paanos Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Καταργούν και το πακέτο φάντασμα με τα 7,25€. 5 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) 1 hour ago, paanos said: Καταργούν και το πακέτο φάντασμα με τα 7,25€. 😵 Ήταν ότι πρέπει για παππούδες και γιαγιάδες το πακέτο αυτό.... Κάθε του χρόνου και χειρότερα 😢 Ήρθανε και τα data jump στην καρτοκινητή 🤨 https://www.f2g.gr/gr/f2g/paketa/details/#/?bundleurl=non-combo-extra-large Edited 1 Απριλίου by damianos 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Και να καταργηθεί η 8αρα στην Q| δεν υπάρχει πρόβλημα. Με 13€ μένουν 11,5 € καθαρά και φτάνουν 4 μήνες όταν μπαίνει το 600+600. Δηλαδή 3,3 € τον μήνα. Δεν υπάρχει οικονομικότερη λύση και χάνουν και το χαράτσι. Οπότε δεν νομίζω να το χαλάσουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 1 hour ago, damianos said: 😵 Ήταν ότι πρέπει για παππούδες και γιαγιάδες το πακέτο αυτό.... Κάθε του χρόνου και χειρότερα 😢 Ήρθανε και τα data jump στην καρτοκινητή 🤨 https://www.f2g.gr/gr/f2g/paketa/details/#/?bundleurl=non-combo-extra-large Ναι είναι εως συγκεκριμένη ημερομηνία Απλά έκανε copy το What's Up στο πακέτο Unlimited calls 2GB και έκανε +5 άμα θυμάσαι, απλά το ονομάζει η NOVA Data jump 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 31/3/2025 at 5:36 ΜΜ, GREGORYMO said: Το padu app έχει καμιά χρησιμότητα? Έκανα εγγραφή και μου έδωσε 30.000 πόντους. Τι τους κάνω? Από αυτά που βλέπω, τα funkybudha φάνηκαν ενδιαφέροντα και το wolt 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oscar95 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 1 hour ago, elkons said: Ναι είναι εως συγκεκριμένη ημερομηνία Απλά έκανε copy το What's Up στο πακέτο Unlimited calls 2GB και έκανε +5 άμα θυμάσαι, απλά το ονομάζει η NOVA Data jump Εγω αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι διπλασιάζει τα GB από το πακέτο που ενεργοποιείς για 30 ημέρες. Δηλαδη αν πάρεις το πακέτο με τα 20€ που αναφέρεται πιο πάνω σου δινει 7GB και αν κάνεις Data Jump με άλλα 2€ ανανέωση σου δίνει άλλα 7GB, άρα έχεις 14GB. Το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει; Εχει εμφανιστεί και στο app. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Just now, oscar95 said: Μόνο 13 προσφορές εχεις στον αριθμό σου 😏😂 1 6 1 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 31/3/2025 at 5:36 ΜΜ, GREGORYMO said: Το padu app έχει καμιά χρησιμότητα? Έκανα εγγραφή και μου έδωσε 30.000 πόντους. Τι τους κάνω? Μπορείς να πάρεις σε χαμηλότερη τιμή μια σύνδεση. Όχι όμως χαμηλότερη από το f2go. Εγώ τη βρήκα χρήσιμη στο να αποθηκεύω τις κάρτες από μάρκετ και άλλα καταστήματα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 3 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Και να καταργηθεί η 8αρα στην Q| δεν υπάρχει πρόβλημα. Με 13€ μένουν 11,5 € καθαρά και φτάνουν 4 μήνες όταν μπαίνει το 600+600. Δηλαδή 3,3 € τον μήνα. Δεν υπάρχει οικονομικότερη λύση και χάνουν και το χαράτσι. Οπότε δεν νομίζω να το χαλάσουν. Εγω εχω το 600+600 σε F2G. Πως ακριβώς θα συντηρεις τα 600+600 με 13€ για 4 μηνες; ΥΓ: μετα τις νεες αλλαγες, εννοειται οτι κανενας καρτοκινητος δεν θα έχει λόγο να ξαναπατήσει σε καταστημα Nova. Να δω πως θα βρουν πελατες να πεισουν να τους κάνουν συμβόλαιο... 10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 2 minutes ago, VIPdriver said: Εγω εχω το 600+600 σε F2G. Πως ακριβώς θα συντηρεις τα 600+600 με 13€ για 4 μηνες; ΥΓ: μετα τις νεες αλλαγες, εννοειται οτι κανενας καρτοκινητος δεν θα έχει λόγο να ξαναπατήσει σε καταστημα Nova. Να δω πως θα βρουν πελατες να πεισουν να τους κάνουν συμβόλαιο... Και στις προσωπικές προσφορές άμα δεν έχεις πολύ υπόλοιπο δίνει καλύτερες παροχές συνήθως στη Q απ'οσο ξέρω. Άστα θα μας ταράξουν στα τηλέφωνα να τα κάνουμε συμβόλαια 😂😏 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 1 minute ago, VIPdriver said: Εγω εχω το 600+600 σε F2G. Πως ακριβώς θα συντηρεις τα 600+600 με 13€ για 4 μηνες; Το έχω σε q. 13€ καθαρά 11,51 - 2 μήνες τίποτα και 2 επόμενους 2χ5,30 πακέτο εξωτερικού. Στο f2g με αυτά τα φλας οφερς έρχεται ακόμα πιο φτηνά. 2 μήνες βράδυ κλπ ή 4 Σ-Κ 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 14 minutes ago, Konsta_ntina said: Το έχω σε q. 13€ καθαρά 11,51 - 2 μήνες τίποτα και 2 επόμενους 2χ5,30 πακέτο εξωτερικού. Στο f2g με αυτά τα φλας οφερς έρχεται ακόμα πιο φτηνά. 2 μήνες βράδυ κλπ ή 4 Σ-Κ σε χανω λιγακι, ολα αυτα για να ειναι ενεργο το νουμερο;;;; αυτο γινεται ετσι και αλλοιως 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) 5 minutes ago, HEO said: σε χανω λιγακι, ολα αυτα για να ειναι ενεργο το νουμερο;;;; αυτο γινεται ετσι και αλλοιως Εννοείται ενεργό, δηλαδή 600'+600μβ κάθε μήνα. Εντάξει δεν είναι πολλά αλλά για μένα είναι υπέρ αρκετά. Τι εννοείς ενεργό? Πως γίνεται αλλιώς? Χωρίς να βάλω λεφτά. Edited 1 Απριλίου by Konsta_ntina 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 26 minutes ago, Konsta_ntina said: Εννοείται ενεργό, δηλαδή 600'+600μβ κάθε μήνα. Εντάξει δεν είναι πολλά αλλά για μένα είναι υπέρ αρκετά. Τι εννοείς ενεργό? Πως γίνεται αλλιώς? Χωρίς να βάλω λεφτά. Εννοει οτι δεν εχει φραγη εισερχομενων για 12 μηνες. Όμως δεν γνωρίζει οτι η προϋπόθεση για να μπαινουν καθε μηνα τα 600αρια χρειαζεται να υπάρχει χρηματικό υπόλοιπο. ΥΓ: βασικα να υπάρχει υπόλοιπο τουλάχιστον 0,01 €. ΥΓ2: προσωπικά με βολεύει αυτη η αλλαγή, αφού δεν θα χρειαστει να ξαναπαω σε καταστημα νοβα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 58 minutes ago, VIPdriver said: ΥΓ2: προσωπικά με βολεύει αυτη η αλλαγή, αφού δεν θα χρειαστει να ξαναπαω σε καταστημα νοβα. Και πριν την αλλαγή μπορούσες πάλι 13€ ήταν online 🤡 4 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) 1 ώρα πριν, Konsta_ntina said: Εννοείται ενεργό, δηλαδή 600'+600μβ κάθε μήνα. Εντάξει δεν είναι πολλά αλλά για μένα είναι υπέρ αρκετά. Τι εννοείς ενεργό? Πως γίνεται αλλιώς? Χωρίς να βάλω λεφτά. δεν εχω καταλαβει αυτα τα 600'+600μβ απο που προκυπτουν Edited 1 Απριλίου by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Τα έδιναν σε νούμερα που είχαν καιρό να βάλουν κάρτα. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Παιδιά βάζω κάθε 25 μέρες υπόλοιπο και αγοράζω το 1500 προς όλους φοιτητικό με 11.5 ευρώ. Υπάρχει κάτι ποιο οικονομικο αυτή τη στιγμή 6 Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 16 minutes ago, therock said: Παιδιά βάζω κάθε 25 μέρες υπόλοιπο και αγοράζω το 1500 προς όλους φοιτητικό με 11.5 ευρώ. Υπάρχει κάτι ποιο οικονομικο αυτή τη στιγμή Στο free2go ή γενικά; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 1 hour ago, elkons said: Και πριν την αλλαγή μπορούσες πάλι 13€ ήταν online 🤡 Με 8€ πέρναγα 3 μήνες = 2,66 ο μήνας τώρα θέλω 5€ παραπάνω για 4 μήνες. 13/4 3,25 και κάτι ψιλά έμεναν. Μακάρι να μην αλλάξει για Q. Όχι ότι είναι σοβαρό ποσό, έτσι να λέμε κάτι. Αλλά αν αλλάξει δεν θα είναι και τεράστια ζημιά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Εν έτη 2025 δε νομίζω να πηγαίνει κόσμος για ανανέωση σε κατάστημα καρτοκινητή Και οι παππούδες συνήθως παίρνουν συμβόλαιο όπως 4GB απεριόριστα ομιλία της Nova το πιο φτηνό Δηλαδή έτσι κάνουν οι δικοί μου παππούδες κ όσους ξέρω τώρα η πλειοψηφία δεν γνωρίζω 4 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 7 ώρες πριν, elkons said: Και πριν την αλλαγή μπορούσες πάλι 13€ ήταν online 🤡 Εβαζα 8 ευρω απο καταστημα καθε 2 μηνες. Εαν ρίξεις μιά ματιά στα προηγούμενα ποστς μου, θα δεις να το γράφω. Δεν το είχα σκεφτεί να κανω το αλλο κολπο 🤭 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 9 ώρες πριν, sou_d said: Στο free2go ή γενικά; Ιδανικά όπως είμαι free2go αν παίζει άλλο πακέτο ενεργοποιήσης αλλιώς ενημέρωσε με και γενικά αν ξέρεις ότι παίζει κάτι αλλο 5 Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) Η cosmote (μέχρι 7/4/25) στο WU έχει απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ για 9 μήνες με την ενεργοποίηση του πιο φθηνού πακέτου 8.5€. Αν χρειάζεσαι μυνήματα, τότε το πακέτο των 11.5€ έχει 300 sms. Η Vodafone με ενεργοποίηση πακέτου 11.8€ δίνει απεριόριστα για 9 μήνες. Η Νόβα έχει απεριόριστα στο f2go, αλλά σε νέους αριθμούς ή φορητότητα. Η Q, για νέους αριθμούς μόνο, με 99€ για 1 χρόνο δίνει απεριόριστα, χωρίς να χρειάζεται ανανέωση κάθε μήνα. Edited 2 Απριλίου by vslk 3 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 2 minutes ago, vslk said: Η cosmote στο WU έχει απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ για 9 μήνες με την ενεργοποίηση του πιο φθηνού πακέτου 8.5€. Αν χρειάζεσαι μυνήματα, τότε το πακέτο των 11.5€ έχει 300 sms. Vodafone με 13€/μήνα ανανέωση και ενεργοποίηση πακέτου 11.8€ δίνει απεριόριστα για 9 μήνες. Νόβα έχει απεριόριστα στο f2go, αλλά σε νέους αριθμούς ή φορητότητα. Η Q, για νέους αριθμούς μόνο, με 99€ για 1 χρόνο δίνει απεριόριστα, χωρίς να χρειάζεται ανανέωση κάθε μήνα. Καλά τα γράφεις αλλα΄αν δεν κάνω λάθος σχετικά με το whatsup το πακέτο της προσφοράς των 8.5€ είναι προέκταση του standard πακέτου Data Month και κατα συνέπεια δίνει μόνο απεριοριστα δεδομένα χωρίς λεπτά ομιλίας. Αν κάποιος θέλει και ομιλία παει σε αυτό που ανέφερες, το Call to All με 11.5€. Ας επιβεβαίωσει ο @cu2goup που χρησιμοποιεί αυτή την προσφορά. Την έχω κι εγώ αλλά δεν την χρησιμοποιώ (ακόμη). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts