Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέσω της εφαρμογής το κάνω στο κινητό
Σωστά αλλά η εφαρμογή ανοίγει παράθυρο στον chrome (σε μένα) όταν του λέω να ανανεώσω μέσω PayPal....

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε σενα

Sent from my Power 3 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Πάντως πριν κάνα χρόνο που είχε το ίδιο πρόβλημα φτιάχτηκε μετά από αναβάθμιση της εφαρμογής, με τον ίδιο τρόπο που χάλασε πάλι δηλαδή.

10 gb με 1 ευρώ, για τρεις μέρες.

Προσφορά Αγίου Πνεύματος.

Ενεργοποίηση μέχρι 8/6.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Οπότε το ζουμί στην υπόθεση κατά εμε είναι ότι όταν το αφήνεις λίγο πριν λήξει τότε κερδίζεις.....

Εγώ ανανεώνω πάντα την τελευταία μέρα πριν λήξει το υπόλοιπο και έχω μήνες να δω προσωπική προσφορά, δεν καταλαβαίνω πώς σκέφτονται...

Τώρα λόγω της κατάστασης ανανέωσα πριν από περίπου 2 μήνες με €10 για να μη χάσω το υπόλοιπο και δεν ενεργοποίησα πακέτο, όπως κάνω συνήθως. Πάλι δεν άλλαξε κάτι και περιμένω σε μια βδομάδα να κάνω την επόμενη ανανέωση χωρίς προσφορά :mad:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Πράγματι αν επιτρέψεις τα pop ups στο browser του κινητού θα μπορέσεις να κάνεις ανανέωση με PayPal, μέσα από την εφαρμογή. Όμως έχουν βάλει αυτό το πονηρό που δεν μου αρέσει καθόλου: Αφού βάλεις τα στοιχεία του PayPal, πριν πατήσεις να πληρώσεις, σου λέει ότι εξουσιοδοτεί την wind, να χρησιμοποιεί πάντα την τάδε σου κάρτα και να πληρώνει χωρίς να ζητά άδεια κλπ κλπ. Και αν θέλεις να κάνεις revoke της παραπάνω εντολής μέσα από το PayPal. ΌΧΙ!

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Το έκανε και παλιότερα. Απλώς το είχε σταματήσει.

Τα έκλεισα όλα, άνοιξα pc και ανανέωσα από εκεί.

Εγώ ανανεώνω πάντα την τελευταία μέρα πριν λήξει το υπόλοιπο και έχω μήνες να δω προσωπική προσφορά, δεν καταλαβαίνω πώς σκέφτονται...

Τώρα λόγω της κατάστασης ανανέωσα πριν από περίπου 2 μήνες με €10 για να μη χάσω το υπόλοιπο και δεν ενεργοποίησα πακέτο, όπως κάνω συνήθως. Πάλι δεν άλλαξε κάτι και περιμένω σε μια βδομάδα να κάνω την επόμενη ανανέωση χωρίς προσφορά :mad:

Τι να πω δεν ξέρω, μπορεί να είναι σύμπτωση αλλά μου έκανε εντύπωση για τα δώρα που ήταν και στα τέσσερα κινητά και είπα να το μοιραστώ μαζί σας

Τι να πω δεν ξέρω, μπορεί να είναι σύμπτωση αλλά μου έκανε εντύπωση για τα δώρα που ήταν και στα τέσσερα κινητά και είπα να το μοιραστώ μαζί σας

Και πολύ καλά έκανες! Ίσως δε μου στέλνουν προσφορές επειδή πάντα ανανεώνω στην ώρα μου και με έχουν σιγουρακι... :-(

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Εγώ είχα να δω προσφορά προσωπική 3 χρόνια... Βασικό μου νούμερο από το 1997 επί Telestet. Τους έσκαγα και κάθε μήνα 2 κάρτες ανανέωσης. Ούτε την προσφορά "μένουμε σπίτι" των 15gb δε μου έδωσαν ενώ σε άλλους την έδωσαν και δύο φορές. Τους είχα πάρει τηλ και μου έλεγαν πως οι προσφορές είναι προσωπικές και δεν έρχονται σε όλα τα νούμερα και ότι ρυθμίζονται από το σύστημα....!!!!! Τους είχα απαντήσει πως είχα κοντά 3 χρόνια να πάρω μία προσφορά, ούτε με sms μου είχε έρθει τίποτα, ούτε μέσα από το app και τους είπα πως η προσφορά για το ¨μένουμε σπίτι" δεν ήταν προσωπική αλλά για όλους και αυτοί μου απαντούσαν πάλι πως ρυθμίζεται από το σύστημα... Έτσι ανταμείβουν τους παλιούς και σταθερούς πελάτες τους... Άμα σε έχουν σίγουρο σε γράφουν κανονικά... Το παράτησα το νούμερο και παραμένω με το δεύτερο που είχα της Cosmote που το έχω από 1999 και μου δίνουν εδώ και χρόνια 450 λεπτά ομιλίας προς όλους συν 500mb με κάθε ανανέωση κάρτας χωρίς να κρατούν ούτε σεντς. Αυτό δείχνει και ποιες εταιρίες σέβονται τον σταθερό πελάτη και ποιες όχι.

Edited by imaginos

Είχα νούμερο κόσμοτε χρόνια που δεν λάμβανε καμμία απολύτως προσφορά. Μετέφερα το υπόλοιπο στα ανηψακια μου και το έκλεισα. Απλά το ταιζω μια δυο κάρτες κάθε καλοκαίρι που πάω διακοπές στα ερημονήσια....

Αντίθετα ένα wind που έχω και το ταιζω επίσης μια κάρτα κάθε καλοκαίρι έχει τρελαθεί να λαμβάνει προσφορές....

Άβυσσος :)

Και πολύ καλά έκανες! Ίσως δε μου στέλνουν προσφορές επειδή πάντα ανανεώνω στην ώρα μου και με έχουν σιγουρακι... :-(

Είναι γνωστό αυτό με τη wind. Εγώ έχω ένα νούμερο f2g στο οποίο βάζω 10ευρώ/δίμηνο, ίσα ίσα για να μη το χάσω.

Με έχουν ταράξει στις προσφορές...:)

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

αν θες τη γνωμη μου αν χρησιμοποιειται μονο για εισερχομενες κακως κανεις και μαζευεις λεφτά καβα (αν δεν τα ξοδευεις σε ιντερνετ κλπ). Φραγη εισερχομενων θεωρητικα ειναι στους 4 μηνες,πρακτικα δεν γινεται τουλαχιστον ως τον 12ο μηνα και ο αριθμος χανεται στους 13 μηνες χωρις ανανεωση.

Δεν κοίταξα εάν ρώτησε κάποιος παραπάνω....

Πόσες φορές μπορεί να βάλει κάποιος την προσφορά τον 10 με 1€

? ? ?

Απαντήστε όσο πιο άμεσα μπορείτε

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Δεν κοίταξα εάν ρώτησε κάποιος παραπάνω....

Πόσες φορές μπορεί να βάλει κάποιος την προσφορά τον 10 με 1€

? ? ?

Απαντήστε όσο πιο άμεσα μπορείτε

Μόνο μία φορά.

Παύλος Παυλίδης 

Μόνο μία φορά.
Έχεις δοκιμάσει και δεν δεν έγινε ενεργοποίηση?

Έχεις δοκιμάσει και δεν δεν έγινε ενεργοποίηση?

Ακριβώς, δεν μπορείς να ξαναβάλεις την προσφορά.

Παύλος Παυλίδης 

Ακριβώς, δεν μπορείς να ξαναβάλεις την προσφορά.

με ποιον τροπο ενεργοποιειται η προσφορα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θες τη γνωμη μου αν χρησιμοποιειται μονο για εισερχομενες κακως κανεις και μαζευεις λεφτά καβα (αν δεν τα ξοδευεις σε ιντερνετ κλπ). Φραγη εισερχομενων θεωρητικα ειναι στους 4 μηνες,πρακτικα δεν γινεται τουλαχιστον ως τον 12ο μηνα και ο αριθμος χανεται στους 13 μηνες χωρις ανανεωση.

Αν και έχει συζητηθεί στο παρελθόν, τα ποσά που έχουν μαζευτεί από ανανεώσεις, χωρίς αγορά πακέτου, μπορούν να μεταφερθούν σε άλλη sim του ιδίου ή άλλου κατόχου;

Όχι, έχει κοπεί αυτή η δυνατότητα πολύ καιρό.

Και μένει μόνο η μεταφορά σε Χαμόγελο κλπ;

Ή αν δεν θέλεις/χρειάζεσαι το νούμερο, να περιμένεις τυχόν αυξήσεις για να ζητήσεις να σου επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν μαζευτεί με την κατάργηση του αριθμού.

Sent from my Galaxy S10e

Ή αν δεν θέλεις/χρειάζεσαι το νούμερο, να περιμένεις τυχόν αυξήσεις για να ζητήσεις να σου επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν μαζευτεί με την κατάργηση του αριθμού.

Είναι η βασική μου sim και βολεύομαι με τα 120', το WiFi για Viber και άλλες μεθόδους, και δεν θέλω να τα χαρίσω στην Wind.

Αυτό που έκανα εγώ παλιότερα ήταν να ανανεώνω με το ελάχιστο δυνατό ποσό όταν χρειαζόταν και να ενεργοποιώ τα πακέτα που θέλω κάθε μήνα οπότε σιγά-σιγά ροκάνισα το υπόλοιπο που είχα μαζέψει τα προηγούμενα χρόνια.

Τώρα είμαι ίσα βάρκα ίσα πανιά.

Αυτό που έκανα εγώ παλιότερα ήταν να ανανεώνω με το ελάχιστο δυνατό ποσό όταν χρειαζόταν και να ενεργοποιώ τα πακέτα που θέλω κάθε μήνα οπότε σιγά-σιγά ροκάνισα το υπόλοιπο που είχα μαζέψει τα προηγούμενα χρόνια.

Τώρα είμαι ίσα βάρκα ίσα πανιά.

Παλιότερα όμως μπορούσες να βάλεις 5€ τώρα όπως έχουν φτιάξει και οι τρεις το σύστημα τους το ελάχιστο κόστος διπλασιαστηκε δηλαδή 10 και μόνο online

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova