Mark_K Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Πες το όπως θέλεις. Η ουσία είναι ότι δεν σου φορτώνει υπόλοιπο(ανανέωση όπως τα καρτοκινητά), και δεν μπορείς να δεις αν έχεις τέτοιο(χρηματικό υπόλοιπο). Παρά μόνο σε δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Πες το όπως θέλεις. Η ουσία είναι ότι δεν σου φορτώνει υπόλοιπο(ανανέωση όπως τα καρτοκινητά), και δεν μπορείς να δεις αν έχεις τέτοιο(χρηματικό υπόλοιπο). Παρά μόνο σε δεδομένα. Ναι. Έτσι είναι στο broadband με κάρτα της Wind: Μόλις βάλεις 5€ (ακριβώς 5€) φορτώνει 1GB για 30 μέρες και ό,τι άλλο λέει το screenshot παραπάνω. Δεν μπορείς να δείς € υπόλοιπο όπως πχ στην πράσινη CIOtG με κάρτα. Άρα (ΑΝ αντιληφθεί κανείς πως "δουλεύει" αυτή της Wind), ΔΕΝ έχει νόημα να της βάζεις € κάθε 3μηνο. Δεν έχει € υπόλοιπο όπως το καρτοκινητό της Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 οχι το πηρα απο την Ομονοια που το εδιναν σε ολους Κι εγώ έχω Φοιτητικό από την Ομόνοια, αλλά δε μπήκα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ με τα 120'... Αφού έχουμε 1500 προς όλους, δεν έχει κανένα νόημα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Κι εγώ έχω Φοιτητικό από την Ομόνοια, αλλά δε μπήκα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ με τα 120'... Αφού έχουμε 1500 προς όλους, δεν έχει κανένα νόημα. :rolleyes: Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις συγγενή, γνωστό, φίλο κλπ, για να του δώσεις τα δωρεάν 120΄το μήνα ή είσαι τόσο large και τα επιστρέφεις στην Wind; Προσωπικά, δήλωσα το καρτοκινητό του γιου μου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) Κι εγώ έχω Φοιτητικό από την Ομόνοια, αλλά δε μπήκα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ με τα 120'... Αφού έχουμε 1500 προς όλους, δεν έχει κανένα νόημα. :rolleyes: Κακός μιτσομ γιατί εγώ δεν θα τους χαριζα τιποτα εάν με βόλευαν η ημέρες και π. χ ήταν να βάλω το πακέτο το φοιτητικό 1 του μήνα πρώτα θα περίμενα να μπουν τα 120 να τα φάω και μετά θα εβαζα το φοιτητικό έτσι θα έπαιρνα το αίμα μου πίσω για της 5 χαμένες μέρες που του έκοψαν και φυσικά θα το έβαζα αργότερα και θα έληγε αργοτερα.... Το φοιτητικό Δεν τους χαρίζω τιποτα ούτε αυτή βέβαια εκτός από κάτι χαζοδωρα που κάνει η wind τώρα τελευταία τύπου 1GB κάτι τρέχει στα γύφτικα δηλαδή Edited January 27, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Επειδη δεν με ενδιαφερουν τα 500 mb, αν κανω ανανεωση 10 ευρω μεσω καταστηματος wind, θα εχω 120 λεπτα δωρεαν προς ολους και τα 10 ευρω παραμενουν στην καρτα ή δεν ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Όχι να ζητησεις αλλά απαίτησε να τα βάλουν εκεί τα 120 ειδική προσφορά είναι το νούμερο σου οπότε μπορείς σου είπα και πιο πίσω για το φίλο μου τι έχει το θέμα είναι και κατά πόσο θέλουν η μπορούν να ακυρωθεί το νέο νούμερο που θα έβαζαν τα 120 ότι μπορούν μπορούν το κατά πόσο θέλουν δεν ξέρω... Πάρε τηλέφωνο ψάξε το γενικα... Εάν σου λένε δεν μπορούν εσύ από μεριά σου να πιέσεις όσο μπορείς Το πάτημα το δικό σου θα είναι ότι το νούμερο που έχεις το έχει όλος ο κόσμος και ότι κάνεις ανανέωση κάθε λίγο ενώ το άλλο θα πάει αψαλτο και ότι δεν μπορείς να ανανέωσης και εκείνο κάθε 3 μήνες για να σου βάζουν τα 120 γιατί είναι γνωστό ότι με 0 ευρώ όσους μήνες είναι 0 δεν βάζουν τα 120 εκείνους τους μήνες 1.2.3 και τα λοιπά Πηρα τηλ και μου μετεφεραν τα 120 στο αλλο νουμερο το φοιτητικο και με διαβεβαιωσαν οτι δε χανεται το φοιτητικο Αυτο ειναι ενα κινητο που κανει ελαχιστες κλησεις και πολυ ιντερνετ οποτε με συμφερει να μπουν εκει οι 2 καρτες με τα 120 λεπτα και το 1 GB και οποτε θελω βαζω το φοιτητικο για εξτρα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 με πήραν τηλέφωνο για την γνωστή προσφορά με 12€ το μήνα αλλά αρνήθηκα για μία ακόμη φορά να το κάνω καρτοσύνδεση αν και με τα νέα πακέτα των 6€ εκεί θα με καταλήξουν... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Αν επιτρέπεται τι σου προσέφεραν? Γιατί με πήραν και εμένα αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω και τους είπα να με ξανά καλέσουν αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Πήραν και μένα.11 ευρώ το μήνα καρτοσυνδεση. 500 λεπτα, 2γιγα,100 sms και 1500 προς wind/q. Το 1 ευρώ μένει στην κάρτα.για 18 ή 24 μηνες.και με 5 ευρω ενα zte blade αξιας 70 ευρώ. Φυσικά αρνήθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Εαν δεν είχαν ελαχ.χρέωση 3 λεπτά, θα το έπαιρνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Πάντως με τέτοιες παροχές για 12 τελική με τα τέλη κινητής δεν το λες και ασύμφορο. Αν υπάρχει κάτι ασύμφορο είναι η 18μηνη ή 24μηνη δέσμευση που έχει. Αν χρειαστεί παραπάνω χρόνος ομιλίας ή sms ή ίντερνετ υπάρχουν πρόσθετα πακέτα αντίστοιχα με τα βασικά του f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Πήραν και μένα.11 ευρώ το μήνα καρτοσυνδεση. 500 λεπτα, 2γιγα,100 sms και 1500 προς wind/q. Το 1 ευρώ μένει στην κάρτα.για 18 ή 24 μηνες.και με 5 ευρω ενα zte blade αξιας 70 ευρώ. Φυσικά αρνήθηκα. Ωραία προσφορά είναι. Το smartphone μια χαρά θα κάνει σε κάποιον συγγενή, που το θέλει μόνο για βασικά πράγματα. Για όποιον δεν έχει φοιτητικό συμφέρει. Ξέρουμε το τηλέφωνο που σας πήραν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Αν επιτρέπεται τι σου προσέφεραν? Γιατί με πήραν και εμένα αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω και τους είπα να με ξανά καλέσουν αύριο. δεν τα θυμάμαι καλά νομίζω 300 προς όλους + λεπτά προς wind-q και μηνύματα και mb και 5 ευρώ να μένουν στην κάρτα για αγορά πακέτου mb αλλά έχω την προσφορά 300' το μήνα με κάθε ανανέωση οπότε έτσι βγάζω ένα μήνα και μετά τον άλλο παίρνω πακέτο. για internet έχω την q Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 6933918600 Ωραία προσφορά είναι. Το smartphone μια χαρά θα κάνει σε κάποιον συγγενή, που το θέλει μόνο για βασικά πράγματα. Για όποιον δεν έχει φοιτητικό συμφέρει. Ξέρουμε το τηλέφωνο που σας πήραν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Τα turbo πακέτα της Wind f2go ΔΕΝ ενεργοποιούνται αμέσως μετά την ενεργοποίηση ενός βασικού πακέτου (πχ των 6€ ή των 15,12€); Πχ: α) ΑΝ έχεις ενεργοποιήσει ένα βασικό πακέτο την 20/1 και ΔΕΝ έχεις βάλει κάποιο turbo πακέτο σε 24 ώρες Και ενεργοποιήσεις άλλο βασικό πακέτο την 30/1 ΔΕΝ ανοίγουν τα turbo ? ? (παραμένουν τα more); β) ΔΕΝ ανοίγουν τα turbo ΠΑΝΤΑ μετά την ενεργοποίηση βασικού πακέτου; Μήπως δεν ανοίγουν ΟΛΑ τα βασικά τα πακέτα (6€ και 15,12€ κλπ) τα turbo, αλλά συγκεκριμένα βασικά πακέτα τα ανοίγουν τα turbo πακέτα (OXI τα more δεν αναφέρομαι σε αυτά); Το γνωρίζω ότι ΔΕΝ μπορείς να βάλεις πάνω από 1 turbo πακέτο μέσα σε 30 μέρες. Αλλά μήπως ισχύουν κάτι από τα παραπάνω 1) και 2) και έτσι πάνε άχρηστα τα turbo; Τί ισχύει αυτή τη στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Πάντως με τέτοιες παροχές για 12 τελική με τα τέλη κινητής δεν το λες και ασύμφορο. Είναι σίγουρο πως τα €12 είναι τελική, μαζί με τέλη κινητής, φόρους κλπ.? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Δεν τους χαρίζω τιποτα ούτε αυτή βέβαια εκτός από κάτι χαζοδωρα που κάνει η wind τώρα τελευταία τύπου 1GB κάτι τρέχει στα γύφτικα δηλαδή δεν το λες και χαζοδώρο το 1 GB :p Επειδη δεν με ενδιαφερουν τα 500 mb, αν κανω ανανεωση 10 ευρω μεσω καταστηματος wind, θα εχω 120 λεπτα δωρεαν προς ολους και τα 10 ευρω παραμενουν στην καρτα ή δεν ισχυει αυτο? 120' έχεις στανταρντ σε καρτοκινητό, αν έχεις συμβόλαιο στο σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Το κομμάτι που χαρακτηρίζεται "χαζό" δεν είναι προφανώς το ίδιο το δώρο, όσο η μικρή χρονική του διάρκεια(2 μέρες). Που είναι πολύ πιθανό αρκετά μεγάλο κομμάτι των συνδρομητών που θα το πάρει να μην το χρησιμοποιήσει παρά ελάχιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Το κομμάτι που χαρακτηρίζεται "χαζό" δεν είναι προφανώς το ίδιο το δώρο, όσο η μικρή χρονική του διάρκεια(2 μέρες). Που είναι πολύ πιθανό αρκετά μεγάλο κομμάτι των συνδρομητών που θα το πάρει να μην το χρησιμοποιήσει παρά ελάχιστα. Δεν το'βαλα ούτε σε 1 από τα 5 Wind sim που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλησπέρα έχω μια σύνδεση στην wind και θέλω να την κάνω f2g πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα η μπορώ και τηλεφωνικά? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Στο κατάστημα πρέπει να πας,τηλεφωνικά δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Σε ένα f2g μπορούν να μπουν τα 120' δώρο από 2 συνδέσεις σταθερού wind που δίνουν αυτό το δώρο; Επίσης, αν θυμάμαι καλά, το δώρο 1GB από σταθερό wind και πάλι, πρέπει υποχρεωτικά να πάει σε νέα κάρτα που σου δίνουν; Δεν μπορεί να πάει σε υπάρχουσα κάρτα f2g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Για το πρώτο δε γνωρίζω, υποθέτω αν πας σε κατάστημα να το δοκιμάσουν θα δεις αν το δέχεται το σύστημά τους ή όχι. Για το 2ο δε γίνεται. Το δίνουν μόνο σε ξεχωριστή κάρτα broadband. Είναι μια κάρτα με απενεργοποιημένη τη δυνατότητα ομιλίας και αποστολής sms, εκτός από τα sms για ενημέρωση για το υπόλοιπο/τον αριθμό κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Για καθε σταθερή σύνδεση ενα κινητό μπορεί να δηλωθεί . Δεν μπορείς να δηλώσεις το ίδιο κινητό σε 2 σταθερά για να πάρεις 2x120'. Για το άλλο που λες δεν μπαίνει το γιγα σε υπάρχον καρτοκινητο. Αφορα συνδεση mobile broadband. Αρα ξεχωριστή data-only sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts