advantix Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 (edited) 1 hour ago, damianos said: το Σάββατο έκανα ανανέωσή σε κατάστημα 14 ευρώ και 12 στην γυναίκα μου. ΔΕΝ μου ξεκλειδώσε ποτέ το Tap&GetIt... συνέβη και σε άλλους?????? Έχω μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι είναι συστημικό το πρόβλημα και το γνωρίζουν από την Παρασκευή είναι αυτό. Και εγώ το Σάββατο έψαχνα να βάλω το tap & Get και δεν το έβρισκα. Μου είπαν ότι το σημείωσαν το πρόβλημα και σε περίπτωση που δεν ενεργοποιηθεί εντός προθεσμίας από μένα, λόγω του θέματος, θα το προωθήσουν για επίλυση. Σε κάθε περίπτωση είπαν ότι δεν θα χαθεί. Edited July 3, 2023 by advantix 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 1 hour ago, damianos said: Όχι και στα δύο μου ξεκλειδώσε log&win Όχι το Tap&GetIt όμως Πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση να δεις τι θα σου πούνε 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 23 ώρες πριν, damianos said: το Σάββατο έκανα ανανέωσή σε κατάστημα 14 ευρώ και 12 στην γυναίκα μου. ΔΕΝ μου ξεκλειδώσε ποτέ το Tap&GetIt... συνέβη και σε άλλους?????? Κι εδώ τα ίδια, την Κυριακή και χθες κλειδωμένο. Ξεκλείδωσε σήμερα (ή χθες αργά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 & γτ δεν έστειλαν ένα μήνυμα να ενημερώσουν τον κόσμο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 2 ώρες πριν, hercoulis said: & γτ δεν έστειλαν ένα μήνυμα να ενημερώσουν τον κόσμο. Για τη Nova μιλάμε... Τα μηνύματα κοστίζουν και δεν είναι πολύ κιμπαρηδες σαν εταιρεία από ότι έχουν δείξει 😁 2 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. July 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2023 On 30/6/2023 at 12:50 ΜΜ, damianos said: Στείλε F2G στο 1264 ΔΩΡΕΑΝ Ευχαριστώ Δαμιανέ, με sms η αλλαγή έγινε μια χαρά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Δύο νέα δωράκια Μας έβγαλε... πάνω δεξιά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 εμενα μου εβγαλε παλι τα απεριοριστα δεδομενα με 9€ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Σε εμένα έδωσε το 10 το καλό :)Έχω το νεο f2gSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Λειτουργεί η εφαρμογή; Μου βγάζει συνεχώς ότι κάτι πήγε στραβά. 1 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 5 minutes ago, snapp said: Λειτουργεί η εφαρμογή; Μου βγάζει συνεχώς ότι κάτι πήγε στραβά. Το ίδιο και σε μένα 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 2 ώρες πριν, HEO said: Σε εμένα έδωσε το 10 το καλό 🙂 Έχω το νεο f2g Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Νομίζω το ποιό έντιμο πακέτο στην κινητή τηλεφωνία εδώ κ 30 χρόνια... 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Νομίζω το ποιό έντιμο πακέτο στην κινητή τηλεφωνία εδώ κ 30 χρόνια...Σύμφωνο απόλυτα αλλά θα έπρεπε να το δίνει σε περισσότερους Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 2 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 11 ώρες πριν, HEO said: Σε εμένα έδωσε το 10 το καλό 🙂 Έχω το νεο f2g Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Την έλαβα και εγω σε νουμερο που δεν εχει γινει ποτε ανανεωση. Μου το ειχαν δωσει λόγω βλάβης σταθερού το νουμερο και απλα υπάρχει. Δεν έχω ξανα χρησιμοποιήσει προσωπική προσφορά οπότε μπορείτε να μου εξηγήσετε πως την ενεργοποιώ με sms για να υπάρχει για εναν ακόμα μηνα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 12410: UD 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 5 ώρες πριν, panos43 said: Την έλαβα και εγω σε νουμερο που δεν εχει γινει ποτε ανανεωση. Μου το ειχαν δωσει λόγω βλάβης σταθερού το νουμερο και απλα υπάρχει. Δεν έχω ξανα χρησιμοποιήσει προσωπική προσφορά οπότε μπορείτε να μου εξηγήσετε πως την ενεργοποιώ με sms για να υπάρχει για εναν ακόμα μηνα; Εγω ελαβα αυτη την προσφορα τον προηγουμενο μηνα με ληξη 6/7. Την εβαλα με SMS στις 5/7. Σημερα δεν υπαρχει στο app , μου την αλλαξαν με αλλη προσφορα, 800' +80sms+800 mb με 6,90. Αρα δεν την κραταει αν την παρεις με sms στο 12410: UD. Τουλαχιστον σε μενα δεν την κρατησε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Αν την παρεις με sms την κραταει μεχρι την ημερομηνια ληξης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Εγω ελαβα αυτη την προσφορα τον προηγουμενο μηνα με ληξη 6/7. Την εβαλα με SMS στις 5/7. Σημερα δεν υπαρχει στο app , μου την αλλαξαν με αλλη προσφορα, 800' +80sms+800 mb με 6,90. Αρα δεν την κραταει αν την παρεις με sms στο 12410: UD. Τουλαχιστον σε μενα δεν την κρατησε.Αφού έληγε 6/7 πως θα υπάρχει σήμερα που είναι 7/7;;;Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Στο νέο F2G η ανανέωση με 1 ευρώ τι προϋποθέσεις έχει?Βάζεις ένα ευρώ και ξεμπερδεύεις, Ή πρέπει να ενεργοποιήσεις μετά κάποιο εξτρα πακέτο DATA?Δεν το έχω καταλάβει πως λειτουργεί... 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 8 minutes ago, LAGGI said: Στο νέο F2G η ανανέωση με 1 ευρώ τι προϋποθέσεις έχει?Βάζεις ένα ευρώ και ξεμπερδεύεις, Ή πρέπει να ενεργοποιήσεις μετά κάποιο εξτρα πακέτο DATA?Δεν το έχω καταλάβει πως λειτουργεί... βάζεις 1 ευρώ και μένει στην κάρτα... ανανεώνεται η ημερομηνία λήξης για 60 ημέρες. το μόνο που μπορείς να αγοράσεις είναι 0,90 απεριόριστο ίντερνετ για μια ημέρα (που βασικά είναι 2... Δηλαδή εάν το βάλεις 07/07 στης 9.00 θα λήξει 08/07 στης 23.59) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 7 minutes ago, damianos said: βάζεις 1 ευρώ και μένει στην κάρτα... ανανεώνεται η ημερομηνία λήξης για 60 ημέρες. το μόνο που μπορείς να αγοράσεις είναι 0,90 απεριόριστο ίντερνετ για μια ημέρα (που βασικά είναι 2... Δηλαδή εάν το βάλεις 07/07 στης 9.00 θα λήξει 08/07 στης 23.59) Βασικά εχω ενα F2G με υπόλοιπο 120 ευρω γιατι ειναι σε συναγερμό κτιρίου.Μπορω να το κανω "νεο F2G" και να βαζω απο 1 ευρω κανοντας ανανέωση με τον τροπο αυτο για να γλυτωσω τα 12 ευρα που φευγουν άσκοπα ετσι κι αλλοιώς?Δε με νοιαζει να αγοράσω καποια πακέτα υποχρεωτικά... 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 μπορείς να το κάνεις ΝΕΟ free2go Ναι.... και μπορείς τα 120 ευρώ να τα στείλεις στο χαμόγελο του παιδιού ή άλλο ίδρυμα να ΜΉΝ χαθούν στο Τέλος.... Αλλά με 1 ευρώ μπορείς να την βγάζεις 2 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 (edited) 4 minutes ago, damianos said: μπορείς να το κάνεις ΝΕΟ free2go Ναι.... και μπορείς τα 120 ευρώ να τα στείλεις στο χαμόγελο του παιδιού ή άλλο ίδρυμα να ΜΉΝ χαθούν στο Τέλος.... Αλλά με 1 ευρώ μπορείς να την βγάζεις 2 μήνες ΟΚ ευχαριστω πολύ!Αρα τα 120 ευρω εξαφανίζονται...ή σε ρωτάει το συστημα αν θες να τα χαρίσεις κάπου? Edited July 7, 2023 by LAGGI 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Τα χρήματα δεν χάνονται αν αλλάξεις πακέτο, τουλάχιστον σε εμένα δεν έγινεΚράτα τα και αν καταργήσει την ανανέωση με 1 ευρώ κάνε καταγγελία να τα πάρεις σε μετρητά στον τραπεζικό σου λογαριασμό Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 (edited) https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-tropopoihshs-symbatikwn-orwn-kartokinhths-15-07-2023 Μπορεί να επικαλεστεί τη συγκεκριμένη αλλαγή απο 15/7, να ζητήσει διακοπή του αριθμού και να πάρει πίσω τα 120 ευρώ. Μετά με ένα καινούργιο free to go κάνει τη δουλειά του για το συναγερμό με ένα ευρώ. Edited July 7, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts