Jump to content

apos74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    168
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About apos74

  • Ημ. Γέννησης 10/10/1974

apos74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Επειδη δεν με ενδιαφερουν τα 500 mb, αν κανω ανανεωση 10 ευρω μεσω καταστηματος wind, θα εχω 120 λεπτα δωρεαν προς ολους και τα 10 ευρω παραμενουν στην καρτα ή δεν ισχυει αυτο?
  2. Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Μεσα σε 1 μηνα το Zyxel router που μου εστειλαν σε αντικατασταση ενος παλιου ΖΤΕ, ειχε προβλημα με το ιντερνετ. Ουτε reset μπορουσα να κανω. Μου εστειλαν αλλο ( ASUS ) και σημερα (μετα απο 3 μερες ) μου εστειλαν μηνυμα οτι θα στειλουν κουριερ να παρουν το προβληματικο.
  3. Aν πας στις 28 του μηνα, δηλαδη 2 μερες μετα την εκδοση του λογαριασμου σου, η συνδεση σου θα διακοπει 26 Ιανουαριου, αφου πρεπει να περασει 1 μηνας απο την επομενη εκδοση του λογαριαμου που ΘΑ γινει. Για να διακοπει 26 Δεκεμβριου θα πρεπει να πας 1 ή 2 μερες ΠΡΙΝ εκδοθει ο λογαριασμος.
  4. Ναι την εκανα χθες σε καταστημα Wind και σημερα το πρωϊ με πηρανε τηλεφωνο. Οποτε και ακυρωθηκε η αιτηση ακυρωσης με την νεα προσφορα που μου δωσανε :) Η διακοπη γινεται 1 μηνα μετα την εκδοση του τελευταιου λογαριασμου. Εμενα ο τελευταιος λογαριασμος ηταν να εκδοθει στις 20 Νοεμβριου οποτε η ( θεωρητικη ) διακοπη θα γινοτανε στις 20 Δεκεμβριου. Αρα υπαρχει πολυς χρονος και δεν πρεπει να ανησυχει κανεις μηπως χασει τον αριθμο τηλεφωνου του με την αιτηση διακοπης που υποβαλει.
  5. Εχθες εκανα αιτηση για ακυρωση του σταθερου. Σημερα πρωϊ πρωϊ με πηρανε απο την Wind για να μου δωσουνε προσφορα. Μου δωσανε απεριοριστα σταθερα και ιντερνετ με 15,50 ευρω τελικη τιμη για 2 χρονια. Στο προηγουμενο συμβολαιο ειχα και 300 λεπτα προς κινητα αλλα δεν με πειραζει γιατι εχω αρκετες ωρες απο το κινητο μου και θα παιρνω απο εκει. Πιστευω καλη τιμη. Πριν κανω την αιτηση ακυρωσης, μου δινανε "προσφορα" 20 ευρω ( με τα κινητα ).
  6. Θα το εκανα αυτο που λες αλλα επειδη το τηλεφωνο ειναι επαγγελματικο και το εχουμε περιπου 30 χρονια δεν θα το ρισκαρα με τιποτα να το χασω. Ενταξει 99,99% θα δωσουν προσφορα αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει. Το καλυτερο (κατα την γνωμη μου) απ'οτι ειπαν και τα αλλα παιδια, ειναι η αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια και βλεπουμε.
  7. Αν και μου την δινει αυτη η διαδικασια, να παω δηλαδη να κανω αιτηση σε αλλη εταιρια ωστε να πετυχω καλυτερη προσφορα, νομιζω ειναι ο μονος τροπος για ολους μας. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας :)
  8. Ωραια. Αν λεμε συμφωνησω στην νεα προσφορα της Wind, θα πρεπει να κανω καποια ενεργεια για να ακυρωσω την αιτηση φορητοτητας ή θα το κανει αυτο η ιδια η Wind?
  9. Καλησπερα. Με πηραν απο Wind μιας και στις 20 Νοεμβριου ληγει το συμβολαιο μου και μου προτειναν 24μηνο με 21 ευρω (!!!) το μηνα απο 18,13 που πληρωνω μεχρι τωρα με τις ιδιες παροχες ( χωρις εξτρα καρτουλες ή τιποτα αλλο). Εχω απεριοριστα σταθερα, 5 ωρες προς κινητα και ιντερνετ. Τους ειπα θα το σκεφτω. Ποσες μερες πριν την ληξη του συμβολαιου θα ειναι καλα να παω να κανω αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια? Αν παω πχ σε καταστημα Cyta για αιτηση φορητοτητας, σε ποσες μερες περιπου σε παιρνουν απο Wind για νεα προσφορα? Και αν συμφωνησω στην νεα προσφορα που θα μου κανει η Wind, πρεπει να παω στην Cyta να τους πω να μην προχωρησει η αιτηση μου ή θα το κανει η Wind?
×
×
  • Create New...