Conception Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 (edited) Ήθελα να ρωτήσω και εγώ τι παίζει με τις άλλες χώρες; Τα data μας δουλεύουν κανονικά εντός EΕ/ΕΟΧ η πρέπει να αγοράσουμε συγκεκριμένο πακέτο; (π.χ. Talk to All EU Edition) Θα πάω Βουλγαρία για ένα σύντομο ταξίδι και ψάχνω να βρω τι με συμφέρει πιο πολύ... Στάλθηκε από το HTC U12 life μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 17, 2019 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Kαλησπέρα ,υπάρχει κανένας στο forum που κέρδισε κάτι απο το f2g flames? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Ναι, ξέρω εγώ, η κόρη μιας συναδέλφου μου στο γραφείο κέρδισε ένα αυτοκίνητο! το FIAT 500 Lounge (νομίζω στον 4ο διαγωνισμό ήταν, τώρα είμαστε στον 11ο για ένα VW move up) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 παιρνω στην εξυπηρετηση να ρωτησω για μια λανθασμενη χρεωση συντομου κωδικου (βασει του τιμοκαταλογου τους) και δυσκολευομαι να το πιστεψω αλλα με ρωτησαν τι υπηρεσια ειναι τους λεω η ΔΕΗ και μου κανει γιατι την καλεσατε !! Ειλικρινα νομιζα οτι μου κανουν πλακα λεω αλλου θα πηρα και με τρολλαρουν αλλα ναι περιμεναν το λογο που καλεσα αυτο το 5ψηφιο. κατοπιν μου λεει ξερετε εχουν υψηλη χρεωση αυτα τα νουμερα λεω το γνωριζω αλλα με χρεωσε το διπλασιο απ οτι στο τιμοκαταλογο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Κατάργηση του free2talk ή μετατροπή του σε free2surf δε γίνεται μέσα από την εφαρμογή η με κάποιο άλλο τρόπο μόνος σου; Πήρε φίλος να το ζητήσει λόγω των αλλαγών στην εξυπηρέτηση και του είπαν ότι προς το παρόν η ανακοίνωση έχει παγώσει και δε θα ισχύσει από 1/11 τουλάχιστον που ήταν να ισχύσει οπότε δε το έκανε από κει, αλλά η απορία παραμένει δε γίνεται με άλλο τρόπο; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Κατάργηση του free2talk ή μετατροπή του σε free2surf δε γίνεται μέσα από την εφαρμογή η με κάποιο άλλο τρόπο μόνος σου; Πήρε φίλος να το ζητήσει λόγω των αλλαγών στην εξυπηρέτηση και του είπαν ότι προς το παρόν η ανακοίνωση έχει παγώσει και δε θα ισχύσει από 1/11 τουλάχιστον που ήταν να ισχύσει οπότε δε το έκανε από κει, αλλά η απορία παραμένει δε γίνεται με άλλο τρόπο; Αλλαγή σε free2surf γίνεται από την εφαρμογή. ( Υπηρεσίες ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 χμ.. Δεν καταργήθηκαν τα πακέτα των 8.5€, δεν άλλαξαν τα άλλα σε 28 ημέρες και τώρα παγώνουν και την αλλαγή στο free2talk? Αραγε να είναι αυτό που έγραψε ένα μέλος χθες ότι δεν ακολούθησαν οι άλλοι 2 ή να έκαναν αρκετοι φορητότητα ή αλλαγή στο free2surf και ειδαν οτι ο κοσμος αντιδράει? Συνδυαστικά και τα 2? ενδιαφέρον πάντως ότι και να συνέβη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 (edited) Αλλαγή σε free2surf γίνεται από την εφαρμογή. ( Υπηρεσίες )Ευχαριστω και είχα φάει το τόπο να το βρω γιατί ήμουν σίγουρος ότι στη παλιά εφαρμογή κάπου υπήρχε χμ.. Δεν καταργήθηκαν τα πακέτα των 8.5€, δεν άλλαξαν τα άλλα σε 28 ημέρες και τώρα παγώνουν και την αλλαγή στο free2talk? Αραγε να είναι αυτό που έγραψε ένα μέλος χθες ότι δεν ακολούθησαν οι άλλοι 2 ή να έκαναν αρκετοι φορητότητα ή αλλαγή στο free2surf? Συνδυαστικά και τα 2? ενδιαφέρον πάντως ότι και να συνέβη Θα έχανε μπόλικο κόσμο, εγώ ήδη ξέρω τρεις φίλους που περίμεναν κάρτες σιμ από κόσμοτε να κάνουν φορητοτητα. Δεν έχει λόγος να μείνει κάποιος στη wind μετά στους άλλους και καλύτερο σήμα θα έχει και μεταφέρονται και τα υπόλοιπα που μένουν στα πακέτα τον επόμενο μήνα οπότε τι να μείνει κανείς αν είναι και η ακριβότερη Edited October 18, 2019 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 χμ.. Δεν καταργήθηκαν τα πακέτα των 8.5€, δεν άλλαξαν τα άλλα σε 28 ημέρες και τώρα παγώνουν και την αλλαγή στο free2talk? Αραγε να είναι αυτό που έγραψε ένα μέλος χθες ότι δεν ακολούθησαν οι άλλοι 2 ή να έκαναν αρκετοι φορητότητα ή αλλαγή στο free2surf και ειδαν οτι ο κοσμος αντιδράει? Συνδυαστικά και τα 2? ενδιαφέρον πάντως ότι και να συνέβη Ελπίζω οποιαδήποτε παγώματα να μην έχουν σχέση με φημολογούμενη έλευση εύσωμου νέου ιδιοκτήτη όπως γράφτηκε χθες στο sportime.gr... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Μακάρι να έχουν μπας και βγει και πάλι με νέο όνομα και αρχίσουν καμμια νεα προσφορά που θα αξίζει και να γινουν καποιες αλλαγες που ειναι χρόνιες "πληγές" στη wind Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Μακάρι να έχουν μπας και βγει και πάλι με νέο όνομα και αρχίσουν καμμια νεα προσφορά που θα αξίζει και να γινουν καποιες αλλαγες που ειναι χρόνιες "πληγές" στη wind Ακούγεται έντονα η εξαγορά της Wind, από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ενδιαφέρον. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Πλάκα θα έχει να πάρει τη wind ο "ευσωμος" ο οποίος τα παίρνει στον ολυμπιακό από το μέγα χορηγό vodafon. https://www.redking.gr/content/football/11529-h-diapseysh-ths-vodafone H Vodafone Ελλάδος και ο Ολυμπιακός είναι στενοί συνεργάτες εδώ και είκοσι χρόνια, έχοντας ζήσει μαζί όλες τις μεγάλες χαρές της ιστορικής ομάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 (edited) Μεγαλύτερη πλάκα θα έχει να συγχωνευθεί μετά την εξαγορά η wind και η voda σε ένα ενιαίο δίκτυο με ότι αυτό συνεπάγεται και η q να μείνει αυτόνομη με το υπάρχον δίκτυο της wind..η απλά να κριθεί ασύμφορη η q και να μεταφέρουν τους συνδρομητές στο f2g ή ότι άλλο με τις κατάλληλες τιμολογιακες προσαρμογες προς το χειρότερο.. αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 18, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H38 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Γεια σας και από μένα. Θέλω να μάθω αν έχω ενεργοποιήσει το πακέτο Talk to All & Data με το κόστος που λέει 10€ και στο καπάκι ξανά βάλω αλλά 10€ , θα έχω τότε σύνολο 800 λεπτά ομιλίας? Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει η ομιλία περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Γεια σας και από μένα. Θέλω να μάθω αν έχω ενεργοποιήσει το πακέτο Talk to All & Data με το κόστος που λέει 10€ και στο καπάκι ξανά βάλω αλλά 10€ , θα έχω τότε σύνολο 800 λεπτά ομιλίας? Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει η ομιλία περισσότερο. Σωστά, τα λεπτά ομιλίας αθροιζονται. Υπάρχει όμως και πακέτο με 17,5 ευρώ, το οποίο σου δίνει 650 προς όλους, 650 προς Wind /Q, 100 sms προς όλους, 650 sms προς Wind / Q και 2 gb Internet. Κάθε εβδομάδα μπορείς να ενεργοποιείς επίσης, τα log and win πακέτα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Αθροίζονται μεν αλλά δεν γίνονται rollover.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Γεια σας και από μένα. Θέλω να μάθω αν έχω ενεργοποιήσει το πακέτο Talk to All & Data με το κόστος που λέει 10€ και στο καπάκι ξανά βάλω αλλά 10€ , θα έχω τότε σύνολο 800 λεπτά ομιλίας? Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει η ομιλία περισσότερο. Μόνο στην q μεταφέρεται η ημερομηνία λήξης ένα μήνα μετά και αθροιζόνται τα λεπτά. Στην wind free to go ναι μεν φαίνονται ότι αθροιζονται αλλά το κάθε πακέτο κρατεί την δική του ημερομηνία λήξης. . Στην wind free to go μεταφέρονται μόνο τα mb ενώ στην q λεπτά ομιλίας και mb με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Ενώ στην wind free to go χρέωση ανά 3 λεπτό. Επίσης άμα έχεις wind free to go ενεργοποίησε να μαζεύεις πόντους με κάρτες που βάζεις. Καθώς και δήλωσε και 3 νούμερα wind που θα μιλάς με σύνολο 1500 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Αν ενεργοποιήσεις την ίδια ώρα 2 πακέτα, τότε θα λήξουν ταυτόχρονα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H38 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα φώτα σας! Στην Q όμως από τι μου είπαν η χρέωση ανα δευτερόλεπτο είναι μόνο σε Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Ναι, στην Q ισχύει χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα φώτα σας! Στην Q όμως από τι μου είπαν η χρέωση ανα δευτερόλεπτο είναι μόνο σε Q;Η χρέωση ανά δευτερόλεπτο είναι και για κλήσεις προς ολους εκτός αν το πακέτο λέει κάτι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H38 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Προς όλους εννοείς μόνο στην Q ανα δευτερόλεπτο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Προς όλους εννοείς μόνο στην Q ανα δευτερόλεπτο;;; Χρέωση ανά δευτερόλεπτο (από το πρώτο δευτερόλεπτο) προς όλους εννοεί. Πάντα έτσι ήταν η Q. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Spin n win στα καταστήματα. Πήγε κανείς να μας πει τι δώρα δίνουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Η "πράσινη" έδωσε για το ΠΣΚΔ... Η "κόκκινη" έδωσε για το ΠΣΚΔ... Η "μπλε" μάλλον θα κάνει την έκπληξη... για να δούμε! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts