epolala Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 hour ago, Lyngas1 said: Αυτό είναι πολύ σημαντικό φίλε @hercoulis .. λες να φύγω για 1-2 μήνες πχ, και μετά να τους πάρω να τους ζητήσω αυτό το πρόγραμμα..; Με τι ίντερνετ κουμπώνει αυτό.. γιατί είναι κ αυτό σημαντικό.. - Κάνεις φορητότητα προς Βόνταφον ή Κοσμοτέ (καρτοκινητό). - Κάθεσαι 2-3 μήνες (λέω εγώ, άλλοι ίσως ξέρουν ότι χρειάζεται λιγότερο). - Επιστρέφεις με φορητότητα σε F2G (όχι Q, δε δίνει GB). - Αν σταθερό και κινητό είναι πράγματι στ'όνομά σου (είναι απαραίτητη προϋπόθεση να είναι στον ίδιο ΑΦΜ), ζητάς την υπηρεσία Buy More (έτσι λέγεται) μέσω τσατ για το "καινούργιο" σου καρτοκινητό. Διευκρινίζεις ότι ζητάς την έκδοση 1.000' και 15GB το μήνα (κι όχι μόνο τα 1.000' που παίρνεις τώρα). Αν σου κάνουν τους δύσκολους, τους ξεκαθαρίζεις ότι είναι ο μόνος λόγος που έφερες το νούμερο στη Νόβα. Κάν'τα αυτά και για το θέμα τής παράτασης του 2μήνου, τα ξαναλέμε αργότερα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, hercoulis said: Αν είναι στο δικό σου ΑΦΜ το νούμερο f2go καθώς και το σταθερό, κάνε μια φορητότητα στη βοντα ή κοσμοτε και επέστρεψε στη νόβα. Ζητά να σου δώσουν τα 1000´ και τα 15 γίγα. Όσο αφορά για τη μεταφορά του χρηματικού υπολοίπου, αυτό μεταφέρεται ανάλογα, με τη διάρκεια του κάθε πακέτου που αγοράζεις. Για τα λίγα Gb που έγραψες, πριν κάνεις κάποια κίνηση, δες αν δε καλύπτει κάποιο από τα πακέτα. Πχ, κάθε φορά που ανανεώνεις με το data jumb, flash offer, tap and get it & log and win θα έχεις κάποια γίγα. Δες αν σε καλύπτουν μέσα από την εφαρμογή. Τα 1000' είναι ακριβώς επειδή ειναι στο dp (old). Δεν ξέρω αν ξαναμπαινει στο 1000+15 αν φύγει το κινητό. Ο συνδυασμός είναι εμπορικά μη διαθεσιμος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σταθερής απ'οτι ξερω, οσοι προλαβαν το πηραν. Μάλλον θα του προτείνουν να αλλάξει σε εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα. Ισως ο @damianosπου το έχει ψάξει απ' ότι θυμάμαι, να μας διαφωτίσει. Edited 17 ώρες πριν by kmpatra 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 5 minutes ago, kmpatra said: Τα 1000' είναι ακριβώς επειδή ειναι στο dp (old). Δεν ξέρω αν ξαναμπαινει στο 1000+15 αν φύγει το κινητό. Ο συνδυασμός είναι εμπορικά μη διαθεσιμος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σταθερής απ'οτι ξερω, οσοι προλαβαν το πηραν. Μάλλον θα του προτείνουν να αλλάξει σε εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα. Ισως ο @damianosπου το έχει ψάξει απ' ότι θυμάμαι, να μας διαφωτίσει. Δεν ήξερα ότι εξαιρούνται προγράμματα σταθερής απ'το Buy more. Πάντως ακόμα και στο 4G Home Internet που έκανα στη μάνα μου (19 ευρώ το μήνα), το'δωσαν. Ακόμα κι έτσι να'ναι, πιστεύω ότι στο double play θα δίνει περισσότερα απ'ό,τι στα τρέχοντα προγράμματα. Πόσο πληρώνεις το μήνα Λύγκα; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) Συνέχεια απο το προηγούμενο Αυτή τη στιγμή νομίζω οτι τον συμφέρει να ενεργοποιει πακέτο ίντερνετ απο το υπολοιπο και το τελος του διμήνου να παίρνει παράταση. Π.χ. έχεις υπόλοιπο 7€ που λήγει 30 του μηνα. Ενεργοποιείς το πακέτο 3 γιγα με 4,5€ την ιδια μέρα. Το πακέτο θα λήγει 29 του επόμενου συμπαρασύροντας και τη λήξη υπολοίπου (τα 2,5 που μένουν) στις 29 του επομένου. @Lyngas1 τι εννοείς με τι ίντερνετ κουμπώνει? 6 minutes ago, epolala said: Δεν ήξερα ότι εξαιρούνται προγράμματα σταθερής απ'το Buy more. Πάντως ακόμα και στο 4G Home Internet που έκανα στη μάνα μου (19 ευρώ το μήνα), το'δωσαν. Ακόμα κι έτσι να'ναι, πιστεύω ότι στο double play θα δίνει περισσότερα απ'ό,τι στα τρέχοντα προγράμματα. Πόσο πληρώνεις το μήνα Λύγκα; Σε καποια παλια αν φύγεις παίζεται αν το δωσουν. Ειχε συνδυασμο η μητέρα μου στο κινητο της από την εποχή της wind που ήταν λίγο λάσκα για το αν θα είναι στο ίδιο αφμ. Τώρα που θέλουμε να μεταβιβάσουμε και το σταθερό στο όνομά της, αναγκαστικά θα γίνει νέο συμβόλαιο. Και σε αυτό που δίναν διαθέσιμο έλεγαν ότι δεν μπορεί να πάρει συνδυασμό. Αν και ήταν λίγο περίεργο , ήταν adsl με 180' προς κινητά,οχι 300' (το παλιό τωρινό) ή με τα απεριόριστα κινητά. Edited 17 ώρες πριν by kmpatra 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 7 minutes ago, kmpatra said: Συνέχεια απο το προηγούμενο Αυτή τη στιγμή νομίζω οτι τον συμφέρει να ενεργοποιει πακέτο ίντερνετ απο το υπολοιπο και το τελος του διμήνου να παίρνει παράταση. Π.χ. έχεις υπόλοιπο 7€ που λήγει 30 του μηνα. Ενεργοποιείς το πακέτο 3 γιγα με 4,5€ την ιδια μέρα. Το πακέτο θα λήγει 29 του επόμενου συμπαρασύροντας και τη λήξη υπολοίπου (τα 2,5 που μένουν) στις 29 του επομένου. @Lyngas1 τι εννοείς με τι ίντερνετ κουμπώνει? Σε καποια παλια αν φύγεις παίζεται αν το δωσουν. Ειχε συνδυασμο η μητέρα μου στο κινητο της από την εποχή της wind που ήταν λίγο λάσκα για το αν θα είναι στο ίδιο αφμ. Τώρα που θέλουμε να μεταβιβάσουμε και το σταθερό στο όνομά της, αναγκαστικά θα γίνει νέο συμβόλαιο. Και σε αυτό που δίναν διαθέσιμο έλεγαν ότι δεν μπορεί να πάρει συνδυασμό. Αν και ήταν λίγο περίεργο , ήταν adsl με 180' προς κινητά,οχι 300' (το παλιό τωρινό) ή με τα απεριόριστα κινητά. Χωρίς προφανώς να μπορώ να το αποδείξω, πιστεύω ότι το μόνο που κοιτάζουν στο τσατ είναι να έχεις συμβόλαιο και καρτοκινητό στον ίδιο ΑΦΜ και όχι τον τύπο και το πρόγραμμα του σταθερού. Έχω κάνει αρκετά Buy more στην ευρύτερη οικογένεια, αλλά και εκ μέρους φίλων και ποτέ δεν είδα κάποια εξαίρεση λόγω προγράμματος. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 3 ώρες πριν, Lyngas1 said: Αυτό είναι πολύ σημαντικό φίλε @hercoulis .. λες να φύγω για 1-2 μήνες πχ, και μετά να τους πάρω να τους ζητήσω αυτό το πρόγραμμα..; Με τι ίντερνετ κουμπώνει αυτό.. γιατί είναι κ αυτό σημαντικό.. Εγώ λέω να δοκιμάσεις πρώτα με αυτά που σου δίνει, πριν μπεις στην διαδικασία των φορητοτήτων. Ερωτηση, εσύ που δεν έχεις πολλά γίγα, σου παίρνει 2€ για ίντερνετ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Όποιος δεν έχει ενεργό πακέτο ίντερνετ προφανως χρεώνεται 2€. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) 7 ώρες πριν, epolala said: Δεν ήξερα ότι εξαιρούνται προγράμματα σταθερής απ'το Buy more. Πάντως ακόμα και στο 4G Home Internet που έκανα στη μάνα μου (19 ευρώ το μήνα), το'δωσαν. Ακόμα κι έτσι να'ναι, πιστεύω ότι στο double play θα δίνει περισσότερα απ'ό,τι στα τρέχοντα προγράμματα. Πόσο πληρώνεις το μήνα Λύγκα; Πληρώνω 27 ευρώ και έχω 50αρα ίντερνετ (VDSL) τα 1000 λεπτά στο κινητό, και απεριόριστα σε σταθερά και δε θυμάμαι τι ακριβώς από το σταθερό σε κινητά.. Το συμβόλαιο στο σταθερό, και το F2G είναι στο ίδιο ΑΦΜ στο δικό μου δηλαδή. 7 ώρες πριν, kmpatra said: Συνέχεια απο το προηγούμενο Αυτή τη στιγμή νομίζω οτι τον συμφέρει να ενεργοποιει πακέτο ίντερνετ απο το υπολοιπο και το τελος του διμήνου να παίρνει παράταση. Π.χ. έχεις υπόλοιπο 7€ που λήγει 30 του μηνα. Ενεργοποιείς το πακέτο 3 γιγα με 4,5€ την ιδια μέρα. Το πακέτο θα λήγει 29 του επόμενου συμπαρασύροντας και τη λήξη υπολοίπου (τα 2,5 που μένουν) στις 29 του επομένου. @Lyngas1 τι εννοείς με τι ίντερνετ κουμπώνει? Σε καποια παλια αν φύγεις παίζεται αν το δωσουν. Ειχε συνδυασμο η μητέρα μου στο κινητο της από την εποχή της wind που ήταν λίγο λάσκα για το αν θα είναι στο ίδιο αφμ. Τώρα που θέλουμε να μεταβιβάσουμε και το σταθερό στο όνομά της, αναγκαστικά θα γίνει νέο συμβόλαιο. Και σε αυτό που δίναν διαθέσιμο έλεγαν ότι δεν μπορεί να πάρει συνδυασμό. Αν και ήταν λίγο περίεργο , ήταν adsl με 180' προς κινητά,οχι 300' (το παλιό τωρινό) ή με τα απεριόριστα κινητά. Εννοώ το πρόγραμμα που δίνει τα 1000 +15 GB το μήνα, δεν είναι σε κάποιο συμβόλαιο με ίντερνετ μαζί..; πχ εγώ σε αυτό το πρόγραμμα έχω το VDSL 50MB .. 5 ώρες πριν, hercoulis said: Εγώ λέω να δοκιμάσεις πρώτα με αυτά που σου δίνει, πριν μπεις στην διαδικασία των φορητοτήτων. Ερωτηση, εσύ που δεν έχεις πολλά γίγα, σου παίρνει 2€ για ίντερνετ? Κοίτα, έχω και ένα άλλο θέμα. Μόλις κάνω ανανέωση υπολοίπου, το ποσό δεν το βλέπω σαν χρήματα μέσα στο λογαριασμό, αλλά τα τραβάει σαν ανανέωση του προγράμματος και σου δίνει σαν δώρο 1GB + 2GB αν θυμάμαι καλά και 100 sms. ΔΕΝ σου αφήνει τα λεφτά μέσα να βάλεις ότι έξτρα θες. Αυτό γίνεται με την πρώτη κάρτα κάθε μήνα..πχ όταν ήθελα τα 250GB / Μηνά που έχει προσφορά έπρεπε να βάλω 13 ευρώ, να τα πάρει σαν ανανέωση, και μετά να α βάλω αλλά 15 ευρώ για να τα δει σαν μετρητά και να αγοράσω με αυτά την προσφορά με τα 250GB. Για τα 2 ευρώ που λες, δεν έχω δει κάπου αυτή τη χρέωση ξεχωριστά.. δηλαδή να λέει 2 ευρώ για ίντερνετ πχ. αλλά θα το ψάξω να δω μήπως υπάρχει κάπου που δεν έχω δεί.. 7 ώρες πριν, epolala said: Χωρίς προφανώς να μπορώ να το αποδείξω, πιστεύω ότι το μόνο που κοιτάζουν στο τσατ είναι να έχεις συμβόλαιο και καρτοκινητό στον ίδιο ΑΦΜ και όχι τον τύπο και το πρόγραμμα του σταθερού. Έχω κάνει αρκετά Buy more στην ευρύτερη οικογένεια, αλλά και εκ μέρους φίλων και ποτέ δεν είδα κάποια εξαίρεση λόγω προγράμματος. Αυτό είναι πολύ καλό φίλε @epolala γιατί γλυτώνω πολυ ψάξιμο και έξτρα χρήματα για τα δεδομένα.. Δεν βλέπω αν έχω απαντήσει παντού γιατί είμαι στο κινητό και είναι αργά βράδυ, νωρίς πρωί..🙂 Edited 9 ώρες πριν by Lyngas1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) Κατσε γιατι νομιζα οτι ειχες παλιο πρόγραμμα adsl. Τον συνδυασμο με τα 1000' με τι πρόγραμμα τον ειχες? Δοκιμασε να επικοινωνησεις απο το app στο τσατ με την εξυπηρέτηση και ρωτα αν δικαιουσαι 1000' + 15 gb στο f2g για το συνδυασμό με το σταθερο. Για το αυτόματο πακετο, απενεργοποιεις το plug & play στο app ή στελνεις ΟΧΙ στο 1264. Με αυτο θα έχεις τα λεφτα διαθεσιμα για να βαλεις ο,τι πακέτο/προσφορά θες. Edited 7 ώρες πριν by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Lyngas1 said: Κοίτα, έχω και ένα άλλο θέμα. Μόλις κάνω ανανέωση υπολοίπου, το ποσό δεν το βλέπω σαν χρήματα μέσα στο λογαριασμό, αλλά τα τραβάει σαν ανανέωση του προγράμματος και σου δίνει σαν δώρο 1GB + 2GB αν θυμάμαι καλά και 100 sms. ΔΕΝ σου αφήνει τα λεφτά μέσα να βάλεις ότι έξτρα θες. Αυτό γίνεται με την πρώτη κάρτα κάθε μήνα..πχ όταν ήθελα τα 250GB / Μηνά που έχει προσφορά έπρεπε να βάλω 13 ευρώ, να τα πάρει σαν ανανέωση, και μετά να α βάλω αλλά 15 ευρώ για να τα δει σαν μετρητά και να αγοράσω με αυτά την προσφορά με τα 250GB. Σου απάντησε πολύ σωστά ο kmpatra πιο πάνω. Για τα 1000 και τα 15 giga όπως έχω πει και παλαιότερα παιδευτηκα αρκέτα να τα πάρω αλλά τελικά τα πήρα.Στο chat έχει σημασία πόσο τυχερός θα είσαι και σε τι υπάλληλο πέσεις.Συνηθως είναι ανενημερωτοι η δεν θέλουν να το δώσουν και βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες ότι δεν υπάρχει πλέον ότι έχει καταργηθεί ότι ίσχυε από μια ημερομηνία και μετά και ένα κάρο τέτοιες δικαιολογίες.Μην τα παρατήσεις προσπάθησε άλλη μέρα και άλλη ώρα ξανά στο chat να πετύχεις πιο σωστό υπάλληλο.Αλλη λύση πας σε κατάστημα με ταυτότητα και ζητά το ακόμα και εκεί παίζει ρόλο σε τι άνθρωπο θα πέσεις.Κι εκεί το ενεργοποιούν πάντως. Τρίτη και τελευταία λύση που έπιασε σε εμένα υπάρχει φόρμα επικοινωνίας που γράφεις το θέμα και το στέλνεις.Την πρώτη φορά δεν μου απάντησαν ποτέ. Μετά ξανά έστειλα μου απάντησαν και το ενεργοποίησαν. Ελπίζω να είσαι πιο τυχερός και να ξεμπερδεψεις πιο εύκολα. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Το θέμα είναι οτι παίρνει ήδη τα "παλιά" 1000', και αφου έχει πάει σε vdsl,δεν καταλαβαίνω γιατί δεν του το άλλαξαν. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, kmpatra said: Κατσε γιατι νομιζα οτι ειχες παλιο πρόγραμμα adsl. Τον συνδυασμο με τα 1000' με τι πρόγραμμα τον ειχες? Δοκιμασε να επικοινωνησεις απο το app στο τσατ με την εξυπηρέτηση και ρωτα αν δικαιουσαι 1000' + 15 gb στο f2g για το συνδυασμό με το σταθερο. Για το αυτόματο πακετο, απενεργοποιεις το plug & play στο app ή στελνεις ΟΧΙ στο 1264. Με αυτο θα έχεις τα λεφτα διαθεσιμα για να βαλεις ο,τι πακέτο/προσφορά θες. Έψαξα μέσα στο σάιτ της NOVA το πρόγραμμα στο σταθερό το περιγράφει ως " double play (old) " όπως στο γράφω. Μπορεί να τους πάρω τηλέφωνο να μου πει ακριβώς πώς λέγεται και το περιέχει κλπ. Αυτό το αυτόματο το (κρατάω) γιατί με την ανανέωση δίνει κάποια δεδομένα.. τώρα αν πάρω τα 15GB το μήνα σίγουρα δεν χρειάζεται, αλλά μπορεί να μην χρειάζεται και καθόλου έτσι κ αλλιώς ..είναι κ αυτό ένας λόγος που γράφω.. Ναι θα τους ρωτήσω μέσα από το chat της εφαρμογής F2G και θα γράψω το μου απάντησε.. Edited 6 ώρες πριν by Lyngas1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Σήμερα μην περιμένεις πολλά... Είτε με το αυτόματο είτε χωρίς,το μπόνους ανανέωσης (tap and get) θα το παίρνεις. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 hour ago, Fns1 said: Σου απάντησε πολύ σωστά ο kmpatra πιο πάνω. Για τα 1000 και τα 15 giga όπως έχω πει και παλαιότερα παιδευτηκα αρκέτα να τα πάρω αλλά τελικά τα πήρα.Στο chat έχει σημασία πόσο τυχερός θα είσαι και σε τι υπάλληλο πέσεις.Συνηθως είναι ανενημερωτοι η δεν θέλουν να το δώσουν και βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες ότι δεν υπάρχει πλέον ότι έχει καταργηθεί ότι ίσχυε από μια ημερομηνία και μετά και ένα κάρο τέτοιες δικαιολογίες.Μην τα παρατήσεις προσπάθησε άλλη μέρα και άλλη ώρα ξανά στο chat να πετύχεις πιο σωστό υπάλληλο.Αλλη λύση πας σε κατάστημα με ταυτότητα και ζητά το ακόμα και εκεί παίζει ρόλο σε τι άνθρωπο θα πέσεις.Κι εκεί το ενεργοποιούν πάντως. Τρίτη και τελευταία λύση που έπιασε σε εμένα υπάρχει φόρμα επικοινωνίας που γράφεις το θέμα και το στέλνεις.Την πρώτη φορά δεν μου απάντησαν ποτέ. Μετά ξανά έστειλα μου απάντησαν και το ενεργοποίησαν. Ελπίζω να είσαι πιο τυχερός και να ξεμπερδεψεις πιο εύκολα. Ναι άρα μάλλον παίζει αυτό, αλλά η πρέπει να το ψάξεις πολύ η να στο δώσουν μαζί με κάποιο πακέτο.. Σκέφτομαι να τούς ρωτήσω και αν μου πούνε, όχι δεν ξέρω κλπ, να τους πω ότι είμαι χρόνια πελάτης τους, γιατί όντως είμαι από forthnet 2007 νομίζω, και αν δεν με εξυπηρετήσουν θα φυγω από κει..δεν ξέρω αν θα πιάσει βέβαια .. 3 minutes ago, kmpatra said: Σήμερα μην περιμένεις πολλά... Είτε με το αυτόματο είτε χωρίς,το μπόνους ανανέωσης (tap and get) θα το παίρνεις. Άρα καλύτερα Δευτέρα.. Αν δεν το χάνω το bonus (tap and get) θα το ακυρώσω σίγουρα. Το θέμα είναι ότι τις καλές παροχές τις κρύβουν είτε για οικονομία τους, είτε δεν ξέρω και γω.. Έστειλα ΟΧΙ στο 1264 και μου έβγαλε αυτό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 5 ώρες πριν, Lyngas1 said: Πληρώνω 27 ευρώ και έχω 50αρα ίντερνετ (VDSL) τα 1000 λεπτά στο κινητό, και απεριόριστα σε σταθερά και δε θυμάμαι τι ακριβώς από το σταθερό σε κινητά.. Το συμβόλαιο στο σταθερό, και το F2G είναι στο ίδιο ΑΦΜ στο δικό μου δηλαδή. Επίσης τα 27 για την 50αρα είναι πολλά για την εποχή μας(είσαι παλιός πελάτης για αυτό )την 100αρα την δίνουν στα καταστήματα πλέον 17,90 οπότε με αφορμή και τα 1000 και 15 giga κάνε μια ανανέωση του σταθερού με νέα μειωμένη τιμή και πακέτο να σου βάλουν και το buy more.Ειτε από κατάστημα είτε από 13800( 25 cents ανεξαρτήτως διαρκειας) ζητα τμήμα διακράτησης πελατών.Εχω αναφέρει πιο πάνω παλιός πελάτης κι εγώ ανανέωσα την 100αρα με 14,50 για δύο χρόνια. Αν σου κάνουν νερά που δύσκολο το βλέπω πάρε προσφορά από κόσμο Και βοντα (μην κοιτάς τις τιμές των σάιτ καμιά σχέση) από το τσατ ή από κατάστημα.Δινουν πλέον και οι δύο και καρτοκινητο με 1000 λεπτά και 10 ευρώ κάρτα κάθε μήνα.Παζαρεψε. 1 ώρα πριν, Lyngas1 said: Ναι άρα μάλλον παίζει αυτό, αλλά η πρέπει να το ψάξεις πολύ η να στο δώσουν μαζί με κάποιο πακέτο.. Σκέφτομαι να τούς ρωτήσω και αν μου πούνε, όχι δεν ξέρω κλπ, να τους πω ότι είμαι χρόνια πελάτης τους, γιατί όντως είμαι από forthnet 2007 νομίζω, και αν δεν με εξυπηρετήσουν θα φυγω από κει..δεν ξέρω αν θα πιάσει βέβαια .. Άρα καλύτερα Δευτέρα.. Αν δεν το χάνω το bonus (tap and get) θα το ακυρώσω σίγουρα. Το θέμα είναι ότι τις καλές παροχές τις κρύβουν είτε για οικονομία τους, είτε δεν ξέρω και γω.. Έστειλα ΟΧΙ στο 1264 και μου έβγαλε αυτό Τότε έχεις μάλλον ένα άλλο πρόγραμμα που δίνανε παλιότερα όταν έβαζες χρήματα αυτόματα σου δίνανε κάποιες παροχές για να δεις τι έχεις και να το απενεργοποίησεις αν θες πας σε κατάστημα και το κάνουν αυτοί. Edited 4 ώρες πριν by Fns1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Τι να πρωτογράψεις. Εγώ θα σου έλεγα πρώτα να απενεργοποιήσεις το αυτόματο. Θα μπαίνουν τα 1000´ και με τα άλλα θα δεις πως θα κινηθείς για τα γίγα… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 ώρες πριν, kmpatra said: Το θέμα είναι οτι παίρνει ήδη τα "παλιά" 1000', και αφου έχει πάει σε vdsl,δεν καταλαβαίνω γιατί δεν του το άλλαξαν. Ισχυρίζονται ότι είναι παλιά η γραμμή του f2go και δεν δικαιούται και τα 15gb. Moνο καινουργιες γραμμές το δικαιουνται . Δεν θυμάμαι από ποια χρονολογία και μετά. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 14 ώρες πριν, epolala said: - Κάνεις φορητότητα προς Βόνταφον ή Κοσμοτέ (καρτοκινητό). - Κάθεσαι 2-3 μήνες (λέω εγώ, άλλοι ίσως ξέρουν ότι χρειάζεται λιγότερο). - Επιστρέφεις με φορητότητα σε F2G (όχι Q, δε δίνει GB). - Αν σταθερό και κινητό είναι πράγματι στ'όνομά σου (είναι απαραίτητη προϋπόθεση να είναι στον ίδιο ΑΦΜ), ζητάς την υπηρεσία Buy More (έτσι λέγεται) μέσω τσατ για το "καινούργιο" σου καρτοκινητό. Διευκρινίζεις ότι ζητάς την έκδοση 1.000' και 15GB το μήνα (κι όχι μόνο τα 1.000' που παίρνεις τώρα). Αν σου κάνουν τους δύσκολους, τους ξεκαθαρίζεις ότι είναι ο μόνος λόγος που έφερες το νούμερο στη Νόβα. Κάν'τα αυτά και για το θέμα τής παράτασης του 2μήνου, τα ξαναλέμε αργότερα. Καλή ημέρα και καλό μήνα. 1 ημέρα το είχα κρατήσει κόσμοτε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, hercoulis said: Τι να πρωτογράψεις. Εγώ θα σου έλεγα πρώτα να απενεργοποιήσεις το αυτόματο. Θα μπαίνουν τα 1000´ και με τα άλλα θα δεις πως θα κινηθείς για τα γίγα… Εστειλα ΟΧΙ στο 1264 και μου εβγαλε αυτο 2 ώρες πριν, Fns1 said: Επίσης τα 27 για την 50αρα είναι πολλά για την εποχή μας(είσαι παλιός πελάτης για αυτό )την 100αρα την δίνουν στα καταστήματα πλέον 17,90 οπότε με αφορμή και τα 1000 και 15 giga κάνε μια ανανέωση του σταθερού με νέα μειωμένη τιμή και πακέτο να σου βάλουν και το buy more.Ειτε από κατάστημα είτε από 13800( 25 cents ανεξαρτήτως διαρκειας) ζητα τμήμα διακράτησης πελατών.Εχω αναφέρει πιο πάνω παλιός πελάτης κι εγώ ανανέωσα την 100αρα με 14,50 για δύο χρόνια. Αν σου κάνουν νερά που δύσκολο το βλέπω πάρε προσφορά από κόσμο Και βοντα (μην κοιτάς τις τιμές των σάιτ καμιά σχέση) από το τσατ ή από κατάστημα.Δινουν πλέον και οι δύο και καρτοκινητο με 1000 λεπτά και 10 ευρώ κάρτα κάθε μήνα.Παζαρεψε. Τότε έχεις μάλλον ένα άλλο πρόγραμμα που δίνανε παλιότερα όταν έβαζες χρήματα αυτόματα σου δίνανε κάποιες παροχές για να δεις τι έχεις και να το απενεργοποίησεις αν θες πας σε κατάστημα και το κάνουν αυτοί. Ωραιος .. ! εσυ πηρες το Buy more η δεν εισαι σε F2G σε αυτους ..? Κοιτα, τωρα που εχω δεδομενα τι παιζει, σιγουρα θα το ψαξω.. και περα απο τα αλλα τους εχω δωσει απειρα φραγκα απο το 2007 σαν forthnet και μετα σαν NOVA, στο σταθερο ,.. στο κινητο ειμαι πελατης τους απο εποχης TELESTET να φανταστεις .. μετα TIM , WIND , ΚΛΠ .. και μια που το λεω, αν δεν με καλυψουν θα φυγω απο κει μονο και μονο για την αδικια.. Σκεψου να εισαι καπου πελατης τωρα που το σκεφτομαι 25 περιπου χρονια (κινητη) και 20 (σταθερη απο forthnet) και να σου λενε ξερετε δεν δικαιουστε κατι κλπ .. ε , δεν θα τα παρεις .. 1 hour ago, damianos said: Καλή ημέρα και καλό μήνα. 1 ημέρα το είχα κρατήσει κόσμοτε Ναι ε ..? και ..? πηρες αυτα που ηθελες ..? Καλό Μήνα ! 2 ώρες πριν, Fns1 said: Επίσης τα 27 για την 50αρα είναι πολλά για την εποχή μας(είσαι παλιός πελάτης για αυτό )την 100αρα την δίνουν στα καταστήματα πλέον 17,90 οπότε με αφορμή και τα 1000 και 15 giga κάνε μια ανανέωση του σταθερού με νέα μειωμένη τιμή και πακέτο να σου βάλουν και το buy more.Ειτε από κατάστημα είτε από 13800( 25 cents ανεξαρτήτως διαρκειας) ζητα τμήμα διακράτησης πελατών.Εχω αναφέρει πιο πάνω παλιός πελάτης κι εγώ ανανέωσα την 100αρα με 14,50 για δύο χρόνια. Τι κατοσταρα εχεις, VDSL ..? γιατι εδω εχει και κουτι για οπτικη ινα στο σπο σπιτι .. εχει βαλει ο διπλα.. Edited 2 ώρες πριν by Lyngas1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 18 minutes ago, Lyngas1 said: Εστειλα ΟΧΙ στο 1264 και μου εβγαλε αυτο Ωραιος .. ! εσυ πηρες το Buy more η δεν εισαι σε F2G σε αυτους ..? Κοιτα, τωρα που εχω δεδομενα τι παιζει, σιγουρα θα το ψαξω.. και περα απο τα αλλα τους εχω δωσει απειρα φραγκα απο το 2007 σαν forthnet και μετα σαν NOVA, στο σταθερο ,.. στο κινητο ειμαι πελατης τους απο εποχης TELESTET να φανταστεις .. μετα TIM , WIND , ΚΛΠ .. και μια που το λεω, αν δεν με καλυψουν θα φυγω απο κει μονο και μονο για την αδικια.. Σκεψου να εισαι καπου πελατης τωρα που το σκεφτομαι 25 περιπου χρονια (κινητη) και 20 (σταθερη απο forthnet) και να σου λενε ξερετε δεν δικαιουστε κατι κλπ .. ε , δεν θα τα παρεις .. Ναι ε ..? και ..? πηρες αυτα που ηθελες ..? Καλό Μήνα ! MOΛIΣ ΛABATE ΔΩPEAN 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA KAI 15GB ΓIA 30 MEPEΣ, EΠEIΔH ΣYNΔYAZETE TO KAPTOKINHTO ΣAΣ ME YΠHPEΣIEΣ ΣYMBOΛAIOY NOVA. ΓIA ENHMEPΩΣH YΠOΛOIΠOY MΠEITE ΣTO FREE2GO APP f2g.gr/f2gappdl 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 4 minutes ago, damianos said: MOΛIΣ ΛABATE ΔΩPEAN 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA KAI 15GB ΓIA 30 MEPEΣ, EΠEIΔH ΣYNΔYAZETE TO KAPTOKINHTO ΣAΣ ME YΠHPEΣIEΣ ΣYMBOΛAIOY NOVA. ΓIA ENHMEPΩΣH YΠOΛOIΠOY MΠEITE ΣTO FREE2GO APP f2g.gr/f2gappdl Αυτο μου εστειλε φιλε Δαμιανε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Ωραίος αφού δεν έχεις το αυτόματο, θα βάλεις 13€, θα πάρεις τα 1000, και το πακέτο με τα 3,5 γίγα. Κάνεις και ένα ντατα jump πας στα 6,5€ και 7 γίγα. Τον άλλο μήνα πάλι τα ίδια, (αν και νομίζω θα πάει 14€ η ανανέωση). Έτσι με 14 € βγάζεις το 2μηνο. Επίσης θα κοιτάς και τις προσφορές της τετάρτης. Αν δε σου φτάνουν, τότε θα κινηθείς αλλιώς. Εβαζες 30αρια, θα πέσεις στα μισά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 2 minutes ago, hercoulis said: Ωραίος αφού δεν έχεις το αυτόματο, θα βάλεις 13€, θα πάρεις τα 1000, και το πακέτο με τα 3,5 γίγα. Κάνεις και ένα ντατα jump πας στα 6,5€ και 7 γίγα. Τον άλλο μήνα πάλι τα ίδια, (αν και νομίζω θα πάει 14€ η ανανέωση). Έτσι με 14 € βγάζεις το 2μηνο. Επίσης θα κοιτάς και τις προσφορές της τετάρτης. Αν δε σου φτάνουν, τότε θα κινηθείς αλλιώς. Εβαζες 30αρια, θα πέσεις στα μισά. Το αυτοματο δεν εχω, αλλα μου κραταει την πρωτη καρτα ως ανανεωση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 38 minutes ago, Lyngas1 said: Εστειλα ΟΧΙ στο 1264 και μου εβγαλε αυτο Ωραιος .. ! εσυ πηρες το Buy more η δεν εισαι σε F2G σε αυτους ..? Κοιτα, τωρα που εχω δεδομενα τι παιζει, σιγουρα θα το ψαξω.. και περα απο τα αλλα τους εχω δωσει απειρα φραγκα απο το 2007 σαν forthnet και μετα σαν NOVA, στο σταθερο ,.. στο κινητο ειμαι πελατης τους απο εποχης TELESTET να φανταστεις .. μετα TIM , WIND , ΚΛΠ .. και μια που το λεω, αν δεν με καλυψουν θα φυγω απο κει μονο και μονο για την αδικια.. Σκεψου να εισαι καπου πελατης τωρα που το σκεφτομαι 25 περιπου χρονια (κινητη) και 20 (σταθερη απο forthnet) και να σου λενε ξερετε δεν δικαιουστε κατι κλπ .. ε , δεν θα τα παρεις .. Ναι ε ..? και ..? πηρες αυτα που ηθελες ..? Καλό Μήνα ! Τι κατοσταρα εχεις, VDSL ..? γιατι εδω εχει και κουτι για οπτικη ινα στο σπο σπιτι .. εχει βαλει ο διπλα.. Τους παλιούς πελάτες τους αφήνουν στην τύχη τους με ακριβά συμβόλαια κλπ.Μόνο αν διαμαρτυρηθείς κερδίζεις και κουνιούνται να μην σε χάσουν.Ολες οι εταιρίες το κάνουν αυτό. Εγώ έχω 100vdsl γιατί δεν υπάρχει οπτική ακόμα και το buy more το οποίο σου έγραψα πιο πάνω αναλυτικά πως το πήρα.Εσυ αν θες άνετα βάζει 300αρα με 20 ,90 και να απαιτήσεις και το buy more. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) "Ωραίος αφού δεν έχεις το αυτόματο, θα βάλεις 13€, θα πάρεις τα 1000," @hercoulis Τα 1000 ειναι απο το σταθερο και μπαινουν καθε μηνα ανεξαρτητα τι προγραμμα εχεις .. 11 minutes ago, Fns1 said: Τους παλιούς πελάτες τους αφήνουν στην τύχη τους με ακριβά συμβόλαια κλπ.Μόνο αν διαμαρτυρηθείς κερδίζεις και κουνιούνται να μην σε χάσουν.Ολες οι εταιρίες το κάνουν αυτό. Εγώ έχω 100vdsl γιατί δεν υπάρχει οπτική ακόμα και το buy more το οποίο σου έγραψα πιο πάνω αναλυτικά πως το πήρα.Εσυ αν θες άνετα βάζει 300αρα με 20 ,90 και να απαιτήσεις και το buy more. Αυτο σιγουρα θα το κανω αδερφε, και ευχαριστω για τις πληροφοριες .. τωρα δεν θα ησυχασω αν δεν το φτιαξω.. και με τις ταχυτητες 300 MB και με τα 15 GB .. ας δουν στα αρχεια τους ποσα χρονια πελατης τους ειμαι μπορει και να μην ειχαν γενηθει ακομη οταν εγω ημουν πελατης τους . .. Edited 1 ώρα πριν by Lyngas1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts