kmpatra Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Στο κατάστημα,ζητας επανεκδοση της sim. Αντιμετωπίζεται ως νέα σύνδεση. Δηλ. δεν έχει τις ιδιες προσφορές που πιθανόν να είχες. Εννοείται ούτε το υπόλοιπο κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Στο κατάστημα,ζητας επανεκδοση της sim. Αντιμετωπίζεται ως νέα σύνδεση. Δηλ. δεν έχει τις ιδιες προσφορές που πιθανόν να είχες. Εννοείται ούτε το υπόλοιπο κλπ. Η επανέκδοση sim πόσο κοστίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Νομίζω πάνω από 5€ δεν προκειται να ζητήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Στο κατάστημα,ζητας επανεκδοση της sim. Αντιμετωπίζεται ως νέα σύνδεση. Δηλ. δεν έχει τις ιδιες προσφορές που πιθανόν να είχες. Εννοείται ούτε το υπόλοιπο κλπ. το νούμερο σου απενεργοποιείται από το δίκτυο και όντως φαίνεται σαν καινούργιο αλλά από προσφορές μπορεί και να κερδίσεις κάποια προσφορά για νέες συνδέσεις! επίσης διαγράφεται και ιστορικό αιτημάτων από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και αυτό κάποιες φορές είναι καλό. και το μπόνους με δωρεάν λεπτά με ανανέωση δέκα ευρώ που δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο και αυτό χάνεται για νέες συνδέσεις. επίσης όταν ξανά ενεργοποιηθεί το νούμερο σου μου είπανε ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί στην υπάρχουσα κάρτα σημ αλλά θέλει δέκα ευρώ η ενεργοποίηση ή να βάλεις κάρτα κάτι τέτοιο θυμάμαι που μου είχανε πει ότι σίγουρα κοστίζει δέκα ευρώ τώρα στα βάζουν στο υπόλοιπο? δεν έχω καταλάβει. από τι αλλη στους σταθμους του μετρό ή ήσαπ κυρίως στην ομόνοια μπορείς να βρεις νούμερο με δωρεάν κάποια GB internet οπότε μπορεί να μην αξίζει πάλι να ξανά ενεργοποιήσεις την ίδια σύνδεση από άποψη παροχων διότι και νούμερα από την ομόνοια να πάρεις πάλι δέκα ευρώ θα σου ζητήσουν να πληρώσεις για να σου βάλουν κάρτα. αν από την αλλη δεν θέλεις να αλλάξεις νούμερο. εμένα μου είχανε πει ότι από την στιγμή που απενεργοποιήθηκε και για 6 μήνες μετά έχεις δικαίωμα να πάρεις το νούμερο σου πίσω. ! και οι 19 μήνες που λέτε πρώτη φορά το ακούω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 το ιδιο λεμε με τους 19 μηνες. Ο Vasileios απλα το μετρησε απο την τελευταια ανανεωση.13 μηνες που διαρκει το νουμερο και αλλοι 6 που μπορεις να κανεις επανεκδοση sim,ειναι 19 μηνες απο την τελευταια ανανεωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Ακριβώς αυτό έγραψα . Παλιά λέγαμε 6 μήνες από την αποσύνδεση . Τώρα με την φραγή στους 4 δεν ξέρεις πότε έγινε η αποσύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 (edited) Ακριβώς αυτό έγραψα . Παλιά λέγαμε 6 μήνες από την αποσύνδεση . Τώρα με την φραγή στους 4 δεν ξέρεις πότε έγινε η αποσύνδεση. μου έληξε και εμένα το νούμερο μου στην wind που το κρατούσα για καμιά προσφορά στο ίντερνετ. καλώντας από το κινητό μου σε αυτό το νούμερο μου λέει ότι ο αριθμός δεν υπάρχει η δεν είναι προσβάσιμος από το δίκτυο! καλά κάθε ποτέ ενημερώνουν με μυνημα ? ότι θα διαγράφει ο αριθμός από το δίκτυο? τον προηγούμενο μήνα το άνοιγα το νούμερο κάθε βράδυ για να βάλω ξυπνητήρι το είχα σε ένα παλιό Νόκια για δεύτερο ξυπνητηρι το έβαζα. αλλά ποτέ δεν μου ήρθε μυνημα για διαγραφή! . έχουμε καμιά αλλη προσφορά? άμα είναι να πάρω νέο νούμερο εξάλλου για το ίντερνετ προσφορές το κρατούσα μόνο όχι για κλήσεις. κάτι άλλο έχει βγει προωθητική ενέργεια στην wind free to go Από τις 22/05 μέχρι τις 5/12*αγόρασε ένα από *τα προϊόντα της*Johnson & Johnson(Listerine® στοματικό διάλυμα, Le Petit Marseillais® σαμπουάν ή αφρόλουτρο)*από οποιοδήποτε κατάστημα Super Market*καιαπόκτησε εντελώς δωρεάν 100’ χρόνο ομιλίας από τη WIND. * Βρες τον τυχερό κωδικό*στις συσκευασίες Listerine® & Le Petit Marseillais®,*στείλ' τονμε*SMS στο 54900*και*κέρδισε στη στιγμή 100’ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλους από τη WIND. Επιπλέον, μπορείς να*είσαι ένας από τους 100 μεγάλους τυχερούς που κερδίζουν στη στιγμή από 1.000’ προς όλους κάθε μήνα για 12 μήνες από τη WIND! * Όροι διαγωνισμού: Την προσφορά μπορούν να επωφεληθούν άμεσα οι συνδρομητές καρτοκινητής WIND (F2G & WIND CARD) αποστέλλοντας SMS μέχρι τις 5/12/2014.Όσοι δεν είναι συνδρομητές καρτοκινητής WIND για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά μπορούν να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND με το κουπόνι που θα βρουν στις συσκευασίες και να αποκτήσουν δωρεάν WIND F2G sim κάρτα.Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας 100’ μπορεί να καταναλωθεί εντός 15 ημερών από την ενεργοποίηση της προσφοράς.Ο κάθε κωδικός έχει ισχύ για μια και μοναδική φορά. Μετά την εξαργύρωση του παύει να έχει ισχύ.Ο κάθε τηλεφωνικός αριθμός μπορεί να επωφεληθεί μέχρι και 3 κωδικούς. Παραπάνω αποστολές δεν θα εξαργυρώνονται. αυτή η προωθητική ενέργεια έχει δημοσιεύτει στις συχνές ερωτήσεις του wind free to go εδώ https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/syxnes-erwtiseis/ . επίσης είναι ενημερωμένες οι απαντήσεις με τις νέες αλλαγές και μου έκανε εντύπωση! τα έχει όλα μαζί αναλυτικά και νοικοκυρεμένα! επίσης ένας τρόπος να πάρει κάποιος νέο νούμερο free to go είναι να πάρει ένα προϊόν από το σούπερ μάρκετ και να πάει σε κατάστημα με αυτόν τον κωδικό και να πάρει δωρεάν νούμερο! τώρα άμα θα τον υποχρεώσουν για να βάλει κάρτα αυτό είναι άλλο θέμα ! Edited October 9, 2018 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 αποστέλλοντας SMS μέχρι τις 5/12/2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 θυμάται κάποιος πότε βγήκε η προσφορά που έδινε 2 γίγα κάθε μήνα για 4 μήνες μς 8€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 το πρωτο δοκιμαστικο sms το ειχα στειλει 19/6 και το τελευταιο 17/7 (οποτε πηρα την απάντηση οτι εληξε.) Χοντρικά δηλαδή από τα μέσα Ιουνίου ως τα μέσα Ιουλίου έπαιξε η συγκεκριμένη. Δεν αποκλειεται να ξαναερθει δηλαδη οπου να'ναι αν θελουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Παιδιά σήμερα πήγα να βάλω το πακέτο 300' προς όλους, 200' προς wind, q και 100ΜΒ με τα 7€. Στην πρώτη προσπάθεια μου βγάζει μήνυμα ότι κάτι πήγε στραβά και ότι πρέπει να ξαναπροσπαθήσω. Ξανακάνω την ενέργεια να βάλω το ίδιο πακέτο και την δεύτερη φορά το δέχτηκε κανονικά. Μόλις όμως πάω να δω το υπόλοιπο μου είχε φάει 14€ κάνοντας από μόνο του δύο ανανεώσεις. Το αναφέρω στη wind στο Messenger και μου έχουν απαντήσει από το πρωί ότι θα επανέλθουν, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω καμία απάντηση! Πάνε να μου φάνε το 7ευρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 θα στα επιστρεψουν και δεν αποκλειω να αφησουν και τα λεπτα μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Άντε μου και στο ... +1 ευρω http://a63.tinypic.com/4vl4jb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Μόλις μου ήρθε sms για δωράκι στην εφαρμογή και μπαίνοντας είχε μία ένδειξη πάνω για το δωράκι. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 (edited) Διπλασιάστηκαν οι παροχές στο blender και θεωρώ οτι έγινε ένα από τα καλύτερα πακέτα της WIND. Μακάρι να το κρατούσαν για πάντα έτσι. Edited October 9, 2018 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Διπλασιάστηκαν οι παροχές στο blender και θεωρώ οτι έγινε ένα από τα καλύτερα πακέτα της WIND. Καταναλώνεις ότι πραγματικά χρειάζεσαι! Δυστυχώς δεν είναι μόνιμο. Είναι το Lucky Day αυτής της εβδομάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Δυστυχώς δεν είναι μόνιμο. Είναι το Lucky Day αυτής της εβδομάδας. Ναι το είδα μετά και το διόρθωσα. Με τις παλιές παροχές δεν αξίζει καθόλου. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 θα στα επιστρεψουν και δεν αποκλειω να αφησουν και τα λεπτα μαζι. Τα επέστρεψαν τελικά, χωρίς φυσικά να αφήσουν τα λεπτά! Όλα καλά, απλά από το πρωί έφτασε αργά το απόγευμα για να το κάνουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Παλια μου ειχε τύχει να τα αφήνουν σε περίπτωση λάθους ενεργοποίησης,προφανώς το σταματησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Δωράκι μέσω app. 2GB για τα επόμενα 4 ΣΚ (2GB ανά ΣΚ = 8GB) μόνο με 4€! Ενεργοποίηση μέχρι 21/10. Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 το ιδιο λεμε με τους 19 μηνες. Ο Vasileios απλα το μετρησε απο την τελευταια ανανεωση.13 μηνες που διαρκει το νουμερο και αλλοι 6 που μπορεις να κανεις επανεκδοση sim,ειναι 19 μηνες απο την τελευταια ανανεωση Μετά από 19 μήνες τί γίνεται; Γίνεται ενεργοποίηση του ίδιου αριθμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 μετά τους 19 μήνες ο αριθμός διατίθεται για νέες συνδέσεις και μπορεί ο καθένας να τον ζητήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Δωράκι μέσω app. 2GB για τα επόμενα 4 ΣΚ (2GB ανά ΣΚ = 8GB) μόνο με 4€! Ενεργοποίηση μέχρι 21/10. Που το βρήκες γιατι εγω δεν...Μήπως είναι για λίγους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Ας μας γράψει ο φίλος όλο το μήνυμα αν γίνεται , που αφορά την προσφορά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Ας μας γράψει ο φίλος όλο το μήνυμα αν γίνεται, που αφορά την προσφορά Λέει ότι είναι μέσω app. Φαντάζομαι εννοεί τα δωράκια που εμφανίζονται τελευταία μέσα στην εφαρμογή και αφορούν προφανώς συγκεκριμένους λογαριασμούς. Ακόμα και SMS που έρχεται λίγες μέρες αργότερα, πάλι σε παραπέμπει στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts