Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν μιλάς για όσο το δυνατόν μικρότερο ποσό πληρωμής, υπάρχει στην Q με 4€. Σκέτο standard πακέτο data στο F2G πιο φθηνό δεν νομίζω (μόνο από προσφορές).

Για F2G ενδιαφέρομαι μόνο, μιας και αυτό έχω.

το 30 νομίζω δεν εφαρμόζεται ακόμα. Στο site για Q (που είναι wind με μάλλον καλύτερα πακέτα) είναι δωρεάν. δλδ 10E θα δώσεις στον curier που θα σου φέρει την κάρτα και θα πάρει υπογραφές και που θα μπούνε στην κάρτα (σου δίνει κάρτα). Οι "άλλοι" το έχουν 30E η wind δεν το εφάρμοσες (μάλλον) ακόμα (έχει πάρει παράταση?).

Θα σου έλεγα έλα Q (wind με άλλα πακετάκια πιο οικονομικά για μικρές κλήσεις με το qeconomy 4€ 150'ολους+150'wind/q+150mb χρέωση με το δευτερόλεπτο όχι 3'λεπτα).

Κλικ εδώ.

απο το site ισχυει αυτο που λες,με 10 ευρω για q,και 30 ευρω για f2g (με τον ιδιο τροπο,δινουν ισοποση καρτα ανανεωσης). Στο καταστημα ομως και για τα 2 ισχυει κανονικα το 30αρι και μεχρι προτεινος μετα την ενεργοποιηση εμπαιναν 30 ευρω με διαρκεια 1 μηνα,τα οποια μπορουσες να τα χρησιμοποιησεις για πακετα.Δεν ξερω αν η επιστροφη αυτη των 30 ισχυει ακομα,ή απλα ενεργοποιειται ενα συνδυαστικο πακετο ομιλιας/ιντερνετ κατα την ενεργοποιηση (εχει αναφερθει και τετοιο σεναριo σε περιπτωση αλλαγης απο συμβολαιο σε f2g). Πάντως δωρεαν δεν γινεται,και το τριανταρι εφαρμοζεται κανονικα,πλην της online διαδικασιας για q.

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει κάποιο πιο οικονομικό πακέτο data εκτός από αυτό με 7€ για 1,2GB (30 μέρες);

60 στο 12410 δινει 1 γιγα για 1 μηνα με 4,44 ευρω,και ισχυει για ολους.

Edited by kmpatra

Υπάρχει κάποιο πιο οικονομικό πακέτο data εκτός από αυτό με 7€ για 1,2GB (30 μέρες);

60 η 61 στο 12000 για 2gb(Ρουμανία - Βουλγαρία).

σωστα ειναι πιο φτηνο σε αναλογια με τα mb που δίνει(θυμισε μου,5 ή 6€ κανει?)

60 στο 12410 δινει 1 γιγα για 1 μηνα με 4,44 ευρω,και ισχυει για ολους.

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Κάτι τέτοιο έψαχνα ;)

Επειδή δεν το τρώω το 1GB/30 μέρες και επειδή φαντάζομαι ότι δε θα έχει rollover σε κανένα από τα πακέτα αυτά, θα πάω για το 1GB, που θα μπορώ να το αγοράσω και με ανανέωση των 5€!

Και αυτό 5€έχει, αν θυμάμαι καλά.

Δεν φτάνει όμως το 5€ από την ανανέωση, μετά τους φόρους.

Guest Bernadi7

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος: όταν έχεις σταθερό στη Wind σου δίνει 120' προς όλους κι 1gb στο καρτοκινητό σου. Γράφει στα ψιλά γράμματα πως αν είσαι νέος/από φορητότητα, πρέπει να παραμείνεις 6 μήνες. Στο υποκατάστημα που ρώτησα, η κοπέλα μου ανέφερε για 1 μήνα. Τί ισχύει?

Και 2ον: τα magic numbers για να τα διατηρείς, θέλει κάθε μήνα 5€ να βάζεις κάρτα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Στην 1η ερωτηση ναι πρεπει να ειναι στο δικτυο 6 μήνες για να γίνει ο συνδυασμός. Δεν νομίζω να ισχύει αυτο που σου ειπαν στο κατάστημα για αριθμό από φορητότητα. Νομίζω οι νέες συνδέσεις μπορούν να μπουν άμεσα. Εν παση περιπτωσει μπορουν να βαλουν το νούμερο στο συστημα και θα φανεί αν μπορεί να συνδυαστεί ή οχι.

Στο 2ο ερώτημα επισης ναι.

Guest Bernadi7
Στην 1η ερωτηση ναι πρεπει να ειναι στο δικτυο 6 μήνες για να γίνει ο συνδυασμός. Δεν νομίζω να ισχύει αυτο που σου ειπαν στο κατάστημα για αριθμό από φορητότητα. Νομίζω οι νέες συνδέσεις μπορούν να μπουν άμεσα. Εν παση περιπτωσει μπορουν να βαλουν το νούμερο στο συστημα και θα φανεί αν μπορεί να συνδυαστεί ή οχι.

Στο 2ο ερώτημα επισης ναι.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :)

σελιδες και εφαρμογες της καρτοκινητης f2g/q εκτος λειτουργίας. Μάλλον για συντηρηση.Ελπίζω να εχουν τελειωσει ως το πρωι...

Στα πακετα ομιλιας κλπ για f2g, οταν ξαναγορασεις το ιδιο πακετο στο τελος του μηνα, μεταφερονται τα υπολλοιπομενα λεπτα ομιλιας ή ξεκινουν καθε φορα απο το μηδεν?

(Σε cosmote whatsup μεταφερονται ακομη και με αγορα διαφορετικου πακετου διαβασα χωρις να ξερω σιγουρα.

Σε vodafone cu, μου ειπαν οτι ισχυει σε αγορα ιδιου πακετου)

Όχι δεν μεταφέρονται.

Μόνο mb αν το πακέτο υποστηρίζει data rollover και αγοραστεί το ίδιο.

Sent from my SM-G930F

Μιλησες καθόλου μαζί τους? Μπες αυριο στο chat του f2g.gr για να μιλήσεις μαζί τους δωρεάν (κανε login και εχε τυχον adblock κλειστό αν δεν βλέπεις την ενδειξη του chat).

Καλημερα παιδες. Μια ερωτηση για το chat παρακαλω:

Πριν τρεις μερες ζητησα μεσω chat ανακυκλωση αριθμου. Ουτε adblock ειχα κλεισει, ουτε τπτ. Ολα καλα. Χθες και σημερα ΔΕΝ βλεπω το εικονιδιο του chat ειτε σε firefox είτε σε chrome. Εννοειται οτι εβγαλα το adblock! Επισης συνδειμαι και με τους δυο λογαριασμους (αριθμους) που εχω, τπτ. Το chat μας τελειωσε :lol:

Καμια ιδεα; Κανω κατι λαθος; Μπορει να τσεκαρει καποιος οτι βλεπει κανονικα το συνεφακι του chat κατω δεξια;

Μάλλον γενικό το κακό... ούτε σε μένα εμφανίζεται το chat.

Μόλις δοκίμασα με chrome σε F2G & Q... ΤΙΠΟΤΑ !!!!

Μάλλον γενικό το κακό... ούτε σε μένα εμφανίζεται το chat.

Μόλις δοκίμασα με chrome σε F2G & Q... ΤΙΠΟΤΑ !!!!

Ευχαριστω για το feedback.

Σήμερα μου ήρθαν δύο μνμ:

5giga με 5 ευρώ για 30 ημέρες έως και 06/02 αν στείλω 55 στο 12410

Και αν βάλω 10 ευρώ τις επόμενες δύο μέρες δώρο 300 λεπτά προς όλους και 50 sms προς όλους για 15 μέρες.

Εχθες πηγε ο πατέρας μου να βάλει 10 euro στο f2g του. Να σας ενημερώσω οτι εχει την προσφορά των 300 λεπτών αλλα και την ειδικη προσφορά των 1500 λεπτών + 1,5 gb. Αρα τον ενα μηνα βάζει το 10αρικο ...και το αλλο την βγαζει με το ειδικό πρόγραμμα. Πως εγινε και τον μπέρδεψε προφανώς ο υπάλληλος ....και ενώ του έβαλε 10 euro ...του ενεργοποίησε και το ειδικό πακέτο των 1500 λεπτων. Με αποτέλεσμα να εχει κοντα στα 1800 προς ολους ...κτλ. Αυτο που θελω να ρωτήσω...γινετε να ενεργοποιούν οι υπάλληλοι αυτό το πρόγραμμα (γιατι το κάναμε με sms) ή έχει γινει κάποιο συστημικό λάθος της Wind ?

Εχθες πηγε ο πατέρας μου να βάλει 10 euro στο f2g του. Να σας ενημερώσω οτι εχει την προσφορά των 300 λεπτών αλλα και την ειδικη προσφορά των 1500 λεπτών + 1,5 gb. Αρα τον ενα μηνα βάζει το 10αρικο ...και το αλλο την βγαζει με το ειδικό πρόγραμμα. Πως εγινε και τον μπέρδεψε προφανώς ο υπάλληλος ....και ενώ του έβαλε 10 euro ...του ενεργοποίησε και το ειδικό πακέτο των 1500 λεπτων. Με αποτέλεσμα να εχει κοντα στα 1800 προς ολους ...κτλ. Αυτο που θελω να ρωτήσω...γινετε να ενεργοποιούν οι υπάλληλοι αυτό το πρόγραμμα (γιατι το κάναμε με sms) ή έχει γινει κάποιο συστημικό λάθος της Wind ?

Γινεται να το κανουν,αλλα να κανει ηλεκτρονικα την ανανεωση.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Γινεται να το κανουν,αλλα να κανει ηλεκτρονικα την ανανεωση.

Μαλλον εγω θα τους κανω τις ανανεωσεις πλεον. Δεν ειναι να μπει καποιος της τριτης ηλικιας σε καταστημα :mad:

Μαλλον εγω θα τους κανω τις ανανεωσεις πλεον. Δεν ειναι να μπει καποιος της τριτης ηλικιας σε καταστημα :mad:

Πηγα και εγω για ανανεωση f2g σε καταστημα, και μου ενεργοποιησε το προνομιακο πακετο χωρις να με ρωτησει.

Σε αλλο καταστημα, περιμενα στην ουρα για να ανανεωσω, και οταν εφτασε η σειρα μου ειπα στον υπαλληλο οτι θελω 10€ ανανεωση. Με ρωτησε αν θα ενεργοποιησει και πακετο και ειπα οχι. Μου ειπε δεν μπορει αν δεν ενεργοποιησει αυτος πακετο.

Σας παρακαλώ,

Επειδή βρίσκομαι σε νοσοκομείο και θα ήθελα να δω το ντέρμπι αύριο..

Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας μου πει πόσα gb θα χρειαστώ.

Σκέφτομαι να πάρω το ακριβό πακέτο data κι ίσως το άλλο για το weekend. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση...

Σας παρακαλώ,

Επειδή βρίσκομαι σε νοσοκομείο και θα ήθελα να δω το ντέρμπι αύριο..

Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας μου πει πόσα gb θα χρειαστώ.

Σκέφτομαι να πάρω το ακριβό πακέτο data κι ίσως το άλλο για το weekend. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση...

Σιγουρεψε ότι εκεί που είσαι θα έχεις καλό σήμα. Περαστικά.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova