vchristo Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Παιδιά πολύ μιζέρια έπεσε πάλι συζητώντας τα ίδια και τα ίδια. Και εκείνη η μίρλα με τα 5 εύρω τον χρόνο για τα 300 λεπτά (0,41 € τον μήνα δηλαδή) δωρεάν κάθε μήνα με κάθε ανανέωση ήταν απίστευτη. Είναι τσάμπα πραγματικά. Το μονό πρόβλημα με την έν λόγο εταιρία ειναι η ποιότητα δικτύου στην Β. Ελλάδα τίποτα άλλο. Εκεί ναι θέλει μίρλα …. Η ξεφτιλα ειναι πως η ενημερωση για την χρεωση γινεται με SMS μετα την χρεωση! Το συστημα "προκαταβολης" τι νοημα εχει; ας βαλει την χρεωση των 41 λεπτων καθε μηνα... Δεν θελω να πιστεψω πως εγινε ετσι η wind :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) πάλι δεν πραγματοποιήθηκε η ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal μέσω της εφαρμογής! έχει πρόβλημα; Γιατι δεν κανεις δοκιμη απο το site...? Μεσω paypal πριν κατι μερες εκανα απο το site δεν ειχε θεμα!!! Και εαν δεις οτι εχει θεματα ξανα και απο το site παρε 8005000200 χωρις χρεωση για παραπονα και βλαβες και δηλωσε βλαβη!!! Παιδιά μια εβδομάδα σχεδόν τωρα που εχω το f2g μου εχει αφαιρέσει τρεις φορές απο 0,35 λεπτά χωρις λόγο. Εχω απεριόριστο προς όλους και mb και μηνύματα υπόλοιπο. Καμια ιδέα που πάνε αυτά τα λεπτά;; Sent from my iPhone using Tapatalk Στην τσεπη τς wind πανε ετσι εκαναν και στην μανα μου πριν καιρο χωρις λογο τσουπ 40 τσουπ 50 cent ακουσαν τα καντιλια του πιστωσαν τα λεφτα και εδω και κατι μηνες δεν εχουν παρει κατι!!! 8005000200 χωρις χρεωση για παραπονα και βλαβες χωστα αγρια !!! Ποσο @@@@ δεν καταλαβενουν ιτι θα το παρουν χαμπαρι μερικα ατομα το απολυτο ρεζιλικη ειναι αυτο!!! Edited April 8, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Γιατι δεν κανεις δοκιμη απο το site...? Μεσω paypal πριν κατι μερες εκανα απο το site δεν ειχε θεμα!!! Και εαν δεις οτι εχει θεματα ξανα και απο το site παρε 8005000200 χωρις χρεωση για παραπονα και βλαβες και δηλωσε βλαβη!!! είμαι από κινητό και έκανα τελικά μέσω του site αλλά δεν είναι λύση αυτή. θα τους πάρω τηλ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 είμαι από κινητό και έκανα τελικά μέσω του site αλλά δεν είναι λύση αυτή. θα τους πάρω τηλ ευχαριστώ Ναι παρε και για παρτη μου καποια πατατα θα εχει κανει ο dev τις εφαρμογης και δεν κανει ανανεωση Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Γιατι δεν κανεις δοκιμη απο το site...? Μεσω paypal πριν κατι μερες εκανα απο το site δεν ειχε θεμα!!! Και εαν δεις οτι εχει θεματα ξανα και απο το site παρε 8005000200 χωρις χρεωση για παραπονα και βλαβες και δηλωσε βλαβη!!! Στην τσεπη τς wind πανε ετσι εκαναν και στην μανα μου πριν καιρο χωρις λογο τσουπ 40 τσουπ 50 cent ακουσαν τα καντιλια του πιστωσαν τα λεφτα και εδω και κατι μηνες δεν εχουν παρει κατι!!! 8005000200 χωρις χρεωση για παραπονα και βλαβες χωστα αγρια !!! Ποσο @@@@ δεν καταλαβενουν ιτι θα το παρουν χαμπαρι μερικα ατομα το απολυτο ρεζιλικη ειναι αυτο!!! Επειδη 0,35 λεπτά ειναι η χρέωση για τον τηλεφωνητή μου είπαν, και επειδη εχω iPhone και πολλές φορές καταλαθος εχω πατήσει τον τηλεφωνητή χωρις να το καταλάβω, σκέφτομαι οτι ίσως τελικά εχω κάνει εγω πατάτα. Μην βιαστώ να κρίνω. Θα το δω στην πορεία. Εχει κανεις ιδέα πως μπορώ να τον απενεργοποίηση αλήθεια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=138730 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Επειδη 0,35 λεπτά ειναι η χρέωση για τον τηλεφωνητή μου είπαν, και επειδη εχω iPhone και πολλές φορές καταλαθος εχω πατήσει τον τηλεφωνητή χωρις να το καταλάβω, σκέφτομαι οτι ίσως τελικά εχω κάνει εγω πατάτα. Μην βιαστώ να κρίνω. Θα το δω στην πορεία. Εχει κανεις ιδέα πως μπορώ να τον απενεργοποίηση αλήθεια;; Στην φαση τις μανα μου δεν ηταν τηλεφωνητης τον εχω ανενεργο τα τσιμπουσαν ... ##002# και το πληκτρο τις κλησης και μετα στειλε μηνυμα ΝΑΙ στο 1265 χωρις χρεωση για να βαλεις την ειδοποιηση κλησεων γιατι με την παραπανω εντολη χανεται Edited April 8, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ναι παρε και για παρτη μου καποια πατατα θα εχει κανει ο dev τις εφαρμογης και δεν κανει ανανεωση πήρα και το δήλωσα βλάβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 ΔΩΡΟ 300 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ + 1GO INTERNET ΚΆΘΕ ΜΗΝΑ!!! ΠΏΣ; ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΑΠΌ 10€ ΣΕ 1 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ!! (ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ) μού ήρθε αυτό χωρίς να είμαι γραμμένος. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cafeblack Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 ΔΩΡΟ 300 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ + 1GO INTERNET ΚΆΘΕ ΜΗΝΑ!!! ΠΏΣ; ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΑΠΌ 10€ ΣΕ 1 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ!! (ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ) μού ήρθε αυτό χωρίς να είμαι γραμμένος. .. Λέτε να είναι η αρχή νέας κόντρας των τριών της καρτοκινητής; Για να δούμε εαν θα απαντήσει ο ανταγωνισμός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 ΔΩΡΟ 300 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ + 1GO INTERNET ΚΆΘΕ ΜΗΝΑ!!! ΠΏΣ; ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΑΠΌ 10€ ΣΕ 1 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ!! (ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ) μού ήρθε αυτό χωρίς να είμαι γραμμένος. .. Ρίξε μια ματιά στο f2g.gr μήπως ξαφνικά σου έχουν δώσει την δυνατότητα του μπόνους. Φαίνεται αριστερά στο μενού. Είχε συμβεί πριν καιρό να το ενεργοποιήσουν σε κάποιους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEO_RETHYMNO Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπέρα, Σήμερα παρέλαβα 2 συνδέσεις free2go (η παραγγελία έγινε από την σελίδα με αποτέλεσμα να μη χρεωθώ φορητότητα παρά μόνο 20 ευρώ για 2 κάρτες χρόνου.) Εγκατέστησα την εφαρμογή free2go στο κινητό μου αλλά είναι αδύνατον να εισέλθω.Μου γράφει συνέχεια ότι είναι λάθος ο κωδικός ή το username παρόλο που τα έχω αλλάξει αρκετές φορές. Έχει καταργηθεί η εφαρμογή ή είναι γενικό το πρόβλημα? Αν καταφέρω να μπω κάποια στιγμή, υπάρχει δυνατότητα από το ίδιο το κινητό να μπαίνω για λογαριασμό δυο διαφορετικών αριθμών? Και κάτι ακόμα: Όταν ενεργοποίησα το ένα νούμερο μου ήρθε μήνυμα ότι μου έκαναν δώρο 20 sms προς όλους καθώς και 100mb ίντερνετ για ένα μήνα, αλλά δεν έλαβα κάτι αντίστοιχο για το άλλο νούμερο.Παίζει ρόλο ότι είναι δηλωμένα στο ίδιο όνομα? Τέλος, ανανεώνοντας τον χρόνο ομιλίας με κάρτα είναι προτιμότερο να το κάνω από την εφαρμογή-σελίδα ή καλώντας στο 1268 για περισσότερα bonus ? Σας ευχαριστώ να είστε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπέρα, Σήμερα παρέλαβα 2 συνδέσεις free2go (η παραγγελία έγινε από την σελίδα με αποτέλεσμα να μη χρεωθώ φορητότητα παρά μόνο 20 ευρώ για 2 κάρτες χρόνου.) Εγκατέστησα την εφαρμογή free2go στο κινητό μου αλλά είναι αδύνατον να εισέλθω.Μου γράφει συνέχεια ότι είναι λάθος ο κωδικός ή το username παρόλο που τα έχω αλλάξει αρκετές φορές. Έχει καταργηθεί η εφαρμογή ή είναι γενικό το πρόβλημα? Αν καταφέρω να μπω κάποια στιγμή, υπάρχει δυνατότητα από το ίδιο το κινητό να μπαίνω για λογαριασμό δυο διαφορετικών αριθμών? Και κάτι ακόμα: Όταν ενεργοποίησα το ένα νούμερο μου ήρθε μήνυμα ότι μου έκαναν δώρο 20 sms προς όλους καθώς και 100mb ίντερνετ για ένα μήνα, αλλά δεν έλαβα κάτι αντίστοιχο για το άλλο νούμερο.Παίζει ρόλο ότι είναι δηλωμένα στο ίδιο όνομα? Τέλος, ανανεώνοντας τον χρόνο ομιλίας με κάρτα είναι προτιμότερο να το κάνω από την εφαρμογή-σελίδα ή καλώντας στο 1268 για περισσότερα bonus ? Σας ευχαριστώ να είστε καλά. Το 1ο βολευει περισσοτερο.Λιγοτερο παιδεμα σε σχεση με τα τηλεφωνα γιατι πολλες φορες δεν προλαβαινεις να δωσεις τον κωδικο της καρτας ανανεωσης στον χρονο που ζηταει και θελει για να ακους τι λεει ανοιχτη ακροαση. ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 1ο βολευει περισσοτερο.Λιγοτερο παιδεμα σε σχεση με τα τηλεφωνα γιατι πολλες φορες δεν προλαβαινεις να δωσεις τον κωδικο της καρτας ανανεωσης στον χρονο που ζηταει και θελει για να ακους τι λεει ανοιχτη ακροαση. Αμα μπεις ναι,μπορεις να βλεπεις 2 λογαριασμους διαφορετικους μαζι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εβαλε η μανα μου σταθερο WIND και πηρε δωρο το καρτονουμερο με τα 120'.. Θελω να ρωτησω χρειαζεται να κανει κατι η μπαινουν μονα τους εξ αρχης? Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εάν έγινε η ενεργοποίηση από το κατάστημα στο συγκεκριμένο αριθμό, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, για όσο διάστημα ισχύει η σύμβαση με το σταθερό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Μεσω τηλεφωνου το εκανε..της ηρθαν κατι δωρακια προς Wind-Q αλλα τα 120' οχι... Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Πρέπει να ενεργοποιηθεί η προσφορά σε όποιον αριθμό θέλει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Μπορεί και για παραπάνω...:) για όσο διάστημα ισχύει η σύμβαση με το σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εβαλα την ειδικη προσφορα πριν λιγο... μου εδωσε τα 1500 προς ολους +1.5GB τα κανονικα δηλαδη το +1GB που εδινε για 7 ημερες δεν το δινει πλεον...? Δεν τραβαω και ζορι απλα ρωταω.... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εβαλα την ειδικη προσφορα πριν λιγο... μου εδωσε τα 1500 προς ολους +1.5GB τα κανονικα δηλαδη το +1GB που εδινε για 7 ημερες δεν το δινει πλεον...? Δεν τραβαω και ζορι απλα ρωταω.... Για λίγο διάστημα το έδινε..και εγώ που έβαλα την ειδική προσφορά πριν 20 μερες δεν έδωσε κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Συγχαρητήρια! Μόλις κέρδισες 300 λεπτά προς όλους με διάρκεια 30 μέρες από την f2g 2016 mega προσφορά Γνωρίζει κανείς τι αφορά ??? Δεν είμαι γραμμένος στο free2talk και ούτε χρεώθηκα τα 5 ευρώ ετήσιο τέλος... Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Συγχαρητήρια! Μόλις κέρδισες 300 λεπτά προς όλους με διάρκεια 30 μέρες από την f2g 2016 mega προσφορά Γνωρίζει κανείς τι αφορά ??? Δεν είμαι γραμμένος στο free2talk και ούτε χρεώθηκα τα 5 ευρώ ετήσιο τέλος... Ευχαριστώ πολύ Μηπως εκανες ανανεωση ...? Και ειναι η προσφορα που λενε τα παιδια παραπανω... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Έκανα ανανέωση αλλά δεν βρήκα κάτι στο φόρουμ να εξηγήσει τι είναι αυτό ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Έκανα ανανέωση αλλά δεν βρήκα κάτι στο φόρουμ να εξηγήσει τι είναι αυτό ??? Μηπως ειχες καιρο να βαλεις καρτα...? Λογικα προσωπικη προσφορα ειναι για να βαλεις καρτα.τα κανει η wind αυτα!!! Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ναι είχα να βάλω 5 μήνες κάρτα... Έχει λάβει κάποιος τώρα τελευταία Δώρο 30 πόντους Win club για τον χρόνο που έκλεισες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts