Fns1 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 18 ώρες πριν, damianos said: Ναι η μητέρα μου ήταν. Και έπαιρνα μόνο τα 1000 λεπτά... Έγινε πόλεμος με το τσατ και έπεφτα από άσχετο σε ακόμα πιο προκλητικά άσχετο... Με την φόρμα επικοινωνίας παίρνεις αριθμό πρωτοκόλλου κ εξυπηρέτηση πελατών με ευθύνη.... Και σου απαντάνε γραπτώς στο αίτημα με SMS... Η φόρμα επικοινωνίας δεν υπάρχει πλέον παρά μόνο για επίλυση διαφορών και προσωπικά δεδομένα ,την κατάργησαν και υπάρχει μόνο το chat και το τηλέφωνο,Στο chat επιμένουν ότι στα συστήματά τους φαίνεται ενεργοποιημένη η υπηρεσία όπως και σε κατάστημα το είδα και εγω.Έχει κολλήσει το σύστημα σαν να μην έφυγα με φορητότητα σε άλλον πάροχο και τώρα που ξαναγύρισα δεν τους επιτρέπει να την ξαναενερνεργοποιήσουν το είδα ο ίδιος στο κατάστημα, βγάζει σφάλμα.Έμπλεξα. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος (edited) 9 minutes ago, Fns1 said: Η φόρμα επικοινωνίας δεν υπάρχει πλέον παρά μόνο για επίλυση διαφορών και προσωπικά δεδομένα ,την κατάργησαν και υπάρχει μόνο το chat και το τηλέφωνο,Στο chat επιμένουν ότι στα συστήματά τους φαίνεται ενεργοποιημένη η υπηρεσία όπως και σε κατάστημα το είδα και εγω.Έχει κολλήσει το σύστημα σαν να μην έφυγα με φορητότητα σε άλλον πάροχο και τώρα που ξαναγύρισα δεν τους επιτρέπει να την ξαναενερνεργοποιήσουν το είδα ο ίδιος στο κατάστημα, βγάζει σφάλμα.Έμπλεξα. Αφού ήρθες από φορητότητα έπρεπε να είναι Όλα κενά, λευκά και σαν νέο νούμερο να τους αφήνει Νέα απόδοση της υπηρεσίας Buy More 15gb.🤨 Πρέπει οι ίδιοι να κάνουν ρεσετ στα στοιχεία και να τα ξανά περάσουν από την αρχή... ΔΕΝ ξέρω τι άλλο να σου πω το έχω κάνει 5 φορές και της 4 με παιδεψαν πολύ... Μόνο η μία έγινε αυτόματα και χωρίς ουσιαστικά κανένα απολύτως πρόβλημα... Όλο και ποιο δύσκολο το κάνουν λες και τους χρωστάμε 🤔 Edited 3 Νοέμβριος by damianos 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Τα έχουν μπλέξει όλα δυστυχώς 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, Fns1 said: Η φόρμα επικοινωνίας δεν υπάρχει πλέον παρά μόνο για επίλυση διαφορών και προσωπικά δεδομένα ,την κατάργησαν και υπάρχει μόνο το chat και το τηλέφωνο,Στο chat επιμένουν ότι στα συστήματά τους φαίνεται ενεργοποιημένη η υπηρεσία όπως και σε κατάστημα το είδα και εγω.Έχει κολλήσει το σύστημα σαν να μην έφυγα με φορητότητα σε άλλον πάροχο και τώρα που ξαναγύρισα δεν τους επιτρέπει να την ξαναενερνεργοποιήσουν το είδα ο ίδιος στο κατάστημα, βγάζει σφάλμα.Έμπλεξα. Αυτό που λέει ο @damianos πιο πάνω. Παίρνε τηλέφωνο κάθε μερα και κατέβαζε καντήλια ζητώντας να μπει κάποιος χειροκίνητα στο σύστημα να κάνει reset. Δυστυχώς αυτή είναι η Nova/Wind. 2 ώρες πριν, damianos said: ... Όλο και ποιο δύσκολο το κάνουν λες και τους χρωστάμε 🤔 Ναι, κλασσικά κουτοπόνηρη Nova που κάνει αυτή την προωθητική ενέργεια για να δελεάσει νέους συνδρομήτές και δεν θέλει να το δώσει σε παλιούς. Δηλαδή αυτό που κάνουν χωρίς να το λένε είναι ότι αφού δεν δίνουν το buy more σε υφιστάμενους συνδρομήτές, κατ επέκταση δεν το δίνουν και σε αυτούς που φεύγουν για μικρο χρονικό διάστημα και ξαναγυρίζουν για να το πάρουν. Σκέτη απογοήτευση για άλλη μια φορά από αυτή την εταιρεία. Βλέπουν το πρόβλημα, το δείχνουν στον πελάτη και δεν κάνουν τίποτα για να το φτιάξουν. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, Fns1 said: Η φόρμα επικοινωνίας δεν υπάρχει πλέον παρά μόνο για επίλυση διαφορών και προσωπικά δεδομένα ,την κατάργησαν και υπάρχει μόνο το chat και το τηλέφωνο,Στο chat επιμένουν ότι στα συστήματά τους φαίνεται ενεργοποιημένη η υπηρεσία όπως και σε κατάστημα το είδα και εγω.Έχει κολλήσει το σύστημα σαν να μην έφυγα με φορητότητα σε άλλον πάροχο και τώρα που ξαναγύρισα δεν τους επιτρέπει να την ξαναενερνεργοποιήσουν το είδα ο ίδιος στο κατάστημα, βγάζει σφάλμα.Έμπλεξα. Δοκίμασε να πας σε κατάστημα και να τους ζητήσεις να καταργήσουν το Buy More απ'το F2G σου. Αυτό που δεν υπάρχει δηλαδή, παρά μόνο στο σύστημά τους. Αν το καταφέρεις, θα'σαι ελεύθερος μετά να το ενεργοποιήσεις μέσω chat. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος On 31/10/2024 at 7:28 ΜΜ, Teiresias_ said: Δυσκολάκι με τόσα χρήματα στο υπόλοιπο να λάβεις καλή προσφορά πάντως.. αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Το flash offers κάθε ποτέ ανανεώνεται? Κάθε Τετάρτη? .διότι μπήκα την Τετάρτη και δεν είχε προσφορά καινούργια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 20 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said: Το flash offers κάθε ποτέ ανανεώνεται? Κάθε Τετάρτη? .διότι μπήκα την Τετάρτη και δεν είχε προσφορά καινούργια. Τελευταίο: https://myphone.gr/forum/topic/29857/?do=findComment&comment=7318484 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Τώρα θα φύγουν μαζικά προς την σταθερή Νόβα για να τους βγάζει το κτικιο στην ενεργοποίηση του Buy More 15gb γιατί απλά Έτσι γουστάρουν 🥵 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 2 minutes ago, damianos said: Τώρα θα φύγουν μαζικά προς την σταθερή Νόβα για να τους βγάζει το κτικιο στην ενεργοποίηση του Buy More 15gb γιατί απλά Έτσι γουστάρουν 🥵 Δηλαδή? 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος (edited) Unlimited Flash Offer τέλος... Edited 6 Νοέμβριος by Bas 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Από το φλας τυφλώθηκαν τα απεριόριστα 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Την επόμενη φορά περιμένω 100 ΤΒ με διάρκεια μιας ημέρας, για να γίνει πιο challenging η προσφορά 😄 1 10 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος (edited) απο την σελιδα του F2G παρατηρω οτι πλεον η ολη διαδικασια γινεται ηλεκτρονικα και για τις φορητοτητες μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει; επισης αλλη ερωτηση μαζι με την καρτα sim στελνουν και καρτα ανανεωσης ή βαζουν τα χρηματα κατευθειαν στον λογαριασμο του κινητου; ΥΓ δυστυχως βλεπω οτι ακομα και τωρα υπαρχει η συναντηση με τον κουριερ "Θα πρέπει να υπάρχει διαθέσιμο ένα αντίγραφο του εγγράφου ταυτοπροσωπίας κατά την παραλαβή της νέας SIM κάρτας από την εταιρεία courier." @Fns1 διαβαζοντας λιγο προηγουμενα μηνυματα και το προβλημα σου θα εκανα το εξης: θα επαιρνα ενα νεο νουμερο και θα εβαζα εκει την προσφορα μετα απο 2-3 μερες θα ξαναπηγαιανα και θα μετεφερα την προσφορα στο νουμερο που θελω βεβαια ολο αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να δωσεις 15 ευρω για την καρτα ανανεωσης στο νεο νουμερο Edited 6 Νοέμβριος by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, HEO said: διαβαζοντας λιγο προηγουμενα μηνυματα και το προβλημα σου θα εκανα το εξης: θα επαιρνα ενα νεο νουμερο και θα εβαζα εκει την προσφορα μετα απο 2-3 μερες θα ξαναπηγαιανα και θα μετεφερα την προσφορα στο νουμερο που θελω βεβαια ολο αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να δωσεις 15 ευρω για την καρτα ανανεωσης στο νεο νουμερο Μου στείλανε μάιλ ότι θα το κοιτάξει το αρμόδιο τμήμα γιατί πράγματι είδανε το πρόβλημα οπότε είναι θετικό βήμα και είμαι σε σύντομη αναμονή.Θα ενημερώσω εδώ για την εξέλιξη.Θανκς. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) On 5/11/2024 at 10:57 ΜΜ, damianos said: ν 🥵 Έχει καταργηθεί η ανανέωση με 1€ ? Edited 7 Νοέμβριος by GREGORYMO Διόρθωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 21 minutes ago, GREGORYMO said: Έχει καταργηθεί η ανανέωση με 1€ ? https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-nova-19-12-2023 --> 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, Bas said: https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-nova-19-12-2023 --> 4 Το 1€ δεν ισχύε ποτέ η ήταν ανεπίσημο? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 52 minutes ago, GREGORYMO said: Το 1€ δεν ισχύε ποτέ η ήταν ανεπίσημο? Ίσχυε, αλλά καταργήθηκε από τον Ιανουάριο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Μετα απο 6 μηνες μου ηρθε η προσφορα 250gb+1000 λεπτα επι 2 σερι μηνες για Νοεμβριο και Δεκεμβριο το προηγουμενο ηταν το διμηνο Απριλιο-Μαιο και ενδιαμεσα μου ηρθε μονο Αυγουστο. 7 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Μια χαρά προσφορά είναι, αλλά δεν μπορείς να βασίζεσαι σε τέτοιες προσωπικές προσφορές. Εμένα δε μου είχαν έρθει ποτέ τα τελευταία δύο χρόνια, και ήταν ένας μόνο από τους λόγους που έφυγα από το F2G μετά από 20+ χρόνια που το είχα ως μοναδικό αριθμό. Πάντως δεν θα γύριζα πίσω για τέτοιες προσφορές που έρχονται σε τυχαία διαστήματα 5 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K-S Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος πήρε κανένας την προσφορά μέσω sms? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 5 minutes ago, K-S said: πήρε κανένας την προσφορά μέσω sms? Σε εμένα ήρθε και την ενεργοποίησα με μήνυμα UD στο 12410 4 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K-S Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 6 minutes ago, mips said: Σε εμένα ήρθε και την ενεργοποίησα με μήνυμα UD στο 12410 μου ήρθε η προσφορά αλλά με το sms μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη στο οικονομικό πακέτο 1 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 26 minutes ago, K-S said: μου ήρθε η προσφορά αλλά με το sms μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη στο οικονομικό πακέτο Σε κλήση στο 1265 την αναφέρει; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, Bas said: Σε κλήση στο 1265 την αναφέρει; Ποτέ στο 1265 δεν αναφέρονται οι προσωπικές προσφορές. Είτε ενημερώνουν με μήνυμα είτε στο δωράκι της εφαρμογής. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts