Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

54 minutes ago, Chrischal1908 said:

Η κόντρα των πούλων!

Γιαννακόπουλος VS Σταθόπουλος 

Ποιός θα επικρατήσει;;

Που κολλάει η Nova αφού η συμφωνία έγινε με Cosmote τελείωσε τώρα.

5 ώρες πριν, elkons said:

Σαν καινούργιο όμως 👌

Έχω φάει τον κόσμο να βρω μια κεραία, εάν έχει κάποιος από το φόρουμ κ ΔΕΝ την χρειάζεται θα εκτιμηθεί....😛

9 minutes ago, damianos said:

Οι τελευταίες συλλεκτικές 8αρες 

IMG_20250429_131840.jpg

Αποθήκευσε τις σε ένα κουτί μαζί με το τηλέφωνο. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κι εγώ έβαλα σήμερα 8άρες σε τέσσερα νούμερα.
Βέβαια δε θα'ναι η πρώτη φορά που η Νόβα ανακοινώνει κάτι που τελικά δεν εφαρμόζει αμέσως, θα δείξει. Θα το δούμε την επόμενη φορά που θα πάμε για ανανέωση.

1 hour ago, epolala said:

Κι εγώ έβαλα σήμερα 8άρες σε τέσσερα νούμερα.
Βέβαια δε θα'ναι η πρώτη φορά που η Νόβα ανακοινώνει κάτι που τελικά δεν εφαρμόζει αμέσως, θα δείξει. Θα το δούμε την επόμενη φορά που θα πάμε για ανανέωση.

απο την στιγμη που ειναι "καταστηματα" θα το εφαρμοσουν ακομα και αν δεν το εχει εφαρμοσει η εταιρεια 😞

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

13 minutes ago, HEO said:

απο την στιγμη που ειναι "καταστηματα" θα το εφαρμοσουν ακομα και αν δεν το εχει εφαρμοσει η εταιρεια 😞

Έτσι ακριβώς... Άλλο που δε θέλουν τα καταστήματα 

16 minutes ago, HEO said:

Πάντως στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχαν ιδέα. Μου'παν ότι γενικά δεν τους ενημερώνουν απ'τα κεντρικά. Και βάζουν ό,τι τους αφήσει η οθόνη.

1 hour ago, epolala said:

Πάντως στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχαν ιδέα. Μου'παν ότι γενικά δεν τους ενημερώνουν απ'τα κεντρικά. Και βάζουν ό,τι τους αφήσει η οθόνη.

αυτο πραγματι ισχυει, αλλα για τον ευσυνείδητοι καταστηματαρχη που δεν ειναι ο κανονας

οι περισσοτεροι θα σου πουνε 13 να μην πω 15 ή 20

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Γνωρίζει κάποιος αν το σημερινό flash offer επεκτείνει την ημερομηνία λήξης υπολοίπου;; 

Μήπως γνωρίζει κάποιος, πως στο καλό απενεργοποιώ τον τηλεφωνητή στο f2go; Έχω δοκιμάσει τις οδηγίες (3 και 4) όταν καλείς στο 1213. Έχω πληκτρολογήσει την εντολή ##002#. Δεν πετυχαίνει τίποτα.

https://www.f2g.gr/gr/f2g/support/rithmisis-asfalia-kinitou/pos-energopio-i-apenergopio-ton-tilefoniti

Screenshot_2025-04-30-18-15-36-67_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg

Μετά την εντολή αυτήν πατάς το πληκτρο κλήσης, το έχεις κάνει;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Παλια μετα το  ##002# στελναμε ΝΑΙ ΣΤΟ 1265 για να ενεργοποιηθεί η ειδοποίηση κλήσεων.

1 hour ago, sou_d said:

Μήπως γνωρίζει κάποιος, πως στο καλό απενεργοποιώ τον τηλεφωνητή στο f2go; Έχω δοκιμάσει τις οδηγίες (3 και 4) όταν καλείς στο 1213. Έχω πληκτρολογήσει την εντολή ##002#. Δεν πετυχαίνει τίποτα.

https://www.f2g.gr/gr/f2g/support/rithmisis-asfalia-kinitou/pos-energopio-i-apenergopio-ton-tilefoniti

Screenshot_2025-04-30-18-15-36-67_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg

Το έκανα μόλις στο S10 5G με το ##002# και πάτησα μετά το πλήκτρο κλήσης. Μου έγραψε "Ενεργοποίηση ΜΜΙ" και μετά "Η διαγραφή έγινε με επιτυχία".

Επειδή αυτός ο τρόπος απενεργοποιεί όλες τις υπηρεσίες στη συνέχεια στείλε ΝΑΙ στο 1265 όπως γράφει ο kmpatra για να ενεργοποιήσεις ξανά την υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων.

Edit: Η ίδια διαδικασία στο Pixel 5 στο τέλος έγραψε το εξής

"Μήνυμα Telestet

Η διαγραφή ήταν επιτυχής".

Αθάνατη!!! 🫡😇

(Εν τω μεταξύ η sim καινούρια της NOVA από φορητότητα τον Φεβρουάριο).

Edited by KrisB-free97

1 ώρα πριν, p_k said:

Μετά την εντολή αυτήν πατάς το πληκτρο κλήσης, το έχεις κάνει;

Ναι το έκανα φίλε μου

57 minutes ago, KrisB-free97 said:

Το έκανα μόλις στο S10 5G με το ##002# και πάτησα μετά το πλήκτρο κλήσης. Μου έγραψε "Ενεργοποίηση ΜΜΙ" και μετά "Η διαγραφή έγινε με επιτυχία".

Επειδή αυτός ο τρόπος απενεργοποιεί όλες τις υπηρεσίες στη συνέχεια στείλε ΝΑΙ στο 1265 όπως γράφει ο kmpatra για να ενεργοποιήσεις ξανά την υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων.

Edit: Η ίδια διαδικασία στο Pixel 5 στο τέλος έγραψε το εξής

"Μήνυμα Telestet

Η διαγραφή ήταν επιτυχής".

Αθάνατη!!! 🫡😇

(Εν τω μεταξύ η sim καινούρια της NOVA από φορητότητα τον Φεβρουάριο).

Μου έγραψε και εμένα το ίδιο μήνυμα, αλλά όταν καλώ, πάλι συνδέεται στον τηλεφωνητή

1 minute ago, sou_d said:

Ναι το έκανα φίλε μου

Μου έγραψε και εμένα το ίδιο μήνυμα, αλλά όταν καλώ, πάλι συνδέεται στον τηλεφωνητή

Αν έχεις σπίτι άλλη συσκευή άλλου κατασκευαστή βάλε εκεί τη σιμ κάνε τη διαδικασία και άμα πετύχει ξανά βάλε τη στο κύριο κινητό. 

1 minute ago, elkons said:

Αν έχεις σπίτι άλλη συσκευή άλλου κατασκευαστή βάλε εκεί τη σιμ κάνε τη διαδικασία και άμα πετύχει ξανά βάλε τη στο κύριο κινητό. 

Ωραίος. Δοκιμάζω και ενημερώνω. Σας ευχαριστώ όλους

1 hour ago, sou_d said:

Ναι το έκανα φίλε μου

Έχεις δίκιο κοίτα κάτι περίεργο στα δικά μου κινητά. Στο S10 5G έχει απενεργοποιηθεί, καλώ από άλλο κινητο, χτυπάει μέχρι να πέσει η γραμμή στο τέλος. Στο Pixel 5 όμως δεν έγινε, χτυπάει 4 φορές και μετά με πετάει στον τηλεφωνητή!

Μάλλον το μήνυμα Telestet έρχεται από τα βάθη του χρόνου και δεν λειτουργεί! 😁

Θα κάνω τη διαδικασία από το Samsung και για την άλλη sim όπως είπε ο φίλος elkons.

20250430_213058.png

Λογικά θα λέει Telestet επειδή είναι έτσι στη Database της Google γιαυτό και το speedtest εντοπίζει Telestet, δεν διαβάζει το όνομα που βλέπεις στο κλείδωμα οθόνης.

Δεν αντιλέγω μπορεί κάποιος να νοσταλγεί όταν βλέπει Telestet αλλά θα έπρεπε να το είχαν δει καιρό καθώς δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. 

25 minutes ago, elkons said:

Λογικά θα λέει Telestet επειδή είναι έτσι στη Database της Google γιαυτό και το speedtest εντοπίζει Telestet, δεν διαβάζει το όνομα που βλέπεις στο κλείδωμα οθόνης.

Δεν αντιλέγω μπορεί κάποιος να νοσταλγεί όταν βλέπει Telestet αλλά θα έπρεπε να το είχαν δει καιρό καθώς δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. 

Ναι μωρέ λίγη ρομαντζάδα με Telestet για εμάς που έχουμε πάρει το δρόμο των ...ήντα, δεν πειράζει! 😉

Πλάκα πλάκα πάντως αυτό το μήνυμα Telestet είναι κάπως περίεργο γιατί έκανα τη διαδικασία ##002# με κλειστά δεδομένα και με καινούρια sim NOVA. Δεν ήταν sms, ήταν μήνυμα από τη συσκευή. Και στο κλείδωμα οθόνης και στις ρυθμίσεις γράφει NOVA κανονικά.

Edited by KrisB-free97

Δεν έχει σχέση το αν είναι ανοιχτά τα δεδομένα ή όχι.

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Άμα κάνεις αυτόματη αναζήτηση από κινητό που δεν έχει NOVA SIM βρίσκει WIND στην αναζήτηση δικτύου. Εάν έχεις βάλει στο κινητό αυτό όμως για καιρό κάρτα NOVA θα φανεί ως NOVA θα έχει ενημερωθεί. Ας πούμε έχω 2 SIM εγώ Cosmote και Q. Πριν βάλω τη Q έβρισκε στην αναζήτηση COSMOTE, vodafone GR,WIND GR ενώ όταν έβαλα τη Q και την έβγαλα από καιρό φαίνεται πλέον COSMOTE, vodafone GR,NOVA μέσω αναζήτησης από COSMOTE sim. 

Γενικά μετά την αλλαγή από WIND σε NOVA άλλαξαν κατευθείαν στη κάρτα όχι στη βάση. Ίσως το δουν κάποια στιγμή γιατί με Roaming μέσω TIM IT το έδειχνε για λίγο WIND σε έναν φίλο μου το καλοκαίρι. 

Βέβαια λεπτομέρειες είναι αυτά αλλά καλό θα ήταν να ενημερωθεί κάποια στιγμή με τη "νέα" ονομασία της εταιρείας. 

4 minutes ago, p_k said:

Δεν έχει σχέση το αν είναι ανοιχτά τα δεδομένα ή όχι.

Ακριβώς. 

Τρίτη φορά που τα δίνει. Έχω να βάλω από την κατάργηση ανανέωσης του 1€.

IMG_7165.jpeg

1 ώρα πριν, hercoulis said:

Τρίτη φορά που τα δίνει. Έχω να βάλω από την κατάργηση ανανέωσης του 1€.

IMG_7165.jpeg

Καλό!