elkons Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος Αφού με drop μου είπαν πιο πάνω είναι 1€ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 5 minutes ago, elkons said: Αφού με drop μου είπαν πιο πάνω είναι 1€ Εάν ψωνίζεις από ΑΒ μπορείς να ξοδεύεις τις ανανεώσεις που κάνεις εκεί, απλά θέλει διαδικασία που δεν ξέρω. Προσωπικά με κουρασε η βονταφον και σταμάτησα να ασχολουμαι. Το κασμπακ ήταν η φθηνότερη λυση της αγοράς για συντήρηση αριθμου και την έκαψαν. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος Σιγά μη ψωνίσω στο ΑΒ είναι πανάκριβα τα ίδια θα μπου βγουν σε άλλο σούπερ. Βέβαια όλα ακριβά είναι για ενα πράγμα πάω και καταλήγω με ολόκληρο καρότσι. Η βφ το θετικό είναι βγάζει ανακοίνωση καιρό πριν να ξέρει ο κόσμος τι θα περιμένει, η Νόβα τελευταία στιγμή και εφαρμογή την ίδια μέρα, καίει κόσμο. Η βφ όμως καταργεί << τα καλά >> δυστυχώς 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 34 minutes ago, elkons said: Σιγά μη ψωνίσω στο ΑΒ είναι πανάκριβα τα ίδια θα μπου βγουν σε άλλο σούπερ. Βέβαια όλα ακριβά είναι για ενα πράγμα πάω και καταλήγω με ολόκληρο καρότσι. Η βφ το θετικό είναι βγάζει ανακοίνωση καιρό πριν να ξέρει ο κόσμος τι θα περιμένει, η Νόβα τελευταία στιγμή και εφαρμογή την ίδια μέρα, καίει κόσμο. Η βφ όμως καταργεί << τα καλά >> δυστυχώς Έτσι όπως μας τα λες (γράφεις) μάλλον για frog σε κόβω. Το CU για να βγει φτηνά πια έχει διαδικασία. Μάζευε κάθε Πέμπτη για ένα μήνα κωδικούς, βάλε την εφαρμογή στο κινητό και βάλε τους κωδικούς εκεί, πήγαινε στο ΑΒ (που προσωπικά το θεωρώ το χειρότερο από τα μεγάλα Σουπερ Μαρκετ) κάνε λίστα με αυτά που χρειαζεσαι εσύ και ίσως κάποιοι άλλοι γνωστοί φίλοι, η μάνα σου κλπ. ψάξε μεσα στο μαγαζί να δεις αν αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι δεν ειναι πανακριβα ώστε πραγματικά να συμφέρει να τα πάρεις απο εκει... Ουφ κουράστηκα και που τα έγραψα. Παρολα αυτά που και που το κάνω για δικούς μου λόγους κα κερδίζω κάποια χρήματα. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος Άστο όπως είναι κ βάλε 13€ μια φορά το χρόνο. Εισερχόμενες θα δέχεται. Και που ξες, μπορεί να σκάσει το πακέτο. 😄 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος Έφαγα φραγή και έφυγε το πακέτο μαζί με ολο το δωράκι 🥰 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος Τώρα όπου κ να πας θέλει ποσό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος Προτιμώ να πληρώσω έστω και ένα 5€ πάρα να μιλάω στην εξυπηρέτηση για ένα καρτοκινητο και να μου μιλούν με τον χειρότερο τρόπο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος Η vf me το εννιάμηνο απεριόριστα είναι πολύ καλή αν δεν πάσχει στο σήμα εκεί. Νομίζω γίνεται κ eSIM. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος Μια χαρά το σήμα τους είναι για κλήσεις ακόμα και Edge να χα πάλι γίνεται οπότε δε με απασχολεί αυτό έντονα . Θα πω στο περί νόβα γενικά διάλογο, είναι απαράδεκτοι όσες φορές τους χρειάστηκα με έκαναν σκουπίδι κυριολεκτικά. Εάν είναι μάγκες ας διαδοθεί η κλήση, άλλωστε και από εμένα είναι ηχογραφημένη αλλά απαγορεύεται και δεν μπορώ να σας τη βάλω εδώ. Αφού πάνε έτσι θα πάω και εγώ νομικά. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 58 minutes ago, elkons said: Έφαγα φραγή και έφυγε το πακέτο μαζί με ολο το δωράκι 🥰 Αν δεις μερικα post ποιο πίσω το ιδιο έπαθα και εγω.Δεν μου αρεσει να με εκβιάζουν. Αν δεν βάλεις κάρτα δεν ανοιγει φραγη.Πάρε τηλέφωνο στο 13700 και δώσε πονο. Εγώ σήμερα το απόγευμα τους στολισα με άπταιστα γαλλικα (που δεν ξερω καθόλου) και τελικά η φραγή ως δια μαγείας εξαφανίστηκε. Τώρα δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις. Δοκίμασε το άμα θες δεν χάνεις κάτι. Στη χειρότερη περίπτωση θα ξεθυμάνεις. 😉 5 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 1 minute ago, mips said: Αν δεις μερικα post ποιο πίσω το ιδιο έπαθα και εγω.Δεν μου αρεσει να με εκβιάζουν. Αν δεν βάλεις κάρτα δεν ανοιγει φραγη.Πάρε τηλέφωνο στο 13700 και δώσε πονο. Εγώ σήμερα το απόγευμα τους στολισα με άπταιστα γαλλικα (που δεν ξερω καθόλου) και τελικά η φραγή ως δια μαγείας εξαφανίστηκε. Τώρα δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις. Δοκίμασε το άμα θες δεν χάνεις κάτι. Στη χειρότερη περίπτωση θα ξεθυμάνεις. 😉 Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο απλώς θα κάνω μια ωραία φορητότητα. Μερικοί δε με πιστεύουν βέβαια ότι και να πω βέβαια δικαίωμα τους,αλλά βλέπω είμαστε σε παρόμοια περίπτωση. Έχω ανεβάσει αναλυτικά τι έχει συμβεί στο νήμα Περι nova γενικά. Εάν δε με πιστεύει κάποιος οκ ας προσπεράσει, φοορυμ είμαστε. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 16 ώρες πριν, gpapas640 said: Καλό είναι να διευκρινιστεί ότι τα κολπακια με την αλλαγή APN και κλειστων δεδομένων δεν πιάνουν σε όλες τις συσκευές. Η μόνη σίγουρη μέθοδος για να μη χρεωθείς daily internet είναι (εκτός από το προφανές, να έχεις ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων) να ζητήσεις φραγή δεδομένων από την εξυπηρέτηση. Τουλάχιστον στη δική μου συσκευή είναι αποδεδειγμένο που δεν μπορεί να περάσει ούτε ένα byte με κλειστά δεδομένα Και όμως μου έχει φάει υπόλοιπο πολλές φορές μετά άπω λήξη πακέτου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος (edited) Δυστυχώς στο επίπεδο που το κοιτάς έχεις απομακρυνθεί πολύ από το επίπεδο που το βλέπει η εταιρεία (raw), οπότε δεν αποδεικνύεις κάτι. Να στο πω με άλλο παράδειγμα, αν το ρούτερ σου στο σπίτι είναι συνδεδεμένο στην γραμμή μεταφέρει δεδομένα ακόμα και αν έχεις κλείσει το wifi και δεν βλέπεις κίνηση στο laptop, κάτι παρόμοιο συμβαίνει μέσα στο κινητό σου. Δε λέω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την χρέωση, απλά ότι δεν είναι είναι απόδειξη αυτό. Edited 4 Δεκέμβριος by spiliot 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pablo1 Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος (edited) 13 ώρες πριν, VIPdriver said: Σας έφτιαξα πάλι! Θα πίνετε Starbucks και Mikel στην υγειά μου! Κατεβάστε το padu. Δηλωστε το f2g σας. Θα πάρετε δώρο 30.000 πόντους padu και θα παιρνετε 1+1 με εξαργύρωση 300 πόντους κάθε φορά. Ισχυει και για Q και συμβολαιο. Εκανα εγγραφή αλλά δεν μου ήρθαν οι 30.000 πόντοι.... Edited 4 Δεκέμβριος by pablo1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 1 minute ago, pablo1 said: Εκανα εγγραφή αλλά δεν μου ήρθαν οι 30.000 πόντοι.... Εδωσες το Νοβα νουμερο σου; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, pablo1 said: Εκανα εγγραφή αλλά δεν μου ήρθαν οι 30.000 πόντοι.... ηρθαν κανονικα απο νουμερο f2g 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pablo1 Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Εδωσες το Νοβα νουμερο σου; Τώρα ήρθε... Πληρώνεις τον ένα καφε και έχεις άλλο ένα δώρο σωστά? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 16 minutes ago, pablo1 said: Τώρα ήρθε... Πληρώνεις τον ένα καφε και έχεις άλλο ένα δώρο σωστά? Εαν πατήσεις πάνω στην φωτογραφια της καθε προσφοράς, σου λέει αναλυτικά τι κερδίζεις. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος (edited) Καλησπέρα, πέρασα σήμερα από το 4all της γειτονιάς μου και όπως σας είχα πει μήνες πριν (Ιούνιος 2024), προς έκπληξη μου βρήκα πάλι αυτές τις προνομιακές κάρτες f2g η οποίες έχουν το πακέτο με απεριόριστη ομιλία, 35 gb και 300sms με 9€. Αυτές τις κάρτες τις είχαν μόνο για λίγες μέρες και έπειτα τις κατήργησαν, άγνωστος ο λόγος. Πήγα μετά σε ένα περίπτερο και ένα άλλο 4all και δεν είχε. Επίσης να τονίσω πως δεν προωθώ καθόλου την αλυσίδα ψιλικών που έχουν, απλώς σας ενημερώνω αν κάποιος ενδιαφέρεται. Εγώ είχα πάρει ένα το καλοκαίρι πριν καταργηθούν για την γιαγιά ενός φίλου που το χρειαζόταν για συγκεκριμένη ελάχιστη χρήση (νόμιζα ήταν κανονικό μετά έμαθα). Τελικά αυτός ο φίλος το δήλωσε στο όνομα του στέλνοντας μήνυμα στο βαιμπερ στην προωθητική εταιρεία και ακόμα έχει την προσφορά αυτό το πακέτο. (Αυτό το λέω γιατί δεν λέει διάρκεια, μπορεί να είναι για 9 μήνες, 1 χρόνο, ποιος ξέρει). Μακάρι να κρατήσει όμως γιατί είναι τίμια προσφορά. Θα στείλω και εγώ να το βάλω στο όνομα μου αυτό που πήρα και όταν λήξει αν λήξει η προσφορά, απευθείας φορητότητα. Έτσι και αλλιώς δεν σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω ως κύριο νούμερο. Edited 4 Δεκέμβριος by spoukos 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος On 1/12/2024 at 10:18 ΜΜ, HEO said: OK, το λεω αυτο, διοτι ΑΝ ΤΟ ΤΗΕΛΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ συμβαινει αυτο που γραφεις δεν σου λεει κανενα μηνυμα αν το παρεις οτι ο χρηστης εχει την συσκευη ανεργη και κανει λες και ειναι αποσυνδεδεμενο και βεβαια δεν σου ερχονται μηνυμαρα οτι καποιος σε πηρε μονο τα κανονικα SMS μηνυματα μενουν σε αναμονη και οταν το ανοιξεις τα λαμβανεις φυσικα οπως ειπα αν ειναι ανοικτο και συνδεδεμενο δουλευει μια χαρα και κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα On 2/12/2024 at 2:45 ΠΜ, Bas said: Όλα ακριβώς ίδια σε μένα Συμπλήρωση: Δεν κάνει αναπάντητες κλήσεις 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος Τα flash offers επεκτείνουν την ημερομηνία λήξης του υπολοιπου; 4 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 1 hour ago, ParafronGR said: Τα flash offers επεκτείνουν την ημερομηνία λήξης του υπολοιπου; Ναι, για όσο κρατάει το πακέτο που θα αγοράσεις βέβαια. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, spoukos said: Καλησπέρα, πέρασα σήμερα από το 4all της γειτονιάς μου και όπως σας είχα πει μήνες πριν (Ιούνιος 2024), προς έκπληξη μου βρήκα πάλι αυτές τις προνομιακές κάρτες f2g η οποίες έχουν το πακέτο με απεριόριστη ομιλία, 35 gb και 300sms με 9€. Αυτές τις κάρτες τις είχαν μόνο για λίγες μέρες και έπειτα τις κατήργησαν, άγνωστος ο λόγος. Πήγα μετά σε ένα περίπτερο και ένα άλλο 4all και δεν είχε. Επίσης να τονίσω πως δεν προωθώ καθόλου την αλυσίδα ψιλικών που έχουν, απλώς σας ενημερώνω αν κάποιος ενδιαφέρεται. Εγώ είχα πάρει ένα το καλοκαίρι πριν καταργηθούν για την γιαγιά ενός φίλου που το χρειαζόταν για συγκεκριμένη ελάχιστη χρήση (νόμιζα ήταν κανονικό μετά έμαθα). Τελικά αυτός ο φίλος το δήλωσε στο όνομα του στέλνοντας μήνυμα στο βαιμπερ στην προωθητική εταιρεία και ακόμα έχει την προσφορά αυτό το πακέτο. (Αυτό το λέω γιατί δεν λέει διάρκεια, μπορεί να είναι για 9 μήνες, 1 χρόνο, ποιος ξέρει). Μακάρι να κρατήσει όμως γιατί είναι τίμια προσφορά. Θα στείλω και εγώ να το βάλω στο όνομα μου αυτό που πήρα και όταν λήξει αν λήξει η προσφορά, απευθείας φορητότητα. Έτσι και αλλιώς δεν σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω ως κύριο νούμερο. Κι εγω σε ευχαριστω για την ενημερωση που μας εχεις δωσει, παροτι σε αμφισβητησα στην αρχη. Οντως δεν εχουν αυτες τις sim ολα τα 4all. Μαλλον αναλογα με το απο που προμηθευεται καθε συγκεκριμενο καταστημα 4all. Αφορουν πακετα για στρατιωτικους και συγγενεις τους και μαλλον τετοιας "υφης" αφορουν οι προμηθευτες καποιων καταστηματων 4all. Αν θυμονται οσοι υπηρετησαν στρατο , πως μπορουσε κανεις να μπει και να αγορασει απο τα στρατιωτικα πρατηρια ανα την Ελλαδα σε χαμηλοτατες τιμες. Οπως ολα τα πραματα σε αυτη τη χωρα δε γνωριζει ο πελατης απο που προμηθευτηκε τα προιοντα το καθε καταστημα, και το κρατος δε το αφορα εαν το χαμηλο κοστος εχει προκυψει με "περιεργο" τροπο, παρα μονο εαν το κερδος ειναι νομιμο. Ουτε και τη μαυρη εταιρια , στην κατασταση που βρισκεται, που πανε οι sim που προοριζει για στρατιωτικους. Οπως συνεβαινε και με τα φοιτητικα της που σε μια δεκαετια πια "εκπεσαν" για τον ιδιο λογο που μπορει να συμβει και με αυτες τις sim εαν διαρρευσει ευρυτερα το "colpo". 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts