HEO Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 Μπορεί, αλλά το είχα ανάγκη γιατί το νούμερο ήταν κοντά στο 12 μηνο 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 2 ώρες πριν, HEO said: Μπορεί, αλλά το είχα ανάγκη γιατί το νούμερο ήταν κοντά στο 12 μηνο Εκει το εχω κ γω. Η όλα ή τίποτα! 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 Σχεδόν κάθε μήνα μου έρχεται η προσφορά "απεριόριστη ομιλία και 250GB data" με €8,90. Πολύ ωραία προσφορά δεν λέω αλλά έχω παρατηρήσει το εξής. Στα δεδομένα πρέπει να υπάρχει περιορισμός για σύνδεση σε ορισμένες υπηρεσίες όπως πχ όταν θέλω να δω τις κάμερες μου Eufy. Και 500Mbps ταχύτητα να έχω δεν μπορώ να μπω με τίποτα. Αν όμως αγοράσω ένα Combo πακέτο, τότε συνδέεται κανονικά ακόμα και με 20Mbps ταχύτητα να έχω. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι ανάλογο; 4 Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 (edited) Μπορει να εχει καποιο θεμα η διασύνδεση της νοβα με τους σερβερ που χρησιμοποιει η εταιρεία της κάμερας (ή γενικά την χώρα που βρίσκονται). Έχει συμβεί πριν χρόνια να μην μπορω για αρκετο καιρο να ακουσω καποιο ιντερνετικο ραδιοφωνο με χρήση δεδομένων γιατί ειχε θεμα η διασυνδεση με την Αμερικη που ηταν οι σερβερ της μεταδοσης, μέχρι που διορθωθηκε. Υ.Γ. το ειδα τώρα που αναφέρεις ότι με άλλο πακέτο δουλεύει σωστά. Ποιος ξέρει μπορεί να χρησιμοποιούν κάποιο καποιον κόφτη, για το εξωτερικό ίσως? Δεν στέλνεις ένα μήνυμα μέσω φόρμας μήπως πάρεις κάποια επίσημη απάντηση ή μήπως το κοιτάξουν αν θεωρητικά είναι πρόβλημα? Edited December 16, 2025 by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 Τον Μάιο του 1997, η Telestet λάνσαρε πρώτη στην Ελλάδα την υπηρεσία καρτοκινητής Bfree. Σε 500 ημέρες από σήμερα, η πρώτη καρτοκινητή στην Ελλάδα γίνεται 30 χρόνων... Κάτι πρέπει να δώσει σαν επέτειο σε ΌΛΟΥΣ τους συνδρομητές και παλιούς κ νέους... ίδωμεν🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 5 minutes ago, damianos said: Τον Μάιο του 1997, η Telestet λάνσαρε πρώτη στην Ελλάδα την υπηρεσία καρτοκινητής Bfree. Σε 500 ημέρες από σήμερα, η πρώτη καρτοκινητή στην Ελλάδα γίνεται 30 χρόνων... Κάτι πρέπει να δώσει σαν επέτειο σε ΌΛΟΥΣ τους συνδρομητές και παλιούς κ νέους... ίδωμεν🤣 Εαν ήταν ακόμη Τελεστέτ και B-free, θα είχε πράγματι επέτειο 30 ετων. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 2 minutes ago, VIPdriver said: Εαν ήταν ακόμη Τελεστέτ και B-free, θα είχε πράγματι επέτειο 30 ετων. (Το προϊόν είναι ακριβώς το ίδιο... Άλλαξε όνομα για νομικούς λόγους...🧐) Εύχομαι μέχρι τότε να έχει βγεί κ το Buy More 3.0 με 1000 λεπτά, 30 Giga κ 1000 SMS...😉😜😅💌 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 25 minutes ago, damianos said: (Το προϊόν είναι ακριβώς το ίδιο... Άλλαξε όνομα για νομικούς λόγους...🧐) Εύχομαι μέχρι τότε να έχει βγεί κ το Buy More 3.0 με 1000 λεπτά, 30 Giga κ 1000 SMS...😉😜😅💌 Ποιο πολλές πιθανότητες έχεις να στο φέρει ο Άγιος Βασίλης άμα του γράψεις γράμμα παρά ο κυρ-Μητσος.🤣🤣 7 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 1 hour ago, damianos said: Τον Μάιο του 1997, η Telestet λάνσαρε πρώτη στην Ελλάδα την υπηρεσία καρτοκινητής Bfree. Σε 500 ημέρες από σήμερα, η πρώτη καρτοκινητή στην Ελλάδα γίνεται 30 χρόνων... Κάτι πρέπει να δώσει σαν επέτειο σε ΌΛΟΥΣ τους συνδρομητές και παλιούς κ νέους... ίδωμεν🤣 Η αλήθεια είναι ότι δίνει Σε αυτούς που είναι παλιοί πελάτες (25 χρόνια) έδωσε ένα χρόνο τζάμπα κλήσεις αν θυμάμαι καλά. 1 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Ξέρει κανείς τι είναι αυτό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 25 minutes ago, VIPdriver said: Ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Με πήραν τηλέφωνο με παρόμοια προσφορά, συμβόλαιο 10€/μήνα για απεριόριστα λεπτά και 2Gb. Δεν θυμάμαι τι μου είπαν για sms. Μου είπαν ότι αν περάσω το όριο των 2Gb τότε συνέχιζεται η πρόσβαση στο ίντερνετ με μειωμένη ταχύτητα. Δεν ρώτησα με ποια ταχύτητα. Πριν ένα μήνα με είχαν πάρει (άλλος συνεργάτης της Nova) και μου έδιναν συμβόλαιο απεριοριστα όλα με 15€/μήνα. ΥΓ. Είμαι σε f2g και χρησιμοποιω το τηλέφωνο μόνο για δεδομένα (κλήσεις μόνο μέσω Voip) αγοράζοντας το πακέτο των 3Gb/μήνα. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 "Μου είπαν ότι αν περάσω το όριο των 2Gb τότε συνέχιζεται η πρόσβαση στο ίντερνετ με μειωμένη ταχύτητα. Δεν ρώτησα με ποια ταχύτητα." 384 kbps ειναι η μειωμενη στα συμβολαια, αυτο με τα 2 gb δεν το βλέπω στο site, το επόμενο ειναι με 4 gb. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Έχει δοκιμάσει κάνεις να σερφάρει με τέτοιες ταχύτητες; μπορεί να σερφάρει; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 43 minutes ago, VIPdriver said: Έχει δοκιμάσει κάνεις να σερφάρει με τέτοιες ταχύτητες; μπορεί να σερφάρει; Δεν νομίζω να μπορείς να σερφαρεις με όλα αυτά που έχουν πάνω οι τωρινές ιστοσελίδες. Για κάνα μήνυμα στο Viber φαντάζομαι θα δουλεύει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 Ίσως αν βάλεις κάποιο ad blocker και κόβει τις διαφημίσεις να μπορείς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 Όποιος έχει υπολογιστή μπορεί να ενεργοποιήσει προσωρινό περιορισμό bandwidth στα 384kbps για να δει πως θα είναι, η επιλογή είναι στα developer tools. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 12 ώρες πριν, VIPdriver said: Έχει δοκιμάσει κάνεις να σερφάρει με τέτοιες ταχύτητες; μπορεί να σερφάρει; Το εχω δοκιμασει, σερφαρισμα γινεται (οχι πολυ γρηγορα αλλα ανεκτα) Μεχρι και youtube στην χαμηλοτερη αναλυση και buffering 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 (edited) εξαρταται τι θελει ο καθενας εγω με τα 600 ΜΒ απο το φοιτιτικο (+ της VF) βολευομαι μια χαρα και αφηνω κιολας καβα Edited December 19, 2025 by HEO 3 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 250GB + ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΛΕΠΤΑ + 300 SMS ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 17,80€ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 ΜΕΡΕΣ (ΧΡΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)! ΜΠΕΣ ΣΤΟ FREE2GO APP f2g.gr/f2gappdl ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΕΔΩ f2g.gr/f2gcampn ΕΩΣ ΚΑΙ 6/1! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΠΕΣ ΕΔΩ nvgr.gr/epik 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 3 ώρες πριν, damianos said: 250GB + ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΛΕΠΤΑ + 300 SMS ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 17,80€ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 ΜΕΡΕΣ (ΧΡΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)! ΜΠΕΣ ΣΤΟ FREE2GO APP f2g.gr/f2gappdl ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΕΔΩ f2g.gr/f2gcampn ΕΩΣ ΚΑΙ 6/1! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΠΕΣ ΕΔΩ nvgr.gr/epik Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση στις τιμές στην ίδια εταιρεία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 ΜΟΝΟ 3€ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ f2g.gr/f2gcampn ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ 50GB ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ 11/1! ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ FREE2GO APP ΕΔΩ https://f2g.gr/f2gappdl ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΠΕΣ nvgr.gr/epik 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 3 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση στις τιμές στην ίδια εταιρεία. προσφορες αναλογα της καταναλωσης 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 2 ώρες πριν, damianos said: ΜΟΝΟ 3€ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ f2g.gr/f2gcampn ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ 50GB ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ 11/1! ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ FREE2GO APP ΕΔΩ https://f2g.gr/f2gappdl ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΠΕΣ nvgr.gr/epik Το έχεις ατάιστο? Γιατί εγώ που το ταΐζω δεν μου έχει έρθει τπτ 1 χρόνο σχεδόν! & έχω το κουμπί επίτηδες για τις προσφορές ανοιχτό , αλλά οι μόνες προσφορές που μου κάνουν είναι να με παίρνουν τηλέφωνο και να με ζαλίζουν με τα συμβόλαια. 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 14 minutes ago, hercoulis said: Το έχεις ατάιστο? ενεργποιησα το 3 ευρω πριν 45 μερες και ξαναηρθε νουμερο που παει 12μηνο και χρησιμοποιω πολυ συχνα για εισερχομενες και κλησεις με telz 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 Άρα είναι αταιστο. Τα 3€ τα πήρε με ανανέωση 13€ η όχι ? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts