Vasileios Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Διότι άλλαξε ο Φ.Π.Α από 23 σε 24 % Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Παιδιά το Messenger μέσω Facebook έπαψε να λειτουργεί? Μου έφαγε 5€ μετά την ανανέωση και έχω στείλει μήνυμα από την Κυριακή αλλά καμία απάντηση... Ούτε η φόρμα επικοινωνίας δουλεύει ούτε απαντάνε στο FB μιλάμε για εξυπηρέτηση...!!! Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Πες μου ότι εννοούσες 300 λεπτά προς όλους και όχι 30. Αν αρχίσουμε να πληρώνουμε 8€ τα 30' προς όλους, χαθήκαμε, επανέρχονται οι εποχές του be free. Ναι σωστα εχεις δικιο 300 οχι30 Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Η απόδοση του ΦΠΑ από τις εταιρείες κινητής γίνεται κατά τη στιγμή της διάθεσης των καρτών. Η αγορά πακέτων ή απευθείας κατανάλωση με ομιλία στην πραγματικότητα δεν αφορά κάποιου είδους οικονομική συναλλαγή, οπότε το "περιλαμβάνεται ΦΠΑ" που γράφουν στους τιμοκατάλαγους είναι καθαρά marketing (ή για να σου υπενθυμίσουν ότι δε πήγαν όλα στην εταιρεία όταν αγόρασες κάρτα πριν 3 μήνες ας πούμε). Η αγορά πακέτων: - Δεν είναι οικονομική συναλλαγή, απλά ένας ψηφιακός λογαριασμός ας πούμε πάει από το 10 στο 5 "ευρώ" - Δεν είναι οικονομική συναλλαγή, επειδή κανείς δε σου κόβει απόδειξη όταν ενεργοποιείς πακέτα ή κάθε φορά που κάνεις μια κλήση χωρίς πακέτα - Δεν είναι οικονομική συναλλαγή, και για αυτό μπορούν κατά βούληση να σου διπλασιάζουν (κλπ), αυτό τον ψηφιακό λογαριασμό με δωρεάν "ευρώ", κλπ. Και προφανώς δε πληρώνουν (ούτε πρέπει) να πληρώνουν ΦΠΑ, σε τέτοιου είδους κινήσεις - Τα "ευρώ" που βλέπετε στον Wind λογαριασμό σας είναι "credits" τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις με διάφορους τρόπους, και τα οποία credits μπορούν να σου τα αυξήσουν αν γουστάρουν. - Θα ήταν αδύνατο να ελεγθούν από το κράτος οι κλήσεις και οι αγορές πακέτων ως "οικονομικές συναλλαγές" Στην πραγματικότητα, οι εταιρείες απορρόφησαν την αύξηση του ΦΠΑ, εφόσων δεν αύξησαν την τιμή πώλησης των καρτών, αλλά προκειμένου να μετακυλίσουν το κόστος στον καταναλωτή, μείωσαν την αξία του κάθε "credit". Έτσι τώρα χρειάζεσαι περισσότερα credits για να αγοράσεις τις ίδιες υπηρεσίες (πχ. 5.05 credits, αντί 5) Το κέρδος από την αύξηση τιμοκαταλόγου 1% σε credits, πάει στο ταμείο της εταιρείας για credits που αγοράσατε πριν τη 1/6/2016. Τα κέρδη για πληρωμές μετά την 1/6/2016 πάνε στα ταμεία του Τσίπρα, ενώ το κέρδος της εταιρείας παραμένει ίδιο παρά τη μείωση της αξίας του credit. Με άλλα λόγια οι εταιρείες μείωσαν σε μία νύχτα 1% την αξία των ήδη αγορασμένων credits, αλλά αυτό είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στις αυξήσεις (σε "credits") που μόλις ανακοινώθηκαν: 58.3% παραπάνω credits το SMS 22% στις κλήσεις χωρίς πακέτο 20% έμμεση αύξηση στο φοιτητικό (με μείωση των ημερών σε 25 από 30) Σκεφτόμενοι με credits θα ξεμπερδευτείτε σε ότι σας μπερδεύει. Η κύρια διαφορά είναι ότι τα credits δεν είναι νόμισμα, δεν εμπλέκεται το κράτος, δεν υπάρχει "ΦΠΑ" κατά τη χρήση τους, και οι εταιρείες μπορούν να σου χαρίσουν αν θέλουν, όσα θέλουν (ή να σου ζητάνε περισσότερα για τις ίδιες υπηρεσίες) Έτσι το καταλαβαίνω κι εγώ. Αν το ΦΠΑ αποδιδόταν την ώρα που αγοράζω πακέτο, θα σήμαινε ότι η ανανέωση χρόνου ομιλίας δεν είναι εγχρήματη συναλλαγή. Αυτό δεν ισχύει επ' ουδενί. Είναι εγχρήματη συναλλαγή ==> δίνω χρήματα κι αγοράζω υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Εξάλλου αν δεν ήταν η ανανέωση μία εγχρήματη συναλλαγή, δεν θα έπρεπε να μπορούσα να πάρω πίσω τα χρήματα της ανανέωσης αν δεν τα χρειαζόμουνα πλέον; Πχ μου μείνανε 13,47 € στην κάρτα και καταργώ το νούμερο ==> φέρτα πίσω. Δεν στα επιστρέφει όμως γιατί θεωρείτε εγχρήματη συναλλαγή, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λα΄θος αναγνωρίζεται και τα συναφή... Το υπόλοιπο της κάρτας μας δεν είναι λογαριασμός τράπεζας. Είναι credits, ακριβώς όπως λέει ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Παιδιά που μπορώ να προμηθευτώ δωρεαν νεο νουμερο f2go ? (μιλαω για Αθηνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) "ΔΩPO 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 1GB ΣE ΠEPIMENOYN KAΘE MHNA! EΛA TΩPA ΣE 1 KAT/MA WIND, BAΛE KAPTA 10€ & MIΛA ΔΩPEAN! (IΣXYEI ΣTHN 1H KAPTA ΠOY ΘA BAZEIΣ KAΘE MHNA)" Αυτό είναι το γνωστό που ζητάει τα 5€ το χρόνο; Και το 1gb το δίνει έξτρα και ανεξάρτητα από αυτό της Online ανανέωσης; Αν θέλετε μου λέτε για να μην πάω τζάμπα σε κατάστημα και "φορτώσω" κιόλας. Διότι, όλως τυχαίως, πριν μερικές μέρες, μου έκαναν το γνωστό "δώρο", με το ζόρι και μου είχαν αφαιρέσει τα 8€. Edited June 6, 2016 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Τωρα εμένα γιατι μου ήρθε αυτο το μήνυμα αφού ήδη εχω την ειδική προσφορά;; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited June 6, 2016 by looneygirl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Παιδιά που μπορώ να προμηθευτώ δωρεαν νεο νουμερο f2go ? (μιλαω για Αθηνα) λογικά σε οποιοδήποτε κατάστημα wind/public και αν πας έχουν νούμερα για δωρεάν Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Edited June 6, 2016 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Τωρα εμένα γιατι μου ήρθε αυτο το μήνυμα αφού ήδη εχω την ειδική προσφορά;;[ Sent from my iPhone using Tapatalk Φαίνεται το νούμερο που προσπάθησες να σβήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Φαίνεται το νούμερο που προσπάθησες να σβήσεις. Ειναι κανεις που θέλει να παρει την μαμά μου 64 χρόνων;; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ειναι κανεις που θέλει να παρει την μαμά μου 64 χρόνων;; Sent from my iPhone using Tapatalk Εγω σε ενημέρωσα πάντως :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ειναι κανεις που θέλει να παρει την μαμά μου 64 χρόνων;; Sent from my iPhone using Tapatalk Σκέψου ν αρχίσουν να την πρήζουν διαφημιστικές εταιρίες όμως :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Πριν λίγο: ΜΙΛΑ! 1500Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ + 1,5GB MONO ME 8,57 ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ! ΣΤΕΙΛΕ 1000 ΣΤΟ 1264 ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ 25 ΜΕΡΕΣ! Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Η απόδοση του ΦΠΑ από τις εταιρείες κινητής γίνεται κατά τη στιγμή της διάθεσης των καρτών. Η αγορά πακέτων ή απευθείας κατανάλωση με ομιλία στην πραγματικότητα δεν αφορά κάποιου είδους οικονομική συναλλαγή, οπότε το "περιλαμβάνεται ΦΠΑ" που γράφουν στους τιμοκατάλαγους είναι καθαρά marketing (ή για να σου υπενθυμίσουν ότι δε πήγαν όλα στην εταιρεία όταν αγόρασες κάρτα πριν 3 μήνες ας πούμε). Η αγορά πακέτων: - Δεν είναι οικονομική συναλλαγή, απλά ένας ψηφιακός λογαριασμός ας πούμε πάει από το 10 στο 5 "ευρώ" - Δεν είναι οικονομική συναλλαγή, επειδή κανείς δε σου κόβει απόδειξη όταν ενεργοποιείς πακέτα ή κάθε φορά που κάνεις μια κλήση χωρίς πακέτα - Δεν είναι οικονομική συναλλαγή, και για αυτό μπορούν κατά βούληση να σου διπλασιάζουν (κλπ), αυτό τον ψηφιακό λογαριασμό με δωρεάν "ευρώ", κλπ. Και προφανώς δε πληρώνουν (ούτε πρέπει) να πληρώνουν ΦΠΑ, σε τέτοιου είδους κινήσεις - Τα "ευρώ" που βλέπετε στον Wind λογαριασμό σας είναι "credits" τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις με διάφορους τρόπους, και τα οποία credits μπορούν να σου τα αυξήσουν αν γουστάρουν. - Θα ήταν αδύνατο να ελεγθούν από το κράτος οι κλήσεις και οι αγορές πακέτων ως "οικονομικές συναλλαγές" Στην πραγματικότητα, οι εταιρείες απορρόφησαν την αύξηση του ΦΠΑ, εφόσων δεν αύξησαν την τιμή πώλησης των καρτών, αλλά προκειμένου να μετακυλίσουν το κόστος στον καταναλωτή, μείωσαν την αξία του κάθε "credit". Έτσι τώρα χρειάζεσαι περισσότερα credits για να αγοράσεις τις ίδιες υπηρεσίες (πχ. 5.05 credits, αντί 5) Το κέρδος από την αύξηση τιμοκαταλόγου 1% σε credits, πάει στο ταμείο της εταιρείας για credits που αγοράσατε πριν τη 1/6/2016. Τα κέρδη για πληρωμές μετά την 1/6/2016 πάνε στα ταμεία του Τσίπρα, ενώ το κέρδος της εταιρείας παραμένει ίδιο παρά τη μείωση της αξίας του credit. Με άλλα λόγια οι εταιρείες μείωσαν σε μία νύχτα 1% την αξία των ήδη αγορασμένων credits, αλλά αυτό είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στις αυξήσεις (σε "credits") που μόλις ανακοινώθηκαν: 58.3% παραπάνω credits το SMS 22% στις κλήσεις χωρίς πακέτο 20% έμμεση αύξηση στο φοιτητικό (με μείωση των ημερών σε 25 από 30) Σκεφτόμενοι με credits θα ξεμπερδευτείτε σε ότι σας μπερδεύει. Η κύρια διαφορά είναι ότι τα credits δεν είναι νόμισμα, δεν εμπλέκεται το κράτος, δεν υπάρχει "ΦΠΑ" κατά τη χρήση τους, και οι εταιρείες μπορούν να σου χαρίσουν αν θέλουν, όσα θέλουν (ή να σου ζητάνε περισσότερα για τις ίδιες υπηρεσίες) εξαιρετική απάντηση! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Και αν έχεις credits αγορασμένα εδώ και χρόνια που ο ΦΠΑ ήταν 21 ή και λιγότερο, όλο και μειώνεται η αξία τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παιδιά επανέρχομαι ρωτώντας πάλι για το Messenger της wind... έχω στείλει ερώτημα (ευγενικό εννοείται) από την προηγούμενη Κυριακή, δηλαδή έχουν περάσει 10 μέρες που μου έφαγαν τα 5€ και καμία απάντηση... Εκτός αν κάτι άλλαξε και όταν ανανεώσεις στο f2g με 10€ σου αφαιρεί από μόνο του το πεντάευρω για τα 300' και δεν ισχύει πλέον το bonus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παιδιά επανέρχομαι ρωτώντας πάλι για το Messenger της wind... έχω στείλει ερώτημα (ευγενικό εννοείται) από την προηγούμενη Κυριακή, δηλαδή έχουν περάσει 10 μέρες που μου έφαγαν τα 5€ και καμία απάντηση... Εκτός αν κάτι άλλαξε και όταν ανανεώσεις στο f2g με 10€ σου αφαιρεί από μόνο του το πεντάευρω για τα 300' και δεν ισχύει πλέον το bonus... Από τις 15 (πρακτικά, εφαρμόστηκε από τις 25) Φεβρουαρίου του 2016, ισχύει ετήσιο τέλος χρήσης του bonus ανανέωσης των 300' προς όλους, ίσο με 5€. Το ποσό αυτό, αφαιρείται από την αξία της πρώτης ανανέωσης από 10€ και άνω, που πραγματοποιείς από αυτή την ημερομηνία και μετά και σου εξασφαλίζει το παραπάνω bonus ανανέωσης , για όλο το (υπόλοιπο) 2016. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Σε ευχαριστώ φίλε μου!!! Τώρα εξηγούνται όλα!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Πηγα χθες σε καταστημα wind, και δεν μου εκαναν ανανεωση 10€, εαν δεν μου ενεργοποιουσαν καποιο πακετο και εφυγα χωρις να ανανεωσω. Σε αλλο καταστημα με εξυπηρετησαν κανονικα, χωρις να μου ζητησουν την ενεργοποιηση πακετου. Edited June 7, 2016 by spiros787 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Πηγα χθες σε καταστημα wind, και δεν μου εκαναν ανανεωση 10€, εαν δεν μου ενεργοποιουσαν καποιο πακετο και εφυγα χωρις να ανανεωσω. Σε αλλο καταστημα με εξυπηρετησαν κανονικα, χωρις να μου ζητησουν την ενεργοποιηση πακετου. Και γιατί δεν τους κατήγγειλες στην εξυπηρέτηση πελατών της Wind εκείνη την στιγμή?:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Δεν πρόκειται να τούς κάνουν τίποτα... Οι ίδιοι τούς βάζουν στόχους ενεργοποίησης πακέτων.... Επομένως είναι ζαριά πού θα πέσεις... Οι καλύτερη λύση είναι τα Public... Δεν σε ζαλίζει κανένας... Ανανέωση με Όλα τα μπόνους χωρίς να σε πιέζουν για πακέτα και συνδέσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 λογω σταθερου επαιρνα τα 120 και το 1gb.μολις εφυγα απο wind τα 120 κοπηκαν αμεσα,ομως το 1gb ανανεωθηκε κανονικα και σερφαρω ακομα και τωρα, 7 μερες αφοτου εφυγα.να κανω τον κινεζο και να συνεχιζω να σερφαρω ή να τη πεταξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Δεν νομίζω οτι έχεις τίποτα να χάσεις αν τη χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Να συνεχίσεις να την χρησιμοποιείς . Προπληρωμένο πακέτο είναι , δεν μπορούν να σου ζητήσουν πληρωμή διότι δεν έχεις συμβόλαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 λογω σταθερου επαιρνα τα 120 και το 1gb.μολις εφυγα απο wind τα 120 κοπηκαν αμεσα,ομως το 1gb ανανεωθηκε κανονικα και σερφαρω ακομα και τωρα, 7 μερες αφοτου εφυγα.να κανω τον κινεζο και να συνεχιζω να σερφαρω ή να τη πεταξω; To 1GB δε δίνεται από τον συνδιασμό με σταθερό wind, μόνο τα 120'. Γι αυτό συνεχίζεις να το χεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts