hercoulis Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Να τους πάρεις τηλ αύριο Γιατί είχες ενεργοποιημένη την αυτόματη ανανέωση & την απενεργοποιήσεις. Οπότε κάνε ένα τηλ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 1 minute ago, vagmouk said: Αυτό σκέφτηκα να κάνω...Το εχεις κάνει και δούλεψε? Έχω στείλει και στο chat τους ακριβώς αυτή την ερώτηση. Οι προσφορές αυτές, έτσι λειτουργούν. Ενεργοποιείς το πακέτο και παίρνεις το δώρο. Το έχω κάνει στο wu, όχι f2go 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 3 minutes ago, vslk said: Οι προσφορές αυτές, έτσι λειτουργούν. Ενεργοποιείς το πακέτο και παίρνεις το δώρο. Το έχω κάνει στο wu, όχι f2go Έχεις δίκιο. Μόλις το ενεργοποίησα και πήρα κανονικά απεριόριστα data και χίλια λεπτά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Just now, vagmouk said: Έχεις δίκιο. Μόλις το ενεργοποίησα και πήρα κανονικά απεριόριστα data και χίλια λεπτά. Αν έχεις το πακέτο με τα απεριόριστα είναι ενεργοποιημένο από αυτούς. Θέλει μόνο χρήματα να βάλεις. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 1 ώρα πριν, hercoulis said: Αν έχεις το πακέτο με τα απεριόριστα είναι ενεργοποιημένο από αυτούς. Θέλει μόνο χρήματα να βάλεις. Πως το απενεργοποιώ ώστε να το βάζω εγώ όποτε θέλω χειροκίνητα; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου (edited) 5 minutes ago, opmgls said: Πως το απενεργοποιώ ώστε να το βάζω εγώ όποτε θέλω χειροκίνητα; Στέλνεις ΟΧΙ στο 1237 Edited 3 Απριλίου by vslk 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoval Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου On 4/4/2025 at 2:46 ΠΜ, vslk said: Στέλνεις ΟΧΙ στο 1237 Και από το app γίνεται 4 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bgrande Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Γειας σας. Έχω πάρει το πακέτο με τα απεριόριστα δεδομένα. Λόγω πολλών προβλημάτων στην vdsl μου σύνδεση προτιμώ την χρήση αυτού του πακέτου με ένα 4g router για να δουλεύω απρόσκοπτα χωρίς αποσυνδέσεις. Σκέφτομαι να καταργήσω εντελώς την VDSL αλλά δεν μπορώ να βρω αν υπάρχει κάποιος περιορισμός στα δεδομένα στο πακέτο f2go. Τώρα κλείνω εβδομάδα και η εκτίμηση κατανάλωσης δεδομένων είναι πάνω από 300gb σε επίπεδο μήνα. Έχει βρει κανείς αν υπάρχει μηνιαίο όριο κατανάλωσης ή αν έχει κλείσει μήνα να μας πει την κατανάλωση του για το μήνα αυτό? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Ένας Φίλος έχει CU και πρόσφατα κόπηκε το σήμα επειδή περάσαν 12 μήνες. Μπορεί να κάνει φορητότητα στο free2go μέσω 2109995100. Ισχύει η εξάμηνη προθεσμία της ΕΕΤΤ; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 5 minutes ago, eridion25 said: Ένας Φίλος έχει CU και πρόσφατα κόπηκε το σήμα επειδή περάσαν 12 μήνες. Μπορεί να κάνει φορητότητα στο free2go μέσω 2109995100. Ισχύει η εξάμηνη προθεσμία της ΕΕΤΤ; Ισχύει, αλλά θα πρέπει πρώτα να ζητήσει την εκ νέου ενεργοποίηση του αριθμού του και μετά να κάνει αίτηση φορητότητας 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 13 minutes ago, mythos_bt said: Ισχύει, αλλά θα πρέπει πρώτα να ζητήσει την εκ νέου ενεργοποίηση του αριθμού του και μετά να κάνει αίτηση φορητότητας Να διευκρινίσω ότι μπορεί να ζητήσει την ενεργοποίηση του αριθμου κάνοντας απλα ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της Voda 9 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου On 4/4/2025 at 2:46 ΠΜ, vslk said: Στέλνεις ΟΧΙ στο 1237 Να επισημάνω ότι χθες που ενεργοποιησα την φορητότητα μου απο frog σε f2g μου στειλανε μήνυμα ότι αν θέλω να απενεργοποίησω το να βάζει αυτόματα πακέτο μόλις βρει υπόλοιπο γίνεται μέσω sms ΟΧΙ στο 1264 το οποίο έκανα και δούλεψε. Δεν ξέρω αν δουλεύει και στέλνοντας ΟΧΙ στο 1237 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 12 minutes ago, opmgls said: Δεν ξέρω αν δουλεύει και στέλνοντας ΟΧΙ στο 1237 Πριν 1 μήνα λειτουργούσε κανονικά. Το δοκίμασα τώρα και πλέον δεν ισχύει. Όπως το είπες 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Ισχύει για το F2G ότι ίσχυε παλιότερα στην Q, όπου η αγορά πακέτου επιμήκυνε και το διάστημα ανανέωσης χρόνου ομιλίας; Είναι με τον τρόπο αυτό εφικτή πχ η (σχεδόν) 3μηνη χρήση του πακέτου 3 GB/4.5 € με μία ανανέωση χρόνου ομιλίας; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Ισχύει κανονικά η επέκταση χρόνου λήξης με αγορά πακέτου και στο f2g Πριν ένα μήνα ενεργοποίησα ενα δίμηνο πακέτο προσφοράς και ανανεωσε τον χρόνο 8 εβδομαδες Λογικα ισχύει και η ανανέωση μέσω του πακέτου που εγραψες Ας πει και κανένας αλλος να το έχουμε υπόψη μας το πακετο 4 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 3 ώρες πριν, ckoul said: Ισχύει για το F2G ότι ίσχυε παλιότερα στην Q, όπου η αγορά πακέτου επιμήκυνε και το διάστημα ανανέωσης χρόνου ομιλίας; Είναι με τον τρόπο αυτό εφικτή πχ η (σχεδόν) 3μηνη χρήση του πακέτου 3 GB/4.5 € με μία ανανέωση χρόνου ομιλίας; Ναι ισχύει το κάνω μήνες τώρα. 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) τι συμβαίνει με την nova?? ήρθα στο free2go απο φορητότητα ενεργοποιήθηκα εχθές και όταν καλώ το 1265 μου λέει "το σύστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα" και σήμερα τα ίδια,πάνε καλά? θέλω να βάλω κάρτα και δεν μπορώ.... Edited 9 Απριλίου by odim 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoval Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 2 minutes ago, odim said: τι συμβαίνει με την nova?? ήρθα στο free2go απο φορητότητα ενεργοποιήθηκα εχθές και όταν καλώ το 1265 μου λέει "το σύστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα" και σήμερα τα ίδια,πάνε καλά? θέλω να βάλω κάρτα και δεν μπορώ.... Μόλις κάλεσα κανονικά εγώ στο 1265. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 10 minutes ago, theoval said: Μόλις κάλεσα κανονικά εγώ στο 1265. μόλις μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών στο 13800,λύθηκε το πρόβλημα όλα καλά!! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Για άλλη μια φορά , θέλω τη γνώμη σας: σε περίπτωση που η NOVA δεν δίνει μια προσφορά που παλιά έδινε, στέλνει μήνυμα λάθους ή λέει γενικά ότι δεν επαρκεί το υπόλοιπο; Τι εννοώ: είχα ξαναγράψει πριν μήνες ότι σ'ένα ανενεργό F2G που πήγαινε για διαγραφή, είχαν στείλει μήνυμα για απεριόριστα data με 2,90€ αλλά για 6 μήνες. Το Νοέμβρη είχα ενεργοποιήσει όντως μια φορά τη συγκεκριμένη προσφορά και αρχές Γενάρη μου ήρθε μήνυμα ότι η προσφορά έληξε και να δω άλλα πακετα κτλ κτλ. Τώρα, στέλνω ξανά το λεκτικό αυτό για τα απεριόριστα και παίρνω απάντηση ότι το υπόλοιπο δεν επαρκεί (λογικό, έχω 0€) - οπότε, τί συμβαίνει? Υπάρχει περίπτωση να το ξαναδώσει? Έχει λήξει αλλά περιμένει πρώτα να βάλω κάρτα ? Υπάρχει περίπτωση ένα λεκτικό να δίνει διαφορετική προσφορά τώρα? μην πετάξω 13€ για το τίποτα. 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου δεν μπορει να σου απαντησει κανεις με βεβαιοτητα, ειδικά αν δεν εχεις λαβει νεοτερο μηνυμα που να σου δινει τη δυνατοτητα να την ενεργοποιησεις παλι. Παλιοτερα νομιζω το λεγαμε πιο σιγουρα, οτι αν απαντά οτι δεν επαρκει, οτι θα στη δωσει. Αν ειχες λιγο υπολοιπο θα ηταν πιο ασφαλες, δεν ξερω μηπως πλεον κοιταει το υπολοιπο και βγαζει ακυρο πρωτα γι'αυτο. Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα ακομα δεν ισχυει η 8ευρη απο καταστημα? Αν γινεται, μικροτερο ρισκο, βαζεις στο κατω κατω το πακετο με τα 3 γιγα με 4,5 ευρω για 1 μηνα, ή για 2 (αν βαλεις 10€) θυμιζεις λιγο τι στελνουμε γι'αυτή την προσφορα, να δω σε ενα που εχω μηνες παρατημενο, τι θα βγάλει? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 2 ώρες πριν, kmpatra said: Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα ακομα δεν ισχυει η 8ευρη απο καταστημα? Αν γινεται, μικροτερο ρισκο, βαζεις στο κατω κατω το πακετο με τα 3 γιγα με 4,5 ευρω για 1 μηνα, ή για 2 (αν βαλεις 10€) θυμιζεις λιγο τι στελνουμε γι'αυτή την προσφορα, να δω σε ενα που εχω μηνες παρατημενο, τι θα βγάλει? Έχει ανακοινωθεί ότι καταργείται η 8ευρη και από το κατάστημα. Δεν θυμάμαι ημερομηνία. Εαν κάποιος θέλει το πακέτο δεδομένων που λες νομίζω ότι είναι το καλύτερο να βάζει 16€. Τον 1ο μήνα παίρνει 2Gb δώρο και τους 3 επόμενους βάζει το πακέτο 3Gb/4.5€. Το υπόλοιπο θα μεταφέρεται κάθε τέλος του μήνα άμα αγοράζει πακέτο. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τον κωδικό sms για αυτό το πακέτο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 3 ώρες πριν, kmpatra said: δεν μπορει να σου απαντησει κανεις με βεβαιοτητα, ειδικά αν δεν εχεις λαβει νεοτερο μηνυμα που να σου δινει τη δυνατοτητα να την ενεργοποιησεις παλι. Παλιοτερα νομιζω το λεγαμε πιο σιγουρα, οτι αν απαντά οτι δεν επαρκει, οτι θα στη δωσει. Αν ειχες λιγο υπολοιπο θα ηταν πιο ασφαλες, δεν ξερω μηπως πλεον κοιταει το υπολοιπο και βγαζει ακυρο πρωτα γι'αυτο. Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα ακομα δεν ισχυει η 8ευρη απο καταστημα? Αν γινεται, μικροτερο ρισκο, βαζεις στο κατω κατω το πακετο με τα 3 γιγα με 4,5 ευρω για 1 μηνα, ή για 2 (αν βαλεις 10€) θυμιζεις λιγο τι στελνουμε γι'αυτή την προσφορα, να δω σε ενα που εχω μηνες παρατημενο, τι θα βγάλει? δεν ισχυει η 8ευρη στο συγκεκριμένο - είναι παλιό φοιτητικό F2G. Στείλε αν θες, 22 στο 12000 4 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Κι εμενα το ιδιο περί υπολοίπου μου λέει. Υποθέτω οτι πρώτα βλέπει αυτό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου F2G 250gb 2,90€ Το πακέτο αποτελεί προωθητική ενέργεια και είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις έως 21/04/2025. Το πακέτο έχει διάρκεια 5 ημέρες από την ενεργοποίησή του. Η τιμή ενεργοποίησης του πακέτου είναι 2,90€. Τα MB ισχύουν για χρήση στην Ε.Ε. με πολιτικής ορθής χρήσης τα 3600MB. Για ενεργοποίηση του πακέτου μέσω SMS, στείλε OFFER με δωρεάν SMS στο 12000. Για τη χρήση των MB απαιτείται διαθέσιμο υπόλοιπο τουλάχιστον ίσο με 0,01€. Δεν υπάρχει μέγιστος αριθμός ενεργοποιήσεων. Το πακέτο δεν έχει Rollover. Η τιμή του πακέτου περιλαμβάνει ΦΠΑ. ΥΓ. Τα ιδια και για Q 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts