p_k Δημ. Παρασκευή στις 09:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:13 μμ Φοβερό κόλπο 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Σάββατο στις 10:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:11 πμ 16 ώρες πριν, Fns1 said: Απ την άλλη μεριά πάλι το buy more δεν υπάρχει κάπου σαν όρος συμβολαίου ή επίσημη υπηρεσία για να τους πατήσεις κάτω και να τους πεις αυτοι είναι οι όροι δηλαδή αν είσαι πιο πριν η πιο παλιά από μία ημερομηνία ή αν έρθεις από φορητότητα είναι στο φλου τουλάχιστον εγώ δεν έχω κάποιο λινκ για να τους το στρίψω τη μούρη οπότε αυτοί το ερμηνεύουν όπως θέλουν. Κανεις λάθος. Αν τους ρωτήσεις θα σου αναφέρουν ότι τα 15 γκιγκα αποδίδονται σε αριθμούς που έχουν ενεργοποιηθεί από τον Απρίλιο του 2024 και μετα. Αυτό αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση που έλεγε για το χαράτσι 1€ ανά δίμηνο στο buy more (που εν τέλει δεν εφαρμόστηκε). Επιχειρήματα υπάρχουν αν έχεις υπομονή και επιμονή. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. Σάββατο στις 10:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:50 πμ 30 minutes ago, gpapas640 said: Κανεις λάθος. Αν τους ρωτήσεις θα σου αναφέρουν ότι τα 15 γκιγκα αποδίδονται σε αριθμούς που έχουν ενεργοποιηθεί από τον Απρίλιο του 2024 και μετα. Αυτό αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση που έλεγε για το χαράτσι 1€ ανά δίμηνο στο buy more (που εν τέλει δεν εφαρμόστηκε). Επιχειρήματα υπάρχουν αν έχεις υπομονή και επιμονή. Αυτοι χρησιμοποιούν την ημερομηνία 24/3/2024 όπως τους συμφέρει παράδειγμα σε μένα το πότε έγινε το συμβόλαιο της σταθερής Έγινε το 2022 τότε δηλαδή που το bonus έδινε μόνο τα 1000 λεπτά και έτσι θα συνεχίσετε μου είπαν τα έχω γραπτά,και όχι πότε έκανα φορητότητα στο free to go.Προχθες κάναμε νέο συμβόλαιο φίλου σε σταθερή και φορητότητα στο f2g και τα βάλανε όλα χωρίς καμία απολύτως γκρίνια.Τέλος πάντων όπως προείπα αρχές Δεκεμβρίου θα περιμένω να δω τι θα μπει λήγει και η σταθερή μου τον Γενάρη και θα ενημερώσω τότε, δεν ξανασχολούμαι προς το παρόν. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Σάββατο στις 07:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:18 μμ 21 ώρες πριν, alteisei said: Γιατι "απειλει" για μη ανανεωση και στο τελος απολυτως τιποτα δε θα κανει: Οπως η συντριπτικη πλειοψηφια των γηγενων. Και επιπλεον το κατεουν αριστοτατα οι εταιρειες. Αλιμονο στους ελαχιστους μας που υλοποιουμε απολυτως λεξη προς λεξη ο,τι λεμε και μας περναν για ιδιους και ομοιους με το >95% σας. Οσπου να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ιδιοι κι ομοιοι καθυστερουμε οσπου να το συνειδητοποιησουν. Τη χρονική στιγμή, ο κόσμος δεν έχει επιλογές, γιατί και οι 3 είναι ίδιες. Όταν όμως βρεθεί η επιλογή θα αναγκαστούν όπως έγινε με τα δορυφορικά πακέτα. 8 ώρες πριν, Fns1 said: Αυτοι χρησιμοποιούν την ημερομηνία 24/3/2024 όπως τους συμφέρει παράδειγμα σε μένα το πότε έγινε το συμβόλαιο της σταθερής Έγινε το 2022 τότε δηλαδή που το bonus έδινε μόνο τα 1000 λεπτά και έτσι θα συνεχίσετε μου είπαν τα έχω γραπτά,και όχι πότε έκανα φορητότητα στο free to go.Προχθες κάναμε νέο συμβόλαιο φίλου σε σταθερή και φορητότητα στο f2g και τα βάλανε όλα χωρίς καμία απολύτως γκρίνια.Τέλος πάντων όπως προείπα αρχές Δεκεμβρίου θα περιμένω να δω τι θα μπει λήγει και η σταθερή μου τον Γενάρη και θα ενημερώσω τότε, δεν ξανασχολούμαι προς το παρόν. Εδώ λέει ότι η προσφορά μπαίνει μόνο σε κατάστημα. On 22/10/2024 at 8:11 ΜΜ, hercoulis said: Επειδή γράψατε να το ανοίγουμε κάπου κάπου, το άνοιξα και είχε προσφορά. Έχει και εισερχόμενες κλήσεις. Από τότε που έκοψαν το 1ευρώ ανανέωση έχω να βάλω σε αυτό το νούμερο. Το εξαφάνισαν! Ήθελα να' ξερα, πίσω από την κουρτίνα παραφυλάνε. Μήπως τα πήραν όλα τα δωράκια? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 07:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:38 μμ Για να πάρω τα 15 giga μου ανέφεραν ρητα ότι πρέπει να πάρω νέο αριθμό f2g και να φέρω φορητοτητα από άλλο πάροχο δεν θα μου τα δώσουν. Το έχω αφήσει έτσι το θέμα. Τελικά τι ισχύει; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Κυριακή στις 12:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:07 πμ 4 ώρες πριν, hercoulis said: Το εξαφάνισαν! Ήθελα να' ξερα, πίσω από την κουρτίνα παραφυλάνε. Μήπως τα πήραν όλα τα δωράκια? Έληξε 05/11 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Κυριακή στις 06:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:41 πμ 11 ώρες πριν, Antonio21 said: Για να πάρω τα 15 giga μου ανέφεραν ρητα ότι πρέπει να πάρω νέο αριθμό f2g και να φέρω φορητοτητα από άλλο πάροχο δεν θα μου τα δώσουν. Το έχω αφήσει έτσι το θέμα. Τελικά τι ισχύει; ΟΥΤΕ οι ίδιοι ξέρουνε... Πάρε νέο κ ΜΕΤΑ ζητά αλλαγή στο υπάρχων το δικό σου... Όταν σου έχει ήδη αποδοθεί η προσφορά, είναι Πίο πιθανό να στην μεταφέρουν σε άλλο νούμερο... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. Κυριακή στις 10:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:01 πμ Προσφορά λέει μόνο για σένα: 250GB +1000' Total μόνο με 7,80 ευρώ για 30 μέρες. Αν την ενεργοποιήσω επεκτείνεται και η διάρκεια υπολοίπου; Ο μόνος λόγος που με ενδιαφέρει είναι γιατί έχω ένα υπόλοιπο και πρέπει σε μερικές μέρες να το ταΐσω 13 ευρώ. Δεν το χρησιμοποιώ το τηλέφωνο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Κυριακή στις 10:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:38 πμ 3 ώρες πριν, damianos said: ΟΥΤΕ οι ίδιοι ξέρουνε... Πάρε νέο κ ΜΕΤΑ ζητά αλλαγή στο υπάρχων το δικό σου... Όταν σου έχει ήδη αποδοθεί η προσφορά, είναι Πίο πιθανό να στην μεταφέρουν σε άλλο νούμερο... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αλλά εάν δεν γνωρίζουν δεν θα ασχοληθώ το νούμερο είναι της μητέρας μου απλά στο όνομα μου. Το αφήνω ως έχει cu 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Κυριακή στις 11:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:45 πμ 1 ώρα πριν, Vox said: Προσφορά λέει μόνο για σένα: 250GB +1000' Total μόνο με 7,80 ευρώ για 30 μέρες. Αν την ενεργοποιήσω επεκτείνεται και η διάρκεια υπολοίπου; Ο μόνος λόγος που με ενδιαφέρει είναι γιατί έχω ένα υπόλοιπο και πρέπει σε μερικές μέρες να το ταΐσω 13 ευρώ. Δεν το χρησιμοποιώ το τηλέφωνο. 100% κάνει επέκταση. Καρατσεκαρισμενο😉 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 11:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:58 πμ Ποτε το δοκιμασες τελευταία? Γιατί ειχαμε πει οτι δεν κανει. Δεν θυμάμαι αν ήταν με την τελευταία μορφή ή με τα εφτά ευρώ όταν το είχα δοκιμάσει και δεν έκανε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 12:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:12 μμ Τόσο ηλήθιοι είναι στη εξυπηρέτηση; Ζήτησα να ανοίξουν VoLTE μου έσβησαν το 4G έχω 2G μόνο για κλήσεις ζητάω να το ανάψουν και τι λέει Μαλλον δεν έχουν ούτε Ε ούτε 2G,όπως λέει ο @Nickchris36 και @cmvr ετζ σα! Τα παιδιά στην εξυπηρέτηση θέλουν δουλειά 2 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 12:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:14 μμ Κυριακή δεν υπάρχει κατανόηση. Πάρε 13700 κατα προτίμηση από αύριο 1 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 12:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:17 μμ Πήρα τώρα και δε βρήκα άκρη Θα ξανά πάρω αργότερα μπας και πάει κάνας καλύτερος εκπρόσωπος . 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 12:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:20 μμ Αν δεν βγάζεις ακρη πες αρχικα οτι δεν εχεις 4g να το κοιτάξουν,και αφού διορθωθεί δοκιμασε το volte. Κοιτα και την αντίστοιχη σελίδα του f2g λέει για ενεργοποίηση με μήνυμα κλπ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. Κυριακή στις 12:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:22 μμ 22 minutes ago, kmpatra said: Ποτε το δοκιμασες τελευταία? Γιατί ειχαμε πει οτι δεν κανει. Δεν θυμάμαι αν ήταν με την τελευταία μορφή ή με τα εφτά ευρώ όταν το είχα δοκιμάσει και δεν έκανε. Το ενεργοποίησα εγώ στις 6 Νοεμβρίου και δίνει κανονικά επέκταση ένα μηνα 1 5 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 12:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:24 μμ Αρχικά είπα να ανοίξουν VoLTE γιατί ήταν κλειστό οκ ολοκληρώθηκε επανεκκίνηση απλά και οκ. Κάνω επανεκκίνηση ούτε 4G. Πάω τσατ λέω ενεργοποίηση 4G δε κατάλαβε και της είπα κλείσε 4G οκ. Το κινητό μόνο 2G λειτουργούσε λεει δεν υπάρχει 2G μόνο 4G 5G 4 minutes ago, kmpatra said: Αν δεν βγάζεις ακρη πες αρχικα οτι δεν εχεις 4g να το κοιτάξουν,και αφού διορθωθεί δοκιμασε το volte. Κοιτα και την αντίστοιχη σελίδα του f2g λέει για ενεργοποίηση με μήνυμα κλπ 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Κυριακή στις 01:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:07 μμ 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 01:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:07 μμ 41 minutes ago, elkons said: Αρχικά είπα να ανοίξουν VoLTE γιατί ήταν κλειστό οκ ολοκληρώθηκε επανεκκίνηση απλά και οκ. Κάνω επανεκκίνηση ούτε 4G. Πάω τσατ λέω ενεργοποίηση 4G δε κατάλαβε και της είπα κλείσε 4G οκ. Το κινητό μόνο 2G λειτουργούσε λεει δεν υπάρχει 2G μόνο 4G 5G Επειδή υπάρχει η χρέωση της μίας ημέρας με 2Ευρώ, πολύς κόσμος κάνει παράπονα για αυτή τη χρέωση και στην εξυπηρέτηση κλείνουν τα δεδομένα. Αυτό κατάλαβε γι' αυτό τα έκλεισε. 1 hour ago, kmpatra said: Ποτε το δοκιμασες τελευταία? Γιατί ειχαμε πει οτι δεν κανει. Δεν θυμάμαι αν ήταν με την τελευταία μορφή ή με τα εφτά ευρώ όταν το είχα δοκιμάσει και δεν έκανε. Συνήθως ή αναγραφόμενη διάρκεια του πακέτου, λειτουργεί και ως διάρκεια για παράταση ανανέωσης. 3 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 01:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:15 μμ 4 minutes ago, hercoulis said: Επειδή υπάρχει η χρέωση της μίας ημέρας με 2Ευρώ, πολύς κόσμος κάνει παράπονα για αυτή τη χρέωση και στην εξυπηρέτηση κλείνουν τα δεδομένα. Αυτό κατάλαβε γι' αυτό τα έκλεισε. Ναι αλλά άλλο ζήτησα άλλο έκαναν όσο αναφορά τη χρέωση εάν τελειώσουν τα δεδομένα ας τα σταματάνε με το που λήγουν όπως κάνει και η COSMOTE και η Vodafone, αλλά δεν είναι πρόθυμοι εκεί στη NOVA θέλουν να κλέβουν τους καρτοκινητούς. Τέλος πάντων πήρα στο 13700 ,βρέθηκε άκρη και τα έφτιαξε όλα το παιδί. Μακάρι να ήταν όλοι έτσι, πρόθυμος για εξυπηρέτηση και συνεννοήσιμος, ίσως είναι καινούργιος δεν έχω ξανά συνδεθεί με αυτόν στο παρελθόν . 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Κυριακή στις 01:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:23 μμ (edited) 16 minutes ago, hercoulis said: Επειδή υπάρχει η χρέωση της μίας ημέρας με 2Ευρώ, πολύς κόσμος κάνει παράπονα για αυτή τη χρέωση και στην εξυπηρέτηση κλείνουν τα δεδομένα. "Πονάει κεφάλι, κόψε κεφάλι" Edited Κυριακή στις 01:25 μμ by Bas 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Κυριακή στις 01:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:43 μμ 19 minutes ago, Bas said: "Πονάει κεφάλι, κόψε κεφάλι" Nova Speaking.... 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. Κυριακή στις 01:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:55 μμ Τι είναι αυτό πάνω στο σήμα εμφανίστηκε ξαφνικά. Το roaming είναι ; Αλλά είναι κλειστό 😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Κυριακή στις 02:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:18 μμ 22 minutes ago, Jimakos43 said: Τι είναι αυτό πάνω στο σήμα εμφανίστηκε ξαφνικά. Το roaming είναι ; Αλλά είναι κλειστό 😂 Είναι roaming στο υπέρ δίκτυο ετζ σα πλας 🤣 Κάνε μια επανεκκίνηση την συσκευή σου 5 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Κυριακή στις 05:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:44 μμ 5 ώρες πριν, elkons said: Τόσο ηλήθιοι είναι στη εξυπηρέτηση; Ζήτησα να ανοίξουν VoLTE μου έσβησαν το 4G έχω 2G μόνο για κλήσεις ζητάω να το ανάψουν και τι λέει Μαλλον δεν έχουν ούτε Ε ούτε 2G,όπως λέει ο @Nickchris36 και @cmvr ετζ σα! Τα παιδιά στην εξυπηρέτηση θέλουν δουλειά Ετζ σα ονλυυυυ🎉🥳😜 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts