Mobileras Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 31 minutes ago, Eliseos said: Μάγκες στο Διάταύτα Το συνδυαστικό πακέτο unlimited data Λήγει σήμερα τι έγινε δεν θα έχουμε καμιά παράταση ενημέρωση; Ψάχνοντας στο σάιτ δεν βρίσκω κάποια παράταση. Ξεχάστηκαν φαίνεται. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 Just now, Mobileras said: Ψάχνοντας στο σάιτ δεν βρίσκω κάποια παράταση. Ξεχάστηκαν φαίνεται. Ναι. Έχουνε έχει πέσει πολλή δουλειά τώρα με την συγχώνευση! Μη πάθουν τίποτα! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 41 minutes ago, Chrischal1908 said: Ναι. Έχουνε έχει πέσει πολλή δουλειά τώρα με την συγχώνευση! Μη πάθουν τίποτα! 43 minutes ago, Mobileras said: Ψάχνοντας στο σάιτ δεν βρίσκω κάποια παράταση. Ξεχάστηκαν φαίνεται. Μάλλον δεν βλέπω παράταση .. Γιατί πέσανε στα συμβόλαια ας διαψευστώ μακάρι..Γενικά θα ήτανε καλό ένα κάτι πιο μόνιμο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 Μακάρι να γίνει μόνιμο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 1 minute ago, scream said: Μακάρι να γίνει μόνιμο. Αύριο κάτι θα αλλάξουν!😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 Τι θα αλλάξουν δλδ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 Δόθηκαν και αυτόν τον μήνα τα 120 λεπταSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 42 minutes ago, HEO said: Δόθηκαν και αυτόν τον μήνα τα 120 λεπτα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Καλέ τι να τα κάνω τα 120 λεπτά απεριόριστο θέλουμε ίντερνετ θελουμε 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Τι θα αλλάξουν δλδ?Έχουν ανακοινωθεί εδώ και ένα μήνα αν θυμάμαι καλά αλλαγές (αυξήσεις) στις παροχές όλων των πακέτων του F2G (δεν ακριβαινουν τα πακέτα). Η αλλαγή ισχύει από 1/6/2022.Στάλθηκε από το M2102J20SI μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Πήραν παράταση μέχρι 12/6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Καλό μήνα με αυξήσεις.... Καλωσόρισες 13,30...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Η WIND για φορητότητα σε f2g για τον πατέρα μου γιατί ζητάει εκτός από ταυτότητα να δώσουμε στον κούριερ και λογαριασμό ΔΕΚΟ ή εκκαθαριστικό όπου αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας; Πρώτη φορά το ακούω. Έχω κάνει φορητότητες προσωπικά σε όλα τα δίκτυα και μόνο φωτοτυπία ταυτότητας ζητούσαν. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Αλλαγές βλέπω κι εγώ.... πρώτα απ'όλα στο πακέτο μου special unlimited talk #4 πήρε αύξηση 20 λεπτά δίνοντας μου άλλα 600 SMS ( Κλάιν Μάιν δηλαδή) σύνολο στα 1000 sms και διατηρώντας ταυτόχρονα τα 4 γίγα ίντερνετ συν μπόνους απ'το tap and get it και φυσικά τα απεριόριστα ομιλίας. Στα 10.6 ευρώ όποιος δεν έχει κάποια special offer καλό πρόγραμμα είναι και το talk to all & data με 80 SMS 800MB & 800 προς όλους συν tap and get it κάθε φορά... Γενικά όλα αυξάνουν ... αυτά μέχρι τώρα είδα στα γρήγορα. Παντού αυξήθηκαν 13.30 και 17.80 γέμισε... 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 6 ώρες πριν, georgeavl3 said: Έχουν ανακοινωθεί εδώ και ένα μήνα αν θυμάμαι καλά αλλαγές (αυξήσεις) στις παροχές όλων των πακέτων του F2G (δεν ακριβαινουν τα πακέτα). Η αλλαγή ισχύει από 1/6/2022. Στάλθηκε από το M2102J20SI μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκτός από το Blender που η τιμή του αυξήθηκε χωρίς να δώσουν κάτι παραπάνω. Θα πέσει έξω η εταιρεία λέμε με τόσες παροχές. 4 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Τα πακέτα των 10,60 συνεχίζουν να ανανεώνουν για 1 μήνα τη λήξη του υπολοίπου; Η προσφορά των απεριόριστων δεδομένων με 5 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Καλέ τι να τα κάνω τα 120 λεπτά απεριόριστο θέλουμε ίντερνετ θελουμε Εσείς είσαστε σε άλλη πίστα :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 τα πακέτα που δίνουν το tap and get it δηλαδη με το silver μπορεις να πάρεις συν 1,5giga για 30 μέρες συν τα του πακέτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Μπορείς αλλά δεν είμαι σίγουρος όπως ρωτάω πιο πάω αν θα χρησιμοποιήσεις πριν φάει του Πακέτου πχ στο rollover που θα έχεις μαζέψει πολλά ποιά θα φάει πρώτα... αν έχεις στοκάρει. τα tap and get ή του πακέτου που τα έχεις αγοράσει την ίδια μέρα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 14 ώρες πριν, georgeavl3 said: Έχουν ανακοινωθεί εδώ και ένα μήνα αν θυμάμαι καλά αλλαγές (αυξήσεις) στις παροχές όλων των πακέτων του F2G (δεν ακριβαινουν τα πακέτα). Η αλλαγή ισχύει από 1/6/2022. Στάλθηκε από το M2102J20SI μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526320717847/ H ανακοίνωση που αναφέρεται στις σημερινές αλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 On 31/5/2022 at 5:53 ΜΜ, CoyoteD said: Για τσεκάρετε και κάποιος άλλος Πακέτο με Roll over και tap and get καταναλώνει το πακέτο και όχι το tap and get ανεξάρτητα την ημερομηνία λήξης του tap and get.... (λάθος προφανώς) Μόνο στην wind τέτοιες προχειρότητες.. 1 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 On 31/5/2022 at 11:10 ΠΜ, lyricmyth said: Πριν κανα χρόνο που είχα κάνει φορητότητα σε f2g ένα νούμερο μου θυμάμαι την επόμενη μέρα με είχαν καλέσει. Τώρα που έκανα για τον πατέρα μου, έχει τρεις μέρες που δεν κάλεσαν για τηλεφωνική επιβεβαίωση. Είναι συχνό τώρα τελευταία να αργούν; Γιατί με τα της wind έχω καιρό να ασχοληθώ, μιας και δεν είναι το βασικό μου νούμερο εκεί. Πάρε ένα τηλέφωνο το τελευταίο διάστημα είχαν θέμα είχα προσπαθήσει και γω 2-3 φορές να κάνω την αίτηση και ενώ έφευγε σωστά από εμένα,αυτοί δεν την έβλεπαν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 23 minutes ago, George6633 said: Πάρε ένα τηλέφωνο το τελευταίο διάστημα είχαν θέμα είχα προσπαθήσει και γω 2-3 φορές να κάνω την αίτηση και ενώ έφευγε σωστά από εμένα,αυτοί δεν την έβλεπαν. Όντως θέλει ΔΕΚΟ;; Σε αλλά πάροχο κόκκινου χρώματος σου στέλνουν τη αίτηση μέσα στον φάκελο την συμπληρώνεις και την ανεβάζεις σκαναρισμένα μαζί με ταυτότητα. Δεν είναι το ίδιο και για το F2G;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Just now, Chrischal1908 said: Όντως θέλει ΔΕΚΟ;; Σε αλλά πάροχο κόκκινου χρώματος σου στέλνουν τη αίτηση μέσα στον φάκελο την συμπληρώνεις και την ανεβάζεις σκαναρισμένα μαζί με ταυτότητα. Δεν είναι το ίδιο και για το F2G;; Δεν μου είχαν πει τίποτα για ΔΕΚΟ,μου κάνει εντύπωση για καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526320717847/ H ανακοίνωση που αναφέρεται στις σημερινές αλλαγέςΌμορφα, από μια πραχειρη μάτια είδα ότι όλα τσίμπησαν κάτι λίγοΤίποτα που να γίνεται φθηνότερο δεν υπάρχειSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 12 minutes ago, HEO said: Όμορφα, από μια πραχειρη μάτια είδα ότι όλα τσίμπησαν κάτι λίγο Τίποτα που να γίνεται φθηνότερο δεν υπάρχει Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Από φθινόπωρο ότι γίνει! Το έχω ξαναγράψει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts