Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το πρώτο δε γνωρίζω, υποθέτω αν πας σε κατάστημα να το δοκιμάσουν θα δεις αν το δέχεται το σύστημά τους ή όχι.

Για το 2ο δε γίνεται. Το δίνουν μόνο σε ξεχωριστή κάρτα broadband. Είναι μια κάρτα με απενεργοποιημένη τη δυνατότητα ομιλίας και αποστολής sms, εκτός από τα sms για ενημέρωση για το υπόλοιπο/τον αριθμό κλπ.

Για καθε σταθερή σύνδεση ενα κινητό μπορεί να δηλωθεί . Δεν μπορείς να δηλώσεις το ίδιο κινητό σε 2 σταθερά για να πάρεις 2x120'.

Για το άλλο που λες δεν μπαίνει το γιγα σε υπάρχον καρτοκινητο. Αφορα συνδεση mobile broadband. Αρα ξεχωριστή data-only sim.

Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας. Πάντως για το πρώτο, είναι λίγο φάουλ της wind. Γιατί έχω ήδη ένα σταθερό στο όνομά μου και παίρνω τα 120' και θα μπει και 2ο σταθερό, πάλι στο όνομά μου, σε άλλο χώρο. Γιατί να μην μπορώ πάλι να πάρω το δώρο; Θα το δώσω κάπου αλλού βέβαια, αλλά και πάλι...

Ρώτα και σε κατάστημα για σιγουριά αλλά πιστεύω ότι τα 120' μια φορά μπαίνουν στο ίδιο κινητό.

Εάν απο το free2talk το μετατρέψω σε free2surf θα χρεωθεί και πάλι το ετήσιο Τέλος των 12 Ευρώ??? (6+6)

δεν το λες και χαζοδώρο το 1 GB :p

120' έχεις στανταρντ σε καρτοκινητό, αν έχεις συμβόλαιο στο σταθερό.

Φυσικά και είναι χαζοδωρο η wind που ήξερα εγώ τα 300 από παλιά προσφορά τα έκανε 600 κάτι φορες η wind που ηξερα εγώ σου διπλασιαζε τα λεφτά και μπορούσες να πάρεις πακέτο όχι όπως τώρα που τα διπλασιάζει και δεν μπορείς να βάλεις πακέτο και αναγκαστικά τα τρως σε SMS η daily Internet η wind που ήξερα εγώ είχε μεταφορα χρημάτων σε άλλο νούμερο

Μπορώ να σου πω τόσα άλλα παράδειγματα για την wind που ήξερα εγώ στα σχεδόν 11 χρόνια που είμαι στην wind η wind που είναι τώρα δεν έχει καμία σχέση με αυτή που ηξερα

Μόνο και μόνο ότι άλλες δύο έδωσαν τα Χριστούγεννα 1500 προς όλους και η wind έδωσε 1 GB εμένα μου λέει πολλά για που το πάει το τρένο της ημέρες που είχε ο κόσμος είχε ανάγκη για ομιλία αυτή εδινε MB και όχι για μια εβδομάδα αλλά για μέρες

Ποια η wind που ήταν πρώτη σε κάτι τετοια Χριστούγεννα Πάσχα κ.τ.λ τώρα έχει γίνει εντελώς τσιγκουνα

Στην 3 θέση είναι σε συνδρομητές και 3 θα μείνει με αυτά που κάνει αντί να σκίζετε μήπως και πάρει καμία θέση παραπάνω για καλό δικός της μήπως και επιβίωση

Καταλαβενεις τώρα γιατί το θεωρώ χαζό!!!

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Ερώτηση :

Εάν εχω την ειδική προσφορά και το free2surf και ανανεώσω με 20€ Αύριο θα Έχω...:

500ΜB ΔΏΡΟ απο την ανανέωση απο κατάστημα WIND.

1500MB από το free2surf και άλλα

1500MB απο την Ειδική προσφορά...

Σύνολο 3500MB

Συν 120 λεπτά Προς σταθερά???

ναι,εφόσον α)ενεργοποιησεις το ειδικο πακετο με το αναλογο μηνυμα (δεν μπαινουν αυτοματα τα 1500mb της ειδικης/φοιτητικης προσφορας,αυτο εννοω) και β) ζητησεις το μπονους προς σταθερα στο καταστημα (γιατι συνηθως δεν ρωτανε και μπαινουν τα 120' προς wind/q)

ναι,εφόσον α)ενεργοποιησεις το ειδικο πακετο με το αναλογο μηνυμα (δεν μπαινουν αυτοματα τα 1500mb της ειδικης/φοιτητικης προσφορας,αυτο εννοω) και β) ζητησεις το μπονους προς σταθερα στο καταστημα (γιατι συνηθως δεν ρωτανε και μπαινουν τα 120' προς wind/q)

Ακριβώς ζητά το Bonus προς σταθερα όπως λέει ο kmpatra γιατί τώρα βάζουν τα 120 προς wind και q εγώ πάντως φοβάμαι ότι θα τρώει από τα GB του free2surf που λήγουν αργότερα αντί να τρώει από αυτά της ειδική προσφοράς...που λήγουν νωρίτερα

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Ακριβώς ζητά το Bonus προς σταθερα όπως λέει ο kmpatra γιατί τώρα βάζουν τα 120 προς wind και q εγώ πάντως φοβάμαι ότι θα τρώει από τα GB του free2surf που λήγουν αργότερα αντί να τρώει από αυτά της ειδική προσφοράς...που λήγουν νωρίτερα

Έτσι είναι:

Παρότι τα ΜΒ του "φοιτητικού" λήγουν νωρίτερα (25 μέρες σε σχέση με τις 30 μέρες όλων των άλλων ΜΒ)

καταναλώνονται τελευταία.

Αρχίζουν να "τρώγονται" (τα "φοιτητικά" ΜΒ) μόνο αφού "φαγωθούν" τα ΜΒ από (σχεδόν) οποιοδήποτε άλλο ΜΒ (ειδικά τα bonus)..

https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/

http://i66.tinypic.com/2gwyrsl.jpg

........................................................................................................................................................................................................

Πολύ "δώρο" πέφτει στην καρτοκινητή της Wind....

Ειδικά αυτές οι "15 μέρες" με τρεεελλλεεεεενουν!!!

http://i64.tinypic.com/u6nas.png.......http://i63.tinypic.com/j0dxtg.png

Edited by jimmiss

Νομίζω οτι παίρνεις κανονικα και τα 120' λόγω συναλλαγής στο κατάστημα και στην ανανέωση 5 ευρώ.

Νομίζω οτι παίρνεις κανονικα και τα 120' λόγω συναλλαγής στο κατάστημα και στην ανανέωση 5 ευρώ.

Θα το δοκιμασω και θα το επιβεβαιωσω στο forum

Θα το δοκιμασω και θα το επιβεβαιωσω στο forum

Και με 5€ στα δίνει τα 120 (πρόσεξε τι θα ζητήσεις απ'τα 2 bonus):

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=372

Ισχύει αυτό σίγουρα.

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Ναι, και τα 120'. Το ξέχασα γιατί έχω χρόνια να κάνω ανανέωση από κατάστημα.

Έπρεπε να απενεργοποιήσω το Free2Talk, προς Απάντηση στην WIND, για των υπερδιπλασιασμο του ετήσιου τέλους απο 5 Ευρώ σε 12...!

Ουσιαστικά πασχίζουμε να μαζέψουμε καμιά 300άρια πόντους στο win club με ανανεώσεις της τάξεως των 150 Ευρώ συνολικά, για να μάς κάνει ΔΏΡΟ 8 Ευρώ και στην ουσία ΜΑΣ τα πέρνει ΠΊΣΩ με αυξήσεις στα τέλη μιας υπηρεσίας πού ίδια έκανε αρχικά ΔΏΡΟ...

Κατι ακομα

Μπορω να στειλω το login δωρο των 150ΜΒ απο την καρτα μου στην καρτα που που ειναι μονο για προσβαση στο ιντερνετ και εχει το 1gb το μηνα?

Λογικά δεν πρέπει να γίνεται, βάση των εξής :

*• Ισχύει δωρεά μόνο προς συνδρομητές F2G (Momad, WIND International & AB) ενώ ο συνδρομητής που δέχεται το δώρο δεν απαιτείται να είναι εγγεγραμμένος στο http://www.f2g.gr και να έχει λογαριασμό.*

• Ισχύει η προϋπόθεση της ανανέωσης με 5€+ εντός των τελευταίων 30 ημερών* γι' αυτόν που χαρίζει το Log n Win και εντός των τελευταίων 3 μηνών για τον παραλήπτη του Log n Win.

Sent from my XT1562

Ερώτηση:

Γιατί να επιλέξω το καινούργιο πακέτο Smart Data Combo με €8,5 (1.5GB)

όταν με €15,12 (διπλάσια περίπου τιμή) επιλέγω το Absolute Surf και τριπλάσια GB (5GB)!

Άβυσσος το μάρκετινγκ της Wind!

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Ερώτηση:

όταν με €15,12 (διπλάσια περίπου τιμή) επιλέγω το Absolute Surf και τριπλάσια GB (5GB)!

Όλα τα πακέτα στην καρτοκινητή, είναι ασύμφορα πια (εκτός από την ειδική προσφορά, για όσους την έχουν)... :down:

Αν κάποιος χρειάζεται πολλά data, μπορεί να κάνει συμβόλαιο με 20€ το μήνα, που η WIND δίνει 30GB και δώρο 4G router...

Όλα τα πακέτα στην καρτοκινητή, είναι ασύμφορα πια (εκτός από την ειδική προσφορά, για όσους την έχουν)... :down:

Αν κάποιος χρειάζεται πολλά data, μπορεί να κάνει συμβόλαιο με 20€ το μήνα, που η WIND δίνει 30GB και δώρο 4G router...

Ακριβως,εγω εκανα λαθος να μη την ενεργοποιησω μολις εβαλα καρτα και πραγματικα,τα MB ειναι πραγματικα λιγα για εμενα...περιμενω να ξαναβαλω καρτα...

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ερώτηση:

Αν χρειάζεσαι 5gb έχεις δίκιο. Αν όμως όχι και βολεύεσαι με 1,5-2 που θα πάρεις από αυτό και ανανέωση πχ, απλά θα έχεις δώσει λιγότερα χρήματα.

Sent from my XT1524

Οσο θα συνεχίσει να δίνει το frog 4.4€ -->4gb με ενεργοποίηση 2 φορές το μήνα δεν έχει αντίπαλο κατά την γνώμη μου στα καρτοκινητά σε όσους δεν έχουν "ειδικές" προσφορές συν του ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2 δικτύων

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova