναι αυτός με τα 2 ευρώ τον μήνα, άλλο τόσο λάθος είσαι και εσύ με τα 8 ευρώ τρεις φορές τον χρόνο . Αναρωτιέσαι ποιος είπε ότι θα βάζεις κάρτα κάθε μήνα. Εσένα ποιος σου είπε ότι αυτός θα βάζει κάρτα 3 φορές τον χρόνο ; Μπορεί να βάζει μόνο μία.Μετράς με το μήνα κάτι πληρώνεις με το μήνα... Ποια η ουσία να πεις έχω 240€ ΔΕΗ στους 3 μήνες Αλλά είναι 80€ το μήνα τι σου ζητάνε να πληρώσεις 240€ στους 3 μηνες Το 80€ όπως και να το υπολογίσεις δεν κολλάει πουθενά. Τι δεν καταλαβαίνεις και εσύ Vasileios... παίρνω ένα αυτοκίνητο ή δόση είναι 60€ το μήνα άρα θέλω 2€ την μέρα ο μόνος λόγος που θα έπρεπε να τα υπολογίσει ένα ανθρώπινο ον (την μέρα) είναι να τα μαζεύει σε κουμπάρα... Για ότι άλλο θα ήταν άκυρο.... ίδιο πράγμα είναι και πάραοανω. Ακόμα δεν καταλαβαίνεται... Edited August 7, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Καταλαβαίνω ότι αυτός αυθαίρετα θεωρεί ότι θα βάζει κάρτα κάθε μήνα. Εσύ πάλι αυθαίρετα θεωρείς ότι θα βάζεις κάρτα κάθε τετράμηνο. Ένας τουρίστας όμως μπορεί να βάζει κάρτα κάθε Ιούλιο. Αν αυτός δεν έχει το δικαίωμα στην αυθαιρεσία γιατί εσύ το έχεις ; Απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Η ουσία είναι πως κακοφαίνεται η αύξηση. Όπως και να την δεις είναι κάτι άσχημο, από τη στιγμή που θα βάζεις κάρτα και θα σου παίρνει κάποια χρήματα χωρίς να παίρνεις άμεσα κάτι την ίδια στιγμή. Ναι, μπορεί να είναι 2 € το μήνα, αλλά αν σου έπαιρνε 2€ σε κάθε πρώτη ανανέωση του μήνα θα ήταν πιο εύκολο να το χωνέψει κανείς. Ειδικά για κάτι που το έδινε αρχικά δωρεάν και ήταν κίνητρο για να βάλεις κάρτα. Αλλά φυσικά αν το έκανε αυτό θα υπήρχε και κόσμος που δεν θα έβαζε κάθε μήνα και θα έχαναν το σίγουρο έσοδο που θα έχουν τώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Η ουσία είναι πως κακοφαίνεται η αύξηση. Όπως και να την δεις είναι κάτι άσχημο, από τη στιγμή που θα βάζεις κάρτα και θα σου παίρνει κάποια χρήματα χωρίς να παίρνεις άμεσα κάτι την ίδια στιγμή. Ναι, μπορεί να είναι 2 € το μήνα, αλλά αν σου έπαιρνε 2€ σε κάθε πρώτη ανανέωση του μήνα θα ήταν πιο εύκολο να το χωνέψει κανείς. Ειδικά για κάτι που το έδινε αρχικά δωρεάν και ήταν κίνητρο για να βάλεις κάρτα. Αλλά φυσικά αν το έκανε αυτό θα υπήρχε και κόσμος που δεν θα έβαζε κάθε μήνα και θα έχαναν το σίγουρο έσοδο που θα έχουν τώρα....Πριν όλα τα πείραγμα σε φοιτητικό και 300 6 κάρτες το χρόνο μια κάθε δύο μήνες ( επίτηδες δεν βάζω τα 120 από το σταθερό) Σύνολικο κόστος 60€ το χρόνο Μετα από της όλες αλλαγές τα τελευταία χρόνια η κάρτες γίνονται 9 γιατί σου τρώει της 3 φορές από 8 € άρα εκείνους τους μήνες βάζεις ξανά κάρτα 90€ αμέσως αμέσως έλα όμως τώρα που δεν σου φτάνουν τα λεφτά να πάρεις το φοιτητικό άρα υπολογίστε 9 κάρτες Χ12€ = 108 € πρόχειρα πρόχειρα43- 45% αύξηση Και σίγουρα κάτι δεν υπολογίζεται.. Όχι Wind όχι δεν στην κάνω την χάρη. Αντε να πληρώσεις κάποια που σου παρέχει υπηρεσίες σωστές το λιγότερο twin Sim που είναι απαραίτητο εδώ λείπουν βασικά πράγματα και σου ζητάει 42-45% αύξηση Να έχεις κινητό 500-600€ και να είσαι αγρότης ( δεν είμαι εγώ) και να παίρνεις κοντά στο χωράφι το κινητό και να το κάνεις κομμάτια γιατί η Wind δεν βγάζει twin Sim ενώ όλες η άλλες έχουν και να σου ζητάει 42-45% παραπάνω... Από τα χρήματα σου εεεε όχι. Κοίτας το σύνολο και ανέχεσαι μια εταιρεία στα λεφτά που σου παίρνει. Έχω στο βάτραχο twin Sim στα σκουπίδια που το έχει η μεγάλη και δεν μπορώ να έχω στο βασικό μου νούμερο πάμε καλά. Και μου ζητάς και αύξηση ρε Edited August 7, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Εγω προσωπικά αν και είχα σαν βασικό νούμερο της wind θα το αφήσω και πάω σε ειδικό της what's up Και βλέπουμε τι θα κάνουν και εκεί. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι, αυξάνουν το ποσό αλλά το 25ήμερο εκεί.ουστ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι, αυξάνουν το ποσό αλλά το 25ήμερο εκεί.ουστ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό ακριβώς δεν συμφωνούμε με της αλλαγές εξηγώ και παραπάνω πάνε το φοιτητικό στο Θεό 1.43€ παραπάνω 8.57-10.00€ και αφήνουν 25 μέρες... Καλά... Ψάχνω για voip από χτες και έχω βρει αρκετά που συμφέρουν Το έχουν δώσει και στην κουτσή Μαρία... Βλέπω να αντιδρούν πολλά άτομα και να πέσουν τα ποσοστά σε συνδρομητές... Από 19.5 σε 17 ίσως και χαμηλότερα Edited August 7, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Σε κανέναν δεν αρέσουν οι αυξήσεις, αυτό είναι ευκόλως εννοούμενο. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να καταλάβουμε ότι πρόκειται για εταιρείες και για ελεύθερη αγορά. Και ο κάθε καταναλωτής είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, τίποτε δεν είναι με το ζόρι. Σταθμίζοντας όλες τις παραμέτρους, κατά τη γνώμη μου και για πολλούς λόγους που τους έχουμε αναφέρει πολλές φορές εδώ μέσα, η Wind συνεχίζει να είναι η πιο οικονομική , αλλά δεν θα πλατιάσω λέγοντας πχ log and win, turbo πακέτα, more και magic numbers συν πολλές έκτακτες προσφορές. Δεν είναι εξάλλου το κατάλληλο νήμα για συγκρίσεις, υπάρχει όμως αντίστοιχο. Βασίλειε, το παράδειγμα του μηνιαίου κόστους 2 ευρώ καταλαβαίνεις κι εσύ πώς αποτιμάται και όποιος γνωρίζει τις τέσσερις πράξεις μπορεί να το καταλάβει. Βεβαίως και απαιτούνται ανανεώσεις 10 ευρώ για να πάρεις τα 300 λεπτά, το 10ευρω όμως σου μένει. Τέλος, να πω ότι δεν παρεξηγώ κανέναν και αυτό θα κάνω και τώρα, ξέρω ότι τα όποια σχόλια είναι καλοπροαίρετα, μερικές φορές όμως ξεφεύγουν από τον κοινώς νοούμενο μέσο όρο ευγενούς γραφής, αλλά και πάλι καλή καρδιά. Για την twin sim συμφωνώ απόλυτα. Edited August 7, 2018 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Δεν υπάρχει καμία διαφορά από της άλλες σε κόστος σε πακέτα ευρώ έκτο από κάτι μικροδιαφιρες... Έχει κάποιες επιλογές που δεν έχουνοι άλλοι..( οπως και την μεταφορά το δεδομένων λεπτά ομιλίας στο επόμενο μήνα στον σε όλα τα προγράμματα που έχουν οι άλλοι δεν την έχει η Wind ) . Αυτό δεν την κάνει φτηνότερη... Δεν λέμε εμείς ποιο οικονομική εσύ το λες... Μην χρησιμοποιείς. Λέξεις που της λες μόνο εσύ. Edited August 7, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Δεν υπάρχει καμία διαφορά από της άλλες σε ευρώ έκτο από κάτι μικροδιαφιρες... Έχει κάποιες επιλογές που δεν έχουνοι άλλοι..( από ως και την μεταφορά το δεδομένων στον επόμενο μήνα σε όλα τα προγράμματα που έχουν οι άλλοι ) . Αυτό δεν την κάνει φτηνότερη... Δεν λέμε εμείς ποιο οικονομική εσύ το λες... Μην χρησιμοποιείς. Λέξεις που της λες μόνο εσύ Οπ Τη δική μου άποψη γράφω, με την οποία συμφωνούν πάρα πολλοί. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Τη δική μου άποψη γράφω, με την οποία συμφωνούν πάρα πολλοί. Συμφωνώ σε όλα. Αξιοπρεπέστατος. Μπράβο φίλε μου. Έχω διαπιστώσει, πως οι αποκλειστικές προσφορές που στέλνουν οι εκάστοτε εταιρείες, είναι τελικά η ευκαιρία του εκάστοτε συνδρομητή. Αλλιώς live with it ή ψάχνει κανείς άλλη λύση. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 ο καθενας κρινει τι ειναι πιο οικονομικο για τον ιδιο με βαση τις αναγκες και την χρηση που κανει. Απολυτος ορισμος του "οικονομικοτερου" δεν υπαρχει ειδικα στο θεμα που συζηταμε με βαση τα τιμολογια των 3 εταιριων . Αν υπηρχε θα ειχε η πιο φτηνη εταιρια ολους τους πελατες.Πολλοι επισης κρινουν και με βαση αλλα κριτηρια εκτος απο το οικονομικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 εν παση περιπτωση ομως,αν καποιος θελει να εκφρασει τι τον συμφερει κατα τη γνωμη του ειναι απολυτα ελευθερος να το κανει. *σορρυ για το double post για καποιο λογο δεν συγχωνευτηκε με το προηγούμενο* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Δεν υπάρχει καμία διαφορά από της άλλες σε ευρώ έκτο από κάτι μικροδιαφιρες... Έχει κάποιες επιλογές που δεν έχουνοι άλλοι... Αυτό δεν την κάνει φτηνότερη... Δεν λέμε εμείς ποιο οικονομική εσύ το λες... Μην χρησιμοποιείς. Λέξεις που της λες μόνο εσύ Φίλε Oxxy, Ο άνθρωπος τοποθετήθηκε αξιοπρεπεστατα όσον αφορά την εταιρεία Wind και την διαμάχη για την χρέωση με τα 300 λεπτά. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεσαι επιθετικός μαζί του εδώ και μερικά ποστ. Είναι φόρουμ απόψεων και οι ειρωνίες καλό είναι να απέχουν. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 ο καθενας κρινει τι ειναι πιο οικονομικο για τον ιδιο με βαση τις αναγκες και την χρηση που κανει. Απολυτος ορισμος του "οικονομικοτερου" δεν υπαρχει ειδικα στο θεμα που συζηταμε με βαση τα τιμολογια των 3 εταιριων . Αν υπηρχε θα ειχε η πιο φτηνη εταιρια ολους τους πελατες.Πολλοι επισης κρινουν και με βαση αλλα κριτηρια εκτος απο το οικονομικο. Με την τελευταία πρόταση συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Φίλε Oxxy, Ο άνθρωπος τοποθετήθηκε αξιοπρεπεστατα όσον αφορά την εταιρεία Wind και την διαμάχη για την χρέωση με τα 300 λεπτά. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεσαι επιθετικός μαζί του εδώ και μερικά ποστ. Είναι φόρουμ απόψεων και οι ειρωνίες καλό είναι να απέχουν.εχθρός δεν είμαι με κανέναν αλλά ο p. k τα λέει πάντα όλα καλά δεν θα πει ποτέ κάτι κακό τι και εάν κράζει όλος ο κόσμος.. Για αυτό και γίνομαι λίγο επιθετικός μαζί του... Του έχω πει άλλωστε το λόγο. Δεν είμαι πάντα έτσι μαζί του όταν έχει πει σωστά του έχω πει και μπράβο όταν δεν συμφωνούμε θα το πω απλά μπορεί να είμαι λίγο επιθετικός... Δεν έχω κακό σκοπό ο καθενας κρινει τι ειναι πιο οικονομικο για τον ιδιο με βαση τις αναγκες και την χρηση που κανει. Απολυτος ορισμος του "οικονομικοτερου" δεν υπαρχει ειδικα στο θεμα που συζηταμε με βαση τα τιμολογια των 3 εταιριων . Αν υπηρχε θα ειχε η πιο φτηνη εταιρια ολους τους πελατες.Πολλοι επισης κρινουν και με βαση αλλα κριτηρια εκτος απο το οικονομικο.Είπες το πιο σωστό με βάση τον τιμοκατάλογο δεν υπάρχει διαφορά... Κατά καιρούς όλοι έχουμε λάβει κάποια προσφορά σε καλή τιμή... Δεν μπορούμε για αυτό να πούμε ότι είναι πιο οικονομική η μία από την άλλη... Πάντα ότι και να γίνει θα πάμε με βάση το τιμοκατάλογο και διάφορες δεν έχουν εκτός από ελάχιστες που δεν έχουν ουσία Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 εχθρός δεν είμαι με κανέναν αλλά ο p. k τα λέει πάντα όλα καλά δεν θα πει ποτέ κάτι κακό τι και εάν κράζει όλος ο κόσμος.. Για αυτό και γίνομαι λίγο επιθετικός μαζί του... Του έχω πει άλλωστε το λόγο. Δεν είμαι πάντα έτσι μαζί του όταν έχει πει σωστά του έχω πει και μπράβο όταν δεν συμφωνούμε θα το πω απλά μπορεί να είμαι λίγο επιθετικός... Δεν έχω κακό σκοπό Σωστός. Μου άρεσε η απάντηση. Αυτό ονομάζεται ειλικρίνεια, απλά ίσως κάποια φορά θέλει τον τρόπο της, γενικά το λέω. Είσαι θερμός μάλλον γι'αυτό, και εγώ έτσι είμαι, αλλά εννοείται κακίες δεν κρατάμε ποτέ και για κανένα λόγο. Όσο για τη μπλε, προσωπικά πιστεύω πως αποζητά παραπάνω κέρδος, όπως γράφει το λινκ με το άρθρο που έστειλε ο Βασίλειος. Έχει και ανανεωμένο δίκτυο, σου λέει κάποιος πρέπει να το πληρώσει. Ωμή καμιά φορά αυτή η πραγματικότητα ε; Τι να κάνεις, έτσι είναι τα πράγματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχει και το χαρτί Q, που κρατάει τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Καθείς αποφασίζει και πράττει όμως, δεν έβαλαν σε κανένα το όπλο στον κρόταφο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Σωστός. Μου άρεσε η απάντηση. Αυτό ονομάζεται ειλικρίνεια, απλά ίσως κάποια φορά θέλει τον τρόπο της, γενικά το λέω. Είσαι θερμός μάλλον γι'αυτό, και εγώ έτσι είμαι, αλλά εννοείται κακίες δεν κρατάμε ποτέ και για κανένα λόγο. Όσο για τη μπλε, προσωπικά πιστεύω πως αποζητά παραπάνω κέρδος, όπως γράφει το λινκ με το άρθρο που έστειλε ο Βασίλειος. Έχει και ανανεωμένο δίκτυο, σου λέει κάποιος πρέπει να το πληρώσει. Ωμή καμιά φορά αυτή η πραγματικότητα ε; Τι να κάνεις, έτσι είναι τα πράγματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχει και το χαρτί Q, που κρατάει τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Καθείς αποφασίζει και πράττει όμως, δεν έβαλαν σε κανένα το όπλο στον κρόταφο. Δεν ξέρω που το πάει η Wind τελευταία η μάλλον ξέρω εκείνοι δεν ξέρουν Δεν θελω τίποτα τσάμπα αλλά μην μου ανεβάσεις το κόστος σχεδόν στα διπλά εξηγώ παραπάνω... Από την στιγμή που το δίκτυο σου δεν έχει τελειώσει η σε μερικές περιοχές πλούσια ζει άθλιες ταχύτητες παρόλο που έχει κάνει αναβάθμιση. Δεν έχεις twin Sim βασικό για εμένα και για πολλούς Όταν βλέπεις τιμές στο Θεό για το φοιτητικό και μου το αφήνεις και 25 μέρες... Είναι πρόκληση Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 "Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας επιχειρούν να ξεκαθαρίσουν τις βάσεις πελατών τους από τους χαμηλής κατανάλωσης πελάτες. Η αλήθεια είναι ότι οι εταιρείες μέχρι πρόσφατα επιχειρούσαν να διατηρήσουν ένα μεγάλο πελατολόγιο, με οποιαδήποτε έσοδο και αν συνέβαλε κάθε πελάτης. Ειδικά στην καρτοκινητή, η μέση χρέωση ανά μήνα είχε υποχωρήσει κάτω από 3 ευρώ, γεγονός που επηρέαζε δυσμενώς το μεικτό μέσο μηνιαίο έσοδο, συμπεριλαμβανομένου των συμβολαίων κινητής τηλεφωνίας. Ετσι, το μεικτό μηνιαίο έσοδο (ARPU) έχει μειωθεί κάτω από τα 10 ευρώ τον μήνα και τώρα γίνεται προσπάθεια εξυγίανσης των πελατολογίων των εταιρειών. " http://www.kathimerini.gr/978757/article/oikonomia/epixeirhseis/ay3hseis-stis-xrewseis-kartokinhths-prow8oyn-oi-paroxoi Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Γενικά όλες είναι προκλητικές. Ας έδιναν σε φυσιολογική τιμή το συμβόλαιο του και καλά W απεριορίστου και το συζητούσαμε. Θέλω να πληρώσω σε φυσιολογική τιμή τις υπηρεσίες και όχι σε επίπεδο χαϊβανιού. Κοντά 80 ευρώ ζητάνε. Έβαλες κα WIND απλά ικανοποιητικές ταχύτητες και κάλυψες περιοχές και νομίζεις ότι έγινες μεγάλος και τρανός . Κουλαρε λίγο. Αυτοί οι φθηνιαριδες με τα προνομιακά όπως μας αποκάλεσε ένας ανόητος σε μια προσωπική κουβέντα που είχα κρατάνε το δίκτυο και δεν το παρατήσανε παρόλα τα χαλιά που είχε και εξακολουθεί να έχει. Θέλεις να το κάνεις το προνομιακό και 30 ευρώ τον μηνά καντο. Αλλά δώσε και τις παροχές που δίνει πχ η GIFGAF (τυχαίο παράδειγμα) στα αντίστοιχα χρήματα και επανέφερε και το 30ημερο. Αλλά με τι δίκτυο ρε Καραμήτρο ; Αν γίνει αυτό που θα φρακάρει τελείως. Εδώ της μεγάλης κωλώνει με πολύ κόσμο σε αρκετές περιπτώσεις. Τέλος πάντων πάντα θα μας παίρνουνε για ηλίθιους. Όταν σε βλέπει το κράτος έτσι και δεν κάνει τίποτα η κάθε εταιρία με γελοίες και φθηνές δικαιολογίες θα κάνει το ίδιο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Εμενα οταν οι αλλοι μου δινουν μονιμες προσφορες μονο για μενα με 4€ και 3€ σε πρασινη και κοκκινη γιατι να ερθω;Εχω ολα τα 1+1,twin sim υπηρεσια,volte/wifi calling στην μια. Αν εδινε η Wind 1+1 προσφορες,που αυτο ειναι το τελευταιο για μενα αλλα κυριως πακετα ημερησια,εβδομαδιαια για ιντερνετ και λιγο πιο χαμηλες τιμες ευχαριστως να τη προτιμησω. Γιατι πλεον εχει αξιοπρεπεστατο δικτυο,καλυτερη απο την 2η καρτα μου. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστός. Μου άρεσε η απάντηση. Αυτό ονομάζεται ειλικρίνεια, απλά ίσως κάποια φορά θέλει τον τρόπο της, γενικά το λέω. Είσαι θερμός μάλλον γι'αυτό, και εγώ έτσι είμαι, αλλά εννοείται κακίες δεν κρατάμε ποτέ και για κανένα λόγο. Όσο για τη μπλε, προσωπικά πιστεύω πως αποζητά παραπάνω κέρδος, όπως γράφει το λινκ με το άρθρο που έστειλε ο Βασίλειος. Έχει και ανανεωμένο δίκτυο, σου λέει κάποιος πρέπει να το πληρώσει. Ωμή καμιά φορά αυτή η πραγματικότητα ε; Τι να κάνεις, έτσι είναι τα πράγματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχει και το χαρτί Q, που κρατάει τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Καθείς αποφασίζει και πράττει όμως, δεν έβαλαν σε κανένα το όπλο στον κρόταφο. Το χαρτι Q ομως το εχει ξετιναξει. Βασικα πακετα στα 4,6€; Και τωρα στα 5,9 με τις αυξησεις; Η Frog πιο οικονομικη βγαινει αν τα βαλεις κατω. Και για οσους λενε οτι ειναι λιγα τα 60' που δινει,αν παρεις διπλασιασμο και το κυνηγας συμφερει περισσοτερο απο την Q. Εγω προλαβα εποχες με 1,2 και 3€ πακετα. Μακαρι να τα κρατουσε εκει,μπας και χτυπησει τον ανταγωνισμο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Πριν όλα τα πείραγμα σε φοιτητικό και 300 6 κάρτες το χρόνο μια κάθε δύο μήνες ( επίτηδες δεν βάζω τα 120 από το σταθερό) Σύνολικο κόστος 60€ το χρόνο Μετα από της όλες αλλαγές τα τελευταία χρόνια η κάρτες γίνονται 9 γιατί σου τρώει της 3 φορές από 8 € άρα εκείνους τους μήνες βάζεις ξανά κάρτα 90€ αμέσως αμέσως έλα όμως τώρα που δεν σου φτάνουν τα λεφτά να πάρεις το φοιτητικό άρα υπολογίστε 9 κάρτες Χ12€ = 108 € πρόχειρα πρόχειρα43- 45% αύξηση Και σίγουρα κάτι δεν υπολογίζεται.. Με 108 ευρώ το χρόνο (ας θεωρήσουμε οτι υπολογίστηκαν όλα τα έξοδα), έχεις 1500 προς όλους και 2gb καθε μήνα. Δεν θα κάτσω να προσθέσω τα log and win, ούτε τα magic numbers. Οι παραπάνω υπολογισμοί αφορούν νέους, γιατί οι παλιοί έχουν και 300λ το μήνα με κάθε ανανέωση Υπάρχει κάτι άλλο στην αγορά που να στα δίνει όλα αυτά με 9 ευρώ το μήνα? Προσωπικά μιας και εγώ έκανα τον 'αυθαίρετο' υπολογισμό του 2ευρου ανα μήνα, απλα ξανα αναφέρω οτι προφανώς σε κανέναν δεν αρέσουν οι αναίτιες αυξήσεις. Δυστυχώς ειναι πραγματικότητα και στις 3 εταιρίες, περισσότερο στην μια, λιγότερο στην άλλη αλλά η ουσία είναι ότι έχουν το μαχαίρι έχουν και την πίτα. Αύριο θα μπορούσαν, να καταργήσουν τα καρτοκινητά αν ήθελαν και να βγάλουν πακέτα με μικρά πάγια, της τάξης του 10ρίκου. Το ότι ώθησαν όλο το κόσμο (ή έστω πολύ κόσμο) που είχε παραδοσιακά συμβόλαια σε καρτοκινητά ή καρτοσυμβόλαιο, κάτι θέλουν να πετύχουν με αυτό. Τι δεν γνωρίζω, αλλά σίγουρα δεν έγινε καταλάθος. Φυσικά η ατάκα, κανένας δεν κάθεται με το ζόρι ισχύει για όλους μας. Μέχρι στιγμής και για την χρήση που κάνω εγώ, δεν υπάρχει κάτι άλλο που συμφέρει. Περισσότερο να σου πω με χαλάει οτι πρέπει να ασχολούμε πλέον κάθε 2 μήνες, και συχνότερα όταν τσιμπάνε τα 8 ευρώ, παρά οι αυξήσεις :ninja: Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts