Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eγώ την είχα χρησιμοποιήσει σίγουρα στις 17/9/2017 τελευταία φορά. Τέλη Νοέμβρη είχε νεκρώσει.

Βγάζεις άκρη; Εγώ όχι.

Επίσημα σου λέει πως υπάρχει φραγή.

Η μόνη εταιρία κινητής που ΔΕΝ έχει εφαρμόσει (ΑΚΟΜΑ, έστω) τη φραγή 4μήνου στα καρτοκινητά της είναι η Wind.

Υ.Γ.> ΑΝ κάποιος επιθυμεί να έχει κλειστό το κινητό με τη sim f2go για κανα-δυο μήνες και ό,ποτε επιθυμήσει μετά από 3μηνες πχ που ήταν "κλειστή" η sim f2go να του "πάρει μπροστά":

Ατύχησε.

ΚΑΙ ας το ονομάσει αυτό ό,πως θέλει.

Λοιπόν σήμερα με πήραν τηλ από σταθερό 211...... Και με ενημέρωσε η κοπέλα ότι μου προσφέρουν σιμ με το ίδιο προνομιακό που έχω τώρα. Ρώτησα αν μπορώ να πάρω παραπάνω και μου είπε ότι μπορώ να πάρω και άλλους αριθμούς. Σε κάθε σιμ θα έχει δέκα ευρώ μέσα, επίσης το κούριερ οκτώ ευρώ. Στα παραπάνω η wind κάνει δώρο και ένα mp3.

Επίσης σήμερα μου είπε φίλη ότι σε κατάστηματα δίνουν το προνομιακό με νέο αριθμό.

Νομίζω η wind ξεκίνησε την αντεπίθεση.

Αν μπορείς δώσε το νούμερο μήπως πάρω το προνομιακό....1500 και 1.5γ;

Με το le eco Le s3 που γράφεις λογικο... Δεν εχει την 800ρα...

Τεσπα εγω ειπα για τα μερη που με ενδιαφέρουν δε κανω τουρ την Ελλάδα. Και οπου πάω έχει καμπάνα σημα η wind. To θεμα είναι οτι δε γουστάρω τα πακετα της τωρα

Aστειακι... Λες να μη το ξερω ;Τώρα που γραφω απο το x820 που έχει την 20 και παλι δεν έχω; Και έχω και ενα mifi με όλες τις συχνότητες και εκεί παλι δεν έχω..

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προσοχή μόνο, εμένα μου είπε ότι το προσφέρει ονομαστικά γιατί ήδη το έχω,

2112008627

Η Wind ΔΕΝ φράσσει στο 4μηνο παρά με αυτή την προϋπόθεση:

Δεν ισχύει, σε μένα σε ενεργό αριθμό Q έπεσε φραγή στο 4μηνο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δε σου δώσουν απο το νούμερο που λέει ο user3650 κάνε μια βόλτα στη στάση μετρό σύνταγμα ή ομόνοια.Το καλοκαίρι απο εκεί πήρα νούμερο και πριν 2 εβδομάδες είδα ότι μοιράζανε και στη Θεσσαλονίκη στην εγνατίας λίγο μετά την πλατεία Αριστοτέλους.

Aστειακι... Λες να μη το ξερω ;Τώρα που γραφω απο το x820 που έχει την 20 και παλι δεν έχω; Και έχω και ενα mifi με όλες τις συχνότητες και εκεί παλι δεν έχω..

Οπως εσυ δεν εχεις εγώ εχω. Δε θα σε πείσω απο οτι βλέπω. Ουτε εσυ προφανώς θα με πείσεις οτι εγω δεν εχω σήμα. Παμε παρακάτω.

Εγώ δεν είπα ότι εσύ δεν εχεις όπως βιαστηκες εσύ να πεις για εμενα. Που εγω πάλι δεν είπα ότι δεν έχει πουθενά 4g η wind αλλά οτι υστερεί ακόμη σε κάλυψη συγκριτικά με τους άλλους δύο παρόχους και αυτό το ξέρουν Ακόμη και οι πέτρες!! Οπότε Ναι θα συμφωνήσω πάμε παρακάτω δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε άλλο

Σχετικά με το θέμα της φραγής: σε αριθμό F2G, με τελευταία ανανέωση 1/3/2017, λειτουργούν κανονικά ακόμα οι εισερχόμενες. Είναι σε τηλέφωνο που ενεργοποιείται περίπου μία φορά κάθε 2-3 μήνες! Επειδή συζητήθηκε πιο πάνω, το άνοιξα πάλι σήμερα να δω αν δέχεται κλήσεις ;)

Σχετικά με το θέμα της φραγής: σε αριθμό F2G, με τελευταία ανανέωση 1/3/2017, λειτουργούν κανονικά ακόμα οι εισερχόμενες. Είναι σε τηλέφωνο που ενεργοποιείται περίπου μία φορά κάθε 2-3 μήνες! Επειδή συζητήθηκε πιο πάνω, το άνοιξα πάλι σήμερα να δω αν δέχεται κλήσεις ;)

Αδιευκρίνιστο το πόσες μέρες (ή μήνες) μετά το 4μηνο από €/κάρτα μπαίνει αυτού του είδους η "φραγή" στα καρτοκινητά Wind.

Μπορείς να θυμηθείς ΑΚΡΙΒΩΣ πότε είχες "ανοίξει" τη sim αυτή σε κινητό τελευταία φορά;

Να μπορέσουμε να το υπολογίσουμε , ΑΝ έχουμε πολλές απαντήσεις.:)

2-3 μήνες (δλδ από Οκτώβρη-Νοέμβρη 2017) μου φαίνεται πολύ : Έπρεπε να στην είχαν βάλει αυτού του είδους τη "φραγή".

Εγώ όσα έχω >4μηνο τα έχω διαρκώς "ανοικτά" τις sim και δε μπορώ να προσφέρω στη συζήτηση (περί "φραγής" ala Wind):

Είμαι πολύ ικανοποιήμενος, έστω και έτσι, από τη Wind , καθώς ΔΕΝ εφαρμόζει φραγή 4μηνου, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ τις sim.

Η μόνη που έκανε τη διαφορά: ΜΑΚΑΡΙ να συνεχίσει έτσι, ΑΚΟΜΑ και με αχρηστία των πακέτων μετά τη λήξη 3μηνου.

Μπορείς να θυμηθείς ΑΚΡΙΒΩΣ πότε είχες "ανοίξει" τη sim αυτή σε κινητό τελευταία φορά;

Δε θυμάμαι, το ανοίγω σπάνια αυτό το κινητό :)

Παιδια μια ερωτηση, σε νουμερο F2G χωρις λεφτα μεσα, μηδεν υπολοιπο, παιζει ρολο να μη μου δειχνει καπου αν εχει 4G καλυψη; η sim ειναι αλλαγμενη.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

τα δεδομενα σε αυτη την κατασταση δεν ανοιγουν καθολου. Αν εννοεις την καλυψη στην αναζητηση δικτυου,δεν ξερω αν μπορεις να δεις το 4g με κλειστα τα δεδομενα.

τα δεδομενα σε αυτη την κατασταση δεν ανοιγουν καθολου. Αν εννοεις την καλυψη στην αναζητηση δικτυου,δεν ξερω αν μπορεις να δεις το 4g με κλειστα τα δεδομενα.

Βασικα σε ενα MiFi εχω την sim, ειμαι πολυ σιγουρος οτι εχει 4G εδω που ειμαι αλλα δε μου το δειχνει, ενω το 3G μου το βγαζει οτι εχει.

Mε μηδενικό υπόλοιπο δεν εμφανίζεται η ένδειξη του 4g στο κινητό εννοώ δίπλα ή επάνω από την ένδειξη του σήματος.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Mε μηδενικό υπόλοιπο δεν εμφανίζεται η ένδειξη του 4g στο κινητό εννοώ δίπλα ή επάνω από την ένδειξη του σήματος.

Κατάλαβα. Γιατί είμαι σίγουρος πως έχει 4G εδώ που είμαι.

Κατάλαβα. Γιατί είμαι σίγουρος πως έχει 4G εδώ που είμαι.

εάν το κινητό είναι στην τριπλή λειτουργία το κινητό θα συνδεθεί στο lte η 4g όπως το γράφει. αλλά επειδή δεν έχεις υπόλοιπο τα δεδομένα είναι απενεργοποιημένα ,διότι δεν υπάρχει ελάχιστο υπόλοιπο για να λειτουργει η γραμμή σωστά, προτείνω να μπεις στις ρυθμίσεις μετά σχετικά με το τηλέφωνο και μετά να επιλέξεις κατάσταση στην επιλογή τύπος δικτύου κινητής τηλεφωνίας θα δεις τι σήμα έχεις lte ή 3g η edge! όσο για το mifi πιστεύω δεν το έχω δοκιμάσει, ότι μπαίνοντας μέσα στο interface θα πρέπει να σου δείχνει σε τι δίκτυο έχεις συνδεθεί, αλλά άμα πάλι δεν έχεις υπόλοιπο και είναι μηδενικό κανονικά δεν πρέπει να το εμφανίζει αφού δεν θα μπορεί να συνδεθεί καθόλου!.

Γενικά στη γουιντ εάν έχεις €0,00 υπόλοιπο, τους είσαι "νεκρός". Αυτόματα παγώνουν ενεργοποιημένα και προαγορασμένα πακέτα.

Ανανέωσα με prepaid MasterCard 5€, ενώ η κάρτα δείχνει ότι χρεώθηκε κανονικά τα 5€, τα 5€ δε μπήκαν; Παίζει κάτι;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=463347 Νέα υπηρεσία gigabutton που εμφανίστηκε στο f2gapp.Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά,αγοράζεις το πακέτο data 2 που δίνει 2gb με 8.5 συν online bonus 500mb και μετά με άλλα 3€ παίρνεις ακόμη 2gb? Οπότε με 11.5€ αξία κάρτας-->χρήματα 13€ παίρνεις 2gb + online bonus 500mb για 15 ημέρες + 500mb το bonus απο την 10αρα κάρτα + τα 2gb με τα 3€ σύνολο 5gb?

Ανανέωσα με prepaid MasterCard 5€, ενώ η κάρτα δείχνει ότι χρεώθηκε κανονικά τα 5€, τα 5€ δε μπήκαν; Παίζει κάτι;

Αν σου ηρθε αποδειξη στο mail σε pdf,κανε το screenshot και το υπολοιπο λογαριασμου.Απλα κανε το μεσα απο pc ωστε να φαινεται καλυτερα.

1) Βαλε lightshot ωστε να κανεις screenshot

2) Printscreen,επικολληση στην ζωγραφικη.Γινεται jpeg αρχειο και το στελνεις οπου θες

Μεσω facebook απαντανε γρηγορα,εμενα με απαντησαν και 11 το βραδυ.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=463347 Νέα υπηρεσία gigabutton που εμφανίστηκε στο f2gapp.Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά,αγοράζεις το πακέτο data 2 που δίνει 2gb με 8.5 συν online bonus 500mb και μετά με άλλα 3€ παίρνεις ακόμη 2gb? Οπότε με 11.5€ αξία κάρτας-->χρήματα 13€ παίρνεις 2gb + online bonus 500mb για 15 ημέρες + 500mb το bonus απο την 10αρα κάρτα + τα 2gb με τα 3€ σύνολο 5gb?

Μαθηματικά βγαίνει σωστά. Η μόνη ασυνέπεια που εντόπισα στην ιστορία είναι ότι ενώ στο Data #2 παίρνεις 2+2GB, στο New Talk to All & Data παίρνεις 750+750, δηλαδή υπολογίζει μαζί και το online bonus (ίσως γιατί εκεί το bonus είναι για όλη τη διάρκεια του πακέτου; ).

https://prnt.sc/i4jiem

Έχουμε μια βδομάδα να το τσεκάρουμε... :lol: https://prnt.sc/i4ji2j

Αν σου ηρθε αποδειξη στο mail σε pdf,κανε το screenshot και το υπολοιπο λογαριασμου.Απλα κανε το μεσα απο pc ωστε να φαινεται καλυτερα.

1) Βαλε lightshot ωστε να κανεις screenshot

2) Printscreen,επικολληση στην ζωγραφικη.Γινεται jpeg αρχειο και το στελνεις οπου θες

Μεσω facebook απαντανε γρηγορα,εμενα με απαντησαν και 11 το βραδυ.

Ανανεωσα μεσο του myF2G app, πανω που πηγε να κανει την ανανεωση μου εγραψε ουπς σφαλμα, η χρεωση ομως στην mastercard μου εγινε κανονικα ειμαι πολυ καινουργιος στα κατατοπια της Wind, μια εβδομαδα. Τους εστειλα στον μεσεντζερ απ το μεσημερι, μου ειπαν θα το ελεξουν και θα απαντησουν. Ακομη τιποτα.

Με λιγα λογια τα κανει συχνα αυτα η Wind, και αμα κρεμεσαι δηλαδη και θες να ανανεωσεις και σου τυχη αυτο τι κανεις;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova