kmpatra Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 1η του μηνα, τα πρωτα λεπτά της ημέρας. Ανεξάρτητα του ποτε λήγουν τα προηγούμενα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 5 minutes ago, nasos_79 said: μια ερώτηση σε όσους έχουν το buy and more.οι παροχές 1000'+15GB για τον επόμενο μήνα ποτέ δίνονται;την ημερομηνία λήξης των προηγούμενων;πχ σε μένα γράφει λήξη 02-05.εννοω λήγουν πρώτα του προηγούμενου μήνα και μετά μπαίνουν του επόμενου; γνωρίζω ότι πρέπει να μην έχει λήξει το χρηματικό υπόλοιπο. Μπαίνουν λίγο μετά μεσάνυχτα της 1η του μήνα εφόσον υπάρχει χρηματικό υπόλοιπο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου μια χαρά.και κάτι τελευταίο.υπαρχει υπηρεσία που να κόβει το ίντερνετ σε περίπτωση που τελειώσουν τα data.αν υποθέσουμε ότι έχω μέσα 20€ και ανοιχτά δεδομένα να μην τραβήξει απ' το υπόλοιπο 2€/ημέρα αν δεν κάνω λάθος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Δυστυχώς οχι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 5 ώρες πριν, damianos said: Λύθηκε το μυστήριο.....🤣🤣🤣🤣🤣 Και έτσι καλά είναι 🙂 2 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, HEO said: Και έτσι καλά είναι 🙂 Μόνο με 15 ευρώ ανανέωση... Άρα ΜΟΥ βγαίνει 7,5 ευρώ ο μήνας με αυτό το σύστημα... 15 ευρώ η 60 ημέρες 0,25 η ημέρα για 11 γίγας, 2000 λεπτά κ 500sms Edited 4 Απριλίου by damianos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Αυτά που λέει θα τα παίρνεις καθε μηνα? Το νούμερο είναι καινούργιο, απο κατάστημα ή online? Λογικά είχαν ερθει sms πριν την ανανέωση ή ειδοποιήσεις στο δωράκι του app. Την αυτόματη ενεργοποίηση την είχες κλείσει πριν την ανανέωση? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Νέο πακέτο για ένα χρόνο απεριόριστα , και δώρο ένα f2go, για κάθε μήνα απεριόριστα. Επιλογή nova ή vf το χρόνιο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 7 ώρες πριν, kmpatra said: Αυτά που λέει θα τα παίρνεις καθε μηνα? Το νούμερο είναι καινούργιο, απο κατάστημα ή online? Λογικά είχαν ερθει sms πριν την ανανέωση ή ειδοποιήσεις στο δωράκι του app. Την αυτόματη ενεργοποίηση την είχες κλείσει πριν την ανανέωση? Είναι παλιό νούμερο γύρω στα 5 χρόνια... Είναι ανοικτή η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου κ έβαλα 15 ευρώ από κατάστημα, χωρίς να ΜΟΥ τραβήξει την ανανέωση πακέτου λόγω ανανέωσης χρόνου ομιλίας... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 2 ώρες πριν, hercoulis said: Νέο πακέτο για ένα χρόνο απεριόριστα , και δώρο ένα f2go, για κάθε μήνα απεριόριστα. Επιλογή nova ή vf το χρόνιο. Δεν μου ανοίγει το λινκ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου https://www.facebook.com/annakisphones/videos/ευλογημένη-κυριακή-σε-όλους-καλή-μεβδομάδα-με-υγεία-σας-εύχομαι/3864735290488373/ Εμενα ανοιγει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 16 ώρες πριν, damianos said: Μόνο με 15 ευρώ ανανέωση... Άρα ΜΟΥ βγαίνει 7,5 ευρώ ο μήνας με αυτό το σύστημα... 15 ευρώ η 60 ημέρες 0,25 η ημέρα για 11 γίγας, 2000 λεπτά κ 500sms Δεν κατάλαβα πως αθροιστικαν τα 11Gb. Αφού 4Gb λέει ότι πήρες λόγω ανανέωσης 15€. Ή πηρες 4+4; Και τα άλλα 3Gb μέχρι τα 11; Βάζεις και το πακέτο 3Gb με 4.5€/μήνα. Βέβαια τότε μπορείς να το βάλεις 3 φορές αυτό το πακέτο σε αντίστοιχα 3 μήνες. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου (edited) 5 ώρες πριν, damianos said: Είναι παλιό νούμερο γύρω στα 5 χρόνια... Είναι ανοικτή η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου κ έβαλα 15 ευρώ από κατάστημα, χωρίς να ΜΟΥ τραβήξει την ανανέωση πακέτου λόγω ανανέωσης χρόνου ομιλίας... Μήπως,λεω εγω τωρα,η αυτοματη ενεργοποίηση πακετου παίζει μονο ηλεκτρονικα? Αλλωστε οταν εχεις αυτοματη ενεργοποίηση ενεργη, σε καθε πακέτο εμφανίζεται η τελικη τιμη της απαιτούμενης ανανέωσης και πας κατευθείαν ταμείο. Άλλο ένα ερώτημα είναι αν αυτες οι προσφορές φαίνονταν στο δωράκι ή ήρθαν με sms. Φαίνεται κάπου αν είναι μόνιμες? Γιατί 7,5€ είναι καλά αν τις έχεις κάθε μήνα, οχι μόνο μια φορά τωρα,για τις 60 ερχόμενες μέρες. Edited 5 Απριλίου by kmpatra 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Για 30 μέρες είναι αυτά που του έδωσε. Τον 2ο μήνα θα πρεπει να αγοράσει κάποιο πακετο. Μακάρι να κάνω λάθος και να είναι προσφορα τυπου 600'+600mb για παντα. Θα φανεί την πρωτη ημέρα του επόμενου μήνα εάν θα του μπει κάτι αυτόματα. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου (edited) Ναι, εννοουσα οτι τα λεφτά (15€) που εδωσε θα τον βγάλουν 2 μήνες. Edited 5 Απριλίου by kmpatra 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, opmgls said: Δεν κατάλαβα πως αθροιστικαν τα 11Gb. Αφού 4Gb λέει ότι πήρες λόγω ανανέωσης 15€. Ή πηρες 4+4; Και τα άλλα 3Gb μέχρι τα 11; Βάζεις και το πακέτο 3Gb με 4.5€/μήνα. Βέβαια τότε μπορείς να το βάλεις 3 φορές αυτό το πακέτο σε αντίστοιχα 3 μήνες. Λοιπόν είναι 4 γίγας με τα 1000 λεπτά από το πρώτο σμσ Κ 4 γίγας με τα 500 σμσ από το δεύτερο σμσ άρα 8 Συν το tap & get it 3,5 γίγας για 30 ημέρες... 11,5 γίγας... Και ναι ΜΕΤΑ από 30 ημέρες θα αγοράσω το large με 13,60 και θα την βγάλω άλλες 30 ημέρες... ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ έχω καταλάβει γιατί έχω επιπλέον 1000 λεπτά ομιλίας, από που προκύπτει.... Υστερόγραφο: εδώ ΔΕΝ έχω την υπηρεσία Buy More... Edited 5 Απριλίου by damianos 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 3 ώρες πριν, damianos said: Λοιπόν είναι 4 γίγας με τα 1000 λεπτά από το πρώτο σμσ Κ 4 γίγας με τα 500 σμσ από το δεύτερο σμσ άρα 8 Συν το tap & get it 3,5 γίγας για 30 ημέρες... 11,5 γίγας... Και ναι ΜΕΤΑ από 30 ημέρες θα αγοράσω το large με 13,60 και θα την βγάλω άλλες 30 ημέρες... ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ έχω καταλάβει γιατί έχω επιπλέον 1000 λεπτά ομιλίας, από που προκύπτει.... Υστερόγραφο: εδώ ΔΕΝ έχω την υπηρεσία Buy More... Ντάξει, άρχοντας είσαι! Μακάρι να είναι μόνιμα αυτά τα δώρα σε κάθε ανανέωση 15€ στο f2g. Αν δεν είναι μόνιμα, γιατί σου τα έδωσε; Παίζει καμια πασχαλινή δωροπροσφορά άραγε; 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 1 hour ago, opmgls said: Ντάξει, άρχοντας είσαι! Μακάρι να είναι μόνιμα αυτά τα δώρα σε κάθε ανανέωση 15€ στο f2g. Αν δεν είναι μόνιμα, γιατί σου τα έδωσε; Παίζει καμια πασχαλινή δωροπροσφορά άραγε; Πάντως ΟΥΤΕ δωράκι έχει έρθει πάνω δεξιά ΟΥΤΕ, sms τύπου ανανέωσε ΤΏΡΑ κ πάρε 1000 λεπτά κ 500 SMS.... Καλοδεχούμενα και καλό φαγωτα..🤣🤣🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 8 minutes ago, damianos said: Πάντως ΟΥΤΕ δωράκι έχει έρθει πάνω δεξιά ΟΥΤΕ, sms τύπου ανανέωσε ΤΏΡΑ κ πάρε 1000 λεπτά κ 500 SMS.... Καλοδεχούμενα και καλό φαγωτα..🤣🤣🤣 Πριν την τελευταία ανανέωση, πόσο καιρό είχες να βάλεις κάρτα στο συγκεκριμένο νούμερο; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Πριν την τελευταία ανανέωση, πόσο καιρό είχες να βάλεις κάρτα στο συγκεκριμένο νούμερο; 15 ημέρες ΔΕΝ είχε μπει κάρτα ΜΕΤΑ το δίμηνο.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 55 minutes ago, damianos said: 15 ημέρες ΔΕΝ είχε μπει κάρτα ΜΕΤΑ το δίμηνο.... Αρα δεν παίζει να μην μπορούσαν να σου στείλουν σμσ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Κανονικά έρχονται. Εκτος αν το ειχε μερες κλειστό. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 41 minutes ago, kmpatra said: Κανονικά έρχονται. Εκτος αν το ειχε μερες κλειστό. Όχι το κινητό αυτό ΔΕΝ κλείνει ποτέ... Τα πρώτα 1000 από πού προκύπτουν ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου ειχες προσφατα βαλει buy more σε αλλο νούμερο; μηπως το επεκτεινουν σε οσα εχεις στο αφμ σου Ακραιο αλλα ποτε δεν ξερεις... τον αλλο μηνα θα φανει,αν τα ξαναπαρεις μπορει να εχει σχεση με κατι τετοιο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts