p_k Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Εγώ μπορώ να βγάλω screenshot.. Sent from my iPhone using Tapatalk Πώς γίνεται αυτό; Μήπως έχεις παλιότερη έκδοση της εφαρμογής; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Πώς γίνεται αυτό; Μήπως έχεις παλιότερη έκδοση της εφαρμογής;Αν θυμάμαι καλά οι παλιές εκδόσεις που επέτρεπαν τα screenshots δεν δουλεύουν σωστά Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 πέρασα μια παλαιότερη έκδοση την πρώτη 3αρα και πάλι βέβαια δεν δουλεύουν τα screenshot αλλά τουλάχιστον δείχνει πότε λήγουν τα πακέτα και δουλεύει η χειροκίνητη και αυτόματη ανανέωση των widget!! από την πρώτη 3αρα έχει βγάλει η wind άλλες ΟΚΤΏ ενημερώσεις και δεν το έχουν διορθώσει! έχω μιλήσει άπειρες φορές με τεχνικό τμήμα και λες και τους μιλάω κινέζικα! άχρηστοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Πώς γίνεται αυτό; Μήπως έχεις παλιότερη έκδοση της εφαρμογής; Προφανώς εννοεί το iOS όπου μπορούμε κανονικά να τραβάμε screenshot. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Και στο android αν είσαι root μπορείς να παίρνεις κανονικά screenshots. Γενικά φτάσαμε 2021 και το root είναι ακόμα must have αν θες να έχεις τον πλήρη έλεγχο του κινητού Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Και στο android αν είσαι root μπορείς να παίρνεις κανονικά screenshots. Γενικά φτάσαμε 2021 και το root είναι ακόμα must have αν θες να έχεις τον πλήρη έλεγχο του κινητούΑν είσαι ροοτ χρειάζεται κάποια ρύθμιση για να το screenshot;;; Έχω μια παλιά συσκευή ροοταριαμενη και τώρα που το είπες λέω να δοκιμάσω. θα είναι χρήσιμο Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Έχω πάνω xposed framework και το module disable-flag secure που είναι γιαυτη την δουλειά Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Τέλεια θα το δω μέσα στις γιορτές thanks :) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Αν θυμάμαι καλά οι παλιές εκδόσεις που επέτρεπαν τα screenshots δεν δουλεύουν σωστά Sent from my Redmi 7 using TapatalkΝαι από ένα σημείο και πίσω δεν λειτουργούν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Έχω πάρει παράταση με More και λήγει το υπόλοιπό μου μεθαύριο. Αν ενεργοποιήσω το μαύρο πρόβατο με τα 5€ και μετά 3GB/3€ ή More θα πάρω παράταση? Το έχει δοκιμάσει κανείς; Με δύο σερί More νομίζω δεν παίρνεις παράταση. Αν είναι να μην δουλέψει, να κάνω κανονικά την ελάχιστη ανανέωση, αφού δεν χρειάζομαι χρόνο ομιλίας αυτό το διάστημα. :confused: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Λογικά (διότι όλα αλλάζουν) δεν θα πάρεις παράταση και στις δύο περιπτώσεις που αναφέρεις (δοκιμασμένα μαύρο πρόβατο διπλό αγαπημένο) Για το μόνο ίντερνετ δεν γνωρίζω Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Λογικά (διότι όλα αλλάζουν) δεν θα πάρεις παράταση και στις δύο περιπτώσεις που αναφέρεις (δοκιμασμένα μαύρο πρόβατο διπλό αγαπημένο) Για το μόνο ίντερνετ δεν γνωρίζω Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Έλεγα να σπάσω το σερί των 2 More με ένα πακέτο που δεν δίνει παράταση (μαύρο πρόβατο) και μετά να δοκιμάσω είτε More είτε την προσφορά 3GB/3€. Αφού δεν υπάρχει κάτι σίγουρο θα αποφασίσω αύριο τι από όλα αυτά θα κάνω :) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Είναι ένας συνδυασμός που δεν τον έχω δοκιμάσει, μπορεί να δουλέψει Σε κάθε περίπτωση αν δοκιμάσεις κάτι γράψε για να μαθαίνουμε Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Έχει κάποιος δοκιμάσει να ενεργοποιήσει δύο ίδια πακέτα (εκτός του more που ξέρουμε) τον ίδιο μήνα να δούμε αν το δεύτερο δίνει παράταση; Υποψιάζομαι ότι αυτό μπλόκαραν και όχι την σειρά με την οποία το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 εμενα μου εδινε συνεχεια το more παραταση. το προηγουμενο μηνα εβαλα την 3gb/3€ και την ημερα ληξης υπολοιπου προχτες βαζω more αλλα τιποτα. μετα εβαλα παλι την 3gb/3€ και μου εδωσε αλλο ενα μηνα κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Γύρω γύρω unlimited GB Πασχαλινά, εδώ στη Wind ένα απλό ΣΚ. Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrodos Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Το limited Easter offer (2000 λεπτα , 2gb, 200sms) δίνει παράταση χρόνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Λέγοντας απλό ΣΚ τι εννοείς; Πρέπει να δοθεί και στην καρτοκινητη πάντως δώρο, όπως έγινε στα συμβόλαια. Για να δούμε... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Γύρω γύρω unlimited GB Πασχαλινά, εδώ στη Wind ένα απλό ΣΚ. Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι σημαίνει αυτό μαν? Δεν βλέπω καμία οφισιαλ ενημέρωση ούτε και στην εφαρμογή f2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Είναι ένας συνδυασμός που δεν τον έχω δοκιμάσει, μπορεί να δουλέψει Σε κάθε περίπτωση αν δοκιμάσεις κάτι γράψε για να μαθαίνουμε Λοιπόν το υπόλοιπο μου έληγε 29/4 αύριο δηλαδή. Πριν 5 λεπτά ενεργοποίησα το μαύρο πρόβατο (400 λεπτά με 5 ευρώ) και ήμουν έτοιμος να ενεργοποιήσω την άλλη προσφορά 3gb με τρία ευρώ, αλλά είδα ότι πήρα παράταση ένα μήνα ακριβώς (28/5)! Αυτό αλλάζει τα δεδομένα αφού τελικά και το μαύρο πρόβατο μπορεί κάτω από προϋποθέσεις να φέρει παράταση Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Πολύ σημαντικό αυτό! Ευχαριστούμε πολύ που το ανέφερες. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Παιδιά εννοώ ότι οι άλλες εταιρείες έδωσαν απεριόριστα GB με 4,90€ για 10 μέρες, κάτι που περίμενα και από τη Wind να μας δώσει αλλά δεν.. Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 θα πάρουμε 3 γίγα με 2 ευρω για ΣΚ Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 (edited) Η Limited πασχαλινή προσφορά της Wind για τα καρτοκινητά είναι 2.000 προς όλους + 2GB- + 200 SMS με €10,40. Αυτά που κάποτε έδιναν δωρεάν για το Πάσχα τώρα τα χρέωνουν σε κανονική τιμή πακέτου. Όπως έχω ξαναπεί, για αρκετούς τα 2.000, τα 5.000 ακόμη και τα 10.000 λεπτά είναι αχρείαστα και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού (εκτός αν δεν έχεις σταθερό ή ξημεροβραδιάζεσαι με το κινητό στο αυτί). Αν ήθελε να δώσει κάτι δωρεάν θα ήταν καλοδεχούμενο. :mad: Edited April 29, 2021 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Πώς γίνεται αυτό; Μήπως έχεις παλιότερη έκδοση της εφαρμογής; Πάντα ανανεώνω την εφαρμογή και έχω iphone. Μήπως δεν γίνεται στα Android? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts