scream Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Εμφανίστηκε ένα πακέτο στο f2g απεριόριστα data με 10.40 ευρώ. Το ενεργοποιήσε κάποιος; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Σαν μόνιμο πακέτο φαίνεται αυτό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Λογικά για αυτό το διάστημα που θα ισχύει η καραντίνα το έβαλαν.....not bad όπως και να'χει. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Λογικά για αυτό το διάστημα που θα ισχύει η καραντίνα το έβαλαν.....not bad όπως και να'χει.Σίγουρα έτσι θα ειναι προσωρινά λόγω εορτων, καθότι έχουν και αυτό με τα 6.5 giga που κάνει 17.5 ευρώ (data #4) Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Σαν μόνιμο πακέτο φαίνεται αυτό. Στις λεπτομέρειες μέσα στο site δεν φαίνεται ημερομηνία λήξης της προσφοράς (εάν είναι προσφορά). Δεν φαίνεται επίσης και κάποιο όριο κατανάλωσης...οπότε ναι μοιάζει με μόνιμο αν και θα περίμενα και κάποια ανακοίνωση... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το βλέπω πλέον στη σελίδα. Στην εφαρμογή υπάρχει ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Εξαφανίστηκε και από την εφαρμογή ενώ πριν λίγη ώρα μου απάντησαν στο Facebook ότι ισχύει κανονικά. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 αυτο για τις 4 ενεργοποιησεις δεν ειδα να το γραφει,και φυσικα στην περιοδο των 30 ημερων δεν εχει νοημα,τι να επεκτεινεις,τα απεριοριστα? αντε να το βαλεις καποιες μερες πριν ληξει παλι ωστε να ισχυει για αλλες 30...αρα παιζει καπου καποιος να εχει κανει καποιο λαθος και γι'αυτο να το κρυψανε προσωρινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Σε εμένα εμφανίζεται κανονικά στην εφαρμογή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Σε εμένα εμφανίζεται κανονικά στην εφαρμογή.Για βάλε σκριν φίλε να δω που στο εμφανίζει. Εμένα μπήκε στη θέση του το data 2. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής, δεν σου επιτρέπει λήψη screenshot. Είναι στα πακέτα data. Edit Έχεις δίκιο! Ξαναμπηκα και εμφανιζει το data 2 τώρα! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Τώρα μου είπαν αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Άρα θα επανέλθει το πακέτο λογικά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 εμενα με παραξενευει αν μιλαμε για μονιμο και αληθινα απεριοριστο πακετο. Θα μπορουσε καποιος να κοψει τη σταθερη γραμμη ή καποιο mobile broadband συμβολαιο,και να εχει μια f2g sim για οικιακη και εξωτερικη χρηση με κοστος οσο μιση adsl. Πολυ καλο για να ειναι αληθινο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Ναι, έχεις δίκιο σε αυτό. Για να δούμε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 εμενα με παραξενευει αν μιλαμε για μονιμο και αληθινα απεριοριστο πακετο. Θα μπορουσε καποιος να κοψει τη σταθερη γραμμη ή καποιο mobile broadband συμβολαιο,και να εχει μια f2g sim για οικιακη και εξωτερικη χρηση με κοστος οσο μιση adsl. Πολυ καλο για να ειναι αληθινο.... Ναι, έχεις δίκιο σε αυτό. Για να δούμε. Θεωρώ ότι είναι στα πλαίσια της καραντίνας και των εορτών. Έχω ένα vodafone UK pay as you go και δίνει απεριόριστα με 50 λίρες! Αν δώσει η Wind με 10,40€... απεριόριστα τότε τι να πω! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Απίθανο το θεωρώ κι εγώ, όπως προανέφερα λόγω καραντίνας το έδωσαν. Βέβαια άμα καθιερωθεί μιλάμε για εξαιρετική επιλογή. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Ακόμη δεν εμφανίστηκε στην εφαρμογή. Αν καθιερωθεί θα μιλάμε για κάτι που δεν έχει προηγούμενο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Πάντως είχε ένα πακέτο με απεριόριστα με 5,90 για 15 μέρες με ενεργοποίηση έως 9/12. Μακάρι να το ξαναβάλει και ας είναι κατά κάτι πιο ακριβό από αυτό με τα 10,40 για 30 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Πήγα στην wind να αλλάξω sim και μου έλεγαν το κλασικό για τα 5 ευρώ για αλλαγή sim.Αλλα δεν μπορώ να το βρω στο site της wind που λέει ότι η αλλαγή sim ειναι δωρεάν .Καμια βοήθεια Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 (edited) Είναι δωρεάν μόνο για αλλαγή σε 4G κάρτα στην περίπτωση που έχεις ακόμη την παλιά. https://www.wind.gr/gr/wind/diktyo/4g/ Edited December 13, 2020 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Οκ σε ευχαριστω φίλε μου Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Ρε παίδες, επιλεκτικό είναι το πακετο των απεριορίστων με 10€? Σε εφαρμογή και f2g.gr μου βγάζει 2+2 Gb με 10,40€ Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Είναι δωρεάν μόνο για αλλαγή σε 4G κάρτα στην περίπτωση που έχεις ακόμη την παλιά. https://www.wind.gr/gr/wind/diktyo/4g/ πως καταλαβαινεις αν αυτη που εχεις ειναι παλια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Ρε παίδες, επιλεκτικό είναι το πακετο των απεριορίστων με 10€? Σε εφαρμογή και f2g.gr μου βγάζει 2+2 Gb με 10,40€ Δεν υπάρχει πλέον στην εφαρμογή, προχθές το είχε βγάλει για λίγη ώρα και μετά εξαφανίστηκε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 πως καταλαβαινεις αν αυτη που εχεις ειναι παλια; Όταν δεν έχεις 4G , σε κινητό που έχει 4G , τότε η κάρτα σου είναι παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts